Klikk for galleri

Idyll i Sørkedalen - 10 herskapelige eneboliger med dobbelgarasje og marka som nabo. - Utsolgt!

Idyll i Sørkedalen - 10 herskapelige eneboliger med dobbelgarasje og marka som nabo. - Utsolgt!

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Oslo - Marka

Brennatunet - Sørkedalen

Prisantydning13.500.000,- - 15.500.000,-Felleskostnader1.450,-Primærrom216m2 - 239m2Bruksareal240m2 - 245m2Soverom4 - 5
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Aveny Eiendomsmegling AS / Øyvind Meaas

Selger/Utbygger

Brennabakken AS

Entreprenør: Boligpartner

Betegnelse

Planområdet ligger under hovedbølene:
Gnr. 22 Bnr. 1 og Gnr. 13 Bnr. 2 og Gnr. 13 Bnr. 73 i Oslo kommune

Hver enkel tomt blir utskilt med følgende matrikkel:
Hus A: Gnr 22, Bnr 18
Hus B: Gnr 22, Bnr 19
Hus C: Gnr 22, Bnr 20
Hus D: Gnr 22, Bnr 21

Matrikkel fellesområde: Gnr 13, Bnr 73

Byggeår

2022

Beliggenhet

Brennatunet ligger helt inntil skogkanten og vil totalt bestå av 10 store familieboliger orientert rundt to tun. Tomten er skrånet mot sydvest og det er lagt vekt på å få de beste sol og utsiktforholdene.

Her bor du fredelig tilbaketrukket, men samtidig ikke langt fra byen. Gangavstand til skole, barnehage og offentlig kommunikasjon.  I tillegg har du Sørkedalen Landhandel & Kafé. Her får du det meste av dagligvarer, ferskt brød eller en is på varme dager. Kafeen er også et naturlig utgangspunkt for turer i Nordmarka, enten du går på ski, sykler eller går til fots.

Med marka som nærmeste nabo har Brenantunet et fantastisk utgangspunkt for naturopplevelser både sommer og vinter. Det er tilrettelagt for flotte turer på ski og til fots, men det er også ideelt for fisking, ridning, sykling, løping m.m., og det finnes et stort nettverk av sommer- og vinterløyper.

Brennatunet  ligger kun få minutters biltur unna Wyllerløypa i Oslo vinterpark. Med flombelysning i alle 18 bakker og ny 6-seter stolheis i Wyller, er dette Oslo områdets største aktivitetsanlegg for barn og voksne om vinteren.
Sørkedalen er i tillegg et yndet sted for hestesport og har dermed et meget godt hestemiljø.

Kort vei til Bogstad badeplass og Bogstad Gård som er et populært utfartssted med café og diverse aktiviteter for barn.
På Bogstad finner du også søndagsåpen nærbutikk, bensinstasjon og en flott golfbane. En liten biltur unna har du også Røa senter med alt man trenger av forretninger og servicetilbud.

Buss 41 tar deg lett inn til Røa sentrum. Røa er et knutepunkt for både buss og bane. (Østeråsbanen, linje 2 og buss nr. 32 til Lysaker og sentrum).

Her vil du trives!

Byggemåte

Se vedlagt leveransebeskrivelse fra Boligpartner. Husene bygges etter TEK 17.

Utdrag fra leveransebeskrivelse:

UTVENDIG - TOMT
Foruten opparbeidelse av tomten for oppføring av boligen og garasjen, vil tomtene bli opparbeidet med gruslagt gårdsplass. Utearealet rundt huset vil bli avrettet for mulighet til å så til plen. Resten av tomten vil bli beholdt som "naturtomt" med  lyng og synlige knauser.
Høydetilpasninger mellom ulike arealer (bebyggelse, vei, fellesarealer) er ikke endelig detaljprosjektert og kan derfor avvike fra situasjonsplan og bilder, vist i prospektet. Høydesprang tas fortrinnsvis opp med avrettede skråninger, men det kan også bli aktuelt med støttemurer. Materialvalg for eventuell støttemur er ikke fastsatt. Utforming og omfang av støttemurer kan avvike fra illustrasjoner og/eller situasjonsplan. Skråninger/støttemurer kan plasseres innenfor de enkelte tomtene. Sideareal på veiene kan bli liggende delvis på den enkelte tomt.

FUNDAMENT
Støpt betongsåle leveres med radonsperre, armering og isolasjon ihht gjeldende krav og detaljprosjektering. Betongvegger bygges ihht. tegninger med bindingsverk og bjelkelag før det utføres sprøytebetong

UTVENDIG OVERFLATE OG ISOLASJON
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 198mm + 48mm bindingsverk. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrom mellom stendere fylles med 200mm mineralull, det monteres inntrukket diffusjonssperre og 50mm mineralull.
Utvendig kledning, omramming, hjørnekasser og søyler behandles med 1 grunningsstrøk og et malingsstrøk på fabrikk før montering.   Kapp-ender, baksider og synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Det er anbefalt at kjøper maler et toppstrøk innen 2 år etter overtakelse. Hovedfasade skal behandles med Løvenskiold-rød: NCS 6040-Y80R. Det anbefales å behandle kapp-ender og kuttflater umiddelbart etter overtakelse eller senest ved første malesesong med visir oljegrunning.                                                                                                                                                                                                                              Det monteres bjelker og spaltegulv i trykkimpregnerte materialer til balkonger. Rekkverk med stående spiler og toppbord monteres iht. tegning i impregnert utførelse. Det leveres utvendig platting med trykkimpregnerte terrassebord tilpasset terreng ved hovedinngang for alle boliger ihht. tegning, samt utenfor terrassedør i bolig C og D. Det bygges opptrinn der det blir nødvendig ihht. terreng. Impregnert materiale leveres ubehandlet. Materialer av impregnert virke har tørketid og kan ikke behandles før 1-2 år.
Vannbrett over og under vinduer og dører monteres som trykkimpregnerte bord (ubehandlet).
Det leveres sorte takrenner og nedløp.
Yttertak består av Benders takstein, type ru i rød farge.

TILVALG
Det vil bli mulighet til å gjøre egne tilpasninger av boligene. Det er utarbeidet en tilvalgsbrosjyre som presenterer standard leveranse i tillegg til noen eksempler på hva man kan bestille/endre og med kostnad for endringen.
Muligheten for å endre leveransen vil være tidsbegrenset og kjøper vil få beskjed om dette gjennom prosessen. Byggeleder som skal følge opp byggene under oppføring vil ha behov for forutsigbarhet gjennom byggetiden, for at boligen skal bli ferdig i tide og korrekt etter ønskede endringer. Noen av materialene man ønsker levert kan også ha lang leveringstid. Vi vil derfor sette opp tidsfrister for når tilvalgene skal være klare. 

Eksempler på tilvalg:
-               Kjøkkeninnredning, hvitevarer, baderomsinnredning og garderober
-               Farge på vegger
-               Fliser
-               Listverk og innvendige dører
-               Dusjgarnityr, servantbatteri, dusjvegger, kraner, badekar
-               Elektroleveranse som downlights, ekstra stikkontakter osv.
-               El-bil lader
-               Parkett / laminat

For å ivareta den tradisjonelle tunbebyggelsen og forutsetninger i rammetillatelse, skal det tinglyses en erklæring på tomtene som blant annet legger begrensninger på endringer på fasade. Det er begrenset mulighet til å endre plassering av vann/avløp, sluk, sjakter og ventilasjon, og gjøre tilvalg som krever endring i bærende konstruksjoner i boligen som fasader og vegger.

