Klikk for galleri

Reistadlia/Utsikten - 6 moderne, prosjekterte boliger - Solrike takterrasser - Nydelig utsikt - 5 soverom - 2 bad.

Reistadlia/Utsikten - 6 moderne, prosjekterte boliger - Solrike takterrasser - Nydelig utsikt - 5 soverom - 2 bad.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Lier-Reistad

Myraløkka tomt 17, 19 og 30

Prisantydning8.490.000,-Primærrom163.7m2Bruksareal198.2m2Soverom4 - 5
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Liavaag Eiendom AS / Morten Liavaag

Selger/Utbygger

Husdrøm AS v. Christoffer Gravalid

Betegnelse

Gnr. 102 Bnr. 44 og Gnr. 102 Bnr. 45 og Gnr. 102 Bnr. 46 i Lier kommune

Byggeår

Estimert ferdigstllelse ca. 2022

Presentasjon Myraløkka

I flotte omgivelser på Utsikten i Reistadlia skal det bygges seks store, moderne boliger med stilfull arkitektur og høy standard. Boligene vil ligge i hver sin del av en vertikaldelt tomannsbolig og får blant annet balansert ventilasjon med varmegjenvinning, lekkert kjøkken fra Sigdal, stilrene bad, mulighet for sentralstøvsuger m.m.

Estimert ferdigstillelse ca. 1.kvartal 2023.

Pris tomt 17A og B kr. 7 990 000,-
Pris tomt 19A og B kr. 8 490 000,-
Pris tomt 30A og B kr. 8 490 000,-

Boligene får solrik takterrasse med nydelig utsikt utover området. Fra første etasje blir det utgang til hage. Tomt 17 får parkering i carport eller garasje og tomt 19 og 30 får parkering i integrert garasje i underetasje. Det blir mulighet for elbillader som tilvalg.

Boligene på tomt 17 får i første etasje entré/hall, bod, teknisk rom, bad og fire soverom. Du kan velge alternativ planløsning med to soverom og tv-stue. I andre etasje blir det soverom, bod, bad og stue/kjøkken. Alternativ løsning her gir walk-in closet på soverommet. Fra etasjen er det trapp til takterrassen.

Boligene på tomt 19 og 30 får entré/hall, sportsbod og integrert garasje i underetasje, første etasje består av fire soverom, bad, vaskerom, samt i andre etasje blir det ytterligere et soverom, stue og kjøkken i åpen løsning, bad og bod. Alternativ løsning her blir walk-in closet på soverommet. Fra denne etasjen blir det trapp opp til en herlig takterrasse.

Tilvalg
Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, kan det være mulighet for dette gjennom tilvalg av gulv, farger, innredning, hvitevarer med mer. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Eiendommens kvaliteter
- Seks moderne, prosjekterte boliger.
- Halv vertikaldelt tomannsbolig.
- Innholdsrike boliger, høy standard.
- Mulighet for en rekke tilvalg.
- Romslige tomter, gode solforhold.
- Store takterrasser med utsikt.
- Innbydende entré med gulvvarme.
- Boligene får balansert ventilasjon.
- Energisparende varmegjenvinning.
- Stue og kjøkken i åpen løsning.
- Nydelig rom med store vinduer.
- Lekker Sigdal kjøkkeninnredning.
- Hvitevarer kan leveres som tilvalg.
- To delikate bad, ett i hver etasje.
- Ett er kombinert bad/vaskerom.
- Planløsningen har fem soverom.
- Alternativ løsning med tre soverom.
- Alternativ løsning har også tv-stue.
- Lagringsboder i begge etasjene.
- Smakfullt innredet, moderne stil.

Beliggenhet

Eiendommene ligger i et rolig, barnevennlig område på Reistad, men likevel sentralt i Lier kommune. Området har nærhet til offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er skolebussordning for elever i grunnskolen og kort vei til flere barnehager. Det er kort avstand til naturskjønne Kjekstadmarka med lysløype og merkede turstier, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter hele året.

