X

PrivatMegleren Bodø har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Mørkved omegn – Bodø

Trollbjørnveien 59

Mørkved omegn – Bodø

Trollbjørnveien 59

Prisantydning
3.490.000
Primærrom
98m²
Bruksareal
105m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
Salgsoppgave
8.4 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.2 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Trollmyra
701297
Bodø
5102223063
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

308-18-0203

Eier

Christopher S Åkerøy
Janita Johansen Åkerøy

Eiendomstype

Rekkehus

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 43 Bnr. 969 Snr. 2 i Bodø kommune

Byggeår

1994

Areal

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 105 kvm, Bruttoareal: 117 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 5224 kvm

Introduksjon til salgsoppgaven (maks 4 linjer)

Pent og innbydende rekkehus med to stuer, flott kjøkken, terrasse og parkering. Meget barnevennlig strøk.

Beliggenhet

Rekkehuset ligger i et meget barnevennlig boligområde i Trollmyra, Mørkved - ca. 10 kilometer øst for Bodø sentrum. Fra rekkehuset er det gangavstand til skoler, barnehager, universitetet og fritidstilbud. Det er kort vei til lysløyper og turterreng, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter.

Eiendommen har nærhet til blant annet havet og kyststien ved Saltfjorden. Her kan man vandre langs fjorden med fantastisk utsyn og opplevelser helt ned i fjæra. Ellers er det kort vei til idylliske Soløyvatnet med barnevennlige badeplasser, fiskemuligheter og flotte skiløyper vinterstid.

Legg gjerne turen til Bertnes med sine kulturelle arrangement, auksjoner, loppemarked, samt salg av lokal mat og håndverk. En tur til Futelva elvepark kan også anbefales. Stedet har god adkomst med sykkel, så vel som barnevogn, og byr på idylliske bade- og fiskemuligheter.

Fra rekkehuset er det gangavstand til flotte lysløyper, samt fritidstilbud ved Mørkvedhallen og Hunstad fotballklubbs idrettspark. Her kan man klatre, spille fotball, håndball, basketball eller delta i friidrett. Det er flott gress- og kunstgressbane som undervarmes hele året. Det bygges for tiden nytt klatreanlegg i Mørkvedhallen med tauklatring, buldring og lek, som skal stå ferdig sommer 2019.

Beskrivelse 2 (til salgsoppgave)

Kort fortalt
- Pent rekkehus med to etasjer og loft.
- Barnevennlig og rolig boligområde.
- Herlig terrasse med utgang fra stue.
- Medfølger en fast parkeringsplass.
- Innbydende entré med flislagt gulv.
- Kjøkken, spisestue og stue i ett rom.
- Pen og moderne kjøkkeninnredning.
- Medfølger flere integrerte hvitevarer.
- Herlig varme fra stue med vedfyring.
- Flislagt baderom med varmekabler.
- Kombinert vaskerom med ekstra wc.
- Sjarmerende loftstue med god plass.
- To trivelige soverom med garderobe.
- Godt med lagringsplass i to boder.
- Varmekabler i entré, kjøkken og stue.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 98 kvm
Bruksareal: 105 kvm,
Bruttoareal: 117 kvm

1.etasje BRA 46 kvm
P-rom 40 kvm - Entre/hall m. trapp, bad/vaskerom, bad og 2 soverom

2.etasje BRA 45 kvm
P-rom 41 kvm - Kjøkken, stue

LOFT BRA 18 kvm
P-rom 17 kvm - Loftstue

S-rom: 7 kvm

Standard

Entré
Rekkehuset har felles adkomst via et overbygget inngangsparti. Innvendig finnes en innbydende og delikat entré med lyse fliser på gulv, grå veggflater, varmekabler og downlights. Entréen er romslig og har plass til en åpen garderobeløsning. Fra rommet er det trapp opp til andre etasje.

Kjøkken
Rekkehuset har et pent kjøkken som ble modernisert i 2015. Kjøkkenet ligger i åpen løsning til spisestue og stue, hvor spisestuen fungerer som bindeledd til øvrige rom. Innredningen har hvite, slette fronter, og er montert i en praktisk U-form. Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkplass, og over kjøkkenbenken finnes et kjøkkenvindu med utsyn til nærområdet. Lyse veggflater, laminatgulv og varmekabler gjør rommet lyst, lunt og trivelig.

Kjøkkenbenken er av laminat og har dobbel stålvask med benkebeslag. Mellom benk og skap er det flislagt i hvitt, og under overskapene er det montert benkebelysning. Det medfølger integrerte hvitevarer som keramisk platetopp, stekeovn, kaffemaskin, ventilator og mikrobølgeovn. Ellers finnes det opplegg for oppvaskmaskin og nisje for kjøleskap. Rommet har felles mekanisk avtrekk fra bad og vaskerom.

Stue og spisestue
Kjøkkenets trivelige og lune stil med lyse veggflater, laminatgulv og gulvvarme videreføres i stuen og spisestuen. I tillegg har stuen en tapetsert veggflate i tidsriktig, grått mønster. Fra stuen er det utgang til rekkehusets terrasse hvor det er gode solforhold og utsyn til nærområdets omgivelser.