Ved ønske om endringer av tegninger må det påregnes kostnader fra arkitekt eller andre involverte fag pr. time. Dette gjelder uansett om det skal flyttes en vegg eller om toalett/dusj/innredning e.l. ønskes flyttet. Alle installasjoner og vegger må være fast plassert innen det bestilles 1:50 tegninger. Endringer av slike plasseringer er ikke mulig etter at 1:50 tegninger er bestilt.
 Ved endringer av tegning kan det løpe på følge-konsekvenser som f.eks at elektriske punkter, ventilasjon, røropplegg og muligens bygningens konstruksjon endres. Denne kostnaden må dekkes av kjøper selv.
Det vil bli lagt på et administrasjonsgebyr for koordinering av tilvalg på byggeplass og fakturering fra BoligPartner AS og Brennabakken AS. Dette vil til sammen utgjøre 18% i påslag.

Det vil ikke bli mulig å kjøpe inn egne materialer eller utføre arbeid i boligene selv under byggeperioden. Dersom man skal gjøre enkelte endringer selv (f.eks. tapetsering, montering av hvitevarer e.l.) må dette utføres etter at boligen er overlevert.
Man må forholde seg til de underentreprenører som er valgt for prosjektet og velge blant deres sortiment. Bytte av leverandører vil ikke være mulig.

Ved oppstart av tilvalgsprosess vil man først få muligheter til å gjøre mindre justeringer på planløsninger med plasseringer av dører/vegger osv. (gjelder kun lettvegger og endringer som ikke krever konstruksjonsmessige omprosjekteringer).
Deretter vil man i tilvalgsrunde 2 få tilsendt en tilvalgsbrosjyre med kontaktinformasjon til de forskjellige leverandører. Man må selv ta kontakt dersom man ønsker å se på muligheter for endringer fra standard leveranse.
Utbygger vil noe senere gjennomføre en tredje tilvalgs runde med mulighet for tilpasninger av uteområdet, gårdsplass og innvendig i garasje.

VINDUER
Utvendig trevirke i alle vinduer er vakumimpregnert/kjerneved i furu. Lukkevinduer er barnesikret.
Faste eller lukkevinduer med karm og ramme i furu, 3-lags super energiglass, fabrikkmalt karm, ramme, sprosser og foringer i hvit farge. Utenpåliggende sprosser leveres i lakkert aluminium og kan demonteres for rengjøring. Vinduer med fast karm merkes med F på tegning. Åpningsbare vinduer er i hovedsak hele, horisontale glidehengslede utadslående vinduer. Disse er merket med L på tegning.

DØRER
Innvendige dører fra Kloppen av type Ola 4, leveres i hvit, klassisk utførelse med hvite karmer. Vridere i stål. Dørene leveres med dempelister.

Ytterdør leveres i klassisk utførelse iht. fasadetegning i fabrikkmalt i hvit farge på innsiden og grønn farge på utsiden. Karm og utforing fabrikkmalt i hvit farge, hardved terskel, 2-lags energiglass, låskasse med sylinder, vrider i børstet stål. Alle ytterdører leveres med tetningslister. Ytterdør til kjeller leveres ihht. tegning i fabrikkmalt, hvit farge for alle boliger. Ytterdør til grovinngang for bolig A, B og C, leveres ihht. tegning i fabrikkmalt, hvit farge på innsiden og grønn farge på utsiden. Det vil tilbys glassfelt i ytterdør til grovinngang som tilvalg.
Balkong/terrassedør leveres med brystning og sprosser iht. fasadetegning i målestokk 1:100. Karm og utforing fabrikkmalt i hvit farge, dørblad i vakumimpregnert furu fabrikkmalt i hvit farge, 3-lags superenergiglass. Balkong-/terrassedør leveres med knappevrider.

TRAPP OG LISTVERK
Innvendig trapp av type Fiol fra Stryntrappa. De leveres med hvitmalte vanger, stolper og rekkverk i klassisk stil i furu, og med hvitlaserte åpne trinn i laminert eik.

Til boligrom leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt, klassisk profilert utførelse.
All listverk i boligen leveres med synlige spikerhull.
Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

KJØKKEN OG BADEROMSINNREDNING
Det inngår kjøkken fra Sigdal i prisgruppe 7, som utgjør 105 000,- inkl. mva., frakt og montering. Gjelder ikke hvitevarer.
Det er tegnet et forslag med kjøkkentypen Herregaard klassisk hvit, se tegninger for hva slags moduler, skuffer og skap som inngår.
Kjøper står fritt til å tegne et annet type kjøkken og med andre løsninger, og må evt. betale mellomlegget ved oppgradering i tillegg til påslag. Hvitevarer inngår ikke i leveransen, men kan bestilles som tilvalg.

Garderober og annen innredning for oppbevaring inngår ikke i leveransen, men kan bestilles av Sigdal som tilvalg dersom ønskelig.

Baderomsinnredninger med servant, speil og lys til bad og wc leveres og monteres av Sigdal. det kan gjøres tilvalg på andre typer enn standard leveranse.
Som standard leveres:

Bolig A og B:
Hovedbad i 2. etg. - 120 cm. Herregaard klassisk hvit innredning med enkel servant og speil med integrert lys
Bad til Sov 1 i 2.etg. - 60 cm. Herregaard klassisk hvit innredning med enkel servant og speil med integrert lys
WC i 1.etg. - 40cm. Herregaard klassisk hvit innredning med servant og speil med lys over

Bolig C:
Hovedbad i 2.etg. - 90 cm. Herregaard klassisk hvit innredning med enkel servant og speil med integrert lys
WC i 1. etg. - 40cm. Herregaard klassisk hvit innredning med servant og speil med lys over
Bad/vask i u.etg. - 90 cm. Herregaard klassisk hvit innredning med enkel servant og speil med integrert lys

Bolig D:
Hovedbad i 2. etg. - 120 cm. Herregaard klassisk hvit innredning med enkel servant og speil med integrert lys
Bad til Sov 1 i 2.etg. - 60 cm. Herregaard klassisk hvit innredning med enkel servant og speil med integrert lys
Bad i 1. etg. - 60 cm. Herregaard klassisk hvit innredning med enkel servant og speil med integrert lys

OPPVARMING
Det leveres vannbåren varme i gulv i store deler av boligene, se romskjema. Det leveres 6 stk. romfølere med termostat pr. bolig.
Anlegget for vannbåren varme blir koblet opp mot en bergvarmepumpe av type Nibe S1155/S1255 for jordvarme / bergvarme eller tilsvarende.

Energibrønn:
Hver eiendom får boret sin egen energibrønn, som leverer varme til husets varmepumpe. hver eiendom er ansvarlig for service og vedlikehold av eget oppvarmingsanlegg. energibrønnen plasseres innenfor husets eiendom på den plassen som gir hensiktsmessig avstand fra nabo-brønn. Brønntoppen vil ha et synlig lokk i terrenget.

Peis/ ildsted:
Det leveres peis av type Polaris heat C fra Schiedel, med stålpipe. Omramming sparkles og males.
Plasseres i stue som vist på tegning.

VENTILASJON
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Avtrekk skjer i bad og innvendig bod på boligplan som ikke ligger mot yttervegg. Innblåsing av frisk luft skjer i soverom og andre oppholdsrom uten avtrekk tilknyttet anlegget.
Varmegjenvinner og styringsenhet plassert som vist på egen prosjekteringstegning og med kanaler til alle aktuelle rom. Kanalene legges synlig på kaldt loft og isoleres. Opplegg fra underliggende rom bygges inn i vegger og i bjelkelag. I enkelte tilfeller må kanalene kles inn i synlige kasser. Inntak av frisk luft plasseres fortrinnsvis på husets skyggeside. Se monteringsanvisning som medfølger tegning og aggregat fra leverandør. Styring av ventilasjonsanlegget skjer på styringspanel på selve anlegget. Anlegget skal være i kontinuerlig drift.

