X
Viken – Drammen-Konnerud

Myrbråten 29

Viken – Drammen-Konnerud

Myrbråten 29

Prisantydning
11.750.000,-
Primærrom
192m2
Bruksareal
202m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler
90 53 52 04
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Svein Liavaag

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Drammen
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

83-20-0382

Eier

Stjerne bygg og eiendom as v. Bjørn Steen

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 80 Bnr. 1555 i Drammen kommune

Byggeår

2020

Areal

Primærrom: 192 kvm, Bruksareal: 202 kvm, Bruttoareal: 225 kvm

Antall rom

6

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 738 kvm

Presentasjon!

Denne boligen skiller seg ut i mengden! Boligen er nyoppført i 2020 og har høy standard med blant annet bergvarmeanlegg med vannbåren gulvvarme i alle rom. Planløsningen er gjennomtenkt og familievennlig over to etasjer. Her er fire soverom, to bad, en herlig stueløsning og et eksklusivt kjøkken. Takhøyden på hovedplan er ikke mindre enn imponerende og vindusløsningene like så. Takhøyden i stuen er utnyttet med et stilig mesanin.

Tomten har meget gode solforhold og er flott opparbeidet med asfaltert gårdsplass, dobbelgarasje, carport, granittmur og hage med plen. Rundt store deler av boligen er det markterrasse med intime soner. Terrassen går over i takterrasse over carporten, og foran stuevinduene er det veranda med glassrekkverk. Området er utpreget barnevennlig, med gangavstand til alt.

Eiendommens kvaliteter
- Ny, rålekker enebolig fra 2020.
- Høy standard og moderne design.
- Dobbelgarasje og carport.
- Asfaltert, pent kantet gårdsplass.
- Gode solforhold og fint utsyn.
- Markterrasse rundt mye av boligen.
- Takterrasse over carporten.
- Vannbåren gulvvarme i alle rom.
- Bred enstavs parkett i oppholdsrom.
- Fliser i 60 x 60 cm i hall og baderom.
- Utbredt bruk av downlights.
- Imponerende stue med enorm takhøyde.
- Fantastiske vindusløsninger.
- Eksklusivt kjøkken med øy.
- Flere intime sittesoner i kjøkkenet.
- Mesanin over stuen, med god takhøyde.
- Fire soverom, alle samlet i en etasje.
- To bad, et wc-rom og vaskerom/tek.rom.
- Hovedsoverom har privat bad.
- Dobbel dusjnisje og dobbel servant.
- Bod med utvendig adkomst.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etterspurt og meget barnevennlig område på Konnerud i Drammen kommune. På Konnerud er det barneskoler, ungdomsskole og flere barnehager. Det er flere butikker innen gangavstand, samt kjøpesenter og en rekke, ulike helsetjenester.

Konnerud har marka som nærmeste nabo, hvor merkede stier, turveier og usjenerte fiskevann byr på naturopplevelser året gjennom. Konnerud stadion og Konnerudhallen er et møtepunkt for alle idrettsglade. Konnerud IL er blant de største i landet og har en meget god idrettskultur. Det er lysløype, skøyteis og treningssenter i nærheten.

Området byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter, inkludert Norges beste rulleskiløype, hvor også skilandslaget holder samlinger. Det er kort vei til både Stordammen og Inntakeren med fine bademuligheter. Drammensbadet ligger 10-11 min unna med bil. Alpine gleder finner du i både Haukåsbakken og på Drammen Skisenter, kun en liten kjøretur unna.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny, Kiwi, Coop Extra og Rema 1000 - alle på Konnerud. Meny ligger på Konnerudsenteret, som også har apotek, kafé og flere andre butikker. Det er kort vei til Gulskogen senter, Drammens største kjøpesenter, med et rikt og variert butikkutvalg. Drammen sentrum har gågater, samt sentrene Torget Vest, Magasinet og CC Drammen.

Konnerud har et godt kollektivtilbud via buss med avganger hvert 10. minutt til Drammen sentrum. Nærmeste holdeplasser er Bernås og Hallermoen som ligger ca. 500 meter fra boligen. Tog fra Drammen stasjon til Oslo går ca. fire ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 11 min til Gulskogen senter, 12 min til Drammen sentrum, 20 min til Liertoppen, samt 45 min til Kongsberg og Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til både Konnerud og Hallermoen barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Svensedammen ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager på Konnerud. I tillegg til flere videregående skoler i Drammen, ligger universitetet i Sørøst-Norge på Papirbredden, helt nede ved elva.

Bygninger

Enebolig over 2 plan.

Byggemåte

Støpt plate på mark. Grunnmur er satt opp av et system med isolerte grunnmurskassetter. Kassettene er fylt med betong inne i hulrommene. Innvendig side er tilleggsisolert og kledd med plater. Utvendig side er pusset og malt.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 192 kvm, Bruksareal: 202 kvm, Bruttoareal: 225 kvm

1.Etasje:
Bta.: 95 kvm.
Bra.: 85 kvm.
P-rom: 75 kvm.
P-rom inneholder: Hall m/trapp, bad 1, bad 2, 4 soverom.
S-rom: 10 kvm.
S-rom inneholder: Teknisk rom, bod.

2.Etasje:
Bta.: 130 kvm.
Bra.: 117 kvm.
P-rom: 117 kvm.
P-rom inneholder: Entré, kjøkken, stue, trapperom, wc.

Mesanin:
Ikke målbart areal. Gulvoverflate med trapp er på ca. 18 kvm.

Standard

Entré
Inngangspartiet er overbygd og flislagt, med varmekabler under flisene som gir isfri adkomst. Ytterdøren har et lekkert design og tilhørende sidefelt. Hallen er lys, innbydende og romslig, med tidsriktige fliser i 80 x 80 cm og slette overflater med listefri overgang fra vegg til tak. I gulvet er det vannbåren gulvvarme, slik det er i alle rom inne i boligen.

Ellers er det downlights i taket og god plass til entrémøblement. Trappen opp til andre etasje er et smykke i seg selv, med hvitmalte vanger, eiketrinn og rekkverk i glass. Det er montert håndløper på veggen.

Stue/spisestue og mesanin
Stuens utforming, størrelse og enorme takhøyde er fenomenal, og vindusløsningene helt storartet. Her er vinduer fra gulv til tak med flott utsyn, gjennomgående lys og tofløyede terrassedører. Det er fine soner for møblering av både sofagruppe, spisestue, godstoler og mere til.

Gulvet har ekstra bred enstav parkett som gir det hele et eksklusivt preg. Det er skråtak med innfelt downlights, behagelig gulvvarme og slette, lysmalte overflater. Takhøyden er utnyttet med mesanin, et ekstra stuerom med rekkverk i glass, store vinduer, downlights og parkett.

Kjøkken
Kjøkkenet er eksklusivt og tilpasset storfamilien med hyggelige, intime sittesoner. Kjøkkenet har en stor øy med kokesone og barløsning for fire, samt innredning langs to vegger. I forlengelse av innredningen er det laget sittebenk med oppbevaringsplass. I ett av vinduene er det ekstra dyp vinduspost som er kledd med parkett og har integrert downlights. Også her er det hyggelig å sitte med en kopp kaffe og bare slappe av.

Innredningen er fra HTH, rikelig utstyrt med oppbevaringsplass, arbeidsflater og integrerte hvitevarer av høy kvalitet fra AEG. Skap og skuffer har sorte, glatte trefronter og benkeplatene er i lysegrå kompositt. Oppvaskkummen er underlimt og har kran med uttrekkbar tut og dusjfunksjon.

Det er montert designbelysning på vegg over den ene benken. Av hvitevarer har kjøkkenet både kjøleskap og fryser, samt to stekeovner, induksjonstopp, vinskap og oppvaskmaskin. I koketoppen er det integrert ventilator med kullfilter.

Kjøkkenet ligger i eget rom innenfor stuen, avdelt med en gang som har utgang på begge sider til markterrasse. Kjøkkenet har ellers samme brede parkettgulv, gråmalte, slette overflater, downlights i taket og enorm takhøyde.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har to lekre bad, et wc-rom og et vaskerom/teknisk rom. Wc-rommet har parkett på gulv og en av veggene. For øvrig er det malte vegger, veggmontert toalett og servant.

Begge bad ligger i første etasje, ett har direkte inngang fra hovedsoverommet og det andre fra hallen. Badene har storformat fliser på gulv og vegger i 90 x 90 cm, varme i gulvet, downlights i taket og vegghengt toalett. Avtrekk er via det balanserte ventilasjonsanlegget.

Badet ved hovedsoverommet har en stor dusjnisje med to dusjer bak skyvbare glassdører, samt sort baderomsmøblement med to bolleservanter. Over servantene er det speil med sidebelysning. Det andre badet har servant i seksjon med lys/speil, dusj på vegg bak glassdører og et badekar.

Vaskerom/teknisk rom
I teknisk rom er det fliser på gulvet og malte veggflater. Det er seksjon med nedfelt skyllekar og opplegg for vaskemaskin. Rommet har gulvvarme og er utstyrt med alle boligens tekniske installasjoner, foruten aggregat til det balanserte ventilasjonssystemet.

Soverom og garderobe
Boligen har fire soverom med god størrelse, og alle ligger i første etasje. Soverommene har bred parkettplank på gulvet og slette veggflater med listefritt til tak. Hovedsoverommet har ekstra luksus med direkte inngang til privat bad. Alle soverommene har plass for garderobeløsning. Det er også garderobeplass i hallen, samt lagringsplass i utvendig sportsbod, i garasjen og i carporten.

Oppvarming/Teknisk

Boligen har oppvarming med vannbåren gulvvarme i alle rom. I den utvendige boden er det elektrisk varmeovn og det overbygde inngangspartiet har elektriske varmekabler. Varmtvann og vannbåren gulvvarme er via varmepumpeteknologi fra bergvarme «berg/vann». Varmtvannstank, pumper og tekniske installasjoner er plassert i vaskerom/teknisk rom.

Elanlegg er utstyrt med jordfeilautomater. Boligen har balansert ventilasjon som sikrer et sunt og godt inneklima. Ventilasjonsaggregatet er plassert i bod med utvendig adkomst.

Parkering / Garasje

Det er parkering i carport og i dobbelgarasje med leddport av stål med portåpner. Det er også plass til å parkere inne på egen gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren. Velkommen til visning!

Uteområdet

Eiendommen ligger på en liten høyde, luftig med oversikt over området, men samtidig skjermet. Tomten er 738 kvm og har gode solforhold fra morgen til kveld. Innkjørsel og gårdsplass foran boligen er asfaltert, pent kantet med brostein og granitt mot en barket skråning. Det er også stablemur i granittstein, samt hage med plen, diverse blomsterbed og stedvis naturlig fjell. Inngangspartiet er overbygd og har flislagt dekke med elektriske varmekabler under.

Rundt store deler av boligen er det markterrasser som er flott tilpasset det naturlige terrenget, og som fortsetter over i en herlig takterrasse over carporten. Takterrassen er ca. 17 kvm og har rekkverk i glass. Utenfor stuen er det veranda med noe rekkverk i glass og noe med liggende spiler. Møbleringsmulighetene på uteplassene er mange og varierte, her er det bare fantasien som setter begrensning.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp ifølge Drammen kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er søkt om ferdigattest og ferdigattesten må foreligge før overtakelsen kan gjennomføres.
For mer informasjon kontakt megler.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Kommuneplaner
Id 0602335
Navn Kommuneplanens arealdel 2014-2036
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 05.10.2015
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3005/0602335/Dokumenter/KP_335_B201510151.pdf
Lovmerknad PBL 2008
Delarealer Delareal 739 kvm
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner
Id 060240-9
Navn REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET KIRKEGRENDA, DRAMMEN KOMMUNE
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 10.07.1981
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3005/060240-9/Dokumenter/B_MELDING.PDF
Delarealer Delareal 703 kvm
Formål Boliger

