X

PrivatMegleren Bodø har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Bodø Rønvika – Bodø

Neståsveien 2A

Bodø Rønvika – Bodø

Neståsveien 2A

Prisantydning
2.880.000
Fellesgjeld
307.405,-
Primærrom
71m²
Bruksareal
78m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig
45 48 24 65
Salgsoppgave
9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.3 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.7 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Ramnfloget
213130
Bodø
5102223063

Per Terje Årsandøy

Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Bodø
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

308-18-0223

Eier

Cathrine Skogstad

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Betegnelse

Andelsnr. 1285 Orgnr. 952261525 i Bodø kommune

Etasje

3

Byggeår

1969

Areal

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 78 kvm, Bruttoareal: 83 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / kvm

Forretningsfører

Nobl Boligbyggelag

Beliggenhet

PrivatMegleren Bodø ved Per Terje Årsandøy har gleden av å ønske deg velkommen til denne flotte 3-roms toppleiligheten beliggende på Vollen i Rønvika.

Boligen kan skilte med attraktiv beliggenhet, hvor Bodø marka ligger som nærmeste nabo. I gangavstand finner vi Coop Prix hvor man kan gjøre unna daglighandelen, Vollen og lille Vollen barnehage, samt Rønvik & Saltvern skole. Her er gang/sykkelavstand til byen med sine fasiliteter.

Område bestående av boliger i kjede, tomannsboliger og lavblokkbebyggelse. Øvrevold borettslag består av et godt bomiljø med beboere i alle aldre og livsfaser.

PrivatMegleren ønsker deg velkommen på visning!

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 78 kvm, Bruttoareal: 83 kvm

P-rom | Entré, bad, stue, kjøkken, wc, 2 soverom.
S-rom | Innglasset balkong.

Boligen disponerer 11 kvm bodplass fordelt på 3 boder i kjeller.

Innhold

Innholdsrik andelsleilighet med god planløsning i toppetasjen. Fra entré ligger toalettrom, bad og hovedsoverom på hver sin side. Videre en åpen stue /spisestue med utgang til vinterhage og videre til balkong på hele 12 kvm. Fra stuen ligger spisestuen og soverom 2. Kjøkkenet ligger skjermet fra øvrige rom ved spisestuen. Kjelleren inneholder rikelig med bodplass, samt at utvendig er det egen sykkelparkering og carport med strøm.

Standard

Leiligheten holder god standard med svært flott utsikt over byen. Boenheten har i nyere tid fått etablert nytt bad, kjøkken og nymalte overflater i stue. Det ble i 2011 laget nye balkonger, og vinterhage med gulvvarme for borettslaget. Andelene er fortløpende vedlikeholdt med blant annet nyere vinduer.

Stuen er åpen med god plass til både spise- & sittegruppe, her er 3-stavs eikeparkett på gulv og malt strie i innbydende farger på veggene. Fra stue er det utgang til innglasset balkong/ vinterhage med flislagt gulv og gulvvarme, videre utgang til romslig balkong.

Godt utbygget kjøkkeninnredning med finerte takhøye fronter og fliser over benk. Integrert komfyr, integrert oppvaskmaskin og integrert kjøl/ fryseskap. Avtrekk fra komfyrplass og ut over mark. 120 liter VVB i benk.

Bad av nyere dato med delikate fliser på gulv og fliser på vegger. Helstøpt servant i 120 cm innredning og høyskap. Dusjvegger og opplegg for vaskemaskin. Downlights i tak, og lys over speil.

Møblering

Boligen selges umøblert.
Dette gjelder også hvitevarer om ikke annet kommer frem av salgsoppgaven.

Noe løsøre kan følge handelen, avtales etter budaksept.

Oppvarming

Varmekabler i vinterhage og på bad. For øvrig elektrisk oppvarming.

Parkering / Garasje

Fast plass i carport med strøm. Gjesteparkering på tilliggende plasser.

Adkomst

Adkomst til eiendommen med direkte avkjøring fra asfaltert kommunal veiareal med begrenset trafikkbelastning.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Andelen overdras fri for pengeheftelser. På borettslagets eiendom er det tinglyst ulike erklæringer/servitutter og pengeheftelser, bla. tilknyttet fellesgjeld. Disse vil følge eiendommen.
Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:

Vei / Vann / Avløp

Adkomst fra kommunalt veiareal, tilknyttet offentlig vann og avløp.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 644 767,- pr 03.01.19
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 321 159,- pr 03.01.19

Reguleringsforhold

Boligen ligger i et område regulert til boligformål.
Reguleringsplan er innhentet og kan fås ved henvendelse megler.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Borettslaget har sikringsordning gjennom Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Oppsigelse av avtalen kan skje innen 01. desember dog må oppsigelsen fremlegges generalforsamlingen for endelig avgjørelse. Jfr. borettslagsloven

Faste, løpende kostnader

Kr. 5 243,- pr. Mnd.

Fellesutgifter som inkluderer:
- Kostnader på lån
- Kommunale avgifter
- Eiendomsskatt
- Renovasjon
- Kabel tv/internett
- Forsikring av bygget
- Felles strøm
- Forretningsførsel
- Avsetning til ytre vedlikehold

Andel fellesgjeld / formue

Kr 307 405,- / Kr 40 087,- pr ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PrivatMegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12300108723, DNB Boligkreditt AS
Annuitetslån, 3 terminer per år.
Rentesats per 13.12.2018: 2.05% pa.
Antall terminer til innfrielse: 68
Saldo per 13.12.2018: 14 707 253
Andel av saldo: 307 405
Første termin: 30.04.2013Første avdrag: 30.12.2013 ( siste termin 30.04.2041 )
1 mnd. nibor + margin 1,25 %.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via PrivatMegleren "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Det er avtalt fastpris kr. 64.577,- i dekning av meglers vederlag og utlegg. Selger skal også dekke kostnader i forbindelse med eierskifte, og tilstandsrapport.

Hvis handelen ikke er kommet i stand skal selger dekke meglers utlegg, samt et rimelig vederlag kr. 9900,-