Klikk for galleri

Tverlandet - Nybygg - 4 roms selveierleiligheter - 3 soverom - Garasje! Kun 1 igjen!

X
Nordland – Tverlandet

Hagebyen 18 Tomannsbolig B

Nordland – Tverlandet

Hagebyen 18 Tomannsbolig B

Prisantydning
2.990.000
Primærrom
71m²
Bruksareal
74m²
Rom
4 rom
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
99 11 90 93
Salgsoppgave
Lukk

Georg R. Paulsen

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Bodø
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Meglerhuset Bodø AS / Georg R. Paulsen

Selger/Utbygger

Unoeiendom AS

Betegnelse

Gnr. 70 Bnr. 385 i Bodø kommune

Byggeår

2018

Beliggenhet

PrivatMegleren ved Georg Rånes Paulsen har gleden av å presentere 2 stk 4 roms leiligheter beliggende i tomannsbolig i Hagebyen på Tverlandet

Boligene ligger i kort gangavstand til tog- og bustopp, det nye kjøpesenteret, øvrige butikker, skole og barnehage, samt at leilighetene skilter med flotte turområder i umiddelbar nærhet!

Ta kontakt med oss i PrivatMegleren for en uforpliktende prat om din nye bolig!

Bygninger

Horisontaldelt tomannsbolig med garasje i underetasje.

Byggemåte

Plassbygd. Murt garasjeanlegg med utvendig trapperom. Se leveransebeskrivelsen for ytterligere informasjon.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 73 kvm

1.Etasje: Bruksareal 73,6 kvm, P-rom: 70,5 kvm
2.Etasje: Bruksareal 73,6 kvm, P-rom: 70,5 kvm

P-rom består av gang/vindfang, 3 soverom, bad, stue og kjøkken.

Innhold

Meget innholdsrike, spillernye leiligheter - som bygges etter Tek17.

Leilighet 1.etg.: fra inngangspartiet kommer man inn i vindfang som leder til det ene soverommet samt kjøkken og stue sonen. Her er det god plass til både spisebord og sofakrok. Denne sonen er tenkt i åpen løsning. Videre har man tilgang til en innebod. Adskilt herfra med skyvedør finner vi gang som leder til et stort bad og de 2 siste soverom. Hovedsoverom på ca 10 kvm. Skyvdør fra stue med utgang til platting mot sør med gode solforhold!
Standard takhøyde 2,40 i leiligheten.

Leilighet 2.etg.: fra inngangspartiet kommer man inn i vindfang som leder til det ene soverommet samt kjøkken og stue sonen. Her er det god plass til både spisebord og sofakrok. Denne sonen er tenkt i åpen løsning. Videre har man tilgang til en innebod. Adskilt herfra med skyvedør finner vi gang som leder til et stort bad og de 2 siste soverom. Hovedsoverom på ca 10 kvm. Skyvdør fra stue med utgang til balkong mot sør med gode solforhold!
Takhøyde fra 2,20 til 3,40 som gir ekstra god romfølelse!

Garasjeanlegg delvis under terreng hvor leilighet får 1 oppstillingsplass og 1 bod i bakkant på ca 5,5 kvm.

Standard

Nye boliger i Hagebyen leveres med nyeste etter nyeste byggstandard Tek17, og har en høyere teknisk standard sammenlignet med eldre boliger. Her sparer du deg for kostbare oppgraderinger i mange år fremover.

Som standard leveres boligene med gips pålagt strie malt i lyse farger, på gulv legges tre-stavs eikeparkett i oppholdsrom/soverom. Entré med fliser på gulv samt gulvvarrme.
Bad er flislagt på gulv og vegger, har vegghengt wc, speil med lys og 80 cm innredning, samt dusj og opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken i lys moderne utførelse har godt med benk og skapplass, integrerte hvitvarer: oppvaskmaskin, platetopp og komfyr.
Se egne kjøkken og badtegninger.

Boligene får også sentralstøvsuger og balansert ventilasjonsanlegg.

Vi vet at det er viktig for deg som kunde å kunne tilpasse boligen etter egne spesifikasjoner og ønsker, derfor vil vi gi deg som kjøper av bolig i Hagebyen 18 mulighet til å gjøre tilvalg som skreddersyr din drømmebolig.

Oppvarming

Boligen leveres med vedovn og varmekabler i entré og på bad.

Parkering / Garasje

Parkering i garasje.

Adkomst

Adkomst til eiendommen fra kommunalt veiareal, videre over felles eiet tomt.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten er felles og utgjør totalt ca. 1,3 mål fordelt på 4 bygg. Tomten blir seksjonert og den enkelte sameier vil ha en ideell andel av denne.
Tomten planeres med stedlige masser, og innkjørsel gruses. Det etableres platting og trapp utenfor ytterdør.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Avkjørsel fra kommunalt veiareal. Boligene vil bli tilkoblet offentlig vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Det er selgers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks. årstid og ferdigstillelse av utomhus areal), og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Boligen ligger i et område regulert til boligformål.

Reguleringsplanen angir ulike felt for utbygging. Denne leveransebeskrivelsen gjelder for nøkkelferdig leveranse av boligen.

Reguleringsplanen er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Faste, løpende kostnader

Det vil opprettes et sameie før overtagelse som vil fastsette felleskostnader og hva disse skal innkludere.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligene leveres kun med en boenhet, denne kan leies ut i sin helhet.

Planlagt overtagelse

Utbygger tar sikte på overlevering/ferdigstillelse medio Mai 2019. Bygging er godt i gang.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.