Klikk for galleri

LILLEVOLLEN PARK 2 | 4 nye leiligheter, vannbåren varme og garasje. Romslige planløsninger - Fastpris - bygging igang!

LILLEVOLLEN PARK 2 | 4 nye leiligheter, vannbåren varme og garasje. Romslige planløsninger - Fastpris - bygging igang!

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Nordland - Bodø Rønvika

Lillevollen 5A-D

Prisantydning6.200.000,- - 7.390.000,-Felleskostnader900,-Primærrom87m2 - 120m2Bruksareal90m2 - 123m2Soverom3
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Meglerhuset Bodø AS / Georg R. Paulsen

Selger/Utbygger

Byggpartner AS Blinkhus

Betegnelse

Gnr. 30 Bnr. 536 og Gnr. 30 Bnr. 473 i Bodø kommune

Byggeår

2022

Beliggenhet

Velkommen til Lillevollen Park - en sjelden anledning i Rønvika.

Vi gleden av å presentere bydelens nyeste boligprosjekt. Totalt skal det bygges ni store selveierleiligheter over to byggetrinn med en fantastisk flott beliggenhet på Vollen.

Nå selges byggetrinn 2 og de fire siste leilighetene.

Leilighetene selges etter førstemann-til-mølla og til faste priser.

Prosjektet utvikles i et etablert og markanært boligområde i Rønvika i Bodø kommune. Området har skole, barnehager og godt busstilbud, og ligger kort vei fra sentrum. Det er ellers kort vei til lekeplass, fotballbane og treningssenter.

Nærområdet har et eldorado av turmuligheter, opp den nye veien til Turisthytta, Keiservarden med turløyper innover i marka, videre til Løpsfjellet, Skautuva og Junkertoppen. Like i nærheten ligger også Stordalen med fotballbane, skøyteis om vinteren og Stordalshallen, ca. 1 km fra eiendommen.

Nærmeste badested i Kvalvika, og herfra er det fint å ta turen videre opp på Brattenfjellet og Bestefarvarden.

Bodø sentrum ligger ca. 3,9 km unna og har alt fra moderne kjøpesentre til spesialbutikker med lokalt preg.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på nærbutikken Coop Extra Volden, eller på Coop Mega Rønvikveien, Matkroken Langåsen, eller Kiwi og Rema 1000 på Rønvikleira.

Koch Kjøpesenter og Glasshuset ligger i sentrum, med et variert utvalg av butikker og kafeer. På Koch senter finner du bl.a. apotek, vinmonopol og bokhandel. I sentrum er det også en rekke hyggelige restauranter og puber. City Nord, et populært handlested ligger også knappe 2,9 km unna med over 100 butikker.

Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste bussholdeplass er Stordalen som ligger ca. 250 meter fra eiendommen. Det er ca. 3 km til Bodø stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til City Nord, 6 min til Aspmyra, 6 min til Bodø lufthavn, 9 min til Maskinisten og 12 min til Universitetet i Nordland.

Fra eiendommen er det gangavstand til både Rønvik barne- og ungdomsskole, og Saltvern barne- og ungdomsskole. Det finnes videregående skole i sentrum - Bodø Vgs og på Mørkved - Bodin Vgs. I nærområdet fins også et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nord universitetet og Politihøgskolen ligger på Mørkved.


Kort fortalt

- Byggetrinn 2 består av fire leiligheter.

- Bygges av Byggpartners AS - Blink hus.

- Garasje til hver leilighet.

- Leilighetene får balkong eller markterrasse.

- Store fellesareal/uteareal for beboerne.

- Fyring med vannbåren gulvvarme.

- Romslige gode planløsninger.

- Pen entré med store gulvfliser.

- Luftig, åpen stue/kjøkkenløsning.

- Integrerte hvitevarer på kjøkken.

- Mezzanin eller loft i to leiligheter.

- Moderne bad og eget vaskerom.

- Tre soverom i hver leilighet.

- Lagringsplass med egen bod.

Arealer og fordeling pr. etasje

Leilighet A | 1.etasje | Pris kr 6.200.000,-
1. etasje: Entré, gang, vaskerom, 3 soverom, bad og stue/kjøkken.
P-rom/ Bra: 87/90 kvm.
Annet: Sportsbod Bra 5 kvm.