RØR OG SANITÆR
Til kjøkken leveres Grohe kjøkkenbatteri, type Eurosmart ettgreps kjøkkenbatteri. Integrert avstenging for oppvaskmaskin.
Varmtvannsbereder akkumulatrotank Nibe VPB S/ VPBS S, vannfordelerskap og opplegg for vaskemaskin plasseres ihht tegning/romskjema.
Det leveres toaletter av type Bau Ceramic, vegghengt toalett med Bau ceramic sete og lokk. Plasseres ihht. tegning.
Imber dusjvegger  med 90x90cm dører i glass med krom profil for hjørneløsninger. Der hvor det på tegning vises dusjnisje leveres 1 stk. Imber glassdør med krom profil. Plasseres ihht. tegning. Dusjsett og blandebatteri fra Grohe.
Servantkraner til alle bad og WC fra Grohe av type Bauedge DN 15, M-size
Det leveres og monteres røropplegg for fremtidig badekar til hovedbad 1 stk. pr. bolig. Badekar og blandebatteri for badekar medfølger ikke, men kan bestilles som tilvalg.
Det leveres 1 stk. frostfri utekran for kaldt vann pr. bolig, denne plasseres ihht. romskjema.

EL-INSTALLASJON, TELEFON, ETC.
Boligene leveres med skjult elektrisk anlegg i henhold til gjeldende forskrifter - NEK 400. Det leveres standard hvite brytere og stikkontakter. Punktplan/El-tegning i henhold til NEK 400 er utarbeidet for hver bolig.

Kjøper står fritt til å velge plassering av stikkontakter, brytere og lampepunkt i samråd med elektriker, men plasseringene må oppfylle krav i henhold til forskrift.
Det leveres komfyrvakt på kjøkkenet.

Godkjent brannvarsling leveres i hver bolig, 1 stk. pr. etasje.

Det leveres 16. stk. downlights pr. bolig.
Plassering/antall downlights:
Hall - 5  stk
Kjøkken - 4 stk
Stue - 7 stk

Se plassering av downlights i el-tegning pr. bolig.
Endring av plassering av downlights avtales med prosjektets elektriker, det samme gjelder antall som del av tilvalgsprosessen (mot pristillegg).

Lampepunkt leveres og monteres etter el-tegning. Det leveres ikke lamper til lampepunktene.
Det leveres tomboks for tv/data med tomrør, slik at man kan trekke skjulte kabler for tv og internett-signaler. I tilknytning til tomboksen leveres 3 doble stikkontakter. Plasseres i stue og tv-stue ihht. el-tegning.

Telenor har lagt fiber frem til eiendommene, og kjøper kan gjøre direkte avtale med Telenor for montering straks etter overtakelse.

Det leveres strømpunkt for utelampe ved inngangsparti, bryter blir plassert i entrè/hall ihht el-tegning. Utelampe leveres ikke.
Utvendig inntaksskap plassert i iht. tegninger, det tas forhold om endelig plassering.

DOBBELTGARASJE
Det leveres dobbeltgarasje på ca 36m2, med to porter. garasjen vil ha samme utrykk i form av kledning og tak, som huset. Garasjeporter leveres med portåpner. Det leveres platekledd gulv i loftet på garasje.  El-bil ladestasjon i garasje kan leveres som tilvalg.

BYGGVASK/ RENGJØRING FØR OVERTAKELSE
Innvendig rengjøring utføres som byggvask. Kjøper må påregne noe finrengjøring ved innflytting.
Hvis innflytting skjer på vinteren slik at utvendig vindusvask ikke er praktisk mulig må kjøper påregne å utføre dette selv etter innflytting.

SIKKERHET
Det leveres godkjent brannvarslingsanlegg (intern varsling) og brannslukker type pulverapparat.

AVVIK / ENDRINGER
Selger kan gjøre mindre endringer av konstruksjon eller materialvalg uten forhåndsvarsel med likeverdige løsninger/materialer, uten at kontraktsummen endres.
Illustrasjoner i tegningsmaterialet, annonser og prospekt vil vise innhold som ikke er med i leveransen. Eksempelvis kan dette være møblering, kjøkkenløsning, garderobeinnredning, fargevalg, blomsterkasser, beplantning, topografi, bygningsmessige detaljer: fasadedetaljer, detaljer på fellesarealet, materialvalg, farger.
Detaljprosjektering av tekniske føringer og installasjoner kan medføre mindre endringer som utvidelse av vegger og nedforing av himlinger/innkassinger. Lavere takhøyde i bod, bad og vaskerom kan forekomme, samt deler av boligrom som har beliggenhet under balkong.
Utførelser/leveranser bestilt av kjøper utover standard kan medføre tillegg i leveringstid eller pris. Endringer utover standard leveranse skal være skriftlig avtalt i kontrakt eller endringsavtale som signeres etter endt tilvalgsprosess.

Tre er et levende materiale som påvirkes av temperatursvingninger og luftfuktighet, det må derfor påregnes at det oppstår mindre sprekkdannelser på vegg og takflater. Slike sprekker og riss er ikke reklamasjonsberettiget. Boligene bygges etter Teknisk Forskrift TEK17.

PRISER
Prisene på boligene fremgår av vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisene på boligene som ikke er solgt.

FORBEHOLD*
Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting,
hjemmelsoverføring med videre som følge av dette. Utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer av
plantegninger og plassering av utstyr. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelse og plantegninger, i slike tilfeller er det
alltid leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Alle opplysninger gitt i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige,
forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Utbygger tar forbehold om bruk av tekniske løsninger, plassering av vinduer og lignende som følge av branntekniske krav, offentlige pålegg eller som følge av øvrige krav som kan oppstå. Videre tas det forbehold om tilleggsdelenes/tomtenes endelige størrelse som fastsettes ved endelig seksjonering. Kjøper aksepterer uten
prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Strømforsyningsskap kan plasseres innenfor de enkelte eierseksjonene.

DIVERSE*
Bilder, skisser og tegninger er kun ment til illustrasjon. Møbler, hvitevarer og liknende inngår ikke - utover det som fremkommer
av leveringsbeskrivelsen. Fargevalg på boligene kan være noe avvikende i forhold til salgsoppgave. Det vil ikke være fritt fargevalg på egen bolig. Utbygger har ofte tilgjengelige visningsboliger i andre prosjekter
som benyttes ved salg av boliger. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvikende løsninger i disse boligene. Overflater som fliser, parkett, utvendig kledning og lignende kan ha andre fargenyanser i dette prosjektet enn det som kan være fremvist i en evt. visningsbolig.

I prosjektet er det krav om lokal håndtering av overvann - altså kan takvann (vann fra takrenner) bli ledet ut på terreng og ikke i lukket rørsystem. Kjøper overtar alt ansvar for vedlikehold på eiendommen så snart boligen er overlevert. Det innebærer også at vanning av ferdigplen er kjøpers ansvar fra den dag denne er levert fra utbygger - uansett når dette arbeidet utføres. Boligen utføres etter toleransekrav fastsatt av SINTEF-Byggforsk detaljblad 520.008.

BYGGEAKTIVITET*
Det må påregnes byggeaktivitet i området etter innflytting, og utbygger har således rett til å ha maskiner/utstyr i området inntil alle boenheter er ferdigstilt. Asfaltering av veier, gårdsplass osv. på påregnes tilpasset utbyggers samlede utbygging og tilpasset årstid.

PRIVAT VEI/TINGLYSNINGER*
Kjøper gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst på den enkelte eiendom, rettigheter og plikter i forhold til felles vei, vann/avløpsnett lekeplasser, realsameie osv. herunder eierforhold og drift av disse. De felles veier som ikke overtas av kommunen, vil driftes og eies av sameiet(ene).

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 216 kvm - 239 kvm, Bruksareal: 240 kvm - 245 kvm

Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) og (P-rom). BRA er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og vegger, men ikke medregnet yttervegg. P-rom er boligens måleverdige areal innvendig fratrukket innvendige boder. Arealer påført i prospektets plantegninger er i noen tilfeller avrundet til nærmeste kvadratmeter og er ikke å betrakte som eksakte arealer. Arealer oppgitt på de enkelte rom på kontraktstegning kan bli justert i forbindelse med detaljprosjektering. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealene skulle bli 5% mindre eller større enn det markedsførte.


