Tverlandet i Nordland

TVERLANDET - Prosjekterte familievennlige boliger. 2 eneboliger og 2 store tomannsboliger. Moderne o

TVERLANDET - Prosjekterte familievennlige boliger. 2 eneboliger og 2 store tomannsboliger. Moderne og stilrene boliger.

Priser

3.490.000,- til 5.750.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    70.1m2 - 136m2

I familievennlige omgivelser på Tverlandet skal det nå bygges nye, flotte boliger. Kanskje en av dem er ditt nye hjem?

Området passer ypperlig for blant annet barnefamilier, med gangavstand til skoler, barnehager, butikker, buss og tog. I tillegg er det kort vei til flotte naturopplevelser.  

Det bygges to eneboliger og to tomannsboliger i samme stil, til sammen seks hjem med moderne arkitektur, god planløsning og smakfull innredning. Det leveres blant annet kjøkken og baderomsinnredning fra Korpus, eikeparkett, delikate fliser, balansert ventilasjon m.m. Hver bolig får også fine uteområder.

Eneboligene vil gå over to etasjer - underetasje og første etasje. I underetasjen får boligene vindfang, hall, bod, bad og fire soverom. Første etasje får bad, soverom (evt tv-stue), stue og kjøkken. Stue/kjøkken får en åpen løsning med store vindusflater og mye lys. I tillegg blir det utgang til uteplass, og rommet får også peisovn.

Tomannsboligene er horisontaldelte og vil ha en 3-roms leilighet i underetasjen med entré, gang, bod, bad, to soverom og stue/kjøkken. Fra stuedelen blir det utgang til terrasse, og det blir også montert peisovn.

Resten av tomannsboligen får en 5-roms fordelt på første etasje og loftetasje. I første etasje blir det vindfang, hall, bod, bad og stue/kjøkken. Sistnevnte får peisovn og utgang til terrasse. Loftetasjen får loftstue, bod, bad og tre soverom.

Eiendommen ligger i et familievennlig og rolig boligområde på Tverlandet i Bodø kommune, ca. 20 km øst for Bodø sentrum. Tverlandet IL tilbyr aktiviteter innen fotball, håndball, svømming, ski, orientering, sykkel og innebandy. I tilknytning til Tverlandet skole er det eget skolebibliotek, svømmehall, idrettshall og kunstgressbane.

Området har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder i Tverlandsmarka, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Stiene i Tverlandsmarka har de siste årene blitt godt opprustet, og det er mange muligheter for rundturer. En populær rundtur tar utgangspunkt fra Høgåsen mot vanntårnet.

Havet har også mye å by på, blant annet en av verdens sterkeste tidevannsstrømmer - Saltstraumen. Når straumen er på sitt sterkeste er det et fantastisk skue, og fiskeforholdene er også veldig gode i Saltstraumen. Kulturelle innslag og andre fasiliteter finnes i Bodø sentrum, ca. 20 minutters biltur unna.