X

PrivatMegleren Bodø har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Bodø Sentrum – Bodø

Tolder Holmers vei 8

Bodø Sentrum – Bodø

Tolder Holmers vei 8

Prisantydning
2.530.000
Primærrom
50m²
Bruksareal
52m²
Soverom
1 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
97 18 56 82
Salgsoppgave
8.6 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.3 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.1 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Moloen
334222
Bodø
5102223063

Oddgeir Milo Lorentzen

Eiendomsmegler / Fagansvarlig
PrivatMegleren Bodø
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

308-19-0028

Eier

Espen Arnesen Moen

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 138 Bnr. 1973 Snr. 46 i Bodø kommune

Etasje

3

Byggeår

1999

Areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 58 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 3428 kvm

Forretningsfører

Økoråd Salten AS

Beliggenhet

Velkommen til Tolder Holmers vei 8 - Breivika brygge.

Her har vi gleden av å presentere en flott 2-roms leilighet med nydelig utsikt.

Attraktiv beliggenhet - leiligheten ligger skjermet og rolig til nært sjøen. Godt opparbeidede fellesarealer med bla. atrium og brygge. Populære og ettertraktede leiligheter. Dette er en toppleilighet med ekstra takhøyde og store vindusflater. Flott utsikt over bla. innseilingen, bodø by, småbåthavna mv.

Heis opp til leiligheten fra felles atrium, og garasjeanlegg hvor du har egen parkeringsplass.

I umiddelbar nærhet finner vi bla. bystranda og Pelle Molins plass. Rusleavstand til Bodø sentrum som innbyr til bla. konsertopplevelser i Stormen kulturhus, spaserturer på moloen, shopping, caféer og restauranter, og et rikt uteliv.

Byggemåte

Kjellervegger av betong, med frostfri såle, gulv på grunn og etablert på antatt steinfylling på leiregrunn. Bindingsverk med bordkledning, moduler ferdigprodusert fra fabrikk i Estland, antatt isolert etter datidens byggeskikk.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 58 kvm


3.Etasje:
P-rom: Vindfang, gang, soverom, bad/ vaskerom, stue med utgang til balkong, og kjøkken.

S-rom: Bod.

Standard

Entré
Bygningen har felles oppgang med heis. Lys entrè med fliser på gulv samt montert stor skyvedørsgarderobe.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i en åpen løsning med stuen. Innredningen har profilerte hvite fronter og en laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er montert flis over benk.

Stue
Stuen er lys og innbydende, med parkettgulv og hvitmalte vegger. En svær generøs takhøyde som gir meget god romfølelse. Et store vindusflater sørger for fint lys. fra stuen er det utgang til balkong med en nydelig utsikt mot byen og innseiulingen til Bodø havn. I stuen er det plass for både sofa, tv samt spisebord, og den åpne løsningen inn mot kjøkkenet gir en sosial og trivelig romfølelse.

Bad
Romslig bad med fliser på gulv og vegg, det er montert en glassvegg for å etablere en dusjnisje. Rommet er holdt i lyse farger med hvit profilert innredning.

Soverom og garderobe
Leiligheten har et romslig soverom med god plass for en dobbelseng samt stor skyvedørsgarderobe.

Bod
Leiligheten har en bod i leiligheten samt en i parkeringskjeller.

Møblering

Leiligheten selges umøblert. Garderobeskap medfølger.

Oppvarming

Oppvarmingen er elektris med varmekabler på bad og panelovner

Parkering / Garasje

Leiligheten har parkering i felles parkeringsgarasje. Gjesteparkering på felles oppstillingsplass utenfor blokka.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 581 057,- pr 14.03.19
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 091 804,- pr 14.03.19

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 340,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Utvendig forsikring,fellestrøm,kabeltv/internett,vaktmester,brøyting

Andre faste utgifter:
Kommunale avgifter Kr. 11 618,28 pr. år
Vannavgift kr 2022,-
Avløp 1937,-
Eiendomsskatt kr 4960,-
Renovasjon som betales 2 ganger årlig på kr 1349,- pr halvår

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Styling (Kr.10 000)
Garantiforsikringspremie (Kr.3 990)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Eierskifteforsikring (Kr.10 943)
Markedspakke (Kr.18 000)
Meglerprovisjon (Kr.19 000)
Oppgjørskostnad (Kr.4 700)
Tilretteleggingshonorar (Kr.11 900)
Visninger (Kr.3 000)
KLIKK (Kr.4 500)
Innhenting info Bodø kommune (Kr.3 669)
Totalt kr. (Kr.91 035)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr .....