Klikk for galleri

Arkitekttegnet, prosjektert designhytte med garasje - Solrik utsiktstomt ved vannet - Naturskjønt og nært skisenter.

Arkitekttegnet, prosjektert designhytte med garasje - Solrik utsiktstomt ved vannet - Naturskjønt og nært skisenter.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Krødsherad

Skinnesmoen 46

Prisantydning9.900.000,-Primærrom146m2Bruksareal182m2Soverom5Rom7
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

83-21-0398

Eiendomstype

Hytte

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 181 Bnr. 78 i Krødsherad kommune
Ideell andel: 1/1

Byggeår

2022

Areal

Primærrom: 146 kvm, Bruksareal: 182 kvm, Bruttoareal: 221 kvm

Antall rom

7

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 908 kvm

Presentasjon!

Skinnesmoen 46 er en arkitekttegnet hyttedrøm over to plan med integrert dobbelgarasje og topp moderne design. Beliggenheten er idyllisk, rett ved Krøderen, og hytta blir liggende som "støpt" i terrassert terreng med store glassfasader som vender med utsikt til vannet. Det blir stor, flott terrasse og mulighet for å nyte vakker natur rundt hytteveggene.

Hytta blir romslig, med luftig planløsning og gode oppholdsrom. Det tilrettelegges for ferie både for storfamilien og gjestebesøk med hele fem soverom og to stilige bad med dusjhjørne. I tillegg blir det en liten ekstra stue i andre etasje. På hovedplan blir hovedstuen og kjøkkenet liggende i åpen løsning - et ypperlig samlingsrom "i pakt med naturen". Stuen får peis, og kjøkkenet blir i moderne, dansk design med barløsning og hvitevarer.

 Eiendommens kvaliteter
- Prosjektert hytte over to plan.
- Solrikt og idyllisk ved vannet.
- Integrert dobbelgarasje i hytta.
- Stor, flott og overbygd terrasse.
- Entré med fliser og gulvvarme.
- Aubo kjøkken med hvitevarer.
- Kjøkkenet har også barløsning.
- Stor stue m/peis og spiseplass.
- Trappegang/loftstue med galleri.
- To moderne bad med dusjhjørne.
- Hele fem soverom, fire oppe.
- Lagringsplass i et teknisk rom.

Beliggenhet og servicetilbud

Fritidseiendommen ligger i naturskjønne og landlige omgivelser, like ved vannet, på Noresund i Krødsherad kommune. Noresund byr på rike naturopplevelser året rundt og er det nærmeste tettstedet til vintersportparadiset Norefjell Skisenter. Om sommeren er det flott å ferdes både til fots, på sykkel og på hesteryggen.

Om vinteren finner du maskinpreparerte skiløyper i et stort løypenett som strekker seg fra Norefjell, Tempelseter, Høgevarde og Haglebu. Det hele toppes av Norefjell Skisenter, som ligger ca. 10-15 min unna. Alpinanlegget har hele 14 skiheiser og flere km med preparerte løyper. Disse er fordelt på 30 nedfarter i ulike vanskelighetsgrader, og med en høydeforskjell på 1010 meter.

I Krøderen er det både bade-og fiskemuligheter, fine sandstrender, svaberg, samt mulighet for leie av båt og gode muligheter for krepsefiske. Ved Noresund ligger en flott 18-hulls golfbane, mens anerkjente Quality Spa & Resort ligger på Norefjell.

Også vel verdt et besøk er vakre Villa Fridheim, som ble oppført i 1890-1892. Villaen er i sveitserstil med sterke innslag av dragestil, og huser et eventyrmuseum i underetasjen.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Prix Krøderen og Kiwi og Spar på Noresund. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Vikersund, et variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er omtrent halvannen times kjøring med bil til Oslo/Sandvika, der du kan finne alt du måtte ønske av fasiliteter og servicetilbud.

Det tar ca. 12 min å kjøre ned til Noresund, og området har for øvrig offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass ligger ca. 800 m fra hytta. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Krøderen, 10-15 til Norefjell Skisenter, 36 min til Vikersund, 1t og 17 min til Drammen og 1 t 45 min til Oslo.

Byggemåte

Betongvegger I 1 etasje under bakkeplan utføres i isolerte kassser fylt med betong øverige fasader med stein.
Fuktbestandig sponplater skrudd og limt. Asfaltsveisepapp, 2 lagssveising.
For ytterligere informasjon se vedlagt leveransebeskrivelsei salgsoppgaven.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 146 kvm, Bruksareal: 182 kvm, Bruttoareal: 221 kvm

1.Etasje:
Bta: 141,5 m²
Bra.: 119,7 m², garasje medtatt da den henger fysisk sammen med boligen (boligdel uten garasje BRA: 86,9 m²)
P-rom: 83,8 m²
P-rom inneholder: Stue, kjøkken, soverom, bad.
S-rom 35,9 m²
S-rom inneholder: Garasje med oppbevaringsareal + bod under trapp.
 
2. Etasje/Loft:
Bta: 80,1 m²
Bra.: 62,3 m²
P-rom: 62,3 m²
P-rom inneholder: Stue, bad, badstue, 3(4) soverom.
(Badstuen kan gjøres om til soverom).
 
Garasje med oppbevaringsareal:
Bta: 38,9 m²  
Bra.: 32,8 m²

Standard

Entré
Det blir inngangsparti omtrent midt på bygget på fremsiden og entreen innenfor blir liggende dels skjermet med spilevegg fra stue/kjøkken. Det legges grå 80x80 cm store gulvfliser med gulvvarme, mens veggene får ubehandlet panel - klart til å bli malt med farge etter eget ønske. Rommet kan innredes med åpen garderobeløsning mens det blir plass til skap lenger inn i gangen.

Stue og kjøkken
Stuen og kjøkkenet blir i åpen løsning og får store, flotte glassflater til gulvet på flere kanter som vender mot utsikten og selvsagt gir masse lys. Deler av rommet får ekstra luftig takhøyde, men atmosfæren blir likevel lun med knitrende hygge fra en stor peis.

Gulvet legges med 1-stavs eikeparkett med gulvvarme og det blir glatt listverk rundt blant annet vinduer og dører. Veggene leveres med ubehandlet panel så man kan velge farge etter eget ønske. Rommet får gode soner til ulike sittegrupper, og det blir mulighet for spiseplass nærmest kjøkkenet.

Kjøkkenet etableres med nivåforskjell fra øvrig del av stuen og får en hvit, moderne innredning i dansk design, i merket Aubo. Det blir montert barløsning med sitteplasser og benkeskap langs veggen imot, med god lagringsplass til det utstyret man trenger. Integrerte hvitevarer som kjøl/frys, stekeovn, keramisk topp og oppvaskmaskin vil medfølge på kjøkkenet.

Loftstue
I trapperommet i andre etasje blir det en liten ekstra stue, noe som kan komme godt med for barnefamilien. Rommet blir innredet i tråd med øvrige oppholdsrom, med enstavs gulvparkett og vegger med naturfarget panel, og det blir galleri til stuen.

Bad/wc/vaskerom
Hytta får praktisk nok et bad i hver etasje. Badet i første etasje blir innredet med fliser på overflater, Inovation lime bianco, med 60x60 cm på gulv, med gulvvarme, og grå fliser på veggene. Rommet får 80 cm bred vask, type Lind i magical sort, samt vegghengt toalett og et dusjhjørne med innfellbare dusjvegger.

Bad 2
Badet oppe får fliser av type D cera cemento grigio i størrelse 60x60 cm, kombinert med flerfarget sementfarge. Det innredes med 100 cm enkel vask fra Lind - essence hvit, samt vegghengt toalett og et dusjhjørne med innfellbare dusjvegger.

Soverom og garderobe
Hytta får fem romslige soverom, der det ene blir liggende på hovedplan og de øvrige i etasjen over. Fem soverom tilrettelegger for tur med hele storfamilien og andre gjester. Det kan bli mulighet for garderobeløsning på soverom, ellers blir det lagringsplass i teknisk rom og garasje.

Oppvarming / Teknisk

Hytta blir oppvarmet med gulvvarme i første etasje og peis i stue. Alt det elektriske blir montert etter Tek 17.

Parkering / Garasje

Det blir parkering i integrert dobbelgarasje. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren. Velkommen til visning!

Uteområdet

Hytta blir som "støpt" i terrassert terrenget og omkranset av natur. Til uterommet leveres subbus, så det kan legges asfalt eller belegningsstein etter ønske, og det blir lagt stedlige masser på baksiden. Det legges til rette for utehygge på en stor, overbygd terrasse hvor det er mulig å sette inn utepeis, og terrassen blir liggende vendt med gode solforhold og utsikt til vannet.

Det vil bli bygget på naboeiendommen. Det blir ikke sådd plen og busker.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ingen tinglyste servitutter.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei.
Eiendommen er tilknyttet privat avløp (Skinnes eiendom), og offentlig vann.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av eiendommen. I motsatt fall anbefaler megler at overtakelse utsettes og kjøper ikke overtar. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligene. Kjøper er gjort oppmerksom på at slik ferdigattest ofte foreligger en tid etter overtakelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av utomhusareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtakelsen.

