Klikk for galleri

Rønvika - Prosjekterte, store leiligheter med attraktiv beliggenhet, vannbåren gulvvarme og garasje

Rønvika - Prosjekterte, store leiligheter med attraktiv beliggenhet, vannbåren gulvvarme og garasje

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Nordland - Bodø Rønvika

Lillevollen 7 Leil D

Prisantydning6.600.000,-Primærrom103m2Bruksareal106m2Soverom3 - 3Rom4
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Meglerhuset Bodø AS / Georg R. Paulsen

Selger/Utbygger

Byggpartner AS

Betegnelse

Gnr. 30 Bnr. 536 og 1/16 del av Gnr. 30 Bnr. 473 i Bodø kommune

Byggeår

Oppstart tømrerarbeid estimert ila 2022.

Beliggenhet

Velkommen til Lillevollen Park - en sjelden anledning i Rønvika.
Vi gleden av å presentere bydelens nyeste boligprosjekt. Totalt skal det bygges ni store selveierleiligheter over to byggetrinn med en fantastisk flott beliggenhet på Vollen.

Nå selges byggetrinn en med fem leiligheter.
Leilighetene selges etter førstemann-til-mølla og til faste priser.

Prosjektet utvikles i et etablert og markanært boligområde i Rønvika i Bodø kommune. Området har skole, barnehager og godt busstilbud, og ligger kort vei fra sentrum. Det er ellers kort vei til lekeplass, fotballbane og treningssenter.

Nærområdet har et eldorado av turmuligheter, opp den nye veien til Turisthytta, Keiservarden med turløyper innover i marka, videre til Løpsfjellet, Skautuva og Junkertoppen. Like i nærheten ligger også Stordalen med fotballbane, skøyteis om vinteren og Stordalshallen, ca. 1 km fra eiendommen.
Nærmeste badested i Kvalvika, og herfra er det fint å ta turen videre opp på Brattenfjellet og Bestefarvarden.

Bodø sentrum ligger ca. 3,9 km unna og har alt fra moderne kjøpesentre til spesialbutikker med lokalt preg.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på nærbutikken Coop Extra Volden, eller på Coop Mega Rønvikveien, Matkroken Langåsen, eller Kiwi og Rema 1000 på Rønvikleira.
Koch Kjøpesenter og Glasshuset ligger i sentrum, med et variert utvalg av butikker og kafeer. På Koch senter finner du bl.a. apotek, vinmonopol og bokhandel. I sentrum er det også en rekke hyggelige restauranter og puber. City Nord, et populært handlested ligger også knappe 2,9 km unna med over 100 butikker.

Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste bussholdeplass er Stordalen som ligger ca. 250 meter fra eiendommen. Det er ca. 3 km til Bodø stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til City Nord, 6 min til Aspmyra, 6 min til Bodø lufthavn, 9 min til Maskinisten og 12 min til Universitetet i Nordland.

Fra eiendommen er det gangavstand til både Rønvik barne- og ungdomsskole, og Saltvern barne- og ungdomsskole. Det finnes videregående skole i sentrum - Bodø Vgs og på Mørkved - Bodin Vgs. I nærområdet fins også et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nord universitetet og Politihøgskolen ligger på Mørkved.


Kort fortalt

- Byggetrinn 1 består av fem leiligheter.
- Bygges av Byggpartners AS - Blink hus.
- Garasje til hver leilighet.
- Leilighetene får balkong eller markterrasse.
- Store fellesareal/uteareal for beboerne.
- Fyring med vannbåren varme.
- Romslige gode planløsninger.
- Pen entré med store gulvfliser.
- Luftig, åpen stue/kjøkkenløsning.
- Integrerte hvitevarer på kjøkken.
- Mezzanin eller loft i to leiligheter.
- Moderne bad og eget vaskerom.
- Tre soverom i hver leilighet.
- Lagringsplass med egen bod.

Arealer og fordeling pr. etasje

Leilighet A | 1.etasje BYGG 1 | Pris kr 6.200.000,-
1. etasje: Entré, gang, vaskerom, 3 soverom, bad og stue/kjøkken.
P-rom/ Bra: 90/90 kvm.
Annet: Sportsbod Bra 5 kvm.


Leilighet C | 1.etasje BYGG 2 | Pris kr 6.300.000,-
1. etasje: Entré, gang, vaskerom, bad, 3 soverom og stue/kjøkken og innebod.
P-rom/Bra: 97/100 kvm.
Annet: Sportsbod Bra 5 kvm.


Leilighet B | 2.etasje BYGG 1 | Pris kr 6.900.000,-
2. etasje: Entré, gang, vaskerom, bad, 3 soverom, stue/kjøkken.
3. etasje: Mezzanin.
P-rom/Bra: 90/119 kvm.
Annet: Sportsbod Bra 5 kvm.


Leilighet D | 2.etasje BYGG 2 | Pris kr 6.600.000,-
2. etasje: Entré, gang, vaskerom, bad, wc, 3 soverom, stue/kjøkken og innebod.
P-rom/Bra:  103/106 kvm.
Annet: Sportsbod Bra 5 kvm.


Leilighet E | 3.etasje BYGG 2 | Pris kr 6.900.000,-
3. etasje: Entré, gang, vaskerom, bad, 3 soverom, stue/kjøkken og innebod.
4. etasje: Loft.
P-rom/Bra: 124/127 kvm.
Annet: Sportsbod Bra 5 kvm.

Standard

Entré
Leilighetene i andre og tredje etasje får adkomst via utvendig trapp. I hver leilighet blir det en pent innredet entré med Glade Cinza 60x60 cm fliser på gulv, til slette vegger. Det blir plass til garderobeskap i rommene.


Stue og kjøkken
I hver leilighet blir stuen og kjøkkenet liggende i luftig, åpen løsning - et trivelig samlingsrom for familien. Her blir det utgang til uteplass, henholdsvis balkong eller markterrasse, samt nydelige lysforhold med store vindusflater, som strekker seg opp til møne i andre etasje.

Romløsningen varierer noe, men alle stuene innredes med 3-stavs eikeparkett på gulv (eik Abetone), til slette vegger. Stuen i leilighet B får trapp opp til en mezzanin med glassrekkverk. Mazzanin er et disponibelt areal som mangler sekundær rømningsvei og er følgelig ikke godkjent for varig personopphold. Arealet betraktes som loft/lager.

Stuen i leilighet E får trapp opp til et loftsrom som et ektra oppholdsrom med gode takvinduer.

Alle kjøkken får samme stilrene preg og blir i merket Sense med sense farge på glatte fronter, sokkel og foringer. Innredningene får vinkelform og godt med lagringsplass i takoppbygde overskap. Det blir laminatbenkeplate med stålvask og utstyrt med integrerte hvitevarer av kvalitet. Ventilatoren leveres av Røroshetta, mens pyrolyseovn, induksjonstopp med booster, oppvaskmaskin og kjøl/frys kommer fra Gorenje.


Bad/wc/vaskerom
Alle leilighetene får et bad og et vaskerom. I tillegg blir det et separat wc-rom i leilighet D. Badene får moderne uttrykk med 60x60 cm Glade Cinza fliser på gulv, til Fibo-trespo vegger med cracked Cement.

Alle badene får Linn Bad Hilde skuffeseksjon i antrasitt grå med porselensservant og speil med tilhørende belysning, alt enten i 120 cm eller 60 cm bredde. Videre utstyres hvert bad med vegghengt toalett og en dusjnisje med 90x90 cm rette dusjdører.


Vaskerom
Vaskerommene innredes med 20x20 cm gulvfliser, i Kinetic grey, til Fibo-trespo vegger med cracked Cement. Rommene får opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.


Soverom
I hver leilighet blir det tre gode soverom, som alle innredes i tråd med øvrige boligrom, og det blir det god plass til garderobeskap. Leilighet C, D og E får ett soverom med dør til egen balkong. Leilighet C, D og E får innvendig bod, og alle boenhetene får en sportsbod i tilknytning til garasjeplassen.