Leilighet B | 2.etasje | Pris kr 6.900.000,-
2. etasje: Entré, gang, vaskerom, bad, 3 soverom, stue/kjøkken.
3. etasje: Mezzanin.
P-rom/Bra: 90/119 kvm.
Annet: Sportsbod Bra 5 kvm.


Leilighet C | 2.etasje | Pris kr 6.600.000,-
1. etasje: Entré, gang, vaskerom, bad, 3 soverom og stue/kjøkken og innebod.
P-rom/Bra: 95/97 kvm.
Annet: Sportsbod Bra 5 kvm.


Leilighet D | 3.etasje | Pris kr 7.390.000,-
3. etasje: Entré, gang, vaskerom, bad, 3 soverom, stue/kjøkken og innebod.
4. etasje: Loft.
P-rom/Bra: 120/123 kvm.
Annet: Sportsbod Bra 5 kvm.

Standard

Entré
Leilighetene i andre og tredje etasje får adkomst via utvendig trapp. I hver leilighet blir det en pent innredet entré med Glade Cinza 60x60 cm fliser på gulv, til slette vegger. Det blir plass til garderobeskap i rommene.


Stue og kjøkken
I hver leilighet blir stuen og kjøkkenet liggende i luftig, åpen løsning - et trivelig samlingsrom for familien. Her blir det utgang til uteplass, henholdsvis balkong eller markterrasse, samt nydelige lysforhold med store vindusflater, som strekker seg opp til møne i andre etasje.

Romløsningen varierer noe, men alle stuene innredes med 3-stavs eikeparkett på gulv (eik Abetone), til slette vegger. Stuen i leilighet B får trapp opp til en mezzanin med glassrekkverk. Mazzanin er et disponibelt areal som mangler sekundær rømningsvei og er ikke godkjent for varig personopphold. Arealet betraktes som loft/lager.
Stuen i leilighet D får også trapp opp til Mezzanin. I denne leiligheten er det egen rømningsvei som gjør at rommet bektraktes som oppholdsrom og er godkjent for varig personopphold. Rommet har også herlige takvinduer som gir en meget god romfølelse.

Alle kjøkken får samme stilrene preg og blir i merket Sense med sense farge på glatte fronter, sokkel og foringer. Innredningene får vinkelform og godt med lagringsplass i takoppbygde overskap. Det blir laminatbenkeplate med stålvask og utstyrt med integrerte hvitevarer av kvalitet. Ventilator, pyrolyseovn, induksjonstopp med booster, oppvaskmaskin og kjøl/frys kommer fra Gorenje.


Bad/wc/vaskerom
Alle leilighetene får et bad og et vaskerom. Badene får moderne uttrykk med 60x60 cm Glade Cinza fliser på gulv, til Fibo-trespo vegger med cracked Cement.
Alle badene får Linn Bad Hilde skuffeseksjon i antrasitt grå med porselensservant og speil med tilhørende belysning, alt enten i 120 cm eller 60 cm bredde. Videre utstyres hvert bad med vegghengt toalett og en dusjnisje med 90x90 cm rette dusjdører.


Vaskerom
Vaskerommene innredes med 20x20 cm gulvfliser, i Kinetic grey, til Fibo-trespo vegger med cracked Cement. Rommene får opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.


Soverom
I hver leilighet blir det tre gode soverom, som alle innredes i tråd med øvrige boligrom.
Leilighet A, C og D har også en liten teknisk bod. Alle boenhetene får egen sportsbod i tilknytning til garasjeplassen.

Oppvarming

Leilighetene får oppvarming med vannbåren gulvvarme, og det monteres balansert ventilasjon, og 200 liters varmtvannstank med expansjonstank i hver boenhet.

Parkering / Garasje

Alle leilighetene får hver sin garasjeplass med tilhørende sportsbod.

Beskrivelse av tomt

Hver leilighet får en trivelig uteplass i form av balkong eller markterrasse, og balkongene får glassrekkverk. Det blir ellers montert utelys og utekontakt. Fellestomten tilpasses og danderes med stedlige masser, og det blir grovplanert. Innkjørselen og parkering asfalteres med et lag asfalt, ellers blir det store grøntarealer.

Leilighetseierne vil i tillegg til sin eierseksjon bli medeier med 1/16 del av Gnr/Bnr 30/473 (fellesareal - totalt ca 3492 kvm.)

