X

PrivatMegleren Bodø har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Bodø Sentrum – Bodø

Jordbruksveien 21A

Bodø Sentrum – Bodø

Jordbruksveien 21A

Prisantydning
2.730.000
Primærrom
74m²
Bruksareal
77m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
Salgsoppgave
8.1 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
5.9 / 10
Naboskapet
Høflige
6.2 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Småtindveien
299195
Bodø
5102223063
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

308-19-0012

Eier

Jan Bjørnsen
Marianne Bjørnsen

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 138 Bnr. 3192 Snr. 6 i Bodø kommune

Etasje

2

Byggeår

1970

Areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 77 kvm, Bruttoareal: 83 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1107 kvm

Forretningsfører

Bjørgunn Havstein

Introduksjon til salgsoppgaven (maks 4 linjer)

Østbyen - Lys og hyggelig 3-roms selveier med romslig, solfylt altan. Garasjeplass og meget sentral beliggenhet.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et koselig og sentralt boligområde i Østbyen i Bodø kommune, i gangavstand fra byens rike utvalg av fasiliteter. Bodø sentrum byr på alt fra moderne kjøpesentre til spesialbutikker med lokalt preg. Her finner du også Norsk Luftfartsmuseum, Bodø lufthavn, Stormen kulturhus og bibliotek, samt Hurtigruten, for å nevne noe.

Rensåsparken ligger i kort gangavstand og er byens største parkområde. Her arrangeres den årlige Parkfestivalen, og på nyttårsaften er det fakkeltogets endestasjon med påfølgende rakettoppskyting i regi av kommunen. Ellers er det treningssenter i nabolaget, og en liten spasertur unna ligger Aspmyra med fotballbaner. Nordlandsbadet ligger også like i nærheten, med flere bassenger, sklier osv.

Det er drøyt to km til Breivika, Bodøs bystrand, og golf spiller du ved Bodø Golfpark. Ca. 8,5 km unna ligger Nord universitet, hvor du også finner Politihøgskolen. Ønsker du å benytte deg av omkringliggende rekreasjonsområder, bør du legge turen til Maskinisten friluftsområde. Herfra kan du ta deg inn til Keiservarden, Løpsfjellet, Skautuva eller Junkertoppen.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Extra, Rema 1000 og Bunnpris. Glasshuset er en overbygd del av gågata i sentrum og rommer blant annet Koch Kjøpesenter med ca. 50 butikker og serveringssteder. I området er det også flere, hyggelige restauranter og puber. City Nord, Nordlands største kjøpesenter med over 100 butikker og spisesteder, ligger like i nærheten.

Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Jordbruksveien som ligger ca. 100 meter fra leiligheten. Det er ca. 14 minutters gange til Bodø stasjon med togforbindelse til bl.a. Mosjøen og Trondheim. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Aspmyra, 4 min til Bodø lufthavn, 5 min til Bodø sentrum, 8 min til Maskinisten, 12 min til Nord Universitet og 34 min til Saltstraumen.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til Østbyen barneskole og Bankgata ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Beskrivelse 1 (til salgsoppgave)

Kort fortalt
- Lys og hyggelig 3-roms i 2. etasje.
- Leiligheten ble oppgradert i 2002.
- Parkering i felles garasjekjeller.
- Biloppstillingsplasser på fellestomt.
- Romslig altan med utgang fra stue.
- Det er meget gode solforhold.
- Entré med åpen garderobeløsning.
- Kjøkken med god skapplass.
- Koketopp og stekeovn er integrert.
- Romslig stue med mange vinduer.
- Helfliset bad med gulvvarme.
- To gode og lyse soverom.
- Ett har skyvedørsgarderobe.
- Garderobeskap i soveromsgang.
- Lagringsplass i innvendig bod.
- Disponibel kjellerbod på ca. 4 kvm.
- Elskap med automatsikringer.
- Varmtvannsbereder på 200 liter.

Byggemåte

Vurdering av byggegrunn og fundamentering. Grunnundersøkelser er ikke foretatt.
Direkte fundamentering Beskrivelse:
Kjellervegger av betonghulsten/ betong, med frostfri såle, gulv på grunn og etablert på antatt steinfylling på leiregrunn.
Tilstandsvurdering/ tilstandsgrad:
Drenering - Leilighet
Vurderingene gjelder fuktsikring av grunnmur og aldringssvekkelse av drensrør.
Observasjonene er visuelle.
Drenering Beskrivelse: Drenering er skiftet i 2008 rundt bygningen
Utskifting/vedlikehold: Normal tid før utskifting av drenssystem med drensledninger er 20 - 60 år.
Tilstandsvurdering/ tilstandsgrad:
Veggkonstruksjon og utvendige fasader - Leilighet
Undersøkelsen omfatter visuell observasjon som gjelder sprekker og setninger. Her gjøres en visuell kontroll av konstruksjon og fasader, med tilfeldige valgte stikktakninger der det er treverk. Det gjøres oppmerksom på at vurderinger av fasadene er foretatt fra bakkenivå.
Yttervegger Beskrivelse: Yttervegger av betong/ vibro, kledd med bordkledning utvendig.
Utskifting/vedlikehold: Normal tid før reparasjon av bindingsverk av tre er 40 - 80 år.
Normal tid før reparasjon av lettklinker, porebetong er 20 - 60 år.
Tilstandsvurdering/ tilstandsgrad: Utvendige overflater
Beskrivelse: Beiset bordkledning Utskifting/vedlikehold: Normal tid før dekkbeising av trekledning eller laft, dekkbeiset er 4 - 8 år. Normal tid før maling av trevindu, malt er 2 - 6 år. Tilstandsvurdering/ tilstandsgrad:
Kledning er noe malingslitt på vestvegg. Bør beises/ males. Se forøvrig vedlagt tilstandsrapport fra Kenn Arntsen

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 74 kvm,
Bruksareal: 77 kvm
Bruttoareal: 83 kvm

2.etasje BRA - 77 kvm
P-rom - 74 kvm - Entre, gang, bad, kjøkken, stue og 2 soverom

Standard

Entré
Det er adkomst til leiligheten via felles trapperom. Innenfor inngangsdøren er det en liten entré med plass til å henge fra seg tøy i en åpen garderobeløsning. Veggene er holdt i en lys gul farge, det er parkett på gulvet og dørcalling ved ytterdøren.

Stue
Leiligheten har en romslig og lys stue der det er god plass til både spisestuemøblement og sofaløsning med tv-møbler. Mange vinduer gir gode lysforhold, og stuen har også utgang til en vestvendt og solrik altan med fint utsyn over nærområdet. Stue og kjøkken er i åpen løsning og har parkettgulv, mens veggene er hvitmalte i stuen og lysegule i kjøkkensonen.

Kjøkken
Kjøkkenet har praktisk innredning med god skap- og benkeplass. Det har hvite, profilerte fronter, benkeplate i lys grå laminat og dobbel oppvaskkum med benkebeslag. Over benken er det belysning og sandfargede fliser med noe ekstra dekor. Koketopp og stekeovn er integrert, og kjøkkenet har ventilator og opplegg for oppvaskmaskin.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har et romslig, helfliset bad med varmekabler i gulvet. Det har 120 cm bred servantinnredning med hvite, profilerte fronter, overskap og speil med lys. Videre har badet toalett, badekar med dusj samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet er antatt å være fra 2002, da bygningen ble oppgradert.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to gode soverom med hvitmalte vegger. Det største soverommet har skyvedørsgarderobe og i gangen utenfor soverommene er det garderobeskap. For øvrig er det lagringsplass i innvendig bod/teknisk rom og i en disponibel kjellerbod på ca. 4 kvm.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming og badet har varmekabler i gulvet. Ventilasjonen har sentralavtrekk og sikringsskapet har automatsikringer. Varmtvannsbereder på ca. 200 liter er plassert i bod/teknisk rom. Det er dørcalling i entreen.

Parkering / Garasje

Med leiligheten følger plass i felles garasjekjeller. Det er varmekabler i nedkjørselen til garasjen. Garasjen har motorstyrt leddheiseport med automatisk portåpner. Tomten har også biloppstillingsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler

Beskrivelse av tomt/hage

Leiligheten har en romslig, vestvendt altan med meget gode solforhold. Altanen har utgang fra stuen, og det er fint utsyn over nærområdet. Den har rekkverk i tre og levegg mot nabo. Fellestomten har biloppstillingsplass og nedkjøring til parkeringskjeller

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest datert 15.09.2008

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 676 986,- pr 06.02.19
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 437 151,- pr 06.02.19

Reguleringsforhold

Reguleringsplan for sentrumsområdet mellom Jordbruksveien og Sulitjelmaveien
Kan sees hos megler,

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1 275,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Felles vedlikehold, blomster, maling, felles forsikring

Andre faste utgifter:
Strøm, ca kr. ikke oppgitt
Kommunale avgifter Kr. 11 629 pr. år
Forsikring i kr (polisenummer )
Iris renovasjon: kr. 3 446 pr. år. Termin a kr. 1 723. Betales 2 ganger i året.

Eiendomsskatt:

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr ,- / Kr ,- pr ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

,
Serielån / Annuitetslån, X terminer pa.
Rentesats per dd.mm.yyyy: X% pa.
Antall terminer til innfrielse: X
Saldo per dd.mm.yyyy: X
Andel av saldo: X
Første termin: dd.mm.yyyy
Første avdrag: dd.mm.yyyy ( siste termin dd.mm.yyyy)

Ut i fra dagens lånebetingelser vil første avdrag som forfaller til betaling dd.mm.yyyyy påvirke felleskostnadene med ca kr X per måned for denne boligen.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Markedspakke (Kr.29 000)
Kommunale opplysninger (Kr.3 669)
Meglerprovisjon (Kr.27 000)
Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900)
Visninger (Kr.3 800)
Eierskifteforsikring (Kr.8 910)
Garantiforsikringspremie (Kr.4 610)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Totalt kr. (Kr.88 222)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr .....