X

PrivatMegleren Bodø har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Mørkved omegn – Bodø

Martha Støvers vei 35F

Mørkved omegn – Bodø

Martha Støvers vei 35F

Prisantydning
2.530.000
Primærrom
55m²
Bruksareal
60m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
97 18 56 82
Salgsoppgave
9.2 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.9 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.4 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Bertnes
1547717
Bodø
5102223063

Oddgeir Milo Lorentzen

Eiendomsmegler / Fagansvarlig
PrivatMegleren Bodø
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

308-19-0033

Eier

Daniel Fjellaksel

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 55 Bnr. 137 Snr. 10 i Bodø kommune

Etasje

3

Byggeår

2010

Areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 4564 kvm

Forretningsfører

Ever AS

Beliggenhet

PrivatMegleren Bodø ved Oddgeir Lorentzen har gleden av å ønske deg velkommen til denne flotte toppleiligheten beliggende som en del av det populære boområdet Støver.

Boligen som er en del av Støver Boligpark ligger ca. 11 km øst for Bodø sentrum i ett nyere boligområde oppført etter 2000. Her er det korte avstander til barnehage, barne -og ungdomsskole, videregående skole og Nord Universitet. I gangavstand ligger Mørkved bydelssentrum med sine fasiliteter, her kan det være verdt å nevne lege, apotek, frisør, utested og restaurant. Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Extra støver, kun 300 meter fra ytterdøren.

Støver er et yndet sted for turglade mennesker, et steinkast unna ligger marka med flotte turterreng sommer, som vinter. Blant annet ligger turstien langs Futelva som et populært rekreasjonsområde for store og små.

Beliggende i 3. Etasje nyter man særdeles gode utsiktsforhold over fjorden & fjellrekkene i sør, ingen innsyn og lite støy fra trafikk.

PrivatMegleren ønsker deg velkommen på visning!

Byggemåte

UTDRAG FRA TAKST:
Bygning oppført på støpt ringmur og over dette er det moduler som er montert. Isolasjon ihht. datidens krav. Vinduer i 2-3 lags glass. Innerdører og ytterdør i malt utførelse. Taktekke med papp. Skult opplegg for el.installasjoner.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 66 kvm


P-rom: 2 soverom, stue, kjøkken, bad.
S-rom: Sportsbod ved entré

Standard

Velkommen til en moderne toppleilighet med garasje beliggende på populære Støver. Fantastisk utsikt mot Børvasstindan.

Man kommer først inn i en romslig entre med laminat og varme i gulv. Skyvedørsgarderobe med god plass for oppbevaring. Lys og fin stue med skrå himling som gir en åpen atmosfære. Store vinduer som strekker seg helt ned til gulvet. Utgang til sørvendt altan med gode lys- og solforhold.

Kjøkken med åpen løsning mot stue. Moderne kjøkkeninnredning i hvit høyglans utførelse. Integrert komfyr og oppvaskmaskin. Fliser over benk,
mekanisk avtrekk over komfyrplass. Brannslange i benk. Plass til spisebord.

Pent bad med fliser på gulv og vegger, servant i 120 cm innredning, opplegg for vaskemaskin, dusjkabinett, wc og VVB 115 liter.
Det er etablert rør- i- rør system for vannledninger.

Møblering

Boligen selges umøblert.
Integrerte hvitevarer i kjøkken følger handelen.

Oppvarming

Varme i entré og badgulv, for øvrig elektrisk.

Parkering / Garasje

I garasje, samt gjesteparkering.

Adkomst

Adkomst til området på hovedvei Rv 80 - videre adkomst frem til eiendommen på asfalterte interne veier.

Beskrivelse av tomt/hage

Delvis flatt - delvis noe lett skrånende terreng. Feltutbygget område bestående asfalterte veier/adkomstarealer med tilliggende parkeringsarealer. Parkering etablert i felles garasjeanlegg for denne leiligheten - samt øvrige plasser for gjesteparkering. Seksjonerte eiendommer hvor beskrevne bolig er benevnt som seksjon 10- sameie bestående av totalt 24 boenheter og hvor sameiebrøk utgjør 55/1320 ideell andel.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Avkjørsel fra offentlig vei, offentlig vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 16/9-11

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål.
Reguleringsplanen er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 000,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Dekker forretningsførsel, renovasjon, forsikring, utvendig vedlikehold og Kabel TV

Andre faste utgifter:
Kommunale avgifter Kr. 7 919 pr. år
Vann kr. 1955,- | Avløp kr. 1872 | Eiendomsskatt kr. 4092,-

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PrivatMegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via PrivatMegleren "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Det er avtalt fastpris kr. 72 198,- inkludert meglers utlegg.
Dersom eiendommen ikke selges betaler selger for meglers utlegg, samt et rimelig vederlag kr. 9 900,- for medgått tid.