Klikk for galleri

Lekker, prosjektert enebolig med utleiedel, panorama utsikt, flotte uteområder, gode solforhold, sentral, barnevennlig!

X
Viken – Klokkarstua

Konvallstien 5

Viken – Klokkarstua

Konvallstien 5

Prisantydning
6.990.000,-
Primærrom
225m2
Bruksareal
246m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler
90 52 78 10
skjema her?
Salgsoppgave
Lukk

Katrine Sunde

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Drammen
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

83-19-0244

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 309 Bnr. 472 i Asker kommune

Byggeår

2019

Areal

Primærrom: 225 kvm, Bruksareal: 246 kvm

Antall rom

6

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 653 kvm

Presentasjon Konvallstien 5

Opplev boligen i en unik 3D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!
https://my.matterport.com/show/?m=YXDqLxqKLtN&brand=0

I vakre omgivelser på Klokkarstua, i Konvallstien 5, er det nå satt opp en lekker, innholdsrik enebolig - kanskje ditt nye hjem? Eiendommen er solrik, med fantastisk utsikt utover Drammensfjorden, og utsikten vil kunne nytes både innenfra og ute.

Ny etablert enebolig, og er oppført etter gjeldende forskrifter. Her får du smakfull innredning med høy standard, samt moderne løsninger som blant annet integrerte hvitevarer, balansert ventilasjon, varmegjenvinning, utbredt bruk av gulvvarme og downlights med mer. 

I boligens underetasje er det etablert en 3-roms utleieleilighet med egen inngang. Hoveddelen er første etasje og loftetasjen. I første etasje har boligen entré, garderoberom, vaskerom, bad, to soverom, stue og kjøkken. Loftetasje har soverom, wc-rom og loftstue.

Fordeler med ny bolig
- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års garanti.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Ingen behov for oppgraderinger på mange år.
- Lavere kjøpsomkostninger.
- Flytt inn i et helt nytt hjem, der ingen har bodd før deg.

HØYDEPUNKTER
- Innholdsrik prosjektert enebolig.
- Boligen er oppført i moderne stil. 
- Stor, solrik tomt med kveldssol.
- Flott utsikt mot Drammensfjorden.
- Utsikt kan nytes både inne og ute.
- Stor terrasse med glassrekkverk.
- Plass for biler på gårdsplassen.
- Underetasje med fin utleiedel.
- Utleiedelen er en romslig 3-roms.
- Hoveddel i første etasje og loft.
- Entré med dør til garderoberom.
- Kjøkken med Ikea-innredning.
- Integrerte høykvalitetshvitevarer.
- Nydelig stue med utsiktsvinduer.
- Stuen i hoveddel har stemningsfull peisovn.
- Enstavs eikeparkett og gulvvarme.
- Loftstue med utgang til terrasse.
- Tre soverom - ett i loftetasjen.
- Bad, wc-rom og eget vaskerom.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Anlegget har varmegjenvinning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i landlige og barnevennlige omgivelser på Klokkarstua i Asker kommune, med gangavstand til Drammensfjorden og idyllisk badeplass. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er kort avstand til Oslofjordtunnelen, Svelvik-ferga og til Holmsbu.

Det er også nærhet til Sandungen, som er det største vannet i området. Her er det gode muligheter for fiske av gjedde, abbor, røye og ørret, samt kanoturer med mer. I området rundt vannet finnes flotte skogsområder som innbyr til rekreasjon i vakker og fredelig natur. Den flotte Stikkvannshytta er også et populært turmål hele året, med servering hver helg i vintersesongen.

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan maritime Cafè Losen i sentrum, sjarmerende Villa Malla på Filtvet, Oscarsborg festning, samt det lille, idylliske, tettstedet Holmsbu anbefales. Her finner du også fantastiske Quality Spa & Resort Holmsbu. For golfentusiaster finnes det 9-hulls parkbane på Myhrene Gård.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Matkroken og Joker, og det er i underkant av en mil til Sætre Nærsenter som har et godt utvalg. Ellers er det under en halvtimes kjøring til Drammen, med alt av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Kollektivtilbudet i området består av buss og ferge, og nærmeste bussholdeplass er Bråtan Verket. Fergekaia ligger ca. 4 km unna. Fra Klokkarstua er det ca. 22 min til Røyken som har nærmeste togstasjon, og det er ca. 5 min til Svelvik, 27 min til Drammen, 43 min til Oslo og 36 min til Sandvika.

Fra eiendommen er det skolebussordning til Sætre eller Folkestad barneskole, samt til Grytnes ungdomsskole. Steinerskolen i Hurum har 1-10 klasse og ligger under 4 km unna. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt både private og kommunale barnehager.