Oppvarming

Leilighetene får oppvarming med vannbåren gulvvarme, og det monteres balansert ventilasjon, og 200 liters varmtvannstank med expansjonstank i hver boenhet.

Parkering / Garasje

Alle leilighetene får hver sin garasjeplass med tilhørende sportsbod. Det blir parkering for øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beskrivelse av tomt/hage

Hver leilighet får en trivelig uteplass i form av balkong eller markterrasse, og balkongene får glassrekkverk. Det blir ellers montert utelys og strømstikk. Fellestomten tilpasses og danderes med stedlige masser, og det blir grovplanert. Innkjørselen og parkering asfalteres med et lag asfalt, ellers blir det store grøntarealer.

Leilighetseierne vil i tillegg til sin eierseksjon bli medeier med 1/16 del av Gnr/Bnr 30/473 (fellesareal - totalt ca 3492 kvm.)

Avtaler for boligseksjonen

Selger forbeholder seg retten til å inngå nødvendige driftsavtaler med bindingstid på vegne av sameiet og seksjonseiere før overlevering, herunder forretningsfører m.m.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Selger har rett til å tinglyse nødvendige erklæringer knyttet til gjennomføringen av prosjektet, herunder adkomstretter, rør, ledninger og andre bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold samt forhold pålagt av myndigheter. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag for denne typen erklæringer/servitutter. Det gjøres oppmerksom på at kjøpers bank vil få prioritet bak disse. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2021/850201-1/200  Bestemmelse om kloakkledning  
09.07.2021 21:00 
rettighetshaver:Knr:1804 Gnr:30 Bnr:100  
rettighetshaver:Knr:1804 Gnr:30 Bnr:174  
rettighetshaver:Knr:1804 Gnr:30 Bnr:175  
rettighetshaver:Knr:1804 Gnr:30 Bnr:454  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet via private stikkledninger. Adkomst/innkjørsel fra kommunal vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Utbygger skal besørge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse før innflytting.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål iht. reguleringsplan for Lillevollen 1 med reguleringsbestemmelse med ID 2018017 revidert 28.01.20

Faste, løpende kostnader

Felleskostnader pr mnd er stipulert til kr 900,- (utvendig forsikring, avsetning vedlikehold, regnskap, brøyting/drift, regnskap.)

Stipulerte fellesutgifter vil kunne avvike og fastsettes av styre i sameiet og hvilke tjenester de skal dekke.

TV / internettløsning må bestilles av den enkelte leilighetseier selv, før overtagelse. Disse kostnadene tilkommer stipulerte felleskostnader.

Kommunale avgifter, søppelavgift/renovasjon og eiendomsskatt tilkommer på egen faktura fra Bodø kommune og IRIS. Strømforbruk/ vannbåren varme-forbruk i leiligheten tilkommer også den enkelte leilighetseier.

Det er ikke medtatt/hensyntatt kostnader for opparbeidelse av plen, vedlikehold eller klipping av plen/beplatning. Sameiet vil organisere dette etter innflytting og evenetuelt  avgjøre om tjenester skal bestilles via fellesutgifter.

Oppgjør

Forskudd kr 100.000,- innbetales til meglers klientkonto ved kontraktsinngåelse.

Resterende del av kjøpesummen med omkostninger skal være innbetalt før boligene skal overtas.

Dersom kjøper anses som profesjonell forfaller kr 200.000,- i forskuddsbetaling til meglers klientkonto ved kontraktsinngåelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Kjøpesum leilighet iht prisliste

Forskudd leilighet                                              100.000,-
Kjøpesum leilighet ved overtagelse              ..…………….
Oppstartskapital til sameiet                                5.000,-
Etablering av sameie                                            8.000,-
Dokumentavgift av tomteverdi 2,5%                 50.000,-
Tinglysningsgebyr/panteattest m.m.                 1.369,50


Sum omkostninger                                             64 369,50NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i satser for offentlige avgifter, tinglsyningsavgift etc.

Annen nyttig informasjon

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.
Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.
Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m.

Det kan bli etablert en velforening som skal drifte felles lekeplasser og oppholdsarealer i området utenfor eierseksjonssameiet. Det kan bli aktuelt med medlemskap i denne velforeningen.

