Klikk for galleri

Østbyen - Flott 4-roms leilighet med 2 bad, garasje & solrik balkong

X
Nordland – Bodø Sentrum

Sivert Nielsens gate 67 Leilighet H0404

Nordland – Bodø Sentrum

Sivert Nielsens gate 67 Leilighet H0404

Prisantydning
5.590.000,-
Primærrom
91.5m2
Bruksareal
95m²
Visning
Onsdag 22.01 – 17:30-18:30
Visning
Onsdag 22.01
17:30 - 18:30
skjema her?
Salgssjef / Partner / Eiendomsmegler MNEF
99 11 90 93
skjema her?
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
97 18 56 82
Salgsoppgave
Lukk

Georg R. Paulsen

Salgssjef / Partner / Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Bodø

Oddgeir Milo Lorentzen

Eiendomsmegler / Fagansvarlig
PrivatMegleren Bodø
 

Informasjon om prosjektet

Leilighet 404

Denne hjørneleiligheten har en flott beliggenhet i byggets vester fasade mot parken. Spennende planløsning med stue/kjøkken som er på hele 40kvm, gir rom for flere alternative innredningsløsninger. Særskilte kvaliteter som kan nevnes er et stort hovedsoverom med eget bad, og fra stue har man utgang til stor balkong/terrasse på ca 20kvm. Leiligheten er oppgradert med helintegrert kjøl og frys på kjøkken, nedforet himling med spotter i tak stue/kjøkken.

Illustrasjoner: avvik kan forekomme og utsyn kan avvike noe fra de faktiske forhold.

Om Prosjektet

Prosjektet ligger like ved attraktive Rensåsparken, med gangavstand til sentrum og City Nord.
Prosjektet består av 42 leiligheter som oppføres i nytt leilighetsbygg, nordøst for den gamle svømmehallen ved Rensåsparken. Bygget består av 6 etasjer, hvor en etasje er delvis under bakken og består av parkering og sportsboder, øvrige 5 etasjer består av selveierleiligheter.

For mer info besøk prosjektets hjemmeside: www.rensasenpark.no / og av den flotte takterrassen i prosjektet: https://360player.io/player/twJgsE/

Adresse

Sivert Nielsens gate 67 Leilighet H0404 8007 Bodø

Rensåsen

I parken finner du en byste av Sigurd Koch, formann i Foreningen for Bodø bys forskjønnelse, og pådriveren for at Bodø kommune i 1934 kjøpte Rensåsen av kjøpmann Christian Jakhelln.

Parken sto ferdig i 1950, og siden den gang har Rensåsen vært et svært populært utfluktsmål for byens innbyggere, til alle årstider. Parken har utviklet seg mye i løpet av de senere årene, og inneholder i dag attraksjoner som skatepark, lekeplass og frisbeegolf-bane.

Nærområdet

Rensåsen ligger kun 1 kilometer unna sentrum, og 1 km unna Nord-Norges største kjøpesenter City Nord. Sykehus og politistasjon ligger 200 meter unna, og avstanden til Bodø lufthavn er 2 kilometer. Skole og barnehage finnes også i umiddelbar nærhet.
Fra Rensåsen er absolutt alt du trenger kun en spasertur unna. Rensåsen Park bygges ved gamle svømmehallen i Sivert Nielsensgt.
Bussholdeplass like ved med meget gode kommunikasjonsmuligheter.

De ulike leilighetene har variert beliggenhet i byggets østre eller vestre fasade. Ønsker du utsikt mot Børvasstindan i øst, eller lun og skjermet beliggenhet mot parken i vest?
I Rensåsen Park kan du velge den beliggenheten som passer deg best- sol og utsikt kan uansett nytes på den sørvendte felles takterrassen.

Eierform

Leilighetene selges som seksjonerte selveierleiligheter på eiet tomt. Hver leilighet vil bli en egen seksjon med tilhørende privat balkong eller terrasse. Parkeringsplass og sportsbod vil etableres som tilleggsareal, eller alternativt tildelt som bruksrett, avhengig av organisering av sameiet.
Seksjonsnummer og eierbrøk fastsettes i forbindelse med seksjoneringen. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal.

Areal

Primærrom: 91,50 kvm, Bruksareal: 94,90 kvm

Antall rom

Soverom: 3, Antall rom: 4

Innhold

4-ROMS LEILIGHETER:
Romslige 4-roms leilighet i fjerde boligetasje.

Beliggenheten på dem alle er i byggets fasade mot vest, og ligger dermed vendt mot Rensåsparken. Alle leilighetene har balkonger eller terrasser av meget god størrelse, og er med sin beliggenhet mot parken godt skjermet mot innsyn og trafikk. To av leilighetene har i tillegg til vestvendt balkong, privat sørvendt takterrasse. Disse leilighetene passer perfekt for dem som har behov for ekstra god plass, enten det er behov for soverom til barna, ekstra gjesterom, TV-stue eller hobbyrom.


Alle leilighetene leveres med sportsbod, og tilgang til felles takterrasse i 6. etasje.

Standard

Kjøkken
Leilighetene leveres med tidløst, innbydende og svanemerket kjøkken fra kvalitetsleverandøren Norema - Integrert stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og helintegrert kjøl/frys følger med.

Bad
Badene er flislagte, med varme i gulv og downlights i taket. Bokvaliteten heves betraktelig med komfortabel vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken og gang. Badet leveres med elektriske varmekabler.

For øvrig:
Alle leilighetene har tilgang til felles sørvestvendt takterrasse på 53 kvm og takterasse på hele 253 kvm. Her har alle beboerne mulighet til å nyte fine sommerdager, med nydelig utsikt mot Børvasstindan.
I tillegg til felles takterrasser, har alle leilighetene sin private balkong eller terrasse. God adkomst med heis til alle plan, og mulighet for kjøp av parkeringsplass enten innendørs i parkeringsanlegget, i næringsbygget, eller biloppstillingsplass på tomten.

Gjenværende leiligheter er oppgradert fra utbygger - Alle leilighetene er oppgradert med integrert kjøleskap/fryseskap og utvalgte leiligheter har fått spotbelysning i stue og kjøkken som standard.

For ytterligere info vedrørende kvaliteter og standard se prospekt.

Utstyr

Hvitevarer i innredninger er inkludert i prisen!
Vannbåren gulvvarme.
Balansert ventilasjonsanlegg til hver leilighet.
Fiber med ubegrenset kapasitet: 1000/1000 Mbit

Parkering

Parkeringsplasser selges separat i henhold til prisliste.

P-plassene er fordelt med 21 stk. i garasje i byggets plan 1, 9 P-plasser i næringsbygget plan 1 og 14 P-plasser utvendig under tak langs leilighetsbygget eller langs næringsbygget under tribunen til den gamle svømmehallen. Parkeringsplassene i byggets parkeringsgarasje vil bli tilrettelagt for elbil lading.

Alle leilighetene får tildelt ca. 5 kvm sportsbod. De som kjøper P-plass i garasjen vil bli tildelt sportsbod i tilknytning til P-plassen. De øvrige leilighetene vil bli tildelt sportsbod i et eget område i næringsbyggets plan 1.

Areal og eierform

Eierform: Eiet tomt

Vei, vann og avløp

Boligen har avkjørsel fra offentlig vei og er tilkoblet kommunalt vann og avløp.

Reguleringsplan

Boligen ligger i et område regulert til boligformål.
Reguleringsplanen er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning, leie/fellesutgifter

Prisantydning kr 5.590.000,- inkl garasjeplass!

Seksjonseierne må betale fellesutgifter til dekning av sameiets drifts- og vedlikeholdskostnader. Fellesutgiftene er ikke endelig beregnet, og er foreløpig basert på erfaringstall hvor noen kostnader
fordeles flatt, og andre etter størrelsen på leilighetene. Stipulerte felleskostnader er beregnet å være fra kr 1.631,- til kr 3.043,- avhengig av størrelse på leiligheten.
I disse inngår ikke utgifter som normalt betales av den enkelte boligeier, som eget strømforbruk, forbruk av varmtvann og kommunale avgifter. Dersom sameiet velger å inngå felles avtale om kjøp av grunnpakke for kabel-TV kommer dette i tillegg.
Endelig nivå vil avhenge av kostnadsutviklingen fram til overtakelse, samt hvilket servicenivå og hvilke tjenester sameiet ønsker. Kostnader til drift og vedlikehold av felles adkomstveg skal deles med leietagerne i næringsbygget.