Standard

Entré
Hoveddelen av boligen har inngang i første etasje, og en fin entré ønsker deg velkommen inn. Entreen har enstavs eikeparkett, lun gulvvarme og downlights. Veggene sparkles og males. Fra entreen er det direkte tilgang til vaskerom og et praktisk garderoberom, og innvendige dører og karmer leveres hvite.

Kjøkken
Kjøkkenet har en åpen løsning inn mot stuen, noe som gir en luftig og sosial romfølelse. Rommet har enstavs eikeparkett, gulvvarme, downlights og malte vegger. Innredningen leveres av Ikea og er oppforet mot himling. Benkeplaten er laminert, og det monteres downlights under overskapene. I tillegg har kjøkkenet integrerte hvitevarer fra Siemens eller tilsvarende.

Stue
Stuen er romslig og innbydende - et nydelig rom med store vinduer, fransk balkong og fantastisk utsikt utover Drammensfjorden. Rommet har enstavs eikeparkett med lun gulvvarme, og veggene sparkles og males med maling fra Flugger. Overgangen mellom vegg og himling fuges, og det er montert downlights. I tillegg har stuen en stemningsfull peisovn, type Adora eller tilsvarende.

Loftstue
Boligen har også en koselig loftstue, noe som gir litt ekstra spillerom for familien. Rommet har enstavs eikeparkett og malte vegger, og det er god plass for sofagruppe, TV med mer. Fra loftstuen er det utgang til en skjermet terrasse på ca. 10,46 kvm.

Bad/vaskerom
Hoveddelen av boligen har bad, wc-rom og et teknisk rom/vaskerom. Badet og vaskerommet er i første etasje, og wc-rommet er i loftetasjen. Vaskerommet har fliser på gulv, lysmalte vegger, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Wc-rommet har veggmontert toalett, samt servant med hvitt underskap.

Badet har fliser på veggene, fliser på gulvet, lun gulvvarme, downlights og veggmontert toalett. Innredningen består av en dobbel, heldekkende servant med underskap/skuffer, og over servanten er det montert speilskap med belysning. Dusjsonen har et nedsenket område på gulvet, og det er montert blandebatteri og oppheng for dusjhode.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre soverom - to i første etasje og ett i loftetasjen. Alle soverommene har enstavs eikeparkett på gulvene, malte vegger og god plass til seng, skap med mer. I tillegg har boligen et stort garderoberom i forbindelse med entreen.

Utleieleilighet

I boligens underetasje er det etablert en pen, 3-roms utleieleilighet med egen inngang. Leiligheten består av entré, garderoberom/bod, bad, teknisk rom, 2 soverom og stue/kjøkken. Kjøkkeninnredningen leveres fra Ikea, og stue/kjøkken har god plass til både sofagruppe og spisebord. Rommet har også skyvedører ut mot hage/uteplass.

Leiligheten har gulvvarme og downlights i entré, på bad og i stue/kjøkken. Badet i leiligheten har fliser på veggene, fliser på gulvet, lun gulvvarme, downlights og veggmontert toalett. Innredningen er heldekkende servant med hvitt underskap/skuffer. Dusjsonen har et nedsenket område på gulvet, og det er montert blandebatteri og oppheng for dusjhode.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med elektrisitet, herunder gulvvarme i flere rom, supplert med vedfyring kun i hoveddelen. I tillegg har boligen et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Elanlegget har selvfølgelig automatsikringer, og det er montert en 250 liters varmtvannsbereder på vaskerommet i hoveddelen mens i utleidelen er det montert en 200 liters varmtvannsbereder. Det er montert lys ved inngangsdør og på fasadevegge, og det leveres to utekraner.

Parkering / Garasje

Det er plass for biler på gårdsplassen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen har gode solforhold, herunder kveldssol, og det er fantastisk utsikt nedover mot Drammensfjorden. Gårdsplassen har god plass til biler, og hagen har rikelig med boltreplass for de minste. Det blir også mulighet for flere fine uteplasser rundt boligen. Fra hoveddelen av boligen er det utgang fra loftstuen til en skjermet og fin terrasse på 10,46 kvm - perfekt for de varme sommerdagene. Terrassen arr glassrekkverk. I tillegg er det utgang fra utleiedelen til egen uteplass. Boligens ytterkledning er grunnet og behandlet med grå/svart maling.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

6 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 30 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 200 000,-)) -------------------------------------------------------- 31 369,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 021 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Finn.no: Lokalområde

Klokkarstua