← Tilbake

Informasjon om boligen

Oppdragsnummer

308-19-0091

Eier

Laila Heian

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 89 Bnr. 14 i Bodø kommune

Byggeår

2005

Areal

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 69 kvm

Rom som er P-rom: Gang, stue/kjøkken, bad, 3 soverom. S-rom: bod, teknisk rom.

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1491 kvm

Beliggenhet

Eiendommen ligger i naturskjønne og landlige omgivelser på Laukeng i Bodø kommune, ca.2 km fra Saltstraumen og ca.15 km fra Tverlandet.

Området har umiddelbar nærhet til barnehage, og kort vei til offentlig kommunikasjon, skole og gode servicetilbud.

Fra boligen er det ca.300 meter å gå til Tuvlia, som byr på flotte turområder. For øvrig ligger boligen omgitt av store tur- og utmarksområder med mulighet for majestetiske naturopplevelser året rundt.

Fra eiendommen er det også nærhet til lekeplass, fotballbane, svømmehall, og lysløyper for den skiglade.

Saltstraumen er et eldorado for dykkere og fiskere, og en knapp mil unna ligger Gangvatnet, med fine badeplasser, samt badebrygge. Litt lengere inn ligger Langvatnet, med langgrunn strand.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Prix Saltstraumen og Rema 1000 Tverlandet. Ønsker du ytterligere servicetilbud har City Nord og Bodø sentrum (ca. 30 km) et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud, inkludert kjøpesenter, kafeer, restauranter og puber.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass ligger ca. 200 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 2 min til Saltstraumen, 30 min til Bodø sentrum/City Nord, og bl.a 35 min til Bodø lufthavn.

Eiendommen har skolebussordning til Saltstraumen barne- og ungdomsskole.

Uteområde

Boligen har fine uteplasser hvor det er deilig å slappe av. Fra stue er det adkomst til en romslig, nordvendt altan med glimrende solforhold og god plass for utemøblement. Altanen har fantastisk utsikt mot nord og nordvest, over et naturskjønt landskap der Saltstraumen svinger seg forbi.

Altan har en Inngalsset del hvor man kan sitte i litt mer "vær" å slappe over ett måltid eller god drikke. Videre finner vi en fin solkrok på sør-vest hjørnet med levegg og nedgang til terreng og plen.

Tomten er ellers svært romslig og pent opparbeidet med plen, beplantning og blomsterbedd.

En grillstue er plasser i nedkant av hytten og en flott båtplass er etablert ned mot fjæra.

Baksiden er opparbeidet med plen og gruset parkering. Her er også et uthus for hagemøbler og plenklipper, og det er anlagt en hyggelig sitteplass med egen vanndam.

Solforholdene er meget gode, og det er god plass for lek og moro

Byggemåte

Bolig oppført i bindingsverk av tre. Antatt isolert etter datidens standard. Utvendig liggende bordkledning behandlet med beis eller lignende. Takkonstruksjon med saltak av sperrer og dragere. Tekket med korrugerte plater. Dører og vinduer fra byggeår. Lyd og branntekniske forhold antas utført etter gjeldende regler fra byggeåret. Fundamentert med søyler / pilarer på fjell. Bjelkelagskonstruksjon oppgitt utført med Ranti bjelker.

Stubbeloft konstruksjon under disse. Etablert isolert kasse for inntak av vann. Det er også montert varmekabel i forbindelse med vanninntak.

Taknedløp er lagt i rør under boligen og ledes til avløp.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 69 kvm

Rom som er P-rom: Gang, stue/kjøkken, bad, 3 soverom. S-rom: bod, teknisk rom.

I tillegg til ovennevnte areal er det på tomten et uthus til lagring på ca 6 kvm bruksareal.

Samt en grillhytte på ca 9 kvm gulvareal.

Standard

Stuen har generøse vindusflater hvor man kan nyte utsikten over vakre omgivelser, samtidig som vindusflatene bidrar til mye naturlig lys.  Her er god plass til sittegruppe.

Praktisk kjøkkenløsning med kjøkkeninnredning  i laminert furu eller tilsvarende. Liten og effektiv kjøkkenkrok, som er godt utnyttet med skap og benkplass. Avtrekk fra komfyrplass, opplegg for oppvaskmaskin og vask. Skråtaket bidrar til varierende takhøyde og gir et spennende uttrykk!

Bad med flislagte gulv og vegger. Panel i himling og øvre del av vegger. Servant i baderoms innredning, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Det anbefales å montere avtrekk og tilluft på bad.

Deler av balkong er overbygget og glasset inn med en skyvedørs løsning.

Utstyr

Oppvaskmaskin følger med.

Kjøleskap og komfyr kan kjøpes.

Salong og spisebord kan kjøpes.

Utemøbler i glasshuset kan kjøpes.

Plentraktor kan kjøpes.

Resten av møblement følger salget.

Oppvarming

Elektrisk med varmekabler på bad og panelovner. Kamin i stue for ved.

Adkomst

Adkomst via offentlig vei.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr ,- pr

Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr ,- pr

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål, men i bruk til fritidsformål.

Reguleringsplan med bestemmelser for området er innhentet og følger vedlagt i prospekt.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Faste, løpende kostnader

Andre faste utgifter:

Kommunale avgifter Kr. 4 673,20 pr. år Avløp 2 068,40 kr Feiing 448,76 kr Vann 2 156,04 kr

Eiendomsskatt: kr 2410,- for 2019.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

2 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 73 750,- (Dokumentavgift) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 199,50 (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 88 899,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 878 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstrapport.

 

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er registrert kun 1 boenhet på eiendommen. Denne kan leies ut i sin helhet.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2200 / kr 3200,- pr tegnet forsikring. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen har mangel i følgende tilfelle: 1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt. 2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide. 3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Fastpris kr 72 923,00.

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 9900,- samt dekning av utlegg.