Adgang til utleie (boligformål)

Eiendommen kan i sin helhet fritt leies ut til boligformål.
Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, så fremt arealet er godkjent for varig opphold iht. plan- og bygningsloven og har forsvarlig radonnivå.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Forutsatt 3 av 5 leiligheter solgt planlegges leilighetene estimert ferdigstilt 2-3. kvartal 2023. Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder grunnlag for å kreve dagmulkt.

Selgeren kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selgeren skal skriftlig varsle om dette minimum en måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 7 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det eksakte overtagelsestidspunktet.

Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Selger tar forbehold om at endelig innflyttingsdato kan endres som følge av manglende arbeidskraft, forsinket levering av nødvendige leveranser til prosjektet og lignende som følge av sykdomsfravær ved f.eks. større virusutbrudd.

Selgers forbehold

Før oppstart av tømrerarbeid må 3 av 5 leiligheter være solgt.

Prospektet er ment som en presentasjon av prosjektet og er ikke bindende for boligens detaljutforming. Utbygger forbeholder seg retten til endringer dersom dette skulle vise seg nødvendig eller hensiktsmessig. Endringene skal ikke ha innvirkning på forutsatt standard. Illustrasjoner som er benyttet i forbindelse med markedsføring er av illustrativ karakter, og den kan forekomme avvik fra disse. Salgsmaterialet vil således kunne vise elementer som ikke er i samsvar med faktisk leveranse, så som møblering, kjøkken- og garderobeløsning, dør og vindusform, vindusplassering, fasadedetaljer, utomhus detaljer mv.

Det arbeides kontinuerlig med forbedringer av de enkelte boliger slik at det må tas forbehold frem til kontraktsinngåelse om endringer i konstruksjon og/eller materialvalg. Der det er angitt leverandør/type på utstyr, står utbygger fritt til å levere alternative produkter av tilsvarende kvalitet.

Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og den øvrige salgsinformasjonen (herunder salgstegninger). I slike tilfeller er det alltid denne leveransebeskrivelsen som er gjeldende.

Tegninger i prospektet viser ikke den reelle leveransen, blant annet er sjakter, evt. innkassinger og vvs-føringer ikke komplett inntegnet. Salgstegningene i prospektet er ikke egnet for måltaking, da det er de ferdig prosjekterte og detaljerte arbeidstegninger det bygges etter.

Utomhusareal leveres iht situasjonsplan og selgers byggebeskrivelse/leveringsbeskrivelse.

Eiendommen er seksjonert slik at lov om eierseksjon gjelder. Vedtekter er vedlagt prospekt.

Boligene byggerengjøres/støvsuges til overtagelse. Flyttevask/rundvask må kjøper selv besørge.

Prospekt og alle vedlegg må gjennomgås av kjøper og anses som akseptert før bud inngis.

Alle innvendige og utvendige illustrasjoner i prospektet er av illustrativ karakter, og er kun ment å danne et inntrykk av det ferdige prosjektet. Illustrasjonen gir ikke en eksakt fremstilling av det ferdige prosjektet når det gjelder endelig detaljering av interiør, fasader, dør- og vindusutforming/inndeling, fargevalg, innredning, detaljer på inn- og utvendige fellesarealer, materialer, beplantning, omgivelser m.m., og det må derfor påregnes avvik.

På de enkelte leilighetstegningene i prospektet er det vist forslag til plassering av møbler og annen innredning. Forslagene er kun av illustrativ karakter og ment som møbleringseksempler. Det samme gjelder garderobeinnredning i entre, gang, omkledningsrom og på soverom, vaskemaskin på vaskerom, kjøkkenøy og stiplete løsninger. Møblering og innredning vist på illustrasjoner og plantegninger medfølger kun i den grad dette følger av kvalitetsbeskrivelsen eller romskjemaet.

Den foreløpige utomhusplanen er kun ment å illustrere ute- områdenes planlagte opparbeidelse, og kan bli endret i forbindelse med detaljprosjekteringen. Utforming av gjerder, murer og støttemurer kan avvike fra illustrasjoner og utomhusplan.
Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsførings- materiell vil ikke nødvendigvis passe for alle leiligheter.

