X

PrivatMegleren Bodø har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Mørkved omegn – Bodø

Stia 2

Mørkved omegn – Bodø

Stia 2

Prisantydning
6.470.000
Primærrom
153m²
Bruksareal
161m²
Soverom
4 rom
Visning
Etter avtale!
Salgsoppgave
9.4 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.8 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.6 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Hunstadlia 1
480190
Bodø
5102223063
 

Informasjon om prosjektet

Adresse

Stia 2
8021 Bodø

Beliggenhet

Privatmegleren ved Eiendomsmegler Oddgeir Lorentzen har gleden av å presentere en særpreget Villa under oppføring på Hunstad, her tilbys nå en sjelden anledning | Et funkishus som er røft & rikt på detaljer!

Tomten er på ca. 550 kvm, hvor boligen vil på spektakulær utsikt over fjorden og fjellrekkene i Sør - Med på kjøpet får man også gode solforhold, med solgang fra tidlig på morgenkvisten til sen kveld.

Nærområdet er veletablert og består av eneboliger og noe leilighetsbebyggelse.

Ta gjerne kontakt med eiendomsmegler Oddgeir Lorentzen for nærmere info.

Type, eierform og byggeår

Villa Selveier, under oppføring 2018/19 etter Tek 17.

Areal

Primærrom: 153 kvm, Bruksareal: 161 kvm

1. Etasje:
P-rom | Hall, Vaskerom, Bad, 3 Soverom & TV-stue.
S-rom | Teknisk rom/ bod.

Alternativ1. Etasje:
P-rom | Hall, Vaskerom/Bad, 2 Soverom & TV-stue. Samt hybel med eget bad.
S-rom | Teknisk rom/ bod.

2. Etasje:
P-rom | Stue, Kjøkken, Soverom, Bad, Walk-in garderobe, WC, Gang.
S-rom | Bod.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Byggemåte

Bygget føres opp etter Tek 17 som er nyeste byggeteknisk forskrift. Se vedlagt leveransebeskrivelse i salgsoppgaven for en detaljert beskrivelse.

Innhold

Svært innholdsrik og arealeffektiv Villa med smarte løsninger for hele familien | En røff fasade med liggende & stående kledning, samt store vindusflater - Din drømmebolig?

1. Etasje
Fra inngangsparti til en romslig hall med god plass til av- og påkledning, samt mulighet for gode oppbevaringsløsninger. I tilknytning hall ligger familiebadet og et separat vaskerom med egen inngangsdør.

Videre har denne etasjen 3 soverom med adkomst fra boligens TV-stue, her finner vi også et teknisk rom & utgang til solrik terrasse - Perfekt for ungdommen!

Alternativ 1. Etasje
Her kan man gjøre et tilvalg hvor etableres en hybel mot en ekstrakostnad på 100.000,- som vil gererere gode leieintekter! Se alternativ planløsning for denne etasjen.

2. Etasje
Opp en etasje ligger stuen og kjøkkenet forent av en Jøtul peis, her er det hele 46 kvm boltreplass og takhøye vinduer. Utgang til solrik, overbygget balkong med rekkverk i glass med spektakulær utsikt. På denne planet ligger også hoved soveromet med eget bad, walk-in garderobe. Her er også gjestetoalett og bod.

Standard

Nye boliger gir deg sammenlignet med eldre boliger en høyere teknisk standard gjennom bedre isolasjon, balansert ventilasjon, flere el-stikk M.M

Oppholdsrom & soverom
Gulvene blir lagt med 1-stavs eikeparkett med flott finish. Vegger kledd i Arbor Slettvegg i fargen bomull.

Bad
Badene vil få 60x60 fliser av typen Marthe Grigio Marostica, samt mosaikk i dusjsone. Dette gjelder for øvrig også for WC og hall. Videre vil veggene bli kledd i Fibo Trespo Cracked Cement som standard. Innredning etter vedlagte tegninger og leveransebeskrivelse.

Kjøkken
Det blir levert kvalitetskjøkken av typen Sigdal som standard - Eksklusivt kjøkken inkludert integrerte hvitevarer!

Vi vet at det er viktig for deg som kunde å kunne tilpasse boligen etter egne spesifikasjoner og ønsker, derfor vil vi gi deg som kjøper av bolig i Stia 2 mulighet til å gjøre tilvalg som skreddersyr din drømmebolig.

Følelsen ved å flytte inn i sin egen, splitter nye bolig er trolig langt mer verdt enn du tror. Du og din nye enebolig starter med blanke ark, sammen!

Utstyr

- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Skjult el installasjon (Etter norm).
- 1 stk. utekran pr. boenhet.
- Vedovn og stålpipe.

Møblering

Boligen selges umøblert.

Oppvarming

Nye boliger gir deg lavere oppvarmingskostnader ved bedre isolasjon, balansert ventilasjon og smartere oppvarmingsløsninger

Det legges varmekabler i våtrom og entré, samt at det etableres pipe med ildsted i stue.

Parkering

Det følger oppstillingsplasser i henhold til vedlagt situasjonsplan i prospektet.

Areal og eierform

Areal: 546 kvm, Eierform: Eiet tomt

Vei, vann og avløp

Boligen har avkjørsel fra offentlig vei og er tilkoblet kommunalt vann og avløp.

Reguleringsplan

Boligen ligger i et område regulert til boligformål.
Reguleringsplanen er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning, leie/fellesutgifter

6 470 000,-

Oppgjør

Kjøpesum og alle omkostninger skal være innbetalt til meglers klientkonto før overtagelse. Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.
Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmelsoverføring av eiendommen til seg må det tas forbehold om dette i bud. Meglerhuset Bodø AS foretar endelig oppgjør og tinglysning

Omkostninger som kommer i tillegg til kjøpesum

I tillegg til kjøpesummen tilkommer dokumentavgift med kr 62.500.- til hver bolig samt tinglysingsomkostninger kr 1252.- ved tinglysing av 1 pantobligasjon.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Er hentet fra selgers representant (arkitekt).

Budgivning

Som budgiver hos Privatmegleren Bodø kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere.
Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, SMS eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Det skal vedlegges kopi/bilde av gyldig legitimasjon(trengs ikke ved elektronisk budgiving). Bud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag og søndag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med budskjema.

Vi ber om at samtlige bud har en frist på minimum 30 minutter for å sikre en trygg og god budrunde.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Angi ditt ønske i budskjemaet.

Utbygger tar forbehold om byggegodkjenning.

Lovverk

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Ferdigattest

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Det er selgers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks. årstid og ferdigstillelse av utomhus areal), og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt.