Klikk for galleri

STRAUME SJØFRONT - INNFLYTTING FRA SOMMEREN 2018!

Boligvelger Detaljer
X
Hordaland – Straume

Bildøyvegen 57

Hordaland – Straume

Bildøyvegen 57

Prisantydning
3.340.000 - 9.200.000
Primærrom
63m² - 158m²
Bruksareal
68m² – 166m²
Rom
3 – 6 rom
Visning
Søndag 22.10.2017 – 12:00-13:00
Visning
Søndag 22.10.2017
12:00 - 13:00
skjema her?
skjema her?
Salgsoppgave
STRAUME SJØFRONT - INNFLYTTING FRA SOMMEREN 2018!

Ximena Andrea Sagenes

Megler MNEF / Partner
PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Karianne Hovden Igelkjøn

Megler MNEF / Partner
PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen
 

Informasjon om prosjektet

Om Straume Sjøfront

STRAUME SJØFRONT - INNFLYTTING FRA SOMMEREN 2018! Byggearbeidene er nå godt i gang! Har du ikke fått anledning til å komme på oppsatte visninger, ta gjerne kontakt med megler så avtaler vi et tidspunkt som passer for deg. Velkommen!

58 solrike boliger ved sjøen, med gangtunnel til Sartor senter.

Selveierleiligheter med fantastisk utsikt - Byggingen er i gang.

Det som fremfor alt kjennetegner Straume Sjøfront er utsikten og den sentrale beliggenheten. Nå som gangtunellen er godkjent, kan man gå tørrskodd rett opp på Sartor senter på 5 minuttter. Straume Sjøfront består av to boligbygg, B5 og B6. Byggene er plassert slik i terrenget at alle skal ha glede av utsikten enten du har en leilighet i 1. etasje eller om du besitter en toppleilighet. Samtlige leiligheter har romslige balkonger. Leilighetene i toppetasjene vil i tillegg få private takterrasser med vinterhager. Leilighetene i 1 etasje får markterrasser.

Prosjektet er stipulert ferdig i løpet av 2 kvartal 2018.

Dersom du ønsker en privatvisning på tomten til Straume sjøfront, så ta gjerne kontakt med megler for å avtale et tidspunkt som passer for deg. I B5 og B6 kan du få komme opp i alle etasjene, sammen med megler. Bli med oss og nyt den flotte sjøutsikten!

Kart

Beliggenhet

Prosjektet Straume sjøfront vil ha en meget flott beliggenhet i Straumsundet. Alle boligblokkene vil ha en vestvendt beliggenhet med utsikt over Straumsundet og områdene rundt.

Det vil bli flotte grøntarealer, park- og kaianlegg og det vakre Straumsundet vil omkranse prosjektet. De gode solforholdene og nærheten til sjø og natur, men samtidig den korte avstanden til Sartor Senter, gjør prosjektet Straume sjøfront meget attraktivt.

Gangtunnel rett opp til Sartor senter!

I forbindelse med byggingen av garasjen under Sartor senter ble det etablert en tunell for flytting av masse og etableringen av tomten til Straume sjøfront. Utbygger har lenge jobbet for at denne tunnelen skulle bli en permanent gangtunnel slik at de som bor på Straume sjøfront skal kunne bevege seg raskt og tørrskodd opp til senteret og området rundt. Vi er glade for å kunne formidle at formalitetene rundt dette nå er på plass og tunellen er godkjent. Dette vil bidra til å gjøre en hektisk hverdag enklere.

Bebyggelse

Sjøtomten i Straumsundet vil bestå av 8 bygg med ca. 250 til 300 nye leiligheter.

Nærområdet består i dag av boligbygg med leiligheter, eneboliger /tomannsboliger /rekkehus og industri. Området vil ferdig utbygget primært bestå av moderne leilighetskomplekser og næring.

Vi er i gang med salget av bygg B5 og B6.

B5 består av 32 leiligheter: L1-L32 og B6 består av 26 leiligheter: L33-58

Ta en titt i vår boligvelger og finn leiligheten som passer for deg!

Standard

Leilighetene i Straume sjøfront vil fremstå moderne med god standard og gjennomtenkte planløsninger. Alle leilighetene vil ha private balkonger/terrasser. Enkelte leiligheter har privatiserte takterrasser med vinterhager.

Begge byggene har trappe -og heisadkomst. Under B6 etableres felles parkeringsanlegg med sportsboder.

Leilighetene har flotte HTH kjøkken i Dekor glatt hvit utførelse. Her kan det velges mellom 4 fronter i samme prisklasse. Henholdsvis hvit eik, lys ask, lys mokka og mørk mokka. Laminat benkeplate og ventilator.

Baderomsinnredning i hvit utførelse med underskap, heldekkende servant og blandebatteri. Vegghengt toalett og dusjvegger i glass. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

På gulvene er det trestavs parkett, eik natur i alle oppholdsrom. Flislagte bad med hvite fliser på vegger og grå fliser på gulv. Grå fliser i dusj sone. Vegger og tak blir sparklet og malt.

Oppvarming

Leilighetene får oppvarming fra balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Vannbåren varme med viftekonvektorer som varmeavgivere. Baderom leveres med vannbåren gulvvarme.

For ordens skyld gjøres det oppmerksom på at det ikke leveres varmekilder i alle rom.

Parkering/garasje

Det bygges parkeringsanlegg i to plan under B6 med biloppstillingsplasser iht. parkeringsnormen. Det er avsatt 58 parkeringsplasser i prosjektet, det er ca. 5 plasser avsatt til HC-parkering. Parkeringsanlegget er lukket med motordrevet leddheiseport som fjernstyres fra sender. Adkomst til parkeringsanlegget er mulig via heis, trapp eller leddheiseport. Minimumshøyde i kjøresoner er 205 cm. Organisering og fordeling av parkeringsplasser og boder bestemmes av selger. Se vedlagte vedtekter § 23 for viktig informasjon om organisering av p-anlegg. Fordelingen av p-plasser foretas av selger før overtagelse.

Det er mulig å kjøpe parkeringsplass i felles, lukket garasje anlegg. Pris pr. plass kr. 250.000,-

Kontakt

For mer informasjon om prosjektet vennligst ta kontakt med en av våre prosjektmeglere for en gjennomgang av prosjektet:

Ximena Andrea Sagenes / mob: 936 80 586 / xs@privatmegleren.no

Karianne Igelkjøn Hovden / mob: 910 01 161 / khi@privatmegleren.no