Ekeberg-Bekkelaget i Oslo

www.ballplassveien.no

Nye 4-5R leiligheter med høy standard, utsikt og parkering. Velkommen til visning 26.11 kl. 12:00

Priser

10.500.000,- til 12.250.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    93m2 - 123m2

Eiendommen har en høy og solrik beliggenhet på Ekeberg i Oslo. Beliggenheten er særs ettertraktet med umiddelbar nærhet til Ekebergsletta, idrettsanlegg og barneskolen. Det er flere barnehager i nærområdet og nærmeste bussholdeplass ligger «rett utenfor døren». Med kollektivtransport tar turen ned til Oslo sentrum ca. 17 min.

Ekebergsletta og Skulpturparken gir gode rekreasjonsmuligheter, og Ballsletta er et yndet turmål med aktiviteter som ridesenter, minigolf og diverse andre muligheter for barna. Brannfjell ligger like ved og er et av de første skogsområdene i hovedstaden som blir bart på vårparten. Det er stier over hele åsen, alt fra brede lysløyper til trange skogstier og svabergpartier.

Ved flotte Sørenga sjøbad kan solfylte sommerdager nytes. Her er det et åpent basseng, stort sjøbad og eget barnebasseng. Det er for øvrig kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert Nordstrand Bad, Katten og Sydstranda på Ulvøya.

Bekkelagsbadet ligger rett før brua ved Ormøya, og er blitt en av de mest populære badeplassene i området. Parken er på ca. 12 mål og har badebrygge, stupetårn og moderne toalettfasiliteter. Det er også sandvolleyballbane, ballbinge, parkour og food-truck med mer.