X

PrivatMegleren Bodø har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

bodø Alstad – Bodø

Andreas Markussons vei 14B

bodø Alstad – Bodø

Andreas Markussons vei 14B

Prisantydning
4.300.000
Primærrom
137m²
Bruksareal
148m²
Visning
Etter avtale!
Salgsoppgave
9.2 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.6 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.9 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Stokkvika
431161
Bodø
5102223063
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

308-18-0193

Eier

Torbjørn Magnor Arctander

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 41 Bnr. 496 i Bodø kommune

Byggeår

1972

Areal

Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 148 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 701 kvm

Introduksjon til salgsoppgaven (maks 4 linjer)

Nedre Hunstad
Innholdsrik og trivelig enebolig med garasje, solrik tomt, fantastisk fjordutsikt og meget barnevennlig beliggenhet.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et barnevennlig og populært boligområde på Nedre Hunstad i Bodø kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, lysløype, skiløyper, balløkke, idrettshall (Mørkvedhallen), treningssenter (bl.a. Stamina) og svømmehall m.m.

Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder. Det er kort vei til Bodømarka, hvor du har flere stier til Hunstadtoppen og Vanntårnet. Det er også kort vei til Bestemorenga fritidspark, med bl.a. skistadion og skytebane, samt til Mørkvedbukta med badeplass og turstier.

Legg gjerne turen til Stormen Konserthus, Norsk Luftfartsmuseum, Bodøsjøen friluftsmuseum eller Bertnes. Her finner du kulturelle arrangement, auksjoner, loppemarked, samt salg av lokal mat og håndverk. En tur til Naurstad eller Futelva elvepark kan også anbefales. Sistnevnte har god adkomst med, og byr på idylliske bade- og fiskemuligheter. For øvrig er det få km til Saltstraumen.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Prix, Rema 1000 og Eurospar. Ønsker du ytterligere servicetilbud har City Nord (Nordlands største kjøpesenter) et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Nye Hunstadsenteret åpnet høsten 2017 og inneholder en rekke forretninger. Det er også kort vei til bl.a. Plantasjen, Jula og diverse restauranter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, og nærmeste busstopp ligger kun 3-4 minutter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Nord universitet, 6 min til Alstad, 7 min til Bodø sentrum, 9 min til Bodø lufthavn, samt ca. 12 min til Tverlandet.

Fra eiendommen er det gangavstand til Alstad barneskole og Alstad ungdomsskole. Det finnes også videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nærmeste barnehage ligger kun en rusletur fra boligen.

Beskrivelse 2 (til salgsoppgave)

- Innholdsrik og trivelig enebolig.
- Behov for noe oppgradering.
- Parkering i garasje og på tomt.
- Balkong med fantastisk utsikt.
- Solrik og pent opparbeidet tomt.
- Lunt vindfang og romslig gang.
- Koselig kjøkken med spiseplass.
- Romslig stue med to avdelinger.
- Stuen har stemningsfull peisovn.
- Boligen har i tillegg en kjellerstue.
- Bad, wc-rom og eget vaskerom.
- Tre fine soverom, ett med skap.
- Lagring i flere kjellerboder/rom.
- Kjelleretasjen har egen inngang.

Byggemåte

Se boligrapport

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 148 kvm

Kjeller BRA 32 kvm
P-rom 21 kvm - Kjellerstue

1.etasje BRA 116 kvm
P-rom 116 kvm - Stue, spisestue, kjøkken, VF, gang, 1 bad, vaskerom, wc og 3 soverom

Kjeller
S-rom 11 kvm - Boder
S-rom 24 kvm - Garasje

Standard

Entré
Boligen har inngang i begge etasjer, noe som gir flere muligheter for innredning og bruk. Hovedentreen er i første etasje, og her ønsker et lunt vindfang deg velkommen inn. Fra vindfanget kommer du videre inn i en romslig gang med fine detaljer, åpen garderobeløsning og direkte tilgang til wc-rom.

Kjøkken
Kjøkkenet er lyst og trivelig, med egen spiseplass og hvit innredning. Innredningen har profilerte fronter, vitrineskap og en laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Et stort vindu over benken gir ekstra arbeidslys på dagtid. Ellers er det montert fliser og belysning over benken, samt ventilator over kokesonen. Kjøkkenet har nisje for komfyr, opplegg for oppvaskmaskin og plass for kjøleskap.

Stue og kjellerstue
Eneboligen har en romslig stue med to avdelinger, noe som gir god plass for både sofa og spisebord. Det første som slår mot deg når du kommer inn i rommet er den fantastiske utsikten utover fjorden, godt ivaretatt av store vinduer. Stuen har også en stemningsfull peisovn for ekstra varme og hygge, samt utgang til en stor, overbygd balkong. Her kan utsikten nytes både ute og inne. I tillegg har boligen kjellerstue, noe som ekstra spillerom og privatliv for familien.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder bad, wc-rom og et kombinert bad/vaskerom, alle med eldre standard. Badet har vinylbelegg på gulv og vegger, samt gulvvarme, badekar og servantinnredning. Innredningen har underskap og matchende overskap, og over servanten er det montert speil og belysning.

Wc-rommet ligger i tilknytning til entreen og har servant og frittstående toalett. Vaskerommet har fliser på gulv, gulvvarme, malte panelvegger og en servant med underskap. Rommet har også veggskap, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Boligen har tre fine soverom, to med fantastisk utsikt utover fjorden. Hovedsoverommet har plassbygde garderobeskap, og boligen har ellers gode lagringsmuligheter i innvendige boder og kjellerrom.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet, herunder gulvvarme, supplert med vedfyring. Det elektriske anlegget har skrusikringer, og boligen har en 200 liters varmtvannsbereder plassert i kjellerrom.

Parkering / Garasje


Det er parkering i enkelgarasje og på gårdsplassen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen er på ca. 700 kvm og er opparbeidet med støttemur, hage, asfaltert gårdsplass og et stort, steinbelagt uteområde. Fra det steinbelagte uteområdet er det støpt betongtrapp ned til underetasjen. Hagen har plen og diverse beplantning, samt fin boltreplass for de minste. Deler av hagen er skrånende.
Fra stuen i boligens første etasje er det utgang til en stor og delvis overbygd balkong - perfekt for de varme dagene. Fra balkongen er det nydelig utsikt utover fjorden og fjellene i bakgrunnen, og eiendommen har meget gode solforhold.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest dater 11.oktober 1972

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 024 986,- pr
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 279 955,- pr

Faste, løpende kostnader

Andre faste utgifter:
Strøm, ca kr. 9.000
Kommunale avgifter Kr. 16 452 pr. år
Forsikring i Gjensidige kr (polisenummer )
Eiendomsskatt: ca. 8000 inkl. i kommunale avgifter
Iris renovasjon kr. 2 634 pr. år. Betales 2 ganger i året

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

13600 kwh

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900)
Oppgjørskostnad (Kr.3 950)
Visninger (Kr.1 950)
infoland (Kr.3 669)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 300 000,-) (Kr.43 000)
Markedspakke (Kr.29 000)
Totalt kr. (Kr.92 802)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr .9.900 + utlegg.