Klikk for galleri

Tverlandet - Enebolig med utleiedel under oppføring | God standard | Arealeffektiv!

X
Nordland – Bodø - Tverlandet

Hagebyen 18 D

Nordland – Bodø - Tverlandet

Hagebyen 18 D

Prisantydning
4.590.000,-
Primærrom
125m2
Bruksareal
130m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Salgssjef / Partner / Eiendomsmegler MNEF
99 11 90 93
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Georg R. Paulsen

Salgssjef / Partner / Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Bodø
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Meglerhuset Bodø AS / Georg R. Paulsen

Selger/Utbygger

Unoeiendom AS v. Svein Arne Strøm

Betegnelse

Gnr. 70 Bnr. 385 Snr. 6 i Bodø kommune

Byggeår

2019

Beliggenhet

PrivatMegleren Bodø ved Georg Rånes Paulsen har gleden av å presentere en ny enebolig under oppføring på Tverlandet!

Boligen er beliggende i Hagebyen med god tilknytning til nærområdet. Boligen når den er ferdigstilt vil blant annet få gangavstand til nærbutikk, skole, barnehage og det nye kjøpesenteret som er under oppføring like ved.

Gode kollektivtilbud både med buss og togforbindelse inn til Bodø sentrum og Fauske. En attraktiv beliggenhet for barnefamilier som ønsker å bo landlig med alle de fasiliteter man trenger i nærheten.

Eneboligen leveres gjennomgående med god standard, med ytterligere mulighet for å sette sitt særpreg - Ta kontakt med PrivatMegleren for å skreddersy din boligdrøm i dag.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 130 kvm

1.etg Hybel:
P-rom: Stue, kjøkken, sovealkove, bad.

1.Etasje:
P-rom: Gang 1, gang 2, vaskerom/bad, tv-stue, soverom.
S-rom: Bod.

2.Etasje:
P-rom: 2 soverom, bad, stue, kjøkken.

Innhold

Svært innholdsrik og arealeffektiv enebolig under oppføring. På plan 1 er det inntegnet hybelløsning med egen inngang, som også kan benyttes av hoveddelen. Hybelen består av åpen stue/kjøkken løsning, og en avskjermet sovealkove. Badet er av god størrelse med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

1. Etasje hoveddel består av en romslig entré med tilliggende bod, praktisk for oppbevaring av klær og utstyr. Innenfor ligger tv-stuen, et soverom, og bad i kombinasjon med vaskerom.

Opp en etasje ligger en romslig og åpen stue/kjøkken løsning med utgang til balkong på 16 kvm! På dette planet finner vi også hovedbad, og to soverom.

Standard

Nye boliger leveres sammenlignet med eldre en høyere teknisk standard i form av bedre isolasjon, større el-anlegg, balansert ventilasjon mv.

Hagebyen 18D leveres ferdig oppgradert med gjennomgående god standard, her slipper du å bruke masse penger på tilvalg.

Som standard leveres boligen med:
Flislagte bad & vaskerom.
Gips med malt strie på vegger.
10 downlights med valgfri plassering.
Eikeparkett.
Integrert platetopp, komfyr og oppvaskmaskin.
Valgfri vedovn til (15000,-)

Utstyr

- Balansert ventilasjon.
 - Utekran.
 - Rør i rør for vannledninger.

Møblering

Integrert komfyr, oppvaskmaskin og platetopp leveres til hoveddel.
Hybelkjøkken med kokeplate, vask, kjøpeskap og vifte med kullfilter.

Oppvarming

Varme i flislagte gulv. Vedovn, for øvrig elektrisk.

Parkering / Garasje

Garasjeplass i felles anlegg under nabobygg.

Adkomst

Adkomst fra offentlig vei.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten planeres med stedlige masser, innkjørsel gruses. Som seksjonseier eier man en ideel andel av tomten.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig. Privat innkjørsel. Private stilleledning til vann/avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Boligene ligger i et dels etablert og nyetablert boligfelt. Områdets arealplan er gjeldende. Regulert til boligformål.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter er ikke rekvirert, da eiendommen er ubebygd.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Prisnatydning 4.590.000.-
Dokumentavgift kr 25.000.-
Tinglysing skjøte kr 525.-
Tinglysing pant kr 525.-
Attestgebyr 202.-
Totalsum ved salg til prisantydning kr 4.616.252.-

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen tilrettelegges med hybelleilighet som kan leies ut. Estimert markedsleie kr 5-6000.- pr mnd. Skattefrie inntekter.Basert på nærliggende lingnende leieforhold.

Planlagt overtagelse

Estimert til ca 12 mnd fra oppstart. Det tas sikte på overtagelse ila 1. Kvartal 2020.
Avtales nærmere i kontrakt.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligen selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Garantiforsikringspremie (Kr.3 990) Markedspakke finn (Kr.2 500) Meglerprovisjon (Kr.46 500) Oppgjørskostnad (Kr.4 700) Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900) Prospekter/salgsoppgave (Kr.800) Markedspakke avis (Kr.1 500) Totalt kr. (Kr.69 890)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr .....