Hønefoss i Viken

Hønengata Panorama- 26 moderne sentrumære selveierleiligheter i grønne omgivelser! Fantastisk utsikt

Hønengata Panorama- Moderne sentrumære selveierleiligheter i grønne omgivelser!

Priser

3.900.000,- til 6.500.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    71.2m2 - 120.6m2

Elvebyen Hønefoss er i rask og positiv utvikling. Hønefoss ligger i Ringerike kommune, omtrent 50 minutter med bil nord for Oslo. Hønengata Panorama ligger på nordsiden av byen med sentrum bare en spasertur unna. Byen har et rikt kulturliv og flere attraksjoner både for fastboende og besøkende. I sentrum finner du både et flott fossefall og en rekke små og trivelige kafeer og butikker, i tillegg til et stort kjøpesenter.

Med et aktivt og voksende kulturliv har byen mange muligheter for den som er glad i sang, dans eller teater, enten du vil være en del av de ulike miljøene eller vil oppleve tilbudene som publikummer. Hønefossrevyen må selvfølgelig nevnes, i tillegg til de mange musikalskolene. Kistefosmuseet med sin velkjente og populære skulpturpark og industrimuseum er også verdt et besøk.

Det er kort vei til natur og flotte rekreasjonsområder rundt hele Hønefoss. Området ellers har et godt og variert tilbud til de som er glad i idrett. Er du interessert i ski, kan det være greit å vite at Ringkollen skiklubb tilbyr ulike aktiviteter innen skisport. På Ringkollen drøye 20 minutter fra sentrum finner du lysløype i tillegg til flotte omkringliggende turområder. Campus Ringerike (Universitetet i Sørøst-Norge) med et yrende studentliv ligger kun 3 kilometer unna Hønefoss stasjon i sentrum av byen.