Avtaler for boligseksjonen

Selger forbeholder seg retten til å inngå nødvendige driftsavtaler med bindingstid på vegne av sameiet og seksjonseiere før overlevering, herunder forretningsfører m.m.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2021/850201-1/200  Bestemmelse om kloakkledning  
09.07.2021 21:00 
rettighetshaver:Knr:1804 Gnr:30 Bnr:100  
rettighetshaver:Knr:1804 Gnr:30 Bnr:174  
rettighetshaver:Knr:1804 Gnr:30 Bnr:175  
rettighetshaver:Knr:1804 Gnr:30 Bnr:454  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Utbygger skal besørge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse før innflytting.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål iht. reguleringsplan for Lillevollen 1 med reguleringsbestemmelse med ID 2018017 revidert 28.01.20.

Adgang til utleie

Eiendommen kan i sin helhet fritt leies ut til boligformål.

Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, så fremt arealet er godkjent for varig opphold iht. plan- og bygningsloven og har forsvarlig radonnivå.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Leilighetene estimert ferdigstilt 3-4. kvartal 2023. Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder grunnlag for å kreve dagmulkt.

Selgeren kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selgeren skal skriftlig varsle om dette minimum en måned før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunkt skal gis med minst 7 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det eksakte overtagelsestidspunktet.

Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Selger tar forbehold om at endelig innflyttingsdato kan endres som følge av manglende arbeidskraft, forsinket levering av nødvendige leveranser til prosjektet og lignende som følge av sykdomsfravær ved f.eks. større virusutbrudd.

Selgers forbehold

Prospektet er ment som en presentasjon av prosjektet og er ikke bindende for boligens detaljutforming. Utbygger forbeholder seg retten til endringer dersom dette skulle vise seg nødvendig eller hensiktsmessig. Endringene skal ikke ha innvirkning på forutsatt standard. Illustrasjoner som er benyttet i forbindelse med markedsføring er av illustrativ karakter, og den kan forekomme avvik fra disse. Salgsmaterialet vil således kunne vise elementer som ikke er i samsvar med faktisk leveranse, så som møblering, kjøkken- og garderobeløsning, dør og vindusform, vindusplassering, fasadedetaljer, utomhus detaljer mv.

Det arbeides kontinuerlig med forbedringer av de enkelte boliger slik at det må tas forbehold frem til kontraktsinngåelse om endringer i konstruksjon og/eller materialvalg. Der det er angitt leverandør/type på utstyr, står utbygger fritt til å levere alternative produkter av tilsvarende kvalitet.

Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og den øvrige salgsinformasjonen (herunder salgstegninger). I slike tilfeller er det alltid denne leveransebeskrivelsen som er gjeldende.

Tegninger i prospektet viser ikke den reelle leveransen, blant annet er sjakter, evt. innkassinger og vvs-føringer ikke komplett inntegnet. Salgstegningene i prospektet er ikke egnet for måltaking, da det er de ferdig prosjekterte og detaljerte arbeidstegninger det bygges etter.

Utomhusareal leveres iht situasjonsplan og selgers byggebeskrivelse/leveringsbeskrivelse.

Eiendommen er seksjonert slik at lov om eierseksjon gjelder. Vedtekter er vedlagt prospekt.

Boligene byggerengjøres/støvsuges til overtagelse. Flyttevask/rundvask må kjøper selv besørge.

Prospekt og alle vedlegg må gjennomgås av kjøper og anses som akseptert før bud inngis.

Alle innvendige og utvendige illustrasjoner i prospektet er av illustrativ karakter, og er kun ment å danne et inntrykk av det ferdige prosjektet. Illustrasjonen gir ikke en eksakt fremstilling av det ferdige prosjektet når det gjelder endelig detaljering av interiør, fasader, dør- og vindusutforming/inndeling, fargevalg, innredning, detaljer på inn- og utvendige fellesarealer, materialer, beplantning, omgivelser m.m., og det må derfor påregnes avvik.

På de enkelte leilighetstegningene i prospektet er det vist forslag til plassering av møbler og annen innredning. Forslagene er kun av illustrativ karakter og ment som møbleringseksempler. Det samme gjelder garderobeinnredning i entre, gang, omkledningsrom og på soverom, vaskemaskin på vaskerom, kjøkkenøy og stiplete løsninger. Møblering og innredning vist på illustrasjoner og plantegninger medfølger kun i den grad dette følger av kvalitetsbeskrivelsen eller romskjemaet.