Det foreligger "Tillatelse til tiltak - Nytt bygg - ikke boligformål over 70 m² - Gnr.181/78 - Skinnesmoen 46" datert 17.08.2021. Se vedlegg.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Kommuneplan (24.9.2013)

Gjeldende regulering
Plan ID: 3046 60
Plannavn: Skinnesmoen
Vedtatt: 28.06.2012.
Reguleringsformål: Fritidsbebyggelse

Relaterte planer
Plannavn: Skinnesmoen
Vedtatt: 24.02.2000

Områdereguleringsplan
Skinnesmoen
Krødsherad kommune

Bestemmelser til områdereguleringsplan for Skinnesmoen, Krødsherad kommune
Dato: 30.04.2020.
OPPRINNELIG PLAN VEDTATT I KOMMUNESTYRET 28.06.12 I SAK NR 61/12.
MINDRE ENDRING VEDTATT I FORMANNSKAPET 30.04.2020 I SAK NR 42/20
PLANKART DATERT 28.06.2012 ER GJELDENDE.
For ytterligere informasjon se vedlagte dokumenter fra kommunen angående kommuneplan, reguleringsplan og andre arealplaner.

Faste, løpende kostnader

- Årsgebyr renovasjon kr. 2 261,- pr. år. (Fritidsbolig).
- Vann fastledd kr. 4 496,- pr. år forbruk kr. 24,26 pr. kubikk.
- Privat avløp fastledd kr. 9 916,- pr år. forbruk kr. 44,58,- pr. kubikk.
- Det må påberegnes kostnader til brøyting, drift og vedlikehold av privatvei ca. kr. 5 250,-
- Det må påberegnes kostnader til skiløyper og stier kr. 2 000,-
- Det må påberegnes kostnader til bygnings-og innboforsikring.
- Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, internett og eventuelt velavgift. Evt. påkobling av tv/internett.
- Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
- Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.
- Det må påberegnes kostnader til eiendomsskatt.

Oppgjør

10% av kontraktssum innbetales til meglers klientkonto innen kontraktsinngåelse. Delinnbetaling(er) fra kjøper forutsetter at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 12. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger under forutsetning av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Stilles ikke slik garanti tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper. Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for delinnbetalingen. Hovedoppgjør (rest kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto fem virkedager før overtakelse.

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

9 900 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 32 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 300 000,-))
33 869,50 (Omkostninger totalt)
9 933 869,50 (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie (boligformål)

Eier råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Byggetid estimert 9-12 måneder byggetid. Overtakelse avtales med selger.

Selgers forbehold

Det tas forbehold om justeringer i materialvalg uten at dette forringer kvaliteten.

Det tas forbehold om feil i leveransebeskrivelsen.

En må påregne mindre justeringer i forbindelse med endelig prosjektering og opparbeidelse av eiendommen. Nedforinger, dragere, søyler og innkassinger i himling fremkommer ikke nødvendigvis på tegningene.

Perspektiver og 3D tegninger i prospektet og i salgsvedlegg er kun av illustrativ karakter og definerer ikke det nøyaktige innhold eller omfanget av leveransen.

Den videre detaljprosjekteringen kan medføre endringer som er nødvendige eller hensiktsmessige.

I nye bygg vil det oppstå svinnriss i maling, tapet mv. ved skjøter og sammenføyinger, dels på grunn av uttørking av materialer og temperatursvingninger. Det påpekes spesielt at svinnriss og sprekker i materialoverganger mellom tak og vegg og i hjørner, ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard. Lister, karmer og gerikter vil bli levert fabrikkbehandlet med synlige spiker-, spikerhull og skjøter.

Parkett anses som et levende materiale og vil dermed kunne bevege seg avhengig av årstid. Enkelte svikt og mindre sprekker kan derfor oppstå som følge av dette. Utbygger tar intet ansvar for overnevnte eller skader på parkett som følge av feil bruk eller for høy/lav temperatur på varmesystemet.

Kjøper er oppfordret og forpliktet til å sette seg inn i de drift- og vedlikeholdsoppgaver som følger med som eier av boligen (FDV informasjon - forvaltning, drift og vedlikehold).

FDV dokumentasjon leveres på boligmappa.no og følger boligen.

Tilbud, leveranse og utførelse er basert på TEK 17.

Boligen leveres med innvendig byggvask, som ikke er å anse som husvask i en bebodd bolig.

Ferdigstillelse av utearealer kan avhenge av vær og årstid og vil i noen tilfeller måtte beregnes fullført etter overtakelse.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Vedlegg til salgsoppgaven

Opplysninger fra kommunen
Viktig informasjon til kjøper og selger
Diverse opplysninger

Finn.no: Lokalområde

Krøderen / Noresund