Salgstrinn 2:

Hus A:
U.Etasje: Bra 54.9 kvm.
1.Etasje: Bra 101.0 kvm.
Etasjeplan: Bra 89.1 kvm.
Totalt bra.bolig: 245 kvm.
Totalt p-rom bolig: 239 kvm.
Tileggsareal utvendig: Bra 19.3 kvm
Tillegsareal parkering: Bra 36 kvm
Totalt bra: 300 kvm.

Tomtestørrelse: 1018.1 kvm.

Hus B:
U.Etasje: Bra 54.9 kvm.
1.Etasje: Bra 101.0 kvm.
Etasjeplan: Bra 89.1 kvm.
Totalt bra.bolig: 245 kvm.
Totalt p-rom bolig: 238 kvm.
Tileggsareal utvendig: Bra 18.1 kvm
Tillegsareal parkering: Bra 36 kvm
Totalt bra: 299 kvm.

Tomtestørrelse: 1002.3 kvm.

Hus C:
U.Etasje: Bra 58.8 kvm.
1.Etasje: Bra 97.3 kvm.
Etasjeplan: Bra 84.8 kvm.
Totalt bra.bolig: 241 kvm.
Totalt p-rom bolig: 216 kvm.
Tileggsareal utvendig: Bra 10.6 kvm
Tillegsareal parkering: Bra 36 kvm
Totalt bra: 288 kvm.

Tomtestørrelse: 1024.0 kvm.

Hus D:
U.Etasje: Bra 49.7 kvm.
1.Etasje: Bra 101 kvm.
Etasjeplan: Bra 89.1 kvm.
Totalt bra.bolig: 240 kvm.
Totalt p-rom bolig: 232 kvm.
Tileggsareal utvendig: Bra 24.5 kvm
Tillegsareal parkering: Bra 36 kvm
Totalt bra: 300 kvm.

Tomtestørrelse: 1004.7 kvm.

Innhold

Hus A:
Underetasje: Gang/trapperom, kjellerstue, 2 soverom, sportsbod med utgang ut.
1.etasje: Hall, stue, kjøkken, wc-rom, grovinngang/vaskerom med utgang ut
2.etasje: Gang, loftstue med utgang til balkong, bad, soverom 1 med walk in closet og eget bad, soverom 2,
soverom 3.

Opsjonsløsning: Det er utarbeidet 2 opsjonsløsninger.
Se plantegning merket "opsjoner Hus A" i prospektet.

Hus B:
Underetasje: Gang/trapperom, kjellerstue, 2 soverom, sportsbod med utgang ut.
1.etasje: Hall, stue, kjøkken, wc-rom, bod, grovinngang/vaskerom med utgang ut.
2.etasje: Gang, loftstue med utgang til balkong, bad, soverom 1 med walk in closet og eget bad, soverom 2,
soverom 3.

Opsjonsløsning: Det er utarbeidet 2 opsjonsløsninger.
Se plantegning merket "opsjoner Hus B" i prospektet.

Hus C:
Underetasje: Trapperom, gang, soverom, bad/ vaskerom, sportsbod med utgang ut.
1.etasje: Hall, wc-rom, grovinngang, stue, spisestue, kjøkken
2.etasje: Gang med utgang til balkong, bad, soverom 1 med walk in closet, soverom 2 med bod, soverom 3 med bod.

Opsjonsløsning: Det er utarbeidet 1 opsjonsløsning.
Se plantegning merket "opsjon Hus C" i prospektet.

Hus D:
Underetasje: Trapperom, gang, 2 soverom, sportsbod med utgang ut.
1.etasje: Hall, bad, vaskerom, stue, kjøkken
2.etasje: Gang, loftstue med utgang til balkong, bad, soverom 1 med walk in closet og eget bad, soverom 2 med bod, soverom 3.

Opsjonsløsning: Det er ikke utarbeidet ferdig opsjonsløsninger på hus D, men det er mulighet for å gjøre endringer i tilvalgsprosessen.

Utstyr

Vannbåren varme med energibrønn
Varmtvannsbereder
Brannslukking
Renseanlegg
Fiber fra Telenor
Balansert ventilasjonsanlegg
Brannvarslere/brannslokningsapparat
Frostfri utekran

Oppvarming

Det leveres vannbåren varme i gulv i store deler av boligene, se romskjema. Det leveres 6 stk. romfølere med termostat pr. bolig.

Anlegget for vannbåren varme blir koblet opp mot en bergvarmepumpe Nibe S1155/S1255 for jordvarme / bergvarme.

Energibrønn:
Hver eiendom får boret sin egen energibrønn, som leverer varme til husets varmepumpe. hver eiendom er ansvarlig for service og vedlikehold av eget oppvarmingsanlegg. Energibrønnen plasseres innenfor husets eiendom på den plassen som gir hensiktsmessig avstand fra nabo-brønn. Brønntoppen vil ha et synlig lokk i terrenget.

Peis/ ildsted:
Det leveres peis av type Polaris heat C fra Schiedel, med stålpipe. Omramming sparkles og males.
Plasseres i stue som vist på tegning.

Parkering / Garasje

Dobbelgarasje for hver enkelt bolig.
To porter med portåpner og 1 stk. fjernkontroll
Garasjen har i tillegg støpt dekke, innlagt strøm og dør på siden.
Det vil være A-takstoler og platekledd gulv på loftet i garasjen for lagring.
Det vil være tilvalgsmulighet for å montere ladestasjon for el-/hybridbil.
Ellers parkering i egen innkjørsel på tomten

Adkomst

Følg Sørkedalsveien innover fra Bogstad gård.
Ta til høyre inn Zinoberveien ved Landhandleriet og Sørkedalen skole.
Følg Zinoberveien over broen og hold til høyre for å holde deg på Zinoberveien der veien svinger ved den store parkingsplassen.
Ta deretter til venstre inn Sakariasveien der veien deler seg.
Følg så Sakariasveien frem til krysset ved Heimkampveien.

Se vedlagt kartskisse.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten fradeles med eget gbnr.
Utførelse: Gruset gårdsplass, tomten planeres og blir avrettet med matjord. Utbygger forsøker å bevare så mye som mulig av naturtomt.

Fellesarealer/vei
Asfaltert felles vei fra Sakariasveien med gatebelysning.
Gatebelysning leveres med 6 meter høye lysstolper med ca. 25 meter senteravstand.

De to tunene blir opparbeidet med sittegrupper, beplantning, samt et tuntre
Plassering av renseanlegg, vannanlegg, trafobokser, samt søppelkasser og postkasser er ikke avklart, men blir plassert der det er mest hensiktsmessig og etter eventuelle uttlalelser fra kommunen. Det er foreløpig tenkt at teknisk installasjon for vannanlegg vil settes opp ved snuhammeren på øvre feltet.
Renseanlegg avløp med tilhørende infiltrasjonsgrøft og servicevei er tenkt på vestsiden av hus C.

Fellesarealene er stipulert til 4.292 kvadratmeter og omfatter i hovedsak felles vei, tun og felles vann- og avløpsanlegg.
En større del av planområdet på ca. 6.000 kvadratmeter eies av Løvenskiold, se vedlagt delingsplan.

Per dags dato går tursti og skiløypa gjennom planområdet. Skiforeningen sammen med Løvenskiold og andre grunneiere ser på alternative trasèer for å legge skiløpa utenom planområdet. Turstien vil legges mellom tunene, samt krysse felles vei.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett vtil å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Det vil bli tinglyst ny veiavtale, ny rettighetserklæring vei, ny erklæring vedr. vann og avløp og ny erklæring om bestemmelse  om bebyggelse. I tillegg vil det foreligge en avtale om skjøtsel. Denne vil kun være en avtale og vil ikke tinglyses. Utkast til disse ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at dette er utkast og vil kunne justeres frem til de tinglyses.

Planområdet strekker seg over to gårds- og bruksnummer som omfatter store deler av Løvenskiold sin skog. De tinglyste bestemmelsene er ramset opp i sin helhet og enkelte er innhentet og kan oversendes ved henvendelse til megler.
Disse bestemmelsene vil med stor sannsynlighet hefte på tomtene også i fremtiden.

Grunneiendom: Gnr 13, Bnr 2:

1928/29-1/105 Skjønn  
09.03.1928 
Elektriske kraftlinjer
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1938/6690-1/105  Bestemmelse om veg  
09.06.1938 
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
 
1940/4586-1/105  Bestemmelse om veg, tgl. 20.12.1940 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:13 Bnr:13  

1941/8362-1/105  Bestemmelse om veg, tgl. 22.08.1941 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:13 Bnr:14  

1943/3223-1/105  Best. om adkomstrett, tgl. 19.04.1943 
 
1943/7775-1/105  Bestemmelse om vannrett, tgl. 14.10.1943 
Bestemmelse om veg
 
1943/8562-1/105  Bestemmelse om vannrett, tgl. 11.11.1943 
Bestemmelse om veg

1951/13552-1/105  Bestemmelse om veg, tgl. 12.11.1951 
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1951/13553-1/105  Bestemmelse om deleforbud, tgl. 12.11.1951 
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

1955/5667-1/105  Bestemmelse om veg, tgl. 26.04.1955 
Med flere bestemmelser
 
1956/5001-1/105  Erklæring/avtale, tgl. 20.04.1956 
Bestemmelse om kloakkledning
 
1956/11946-2/105  Bestemmelse om gjerde, tgl. 13.10.1956 
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

1956/11949-1/105  Bestemmelse om gjerde. tgl. 13.10.1956 
Med flere bestemmelser
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om vannledning
Bestemmelse om adkomstrett
Gjelder denne registerenheten med flere

1956/11950-1/105  Bestemmelse om gjerde, tgl. 13.10.1956 
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

1971/11324-1/105  Erklæring/avtale, tgl. 29.06.1971 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv

1992/50753-2/105  Erklæring/avtale. tgl. 22.10.1992 
VERN AV TRIUNGVANN NATURRESERVAT IHHT FORSKRIFT

1994/70677-1/105  Jordskifte, tgl. 09.12.1994 
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2001/4826-1/105  Jordskifte, tgl. 25.01.2001 
Saken gjelder:Grensegang etter jordskiftelovens 88.
Sak nr.7/1999.
Gjelder denne registerenheten med flere

2002/53027-1/105  Erklæring/avtale, tgl. 15.08.2002 
Forskrifter om verneplan for Oslomarka del II.
Fredning av Blankvann landskapsvernområde med
plantelivsfredning i Oslo kommune.
Gjelder denne registerenheten med flere

2004/17759-1/105  Jordskifte, tgl. 12.03.2004 
iht. rettsbok vedr. grensegangssak. Sak nr 21/1999
Gjelder denne registerenheten med flere

2009/159175-1/200  Best. om adkomstrett, tgl. 05.03.2009 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:19 Bnr:14  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:19 Bnr:15  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:19 Bnr:16  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:19 Bnr:17  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:19 Bnr:18  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:19 Bnr:19  
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra
Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2013/292271-1/200  Jordskifte, tgl. 12.04.2013 
Sak: 0200-2011-0043 Karusspytten naturreservat
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/1202068-1/200  Fredningsvedtak, tgl. 27.12.2016 
Forskrift om vern av Kopperhaugene og Vindernhøgda friluftslivsområde, Oslo kommune, Oslo
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/308246-1/200  Jordskifte, tgl. 15.03.2021 21:00 
Sak: 20-024482RFA-JLST Bogstad Skog
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Grunndata
1853/900017-1/105  Registrering av grunn  
02.09.1853 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:13 Bnr:1
1935/900574-1/105  Registrering av grunn  
21.06.1935 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:13 Bnr:8
1939/3189-1/105  Registrering av grunn  
08.03.1939 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:13 Bnr:11
1940/10747-1/105  Registrering av grunn  
11.12.1940 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:13 Bnr:13
1941/6544-1/105  Registrering av grunn  
24.06.1941 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:13 Bnr:14
1942/10697-1/105  Registrering av grunn  
19.11.1942 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:13 Bnr:17
1943/6806-1/105  Registrering av grunn  
04.09.1943 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:13 Bnr:18
1943/7886-1/105  Registrering av grunn  
19.10.1943 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:13 Bnr:20
1949/921-1/105  Registrering av grunn  
26.01.1949 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:13 Bnr:25
1949/922-1/105  Registrering av grunn  
26.01.1949 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:13 Bnr:26
1949/923-1/105  Registrering av grunn  
26.01.1949 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:13 Bnr:27
1952/5916-1/105  Registrering av grunn  
20.05.1952 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:13 Bnr:31
Rettigheter på andre eiendommer
Ingen rettigheter funnet.


Grunneiendom: Gnr 22, Bnr 1:

1950/2766-1/105  Erklæring/avtale, tgl. 07.03.1950 
Bestemmelse om kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 
1952/406-1/105  Erklæring/avtale, tgl. 11.01.1952 
VEDR. ZINOBERVEIEN
 
1956/7037-2/105  Bestemmelse om vannledn., tgl. 15.06.1956 
Bestemmelse om veg
Med flere bestemmelser
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1956/11949-2/105  Bestemmelse om veg, tgl. 13.10.1956 
Bestemmelse om vannrett
Med flere bestemmelser
 
1957/1651-1/105  Bestemmelse om veg, tgl. 12.02.1957 
Bestemmelse om kloakkledning
Bestemmelse om gjerde
AVGIVELSE AV VEIGRUNN
Med flere bestemmelser
 
1957/13161-1/105  Best. om vann/kloakkledn., tgl. 29.10.1957 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1957/13162-1/105  Best. om vann/kloakkledn., tgl. 29.10.1957 

1963/7203-1/105  Bestemmelse om bebyggelse, tgl. 13.06.1963 
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
 
1998/30319-1/105  Best. om adkomstrett, tgl. 29.05.1998 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:22 Bnr:9 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:22 Bnr:9 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:22 Bnr:9 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:22 Bnr:9 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:22 Bnr:9 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:22 Bnr:9 Snr:6  
Bestemmelse om veg
Med flere bestemmelser
 
Grunndata
0/909575-1/105  Opprettelse av matrikkelenheten  
OPPRETTELSE - BESTÅENDE EIENDOM
1950/12796-1/105  Registrering av grunn  

22.11.1950 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:22 Bnr:2
 
1950/12797-1/105  Registrering av grunn  
22.11.1950 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:22 Bnr:3
 
1956/3369-1/105  Registrering av grunn  
20.03.1956 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:22 Bnr:4
 
1956/6483-1/105  Registrering av grunn  
04.06.1956 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:22 Bnr:5
2002/66481-1/105  Grensejustering  
11.10.2002 
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer
Ingen rettigheter funnet.

Vei / Vann / Avløp

Privat vei, vann og avløp

Vannforsyning:
Det etableres privat vannforsyning for Brennatunet. Det bores nødvendig antall vannbrønner i øvre del av planområdet, og bygges et eget bygg for vannbehandlingsanlegget ved snu-hammeren øverst på planområdet. Vanntilførsel og vannbehandlingsanlegget blir en del av Brennatunets felleseiendom, og fellessameie. Vannbehandlingsanlegget krever et planlagt vedlikehold og rutinemessig vannprøver. Som en del av privatvannforsyning vil det bli montert vannmåler på hver eiendom.

Avløpsanlegg:
Internt avløpsnett ender ut i sameiets private renseanlegg i felles eiendommens sør-vestre hjørne, bortenfor hus C. Anlegget krever en fast vedlikeholdsavtale. Foreløpig avtale er inngått, som et av kravene i mottatt utslippstillatelse.
Det henvises til vedlegg med budsjett og vedtekter for sameiet. Det etableres et realsameie for felleseiendommen med infrastruktur.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse. Manglende ferdigattest er allikevel ikke til hinder for overtakelse dersom de gjenstående arbeider er av en slik karakter, for eksempel knyttet til ferdigstillelse av utomhusarbeider, at kommunen finner det ubetenkelig å utstede midlertidig brukstillatelse. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som gjenstår og en frist for ferdigstillelse. For overtakelse som gjennomføres i vinterhalvåret må det påregnes utstedelse av midlertidig brukstillatelse og ikke ferdigattest ettersom søknadspliktige utomhusarbeider ikke kan gjennomføres før klimatiske forhold gjør det mulig.

Det tas et generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid ved søknad om midlertidig brukstillatelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Det gitt rammetillatelse den 03.07.2020.
Igangsettelsetillatelse gitt den 19.05.2021.

Reguleringsbestemmelsene for område finnes i KDP-15, kommuneplanens juridiske arealdel vedtatt 23.09.2015.
https://www.oslo.kommune.no/politikk/kommuneplan/kommuneplanens-arealdel/

Dokumentet er stort og kan oversendes interessenter ved henvendelse til megler.

Oslo kommune vedtok en ny kommuneplan 23. september 2015 som gjelder fram til 2030.
Dette har betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen.
Ved bestilling av reguleringskart følger nå et utsnitt av kommuneplanen som viser arealbruk og hensynssoner for et større område rundt reguleringskartutsnittet.
Det er derfor viktig at alle som benytter reguleringskart fra Plan- og bygningsetaten i form av utskrifter eller en av våre innsynsløsninger kontrollerer informasjonen mot kommuneplanen.

For øvrige juridisk bindende kart, se link nedenfor:
https://od2.pbe.oslo.kommune.no/kart/?mode=kommuneplan

Informasjon om kommuneplanen finner du på:
https://www.oslo.kommune.no/getfile.php/1374702/Innhold/Politikk%20og%20administrasjon/Politikk/Kommuneplan/Ny
%20kommuneplan%202015/Kommuneplan%202015%20del%202%20justert%2031.01.2017.pdf

For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Realsameie/velforening

Felleseiendommen med tunene, feltets infrastruktur vei, vannbehandlingsanlegg og renseanlegg er fradelt med eget Gnr. Bnr. og vil bli et realsameie, hvor hver eiendom har sin ideelle eierandel.

Fellesarealene er stipulert til 4.292 kvadratmeter og de 10 eneboligene vil få lik eierandel. Det vil velges ut et styre og formålet er å organisere bruk, drift og vedlikehold av eiendommen med tilhørende gatebelysning og annen felles infrastruktur innenfor planområdet. Se vedlagt utkast til vedtekter.

En større del av planområdet på ca. 6.000 kvadratmeter eies av Løvenskiold, se vedlagt delingsplan.

Faste, løpende kostnader

Se budsjett vedlagt i salgsoppgaven.

Fellesutgifter knyttet til realsameie/velforening:
Fellesutgifter er stipulert til å utgjøre ca. kr. 1.450,- pr mnd. Fakturerering forskuddsvis hvert halvår.

Fellesutgifter inkluderer drift og vedlikehold privat internvei som bl.a. er brøyting, strøing, feiing, veibelysning, veiavgift Sakariasveien, vedlikehold, samt drift av renseanlegg, avløp/vann og drift av drikkevannsanlegg.

Fordeling:
kr 125,-.
Veiavgift privat vei iht. veirett i samsvar med vegloven § 54. gjelder fra offentlig vei, og inn til avkjøring Sakariasveien. Kostnader går til drift og vedlikehold av gjeldende strekk på privat skogsbilvei.

kr 42,-.
Skjøtsel av skogeiendom mellom tunene innenfor planområdet

kr 202,-
Brøyting,-

kr 83,-.
Strøing / feiing

kr 42,-.
Veibelysning

kr 292,-.
Veivedlikehold

kr 250,-
Renseanlegg avløp

kr 250,-
Vannforsyning, krav til drift av små drikkevannsanlegg

Sum felleskostnader: kr 1 285,-

Det foreslås å sette felleskostnader til kr. 1 450,- per mnd og avsette overskudd til realsameiets vedlikeholdskonto.

Fellesutgiftene fordeles i henhold til hvert enkelt sameiets vedtekter, som i utgangspunktet angir fordeling etter sameierbrøken. Sameiet skal etter konstituering beslutte hvor mange ytelser sameiet skal rekvirere.
Dette er kun et estimat basert på erfaringstall og vil fastsettes av sameiet etter overtakelse i en generalforsamling. Foreløpig budsjett ligger vedlagt.

Veiavgift privat vei iht. veirett i samsvar med vegloven § 54. glder fra offentlig vei, og inn til avkjøring Sakariasveien. Kostnader går til drift og vedlikehold av gjeldende strekk  på privat skogsbilvei. Denne er inkludert i de stipulerte fellesutgiftene.

Din nye bolig blir klargjort for fiber fra Telenor. Installasjonskostnader må påberegnes ny eier.

Det gjøres oppmerksom på at dette er et foreløpig oppsett og at enkelte kostnader muligens må faktureres direkte til boligeier og ikke gjennom realsameiet.

Andre kostnader:
Kommunale avgifter, eiendomsskatt, strøm til eiendommen, forsikring, bredbånd, kabel-TV og evt. alarm.
Strømforbruk avhenger av antall personer i husholdningen og bruken av eiendommen. Strøm- og forsikringskostnader vil variere ut fra valg av leverandør og avtaletype.

Eiendomsskatt:
I Oslo kommune er eiendomsskatt. For boliger er eiendomsskatten 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget minus bunnfradraget. Bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner kroner. Eiendomsskatten beregnes etter denne formelen:
(Eiendomsskattegrunnlag - bunnfradrag) x 0,003 = eiendomsskatt per år.
For boliger hvor kommunen har mottatt boligverdi fra Skatteetaten, er eiendomsskattegrunnlaget 80 prosent av boligverdien.

Oppgjør

10% av kjøpesummen skal betales inn til meglers klientkonto senest 14 dager etter kontraktssignering (20% dersom kjøper er å regne som profesjonell/aksjeselskap). Beløpet skal tjene som sikkerhet for kjøpers gjennomføring av handelen, jf. buofl. § 46 (2) og vil renteberegnes til fordel for kjøper. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til § 47 garanti er stilt, eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger et 1/2 R. Selgeren kan fritt velge å stille forskuddsgaranti etter § 47 og få hele eller deler av beløpet utbetalt. Ved garantistillelse etter § 47, vil beløpet ikke lenger renteberegnes til fordel for kjøperen. Selger forbeholder seg også retten til å stille § 47-garanti for inntil hele kjøpesummen i perioden fra sluttoppgjør innbetales til meglers klientkonto, og frem til overskjøting har skjedd. Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet Restkjøpesummen, tilleggsarbeider + omkostninger betales ved overtagelse. Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadoppføringslova § 47.

Det gjøres oppmerksom på at det etter oppgjørsog overtakelsesdato fortsatt kan foregå byggearbeider på eiendommene, herunder for eksempel arbeider med ferdigstillelse av utomhusarbeider. Kjøper aksepterer at det vil være støy fra byggearbeider, behov for anleggstrafikk og anleggsinstallasjoner for å ferdigstille prosjektet. Selger må følgelig forbeholde seg retten til å ha stående maskiner og utstyr på deler av tomtene, sammen med visnings- og byggeskilt frem til endelig ferdigstillelse.

Kjøper kan ikke nekte å overta boligen selv om fradeling, seksjonering eller tinglysing av hjemmelsovergang ikke er gjennomført på overtagelsesdagen. Kjøpesummen vil i slike tilfeller bli stående på meglers klientkonto inntil kjøper er sikret hjemmel eller utbygger har stilt §47 garanti.

Betaling for endringer og tilvalg:
Betaling for endrings- eller tilleggsarbeider som er avtalt direkte mellom kjøper og selger, skjer enten som forskuddsbetaling mot sikkerhet i form av forskuddsgaranti eller overskjøting, eller i forbindelse med sluttoppgjøret. Eventuell avtale om endringer og tilvalg som kjøper gjør direkte med  underentreprenør gjøres opp partene imellom utenfor denne kontrakt.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Prisoversikt salgstrinn 1:

Hus A:
Prisantydning kr 14 500 000,-.
 

Omkostninger
80 000,- (Dokumentavgift av tomteverdi kr 3 200 000,-)
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

81 342,- (Omkostninger totalt)

14 581 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)


NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Hus B: 
Prisantydning kr 14 400 000,-.

Omkostninger
80 000,- (Dokumentavgift av tomteverdi kr 3 200 000,-)
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

81 342,- (Omkostninger totalt)

14 481 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Hus C: 
Prisantydning kr 14 900 000,-
 
Omkostninger
82 500,- (Dokumentavgift av tomteverdi kr 3 300 000,-)
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

83 842,- (Omkostninger totalt)

14 983 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Hus D:  
Prisantydning kr 15 500 000,-.
 
Omkostninger
92 500 (Dokumentavgift av tomteverdi kr 3 700 000,-)
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

93 842,- (Omkostninger totalt)

15 593 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Dokumentavgiftsgrunnlaget beregnes av tomteverdien ved tinglysningstidspunktet. Det tas forbehold om økning av grunnlaget.

Annen nyttig informasjon

Tilvalg:
Det vil bli muligheter for å gjøre endringer eller tilvalg som f.eks. type parkett, fargevalg maling, skapfronter og lignende. Adgangen til å gjøre
endringer og tilvalg begrenses til 15 % av kontraktsverdi, jfr. Buofl. § 9. Tilvalg som avtales med selger innbetales til meglers klientkonto etter nærmere avtale mellom partene. Se om dette under punktet "Betalingsbetingelser og garantistillelse" over.

Endringer og tilvalg kan også, etter forutgående avklaring med selger, avtales direkte mellom kjøper og underleverandør i en separat avtale. I disse tilfellene vil oppgjør for endringer og tilvalg ikke kunne gå via meglers klientkonto. Kjøper må i så fall betale direkte til underleverandør i henhold til avtale disse partene imellom.

Påslag for tilvalg er satt til 18%

Adgang til utleie (boligformål)

Eier har full råderett over egen bolig og kan fritt leie den ut  i sin helhet til boligformål. Det foreligger ingen begrensning ihht kommune om utleie av hele boligen som en bruksenhet. Evt. praktikantdel vil ikke bli søkt godkjent som egen separat boenhet hos kommunen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel på eiendommen

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Forventet ferdigstillelse 2. halvår 2023, forutsatt igangsetting av byggearbeidene med boligene ila 2. halvår 2022.  Det presiseres at dette tidspunktet kun er estimert og ikke bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt.

Selger forbeholder seg retten til å kunne overlevere inntil 3 måneder tidligere dersom fremdriften tillater det og dette synes hensiktsmessig. Selger tar forbehold om at det oppnås nødvendige offentlige godkjenninger for prosjektet slik det er presentert.

Arbeidet skal utføres av selger med rimelig fremdrift og uten unødige avbrudd. Endelig overtakelsesdato vil meddeles tidligst med 3 måneders skriftlig varsel og senest med 6 ukers skriftlig varsel fra Selger. Denne datoen vil være å regne som frist ihht. Bustadoppføringslova.

Ved senere byggestart endres overtakelsestidspunktet tilsvarende. Med byggestart menes fra det tidspunkt byggearbeidene på den aktuelle bolig over grunnmur faktisk igangsettes.
Tidspunkt for overtagelse forutsetter blant annet at det vil bli gitt løpende igangsettingstillatelser for prosjektet.
Byggetid er stipulert til ca. 12 -15 måneder fra byggestart.
Kjøper må påberegne at det kan ta tid fra grunnmur er ferdig til byggearbeidende igangsettes.

Kjøper godtar følgende: Styret i realsameie gis fullmakt til å overta fellesarealene ved ferdigstillelse. Styret gis videre fullmakt til å utbetale evt. tilbakeholdt beløp tilknyttet fellesarealene.

Selgers forbehold

Salg av kontraktsposisjon:
Salg av kontraktsposisjon er kun tillatt etter godkjenning fra selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning og overskjøte eiendommen til opprinnelig kjøper. Om slikt samtykke gis, vil selger fastsette et transportgebyr.
Transportgebyret vil utgjøre kr. 100 000,-. Salg av kontraktsposisjon vil normalt uansett ikke skje tett opp mot ferdigstillelse.

Avbestillinger:
Kjøper har avbestillingsrett etter bufl. § 52 etter at bindende avtale er inngått gjennom bud og budaksept. Ved kjøpers avbestilling reguleres erstatningen av bufl. § 53, slik at selger skal ha erstattet hele sitt økonomiske tap som følge av avbestillingen. Kjøper gjøres oppmerksom på at det økonomiske tapet kan bli betydelig, bl.a. avhengig av markedsutviklingen fra kjøpekontraktens inngåelse. Kontakt gjerne megler for nærmere informasjon dersom avbestilling vurderes. Bestilte endringer og tilvalg må uansett betales i sin helhet.

Tilvalg:
Det vil, i en tidsbegrenset periode, være anledning til å gjøre enkelte tilvalg til boligene mot tillegg i pris. Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum og innenfor et definert utvalg i henhold til bustadoppføringslova § 9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør i separat skriftlig avtale. Etter at bygging er startet, tas det forbehold om at enkelte endringer ikke kan gjennomføres da innkjøpene og byggingen kan ha kommet for langt. Det kan ikke gjøres endringer på byggenes tak, fasade, vinduer, utvendige dører, balkonger, terrasser og fellesarealer inne og ute.
Det kan ikke bestilles innredning som medfører endringer av faste tekniske installasjoner som ventilasjon, sprinkler, elektro, vann og avløp. Det kan ikke benyttes andre leverandører eller utførende ved kjøp av tilleggstjenester/endringer enn de selger og totalentreprenør har valgt for prosjektet. Det kan ikke påregnes at andre endringer kan foretas og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift. Det presiseres at planområdet ligger i marka med strenge regler og som kan gi begrensninger mtp. tilvalgsprosessen og spesielt fasadeendringer.
Det må da tas forbehold i kjøpstilbudet dersom interessent/kjøper har ønske om tilvalg/endring som denne mener skal være mulig å få levert av selger. Konferer megler for nærmere informasjon.

Endringer vil alltid kunne medføre at arkitekt eller entreprenør må vurdere gjennomførbarheten.
Det er kun mulig å trekke ut deler av leveransen dersom det er gjort særskilt avtale om dette.
Dersom pristilbud ikke aksepteres sammen med en eventuell tidskonsekvens og innenfor den gitte tidsfrist vil standardleveransen ligge til grunn.
Selger har krav på vederlag for utarbeidelse av pristilbud, tegninger m.v. jfr. Bustadoppføringslova § 44.
Det må påregnes å betale veiledende priser for tilvalg, med et påslag på 18% (til dekning av administrasjon, koordinering, garantier, risiko, fortjeneste, med mer).
Alle tilvalgsbestillinger/endringer skal innbetales meglers klientkonto eller faktureres direkte fra selger eller den selger måtte oppnevne.
Innbetalinger forbundet med tilvalg/endringer skal ikke utbetales selger eller andre selger måtte oppnevne før skjøtet er tinglyst på kjøper eller det er stilt garanti iht. bustadoppføringslovas § 47. Alle kostnader forbundet med tilvalg skal være innbetalt før overtagelse og senest samtidig med sluttoppgjøret.

Boligene leveres i byggerengjort stand. Det vil si at boligen ryddes for avfall og gulv og skap vaskes. Øvrig vask av overflater og vinduer må utføres av
kjøper. Generelt leveres boligen ihht. teknisk forskrift TEK 17 med dispensasjon fra krav om tilgjengelig boenhet.

Boligenes arealer er angitt så nøyaktig som mulig på tegninger før boligen er detaljprosjektert. Selger tar forbehold om arealavvik +/- 5% uten at kjøper kan kreve kompensasjon.