Rommets midtpunkt er en herlig, moderne vedovn som både kan sees fra sittegruppe i stue og spisestue ved kjøkkenet. I himlingen er det innfelte downlights, samt to mørke takbjelker som skaper en spennende kontrast mot rommets ellers lyse toner.

Loftstue
Boligen har i tillegg en koselig loftstue med god plass for møblement, noe som gir fleksibilitet og ekstra spillerom. Loftstuen fremstår som meget sjarmerende og trivelig med grå veggflater, laminatgulv og downlights. Tilknyttet rommet ligger en praktisk bod og kryploft.

Bad/wc/vaskerom
Rekkehuset har et pent baderom og et vaskerom, begge er flislagt og ligger i første etasje. Badet ble modernisert i ca. 2000, innredningen ble byttet ut i 2015 og belysning ble oppgradert i 2018. Rommet har dusjkabinett, toalett og opplegg for vaskemaskin. Baderomsinnredningen fremstår som meget moderne og delikat med mørke fronter. Innredningen har heldekkende servant, samt over- og underskap. På veggen finnes et speil med belysning.

Vaskerom/wc
I tillegg finnes det et vaskerom med ekstra toalett. Rommet er flislagt og har varmekabler, toalett og opplegg for vaskemaskin. Baderomsinnredning har slette fronter i tre, heldekkende servant, speil med belysning og rikelig med plass i under- og overskap. I tillegg finnes et praktisk høyskap.

Soverom og garderobe
Rekkehuset har to trivelige soverom som er praktisk plassert ved siden av hverandre i første etasje, sammen med badene. Rommene har malte veggflater, laminatgulv og praktiske garderobeløsninger med henholdsvis skyvedørsgarderobe og garderobeskap. Rekkehuset har ellers rikelig med lagringsplass i bod på loftet og i første etasje.

Oppvarming

Rekkehuset er elektrisk oppvarmet med blant annet varmekabler i entré, baderom, stue og kjøkken. I stuen er det i tillegg vedfyring i ovn. Boligen har felles mekanisk avtrekk fra baderom og kjøkken. Det elektriske anlegget har blitt modernisert siste år og har automatsikringer. Rekkehuset har ellers utstrakt bruk av downlights og det er montert feiebrett under kjøkkensokkel, samt sentralstøvsuger. I tillegg er det lagt opp kurs til fremtidig induksjonsplatetopp.

Parkering / Garasje

Det medfølger en fast parkeringsplass, og det er gjesteparkering i sameiet. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler.

Beskrivelse av tomt/hage

Rekkehuset har en herlig terrasse med normalt gode sol- og lysforhold. Det er ellers koselig utsyn fra terrassen, som ligger noe skjermet til med levegg og rekkverk. Foran rekkehuset finnes en liten disponibel hage med gjerde mot nærmeste nabo. Fellesarealet er i sin helhet forholdsvis flat og har gruslagte gangveier, parkeringsplass og en lekeplass.

Tilliggende fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Joker Mørkved eller Extra Mørkved. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Hunstadsenteret et rikt og variert utvalg. Ellers ligger også City Nord - Nordlands største kjøpesenter godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Her finner du bl.a. vinmonopolet, apotek og bokhandel, samt en rekke klesbutikker og spisesteder. Det er også kort vei til Bodø sentrum med alt av servicetilbud og bymessige fasiliteter som kafeer, spisesteder, puber og restauranter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Greisdalslia som ligger i gangsavstand på ca. 3 min fra rekkehuset. Du kan også ta toget fra Mørkved stasjon som ligger ca. 5 min unna med bil. Ved å benytte bil tar det ca. 18 min til Bodø sentrum, 10 min til Lødding, 20 min til Løpsmarka og 17 min til Bodø lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Mørkvedmarka barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Hunstad ungdomsskole. Det finnes videregående skoler i nærliggende områder som Bodin videregående skole og Bodø videregående skole, samt et godt utvalg av barnehager. Nord universitet og Politihøgskolen ligger også i bydelen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

offentlig

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest 7.juli 1994

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 686 516,- pr
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 471 457,- pr

Reguleringsforhold

Reguleringsplan for Trollmyra - Mørkved . Kan sees hos megler

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Andre faste utgifter:
Kommunale avgifter Kr. 8 511 pr. år
Forsikring i DNB kr (polisenummer 5617940)
Eiendomsskatt: 4 523 pr. år (inkl. i kommunale avgifter)
Iris renovasjon: kr. 3 396 pr. år - termin a kr. 1 698

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

ca 17000 kWh i 2018

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon (Kr.23 148)
Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Markedspakke (Kr.26 000)
Garantiforsikringspremie (Kr.3 950)
Kommunale opplysninger (Kr.3 669)
Visninger (Kr.2 000)
Totalt kr. (Kr.70 000)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr . 9.900 + utlegg