Energimerking

Alle nye boliger skal energimerkes. Det tas sikte på å oppnå energimerke B for bygget som helhet, og for så mange leiligheter som mulig.
Energimerket for den enkelte leilighet kan variere noe med orientering, solinnfall mv. Det tas sikte på at ingen leiligheter skal leveres med lavere energiklasse enn D.
Det vil bli utstedt energimerke senest ved overlevering av leiligheten.

Oppgjør

Etter at kjøpekontrakt er inngått skal kjøper innbetale en delinnbetaling på kr 100.000,- av kjøpesummen til eiendomsmeglerens klientkonto, så snart garanti iht. bustadoppføringslova § 12 og § 47 er stilt av selger.
Delinnbetaling skal være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Dersom kjøper er et selskap forfaller ytterligere 5 % av kjøpesummen til betaling ved byggestart.
Resterende del av kjøpesum, omkostninger og eventuelle tilvalg skal innbetales til meglers klientkonto senest 3 dager før overtakelse.
Oppgjør og evt. deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte, eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadsoppføringslova § 47.

Ved innlevering av bindende kjøpsbekreftelse/bud bes det om bekreftelse på finansiering fra bank el. annen finansinstitusjon. Skriftlig finansieringsbevis/bekreftelse på finansiering skal fremlegges senest
2 uker etter signert kjøpekontrakt.

Omkostninger som kommer i tillegg til kjøpesum

Lavere kjøpsomkostninger ved kjøp av nybolig sammenlignet med bruktbolig. Det betales kun dokumentavgift av andel tomteverdi og ikke hele kjøpesummen!
Okostninger iht prisliste.

Budgivning

Som budgiver hos Privatmegleren Bodø kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere.
Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, SMS eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Det skal vedlegges kopi/bilde av gyldig legitimasjon(trengs ikke ved elektronisk budgiving). Bud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag og søndag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med budskjema.

Vi ber om at samtlige bud har en frist på minimum 30 minutter for å sikre en trygg og god budrunde.

Ferdigstillelse

Boligprosjektet hadde byggestart i november 2017, forutsatt at selgers forbehold jf prospekt er oppfylt.
Boligene kan påregnes ferdigstilt ca. 18 måneder etter byggestart er varslet. Selger vil sende skriftlig orientering om forventet overtakelsestidspunkt til kjøper ca. 3 måneder før planlagt ferdigstillelse, og vil innkalle til ferdigbefaring og overtakelsesforretning etter at endelig overtakelsestidspunkt er fastsatt. Dersom årstiden, fremdrift eller rigghensyn i prosjektet er til hinder for å ferdigstille utearealer innen overtakelsen av boligene, er dette ikke grunnlag for kjøper til å nekte overtakelse.

Lovverk

Handelen reguleres i forbrukerforhold av lov om avtale med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), når bindende avtale om kjøp er inngått før ferdigstillelse av bygget.
Bustadsoppføringslova kommer ikke til anvendelse i de tilfellene handelen kan anses å være et ledd i næringsvirksomhet, eller når kjøper kan anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom (avhendingslova), og rettigheter som
følger av bustadoppføringslova vil da ikke gjelde selv om de eksplisitt følger av salgsinformasjonen. Leiligheter som selges etter ferdigstillelse av bygget vil reguleres etter avhendingslova.

For boliger som selges etter bustadsoppføringslova skal selger stille sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser i form av garanti etter buofl. § 12 og evt. § 47. Garanti etter buofl. § 12 skal stilles umiddelbart etter selgers aksept av kjøpers bud. Dersom selger har tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger, ramme- eller igangsettingstillatelse skal garanti stilles straks etter at forbeholdene er oppfylt eller bortfalt, og under enhver omstendighet innen byggearbeidene starter.
Frem til overtakelse skal garantien være på 3% av kjøpesummen. Garantien økes til 5% ved overtakelse, og er gjeldende i 5 år etter overtakelsen.

Ferdigattest

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted.