X
Buskerud – Drammen

Skipsbygger Jørgensens vei 2

Buskerud – Drammen

Skipsbygger Jørgensens vei 2

Prisantydning
7.800.000 - 14.000.000
Primærrom
83m² - 147m²
Bruksareal
90m² – 147m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler / Daglig leder / Partner
95 04 98 50
skjema her?
Eiendomsmegler
90 52 78 10
Salgsoppgave
Lukk

Morten Liavaag

Eiendomsmegler / Daglig leder / Partner
PrivatMegleren Drammen
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Liavaag Eiendom AS / Morten Liavaag

Selger/Utbygger

Pilares Eiendom AS

Betegnelse

Gnr. 113 Bnr. 516 i Drammen kommune

Byggeår

2020

Presentasjon SJ2

SJ2 ble skapt for deg som ønsker noe annet enn det man vanligvis finner på det tradisjonelle boligmarkedet, og tilbyr eksklusive leiligheter med de kvalitetene man forbinder med en enebolig.

Dette innebærer blant annet spennende og moderne grep som felles plass i kjelleren for vask og vedlikehold av bil, sykkel og ski. Boligene får generøse, luftige rom, god oppbevaringsplass, store private utesoner og mulighet for skreddersydde løsninger i form av innredning, materialer og rominndeling.

Standard leveranse er omfattende og av svært høy kvalitet. Leverandører som benyttes er blant annet: JH Interiør, Gaggenau, Flos og Dornbracht.

Skipsbygger Jørgensens vei 2 er lokalisert i et rolig og idyllisk villastrøk hvor veien er kort til både by og skog. Leilighetene har en attraktiv og vestvendt plassering i landskapet som sikrer en spesielt god beliggenhet med optimaliserte sol- og utsynsforhold.

For ytterligere informasjon, besøk prosjektets hjemmeside: www.sj2.no. Om SJ2 er av interesse oppfordres det til å kontakt megler for en personlig presentasjon i fellesskap med selger.