Klikk for galleri

Tverlandet - Kun 1 leilighet igjen! Ny 4 roms selveier (3 sov) - Garasje - 2.etg - god standard

X
Nordland – Tverlandet

Hagebyen 18 Tomannsbolig B

Nordland – Tverlandet

Hagebyen 18 Tomannsbolig B

Prisantydning
Fra 2.990.000
Primærrom
70m²
Bruksareal
73m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Salgssjef / Partner / Eiendomsmegler MNEF
99 11 90 93
Salgsoppgave
Lukk

Georg R. Paulsen

Salgssjef / Partner / Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Bodø
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Meglerhuset Bodø AS / Georg R. Paulsen

Selger/Utbygger

Unoeiendom AS

Betegnelse

Gnr. 70 Bnr. 385 i Bodø kommune

Byggeår

2019

Beliggenhet

PrivatMegleren ved Georg Rånes Paulsen har gleden av å presentere den siste ledige 4 roms leilighet i Hagebyen 18 for salg. 3 leiligheter er solgt - dette er den siste ledige!

Leiligheten omhandler 2.etg av tomannsbolig B, den innerste på tomten. Se situasjonsplan.

Boligene ligger i kort gangavstand til tog- og bustopp, det nye kjøpesenteret, øvrige butikker, skole og barnehage, samt at leilighetene skilter med flotte turområder i umiddelbar nærhet!

Ta kontakt med oss i PrivatMegleren for en uforpliktende prat om din nye bolig!

Bygninger

Horinsontaldelt tomannsbolig over garasjeanlegg i 1.etasje. Leiligheten ligger øverste og 2.boligetasje.

Byggemåte

Støpt ringmur / garasjeanlegg. Trebygg. Se leveransebeskrivelse for nærmere beskrivelse.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 73 kvm

2.Etasje: vindfang, 3 soverom, stue/kjøkken, gang og bad. Etasjen har 70 kvm p-rom, 73 kvm bruksareal.

Garasjeanlegg i 1.etg. og delvis under terreng. Her følger 1 parkerngsplass og en bod på ca 5 kvm.

Innhold

Fra inngangspartiet kommer man inn i vindfang som leder til det ene soverommet samt kjøkken og stue sonen. Her er det god plass til både spisebord og sofakrok. Denne sonen er tenkt i åpen løsning. Videre har man tilgang til en innebod. Adskilt herfra med skyvedør finner vi gang som leder til et stort bad og de 2 siste soverom. Hovedsoverom på ca 10 kvm. Skyvdør fra stue med utgang til balkong mot sør med gode solforhold!

Takhøyde fra 2,20 til 3,40 som gir ekstra god romfølelse!

Standard

Leiligheten leveres etter nyeste byggstandard - Tek17, og har en høyere teknisk standard sammenlignet med eldre boliger. Her sparer du deg for kostbare oppgraderinger i mange år fremover.

Som standard leveres boligene med gips pålagt strie malt i lyse farger, på gulv legges tre-stavs eikeparkett i oppholdsrom/soverom. Entré med fliser på gulv samt gulvvarrme.

Bad er flislagt på gulv og vegger, har vegghengt wc, speil med lys og 80 cm innredning, samt dusj og opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken i lys moderne utførelse har godt med benk og skapplass, integrerte hvitvarer: oppvaskmaskin, platetopp og komfyr.

Se egne kjøkken og badtegninger.

Boligene får også sentralstøvsuger og balansert ventilasjonsanlegg.

Oppvarming

Boligen leveres med vedovn og varmekabler i entré og på bad.

Parkering / Garasje

1 oppstillingsplass i garasje under bygget.

Adkomst

Adkomst til eiendommen fra kommunalt veiareal, videre over felles eiet tomt.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Private stikkledninger til offentlig nett.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse må foreligge før boligen kan tas i bruk.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Boligen ligger i et område avsatt til boligformål. Det er en enebolig under bygging på tomten

Faste, løpende kostnader

Det blir opp til sameiet å fastsette eventuelle felleskostnader (leiligheten i 1.etg. og leiligheten i 2.etg.) Mest sannsynlig vil man holde felles forsikring på bygget som deles boligene seg i mellom. Ellers kan det være felleskostnader ift brøyting/strøing/søppelhåndtering og ev avsetning/sparing til fremtidig vedlikehold.

Kommunale avgifter / eiendomsskatt faktureres eier av boligen direkte etter innflytting/ferdigstillelse.

Oppgjør

Oppgjøret foretas av Megleroppgjøret AS.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 10 920,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 12 169,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 002 169,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie (boligformål)

Planlagt overtagelse

Estimert til September 2019. Avklares ved budgivning.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon (Kr.47 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900) Oppgjørskostnad (Kr.3 700) Markedspakke avis (Kr.1 500) Prospekter/salgsoppgave (Kr.800) Markedspakke Finn.no (Kr.395) Totalt kr. (Kr.63 795)

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 9900,- samt utlegg.