Ellers er det kun en liten kjøretur til Lier stadion med flerbrukshall, flere fotballbaner, tennisbaner, sandvolleyballbaner og bane for frisbeegolf. Reistad har også crossbane, og det er skytterlag i kommunen. Gilhusodden byr på fin badestrand i naturskjønne omgivelser, sandvolleyball, flere fiskeplasser, samt kulturminner og naturreservat. Ellers er nærområdet tilrettelagt med gode veier for sykkel og spaserturer. Legg gjerne turen ned til Lierkroa for en av Norges beste soft-iser.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny på CC og flere Kiwi-butikker. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Liertoppen kjøpesenter et rikt utvalg av butikker og spisesteder. Like ved ligger byggevarekjeden Bauhaus. Ellers er CC Drammen godt tilrettelagt for både storhandel og småhandel. Det er også kort vei inn til Drammen for ytterligere fasiliteter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. I tillegg er det enkel adkomst til E18 og R23. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Liertoppen kjøpesenter, 7 min til Drammen sentrum, 13 min til Asker, 30 min til Oslo S, 38 min til Kongsberg og 39 min til Drøbak.

Fra eiendommen er det skolebussordning til Hegg barneskole og Lierbyen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

6 halvpart tomannsboliger under oppføring.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 144 kvm - 171,20 kvm, Bruksareal: 157 kvm - 205,50 kvm

TOMT 17
1.Etasje
Bra.: 75,7 kvm
P-rom: 67,4 kvm
S-rom: 8,3 kvm
P-rom inneholder: Gang/trapp, fire soverom (et kan omgjøres til kontor), WC/vaskerom
S-rom inneholder: Sportsbod, teknisk rom/sportsbod.

2.Etasje
Bra.: 73,2 kvm
P-rom: 68,5 kvm
S-rom: 4,7 kvm
P-rom inneholder: Hall/trapp, stue, kjøkken, bad, et soverom
S-rom inneholder: Bod

I tillegg er det takterrasse på ca. 37 kvm.

TOMT 19
Underetasje
Bra.: 50 kvm
P-rom: 22,9 kvm
S-rom: 26,6 kvm
P-rom inneholder: Entre, trapperom
S-rom inneholder: Garasje, sportsbod

1.Etasje
Bra.: 79,7 kvm
P-rom: 75,2 kvm
P-rom inneholder: Fire soverom, gang/trapperom, bad, vaskerom

2.Etasje
Bra.: 75,8 kvm
P-rom: 73,1 kvm
P-rom inneholder: Hall/trapp, stue, kjøkken, bad, et soverom

I tillegg er det takterrasse på ca. 37 kvm.

Tomt 30
Underetasje
Bra.: 49,5 kvm
P-rom: 22,9 kvm
S-rom: 26,6 kvm
P-rom inneholder: Entre, trapperom
S-rom inneholder: Garasje, sportsbod

1.etasje
Bra.: 75,2 kvm
P-rom: 67,3 kvm
S-rom: 7,9 kvm
P-rom inneholder: Gang/trapp, fire soverom, bad
S-rom inneholder: Vaskerom/teknisk rom

2.etasje
Bra.: 73,5 kvm
P-rom: 73,5 kvm
P-rom inneholder: Stue, kjøkken, soverom, bad, gang

I tillegg er det takterrasse på ca. 37 kvm.

Standard

Entré
Boligene på tomt 17 får inngang i første etasje, mens boligene på tomt 19 og 30 får inngang fra underetasje. Det monteres enten lys eller mørk inngangsdør fra Nordan. Entreen og hallen innenfor får lun gulvvarme. På gulvet legges det sorte eller grå fliser i størrelse 30x30 til en verdi av 200 kroner pr kvm, og veggene sparkles og males. Det monteres ikke garderobeskap, men dette kan eventuelt leveres som tilvalg. Fra garasjen kan man komme seg tørrskodd til boligen, dette gjelder for tomt 19 og 30.