Det kan forekomme målestokkavvik ved trykking av prospektet. Plantegningene i prospektet må derfor ikke brukes for nøyaktig måltaking.
Selger tar forbehold om at insekter/smådyr som maur og skjeggkre/kre kan forekomme i leiligheten, og tar ikke ansvar for dette.

Det tas forbehold om skrivefeil og eventuelle trykkfeil i salgsdokumenter.

Areal
Arealene oppgitt i prisliste og prospekt er angitt i bruksareal (BRA) iht. NS3940. BRA er leilighetens areal målt innvendig ved leilighetens omsluttede vegger, inklusive innvendige vegger, boder og sjakter, men ikke medregnet yttervegger. P-rom er BRA fratrukket eventuelle innvendig sekundærrom (S-rom), som for eksempel bod og innglasset balkong. Det gjøres særskilt oppmerksom på at de oppgitte romarealer på leilighetstegningene i prospektet er uten innvendige vegger, og arealene samsvarer derfor ikke med leilighetens totale BRA.

Arealer påført i prospektets plantegninger er i noen tilfeller avrundet til nærmeste kvadratmeter. Arealer oppgitt på de enkelte rom på kontraktstegning kan bli justert i forbindelse med detaljprosjektering, og det kan forekomme avvik grunnet interne sjakter, rørføringer, stolper etc.

Det presiseres at verken sportsbodareal i kjeller eller privat balkong-/terrasseareal er medregnet i bruksarealene oppgitt for den enkelte bolig i prospekt og prisliste.

Tilvalg og endringer
Etter igangsetting vil det gis frister for tilvalg og endringer. Inngis bud etter igangsetting, er kjøper gjort kjent med at frister for å få utført endringer, kan være utgått. Kjøper oppfordres derfor til å ta de nødvendige forbehold i et bud som sikrer at endringer er mulig å få utført.

Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og selger eller entreprenør i separat avtale. Det kan tilkomme gebyrer ved bestilling av tilvalg og endringer, se nærmere i leveransebeskrivelsen om dette. Eventuelle tilvalgsbestillinger innbetales til meglers klientkonto, eller faktureres direkte fra entreprenør/Selger.

Endringer ut over de som tilbys av selger må på fritt grunnlag vurderes av selger, entreprenør og dennes underleverandører. Det kan ikke påregnes andre endringer enn det som tilbys kan foretas, og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift.

Alle kostnader forbundet med tilvalg skal under enhver omstendighet være innbetalt før overtagelse.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn, og selger forbeholder seg retten til å ev. kreve forskudd.

For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Kapittel VI i bustadoppføringslova gir kjøper en avbestillingsrett. Dersom slik rett benyttes, vil kjøper bli holdt ansvarlig for Selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Bestilte tilvalg og endringer kjøper måtte ha gjort skal i slike tilfeller uansett betales av kjøper. Selger kan kreve utbetaling av kjøpers delinnbetaling til dekning av avbestillingsgebyr eller vederlag.

Transport av Kjøpekontrakt er kun tillatt etter skriftlig godkjenning fra selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning. Ervervet vil etter slik godkjenning kunne tinglyses direkte til tredjemann.

Ved en eventuell endring i eierskap/navneendring fra kjøpers side, eller transport av kjøpekontrakt, vil det påløpe et administrasjonsgebyr for kjøper på kr. 35 000,- inkl. mva som innbetales til meglers driftskonto. Eventuelle kostnader til megler vil komme i tillegg.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris og etter førstemann til mølla.     
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr.
e-mail eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
 Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Kjøper plikter å levere finansieringsbekreftelse fra norsk bank senest innen 14 dager fra budaksept. Finansieringsbekreftelsen skal være gyldig i hele den estimerte byggeperioden som framgår av salgsmateriellet.

Meglers vederlag og utlegg

PM-Digital annonsepakke/KLiKK X (Kr.3 000) Godtgjørelse oppgjør (Oppgjørskostnad) (Kr.4 700) Totalt kr. (Kr.7 700)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 9900,-.