Den foreløpige utomhusplanen er kun ment å illustrere ute- områdenes planlagte opparbeidelse, og kan bli endret i forbindelse med detaljprosjekteringen. Utforming av gjerder, murer og støttemurer kan avvike fra illustrasjoner og utomhusplan.

Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsførings- materiell vil ikke nødvendigvis passe for alle leiligheter.

Selger tar forbehold om at insekter/smådyr som maur og skjeggkre/kre kan forekomme i leiligheten, og tar ikke ansvar for dette.

Det tas forbehold om skrivefeil og eventuelle trykkfeil i salgsdokumenter.


Areal
Arealene oppgitt i prisliste og prospekt er angitt i bruksareal (BRA) iht. NS3940. BRA er leilighetens areal målt innvendig ved leilighetens omsluttede vegger, inklusive innvendige vegger, boder og sjakter, men ikke medregnet yttervegger. P-rom er BRA fratrukket eventuelle innvendig sekundærrom (S-rom), som for eksempel bod og innglasset balkong. Det gjøres særskilt oppmerksom på at de oppgitte romarealer på leilighetstegningene i prospektet er uten innvendige vegger, og arealene samsvarer derfor ikke med leilighetens totale BRA.

Arealer påført i prospektets plantegninger er i noen tilfeller avrundet til nærmeste kvadratmeter. Arealer oppgitt på de enkelte rom på kontraktstegning kan bli justert i forbindelse med detaljprosjektering, og det kan forekomme avvik grunnet interne sjakter, rørføringer, stolper etc.

Det kan forekomme målestokkavvik ved trykking av prospektet. Plantegningene i prospektet må derfor ikke brukes for nøyaktig måltaking.

Tilvalg og endringer
Etter igangsetting vil det gis frister for tilvalg og endringer. Inngis bud etter igangsetting, er kjøper gjort kjent med at frister for å få utført endringer, kan være utgått. Kjøper oppfordres derfor til å ta de nødvendige forbehold i et bud som sikrer at endringer er mulig å få utført.

Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og selger eller entreprenør i separat avtale. Det kan tilkomme gebyrer ved bestilling av tilvalg og endringer, se nærmere i leveransebeskrivelsen om dette. Eventuelle tilvalgsbestillinger innbetales til meglers klientkonto, eller faktureres direkte fra entreprenør/Selger.

Endringer ut over de som tilbys av selger må på fritt grunnlag vurderes av selger, entreprenør og dennes underleverandører. Det kan ikke påregnes andre endringer enn det som tilbys kan foretas, og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift.

Alle kostnader forbundet med tilvalg skal under enhver omstendighet være innbetalt før overtagelse.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn, og selger forbeholder seg retten til å ev. kreve forskudd.

For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Kapittel VI i bustadoppføringslova gir kjøper en avbestillingsrett. Dersom slik rett benyttes, vil kjøper bli holdt ansvarlig for Selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Bestilte tilvalg og endringer kjøper måtte ha gjort skal i slike tilfeller uansett betales av kjøper. Selger kan kreve utbetaling av kjøpers delinnbetaling til dekning av avbestillingsgebyr eller vederlag.

Transport av Kjøpekontrakt er kun tillatt etter skriftlig godkjenning fra selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning. Ervervet vil etter slik godkjenning kunne tinglyses direkte til tredjemann.
Ved en eventuell transport av kjøpekontrakt vil det påløpe et administrasjonsgebyr for kjøper på kr. 35 000,- inkl. mva som innbetales til meglers driftskonto.
Likeså gjelder navnendring i skjøte etter signert kjøpekontrakt, her forfaller et gebyr ovenfor oprinnelig kjøper kr 10.000,-, beløpet tilfaller prosjektmegler.
Eventuelle kostnader til megler for videresalg vil komme i tillegg.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Oppgjørskostnad (Kr.4 700)
Tilrettelegging (Kr.11 900)
PM-Digital annonsepakke/KLiKK X (Kr.3 000)
Provisjon (Kr.42 000)
Markedspakke (Kr.5 000)
Totalt kr. (Kr.66 600)

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 9900,-.