Id 060243-4
Navn REGULERINGSPLAN FOR GNR. 80, BNR. 43, 350 OG 689, OG DEL AV MYRBRÅTEN MED
FORBINDELSESVEI TIL STIGERVEIEN
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 27.08.1985
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3005/060243-4/Dokumenter/B_MELDING.PDF
Delarealer Delareal 36 kvm
Formål Annen veigrunn

For ytterligere informasjon se vedlagte dokumenter fra kommunen angående kommuneplan, reguleringsplan og andre arealplaner.

Energimerking

Eiendommen har energimerke grønn - C.

Faste, løpende kostnader

- Bygnings-og innboforsikring.
- Årsgebyr renovasjon kr. 3 539,- pr år standard renovasjon.
- Kommunale avgifter vann og avløp. Beløpet beregnes ut ifra forbruk og fastledd.
Fastledd vann pr år. kr. 719,- og kr. 23,- pr. kubikk.
Fastledd avløp pr år. kr. 1 100,- og kr. 36,- pr. kubikk.
- Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, internett og eventuelt velavgift. Evt. påkobling av tv/internett.
- Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
- Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

11 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
62 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 500 000,-))
--------------------------------------------------------
78 169,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
11 828 169,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet byggetegninger som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggetegningene viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold.
 
Megler har innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Eier råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Garanti

Garantiplikt for nyoppførte boliger gjelder for avtaler som inngås fra og med 1. januar 2019 og dersom det er mindre enn 6 måneder siden boligen ble ferdigstilt. Bestemmelsen retter seg mot salg fra person som gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet, og der kjøperen gjør avtalen som forbruker. Garantiforpliktelsen fremgår av avhendingsloven § 2-11 jf. bustadoppføringsloven § 12. Det vil stilles en garanti tilsvarende 3 % av kontraktssummen umiddelbart etter budaksept. Garantien trappes opp til 5 % av kontraktssummen fra overtagelsen. Selger kan alternativt deponere et tilsvarende beløp, jf. bustadoppføringsloven § 12. Dersom kjøper ikke anses å være forbruker, oppstår det ingen garantiforpliktelse for selgeren.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 1400,- / 2100,- / 3100,- pr tegnet forsikring.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Det følger av avhendingsloven § 3-1 at der det ikke er avtalt noe særskilt etter avhendingsloven § 1-2, gjelder § 3-2 til § 3-6. I dette tilfellet selges eiendommen "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Lovens normalordning, som beskrevet i avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes. En "som den er" klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingsloven § 3-9 annet punktum. Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en "som den er" klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig. Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen, som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjon (forutsatt salgssum: 11 750 000,-) (Kr.117 500) Foto med drone, scanning, dagfoto og kveldsfoto. (Kr.13 250) Markedspakke (Kr.13 500) Klikk markedsføring (Kr.3 990) Internett annonsering (Kr.4 990) Visninger (Kr.2 500) Ukens bolig (Kr.2 990) Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.540) Oppgjør (Kr.6 490) Tilrettelegging (Kr.9 990) Opplysninger fra kommunen (Kr.2 632) Totalt kr. (Kr.179 180)
I tillegg kommer kostnader til evt. fornyelse av finn annonser. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale for direkte utlegg summert på side 1 og side 3 i oppdragsavtalen og avholdte visninger. Ved oppsigelse og utløp av oppdragsavtalen påløper i tillegg et gebyr på kr. 9 900.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takstrapport
Opplysninger fra kommunen
Energiattest
Egenerklæringsskjema selger
Viktig informasjon til kjøper og selger
Diverse opplysninger

Finn.no: Lokalområde

Konnerud