X

PrivatMegleren Bodø har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Mørkved omegn – Bodø

Stabburshaugen 10

Mørkved omegn – Bodø

Stabburshaugen 10

Prisantydning
6.470.000
Primærrom
156m²
Bruksareal
167m²
Soverom
4 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
99 11 90 93
Salgsoppgave
8.9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.7 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Brækka
765291
Bodø
5102223063

Georg R. Paulsen

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Bodø
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

308-19-0042

Eier

Hanne Thommesen

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 42 Bnr. 849 i Bodø kommune

Byggeår

2013

Areal

Primærrom: 156 kvm, Bruksareal: 167 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 645 kvm

Beliggenhet

PrivatMegleren Bodø ved Georg Rånes Paulsen har gleden av å presentere en herskapelig enebolig med ettertraktet beliggenhet på Hunstad Sør.

Beskrevne bolig er av typen Mesterhus Karita med enkelte tilpasninger. Boligen fremstår som en klassisk perle med symmetrisk fasade, nydelig inngangsparti og valmet tak. Huset er et svært bo-effektivt hus med god plass og full takhøyde i begge etasjer. Boligen med arealer over to plan har et tidløst og herskapelig utseende, tre soverom med mulighet for fire, stor stue, romslig kjøkken og bad i begge etasjer.

Beliggende som en del av Bodøs nyeste bydel - Hunstad Sør, byr boligen på attraktiv beliggenhet. Området er byens største utbyggingsprosjekt med hovedvekt på familievennlige småhus. Det er under planlegging ny skole i Mørkvedbukta med tilhørende idrettsanlegg. Videre vil kyststien fra Bodøsjøen til Mørkvedbukta ferdigstilles

I nærområdet finner vi det nye Hunstadsendteret, samt at annen handel sørger for et livskraftig bydelssentrum rett i nærheten av din nye bolig. Området ligger også i nærheten til Mørkvedlia idrettspark, videregående skole og Nord Universitet .

Nabolaget består i all hovedsak av barnefamilier, og det er god dekning av lekeplasser og flotte grøntarealer i tilknytning til feltet.

Innstrandens idrettslag har mange aktivitetstilbud for barn, og Stamina har treningssenter i tilknytning til Mørkvedlia.

PrivatMegleren har gleden av å ønske deg velkommen på visning!

Byggemåte

UTDRAG FRA TILSTANDSRAPPORT:
Boligen er etablert på ringmur av elementer/ leca. Etasjeskille med trebjelkelag og vinduer i trematerialer. Takkonstruksjonen kledd med yttertekking av decra. Bygning for øvrig med god standard på utstyr og innredninger og hvor rom og arealfordeling fremstår som opprinnelig. Beskrevne bolig oppført ca 2013. Bygningen er 6 år gammel og i forventet tilstand med tanke på alder.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 156 kvm, Bruksareal: 167 kvm

1.Etasje:
P-ROM | Hall, bad, 3 soverom.
S-ROM | Bod 1, bod 2.

2.Etasje:
P-ROM | Bad/vaskerom, gang, kjøkken, stue, kontor, tvstue/ soverom.

Standard

Nyere enebolig med herskapelig stil oppført i 2013. Svært innbydende bolig med påkostede løsninger og en gjennomgående praktisk planløsning i et ettertraktet boområde.

Stuen og kjøkkenet ligger sørvendt med store vindusflater, og nyter nydelig utsikt mot fjellrekkene og fjorden i sør. I senter av rommet ligger peisen med glassflater på 3 sider, dette gjør at lyset fra flammene sees fra både stuen og kjøkkenet. På gulvet er det lagt 3-stavs eikeparkett gjennomgående for alle oppholdsrom, på veggene malte slette overflater i tidsriktige farger. Innenfor stuen ligger boligens fjerde soverom, som i dag er innredet og benyttes som TV-stue. Stuen & TV-stuen er adskilt med dobbel skyvedør.

God utbygger kjøkkeninnredning med malte takhøye fronter. Her er rikelig med både skap, skuffer og benkeplass. Deler av innredningen er utført som vitrineskap. Kjøkkenet er fullpakket av integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Miele. Sokkelen på innredninger er delvis innredet med skuffer. Laminat benkeplate og det er montert komfyrvakt.

Bad nr. 1 ligger i 1. etasje. Her er det benyttet store fliser i mørke toner på gulv og fliser i en lysere fargetone på vegg. Servant i ca.160 cm innredning med skuffer, lys over speil, veggmontert wc og dusjvegger.

Bad/ nr. 2 i kombinasjon med vaskerom ligger i 2 etasje med samme fargetoner på fliser.Skyllekar og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i romslig innredning bidrar til praktisk oppbevaring av klær og vaskeutstyr. For øvrig er badet utstyrt med veggmontert wc, servant i 80 cm innredning og dusjkabinett.

Soveromsavdelingen finner vi i 1. etasje i tilknytning til entré/hall. Her finner vi 3 soverom av god størrelse. Hovedsoverommet nyter godt av sørvendt beliggenhet med tanke på utsikt og det er etablert en stor skyvedørsgarderobe for oppbevaring av klær.

Utstyr

- 200 liter VVB.
- Sentralstøvsuger.
- Varmegjenvinningsanlegg.
- Rør i rør for vannledninger.
- Automatsikringer.

Møblering

Boligen selges umøblert.
Integrerte hvitevarer i kjøkken følger handelen.

Oppvarming & Ventilasjon

OPPVARMING:
Varmekabler i badgulv, vaskerom og hall. Vedovn med stålpipe i stue.

VENTILASJON:
Balansert varmegjenvinningsanlegg som bidrar til et godt inneklima.

Parkering / Garasje

Garasje og oppstillingsplass.

Adkomst

Direkte adkomst til eiendommen fra asfaltert vei med normal trafikkbelastning.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomtearealet er noe opparbeidet mot vei og nabo. Parkering er etablert i forbindelse med adkomst bolig på gruset innkjørsel samt i egen garasje. Eiendommen har normalt gode lys og utsiktsforhold. Det er støttemur på baksiden av boligen og terrasse med trapp i terreng etablert opp mot denne.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Avkjørsel fra offentlig vei. Tilkoblet privat stikk for vann og avløp tilknyttet offentlig nett.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra Bodø kommune, datert 06.12.13.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 837 617,- pr 08.03.19
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 6 615 422,- pr 08.03.19

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål.
Reguleringsplanen er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Faste, løpende kostnader

Kr. ,- pr. .
Fellesutgifter som inkluderer:

Andre faste utgifter:
Kommunale avgifter Kr. 8 714 pr. år
Vann og avløp fakturert i 2018.

Eiendomsskatt: kr. 16874,- pr. år.



Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er registrert kun en boenhet på eiendommen.
Denne kan leies ut i sin helhet.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Det er avtalt fastpris kr. 82 023,- i meglers vederlag og for dekning av utlegg.
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr. 9900,- for medgått tid, samt for alle utlegg.