Stue, kjøkken og eventuell tv-stue
Boligene får stue og kjøkken i en åpen løsning i andre etasje - et nydelig rom med store vindusflater og herlig utsikt. Du kan velge mellom to typer gulv til en verdi av 250 kroner pr kvm, enten Haro trestavs eikeparkett i lys hvit eller Haro Tritty 100 enstavs laminatplank type Via Contura stone grey.

Veggene sparkles og males. Ildsted fra Peisselskabet kan leveres som tilvalg. I tillegg er det mulighet for å velge en planløsning som gir en ekstra tv-stue i første etasje, og denne vil da ha utgang til hage.  Fra andre etasje er det trapp til takterrassen, så det er enkelt å ta med måltidene ut på fine dager.

Boligene får en lekker, tidsriktig innredning fra Sigdal, i modell Fjell, Sand eller tilsvarende kvalitet. Det gjøres klart for integrerte hvitevarer, men disse medfølger ikke som standard.

Bad/wc/vaskerom
Boligene får delikate, flislagte bad i begge etasjer. Badet i første etasje blir kombinert bad/vaskerom. Badene får sorte eller grå gulvfliser i størrelse 20x20 fra Flisekompaniet, til en verdi av 200 kroner pr kvm. Det legges varmekabler i gulvet. På veggene monteres det hvite fliser i størrelsen 30x60 til en verdi av 200 kroner pr kvm. Rommene får også flislagte dusjhjørner med innfellbare glassdører.

Innredningen på badene vil bestå av en stilren, heldekkende servant med hvite underskuffer. Begge badene får også veggmontert toalett, og badet/vaskerommet i første etasje får i tillegg opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Boligene får hele fem pene soverom - fire i første etasje og ett i andre etasje. En alternativ planløsning gir tre soverom - to i første etasje og ett i andre etasje, i tillegg til tv-stue i første etasje. Rommene leveres med samme valgmuligheter som resten av boligen når det gjelder overflater. Det kan leveres garderobeløsninger og skap som tilvalg.

Oppvarming - Teknisk

Boligene får elektrisk oppvarming, herunder med gulvvarme, supplert med vedfyring. I tillegg monteres det selvfølgelig balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det leveres en 200 liters varmtvannsbereder, og sentralstøvsuger kan leveres som tilvalg.

Parkering / Garasje

For tomt 17 får hver bolig plass i frittliggende carport eller garasje, og det kan leveres ladestasjon for elbil som tilvalg. Ellers blir det gode parkeringsmuligheter på tomten.

For tomt 19 og 30 får hver bolig garasje integrert i boligen. Det kan leveres ladestasjon for elbil som tilvalg. Ellers blir det gode parkeringsmuligheter på tomten.

Uteområde

Ideel andel av fellestomt.
Eiendommen rundt boligene opparbeides med plenområder, og hver enhet vil ha hage som ligger naturlig i forhold til boligen. Her blir det rikelig med boltreplass for de minste, og fint å være på solfylte sommerdager. I tillegg får hver boligenhet en stor, flott takterrasse med supre solforhold og nydelig utsikt. På takterrassen vil det være god plass for utemøbler, grill med mer - en herlig uteplass både for avslapping med familien og middagsselskap for venner.

Kjøper gjøres oppmerksom på at tomt 19 og 30 utomhus leveres uten mur og trapper som vist på illstrasjon. Mur og trapp kan leveres som tilvalg.

Tomtestørrelse
Tomt 17: 1 003,20 kvm.
Tomt 19: 1 002,10 kvm.
Tomt 30: 1 028,80 kvm.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Dagboknr.: 70721
Jordskifte  
Gjelder bl.a. jordskifte, etablering av sameie og etablering av lag
18-140452REN-JDRA MYRALØKKA
NEDRE BUSKERUD JORDSKIFTERETT
Overført fra: 3049-98/13
Gjelder denne registerenheten med flere

Tinglyst servitutt ligger ikke vedlagt i salgsoppgaven, pga. størrelsen på dokumentet. Henvend deg til megler for å få tilsendt dette.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen blir tilknyttet offentlig vann og avløp ifølge Lier kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. I motsatt fall anbefaler megler at overtakelse utsettes og kjøper ikke overtar. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligene. Kjøper er gjort oppmerksom på at slik ferdigattest ofte foreligger en tid etter overtakelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av utomhusareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtakelsen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen berøres av en reguleringsplan.
Arealformål: Boligbebyggelse
Feltnavn: B7

Reguleringsbestemmelser for Utsikten - Myraløkka.
Bestemmelsene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Tomt 17 har adresse Myraveien 64 (bnr. 102 gnr. 45) og tomt 19 har adresse Myraveien 66 (bnr. 102 bnr. 44). Tomt 30 (bnr. 102 bnr. 46) har ikke fått tildelt adresse pt. Prosjektet beneves som Myraløkka - tomt 17, 19 og 30. Eiendommen skal før overtagelse seksjoneres, og hver enhet får tildelt eget snr. Endelig fastsettelse av seksjonering, herunder organisering av uteareal er ikke avklart med kommunen, og selger står fritt til å avgjøre om utearealer skal oppmåles og legges som tilleggsareal til hver seksjon, eller om det skal vedtektsfestes med utomhusplan midlertidige eksklusive bruksretter til hver seksjon.

Det foreligger ingen utkast til vedtekter pt.
Det blir opp til kjøperne om de ønsker å etablere et sameie, og ha felleskostnader til fellesområdet.

Faste, løpende kostnader

Det er opp til kjøper av boligene om de ønsker å etablere et sameie og ha tilknyttende felleskostnader i forbindelse med felles bygningsforsikring, vedlikehold av fellesområdet etc.

Det vil i tillegg påløpe kostnader til:
TV/internett ca. kr. 500,- pr. mnd. pr. boenhet.
Det må påberegnes kostnader til bygningsforsikring, strøm og innboforsikring.
Kommunale avgifter:
Det vil installeres vannmåler i hver bolig og kostnad avhenger av forbruk og fastledd. Dette vil komme i tillegg.
Endelige kommunale avgifter er ikke fastsatt da de beror på forbruk og type abonnement.

Lier kommune praktiserer ikke eiendomsskatt.

Andel fellesgjeld / formue

Andel fellesgjeld kr. 0,- / Andel fellesformue  kr. 0,- pr  ifølge selger.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Fullt oppgjør før overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel.

Avtalemessige forhold

Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert kjøpetilbud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper, samt om de vil akseptere salg av flere hytter til samme kjøper. Selger vil benytte egen standard kjøpekontrakt for alle salg i prosjektet. Det forutsettes at bud er lagt inn på grunnlag av denne kjøpekontrakten og en eventuell aksept av bud fra selger gis under samme forutsetning. Standard kjøpekontrakt er et vedlegg til denne salgsoppgave.

Avbestilling

Kapittel VI i Bustadoppføringslova gir kjøper en avbestillingsrett. Dersom slik rett benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Bestilte tilvalg og endringer skal i slike tilfeller, i sin helhet, uansett betales av kjøper.

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Estimert ferdigstillelse ca. 1.kvartal 2023.

Betalingsbetingelser

Gyldig finansiering må foreligge ved budgivning og er en forutsetning for aksept av bud. Ved manglene finansieringsbevis ved kjøp gjennom selskap/AS vil kredittvurdering foretas. Selger står fritt til etter egen vurdering å akseptere/avslå et hvert bud basert på kredittvurdering.

Eventuelle tilvalg vil faktureres direkte fra entreprenør. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og byggestart og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av boligen. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers innbetalte delinnbetaling, herunder også for renter og andre omkostninger, som påløper på grunn av kjøpers mislighold.

Selgers forbehold

Alle opplysninger er gitt med forbehold om selgers rett til endringer av leveransen. Eventuelle endringer skal ikke forringe den generelle standard. Mindre endringer og arealavvik i forbindelse med nærmere detaljering av prosjektet og endelig behandling i Lier kommune, samt gjennomføring av byggesaken må påregnes.

Beskrivelsen for boligene gjelder som selgers forpliktende leveranse, dog må kjøper akseptere at selger har rett til å foreta mindre endringer fra denne som selger finner hensiktsmessige, nødvendige eller som en konsekvens av pålegg fra myndighetene, uten at dette skal forringe den generelle standard.

Det gjøres oppmerksom på at frihåndstegninger, 3D illustrasjoner, perspektiver, utomhusplan, plantegninger og bilder i prospektet er av illustrativ karakter og inneholder derfor detaljer som farger, innredninger, møblering, beplantning og arkitektonisk detaljer m.v. som ikke inngår i leveransen. Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innrednings-løsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger. Disse løsningene inngår ikke i standardleveransen.

Selger tar forbehold om at det gis ramme- og igangsettingstillatelse for byggearbeidene.
Selger tar forbehold om 50% salg, åpning av byggelånet og endelig styregodkjennelse av byggestart.
Selger må senest innen 31.03.22 kl. 23:59 gi skriftlig beskjed til kjøper dersom overnevnte forbehold påberopes og kjøpekontrakten kanselleres. På bakgrunn av koronautbruddet og konsekvensene av dette, vil den estimerte fremdriften og overleveringen kunne måtte forskyves. Selger vil ha krav på fristforlengelse som følge av forsinkelsen, jf. bustadoppføringslova § 11 første ledd bokstav c, jf. fjerde ledd.

Dersom kanselleringsretten benyttes, får Kjøper tilbakebetalt innbetalt Kjøpesum inkludert renter. For øvrig kan ikke Kjøper fremme krav mot Selger som følge av kanselleringen. Byggestart er avhengig av et tilfredsstillende forhåndssalg. Videre er byggestart avhengig av at igangsettelsestillatelse blir gitt fra myndighetene i god tid før byggestart. Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette.

Selger tar forbehold om at insekter/smådyr som maur og skjeggkre/kre kan forekomme i boligen, og tar ikke ansvar for dette.

Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelse som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Alle illustrasjoner, 3D perspektiver, skisser, møblerte plantegninger m.m.er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, så som f.eks. hvitevarer, og det vil derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen.

Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boliger. Innvendige 3D perspektiver er tatt fra arkitekttegninger av ulike boliger og gjenspeiler ikke en aktuell bolig. Interessenter oppfordres derfor særskilt til å vurdere dette (solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende bygningsmasse mv.) før budgivning. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om selgers rett til endringer som er hensiktsmessige og/eller nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal eller liknende.

Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at den ikke kan anses som et kart, men en illustrasjonsskisse fra landskapsarkitekt. Selger står fritt til å endre boligbetegnelse i prosjekteringsprosessen og det tas forbehold om eventuell endring av antall boliger. Selger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste et hvert bud/kjøpetilbud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning. Eventuelle bud forutsettes inngitt på selgers standard kjøpekontrakt og budskjema/ midlertidig kjøpekontrakt som vil bli benyttet ved salg. Selgers standard kjøpekontrakt forutsettes gjennomgått før bud inngis. Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kjøpekontrakten som følge av offentlige krav m.m.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn. Hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i budskjema/midlertidig kjøpekontrakt. Ved eventuell endring i eierskap eller navnendring fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe
administrasjonsgebyr på kr 25 000,- inkl. mva. som innbetales til meglers driftskonto. Eventuell endring krever selgers forutgående samtykke. Oppgjør etter salg vil skje gjennom megler eller meglers underleverandør.

Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse, prospekt og salgsoppgave.

Forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.    
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.