Kjøpekontrakten som ligger vedlagt salgsoppgaven er den som ligger til grunn for handelen. Dersom kjøper ønsker endring i kjøpekontrakten må det dette medtas i innlevert budskjema som et forbehold.

Selgeren har rett til å foreta endringer i utomhusanlegg, fellesareal, konstruksjoner, rørføringer og materialvalg mv, uten at dette gir rett til endring av avtalt pris, forutsatt at endringene ikke reduserer utearealene og boligens kvalitet. Slike endringer er ikke å anse som mangler, og gir derfor ikke kjøper rett til prisavslag, retting eller andre mangelsbeføyelser. Selger skal, så langt det er mulig, informere kjøper om endringer som nevnt over.

I nye trehus vil det over tid normalt kunne oppstå svinnriss, sprekker i sparkel, maling, fuger mv, særlig ved skjøter, hjørner og sammenføyninger, dels på grunn av uttørking av materialer og dels på grunn av bevegelser i/mellom bygningsdeler. Det påpekes spesielt at sprekker i materialoverganger og mellom tak og vegg og i hjørner som oppstår etter overtagelse, ikke kan påberopes som mangler, med mindre disse har oppstått som følge av avvik fra vanlig god håndverksmessig standard.

Hver kjøper vil ved overtakelse få tildelt en FDV-dokumentasjon som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i boligen i tillegg til adresselister med oversikt over kontaktpersoner/firma som er ansvarlig for de forskjellige arbeider og vedlikehold.

Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakt som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til dette.

Alle opplysninger i leveransebeskrivelsen er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av tekniske anlegg, mindre endringer av boligens areal eller liknende.
Selger tar forbehold om endringer pålagt av offentlige myndigheter som kan få betydning for prosjektets gjennomføring.

Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer.
Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten gjelder følgende krav:
De tekniske løsningene skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift. Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendige etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Endringene skal ikke redusere byggets eller boligens egenskaper/ funksjon eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjusteringer fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringer uten utgrunnet opphold.

Selger forbeholder seg retten til å endre sammensetninger av usolgte boliger dersom det vurderes som hensiktsmessig.
Selger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste ethvert bud/kjøpetilbud på fritt grunnlag.
Selger kan velge å tildele boligene uten å begrunne tildelingen og uten forutgående varsel til andre som har lagt inn bud på samme bolig.

Videre har selger anledning til å avvise bud fra interessenter som måtte motsette seg å anvende eller kreve endringer i standard kjøpekontrakt. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn. Hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysing av skjøtet, må det tas forbehold om dette i bud.

Selger tar forbehold om endring av priser underveis i prosjektet.

Andre forbehold:
Nødvendige tillatelser fra offentlige instanser er gitt. Herunder også endelig utfall av Sivilombudsmannens undersøkelser i sak om tillatelse etter markaloven.

En større del av nåværende planområde på ca. 6.000 kvadratmeter eies av Løvenskiold, se vedlagt delingsplan. Det er ikke anledning til å gjøre inngrep eller på annen måte ta seg til rette, hverken for beboer eller realsameiet på Løvenskiold sin eksisterende eiendom.

- Planområdet grenser til marka og hogstfelt. Det må påberegnes at trær i fremtiden kan påvirke sol og utsiktsforhold.

- Plassering av renseanlegg, trafobokser, samt søppelkasser og postkasser er ikke endelig avklart, men blir plassert der det er mest hensiktsmessig og etter eventuelle uttlalelser fra kommunen.
- Det vil være en servicevei til renseanlegg nedenfor hus C med tømming/rens 2 ganger i året.
- Drikkevannshus ved snuhammer på ca. 20 kvm.

- Per dags dato går tursti og skiløypa gjennom planområdet. Skiforeningen sammen med Løvenskiold og andre grunneiere ser på alternative trasèer for å legge skiløpa utenom planområdet. Eksiterende tursti vil legges mellom tunene, samt krysse felles vei.

- Tomtenes utførelse: Gruset gårdsplass, tomten planeres og blir avrettet med matjord. Utbygger forsøker å bevare så mye som mulig av naturtomt. Det gis ingen garanti for hvor stor eller liten del av tomten som utbygger klarer å bevare som naturtomt. Dette avhenger av tomtens utforming, gravarbeid, m.m.

Overskjøting og oppgjør:
Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn i henhold til kjøpekontrakten. Ved eventuell endring i eierskap/navne-endring fra kjøpers side etter
bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr. 25.000,- inkl. mva. som innbetales meglers driftskonto. Eventuell endring av vilkårene i kjøpekontrakten krever selgers samtykke. Selger har rett til selv å avgjøre om han vil godta eller avslå transport av kjøpekontrakter. Det økonomiske oppgjøret vil bli utført av meglerforetaket selv eller meglerforetakets kontraktsmedhjelper.
Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m. I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. er megler pliktig til å gjennomføre kundekontroll av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet.Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven §147 a, 147 b eller 147c kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.
Selger forbeholder seg retten til å transportere sine rettigheter og forpliktelser underveis i prosjektet.
Alle illustrasjoner, 3D perspektiver, skisser, møblerte plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse.
Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, så som f.eks. lamper, og det vil derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke
inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boliger. Interessenter oppfordres derfor særskilt til å vurdere dette; (solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende bygningsmasse mv.) før budgivning. Tinglysing og gjennomføringen av det økonomiske oppgjøret vil skje gjennom Aveny Eiendomsmegling AS. Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere.
Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelsen og prospektet for øvrig.
Prospektet inneholder flere perspektiver, utsiktsbilder og datagenererte bilder som kan avvike fra endelig oppførelse med hensyn til arkitektur, tekniske løsninger, byggenes plassering på tomten og utsiktsforhold. Alle illustrasjoner må dermed betraktes som omtrentlige og skissepregede. Alle plantegninger i prospektet er kun ment som illustrasjon og er ikke målbare.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges via budgivningsprinsippet. Se vedlagt retningslinjer for gjennomføring av salgsprosessen.
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag og utlegg betales av selgeren og utgjør:
Provisjon 1,0% + mva. av endelig kjøpesum.
Tilrettelegging kr 5.000,- + mva. pr. enhet,
Oppgjørsgebyr kr 5.000,- + mva pr. enhet,
Info fra kommunen kr. 2.000,- + mva. pr. enhet,
Visninger 2.500,- pr. stk.
I tillegg kommer tillegg/utlegg/markedsføring.
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale for alle overnevnte unntatt provisjon.

Finn.no: Prosjektets beskrivelse

Løvenskiold Eiendom har nå gleden av å presentere Brennatunet, et unikt boligtun i Sørkedalen.

På Brennatunet skal det oppføres totalt 10 tradisjonsrike og herskapelige eneboliger med dobbelgarasje og egen hage.
Eneboligene vil variere i størrelse og noen av husene er over to plan med plate på mark, mens flere av husene har kjeller i tillegg.

Dette er en helt spesiell og sjelden mulighet du ikke bør gå glipp av!


Se prosjektets hjemmeside: www.brennatunet.no


Kort fortalt:

- 10 prosjekterte eneboliger, fordelt over 2 salgstrinn
- God planløsning med mulighet for individuelle tilpasninger
- Stor eiet tomt
- Gjennomgående god standard.
- Romslig og familievennlig.
- Opp mot 270 cm. takhøyde i hovedetasjen
- Dobbelgarasje med to porter og loft med platekledd gulv for lagring
- Hver bolig får sin egen energibrønn
- Vannbåren varme tilkoblet varmepumpe for jordvarme/bergvarme
- Sigdal Herregaard kjøkkeninnredning
- Eksklusiv peisinnsats fra Schiedel med giljotindør
- Flislagte bad med innredning fra Sigdal
- Alle husene har walk-in-closet
- Det er laget ferdige opsjonsløsning på alle boligene som tilvalg.
- 1-stav eik Vigo parkett fra Kährs
- 60x60 cm. gulvfliser på bad
- Sentralstøvsuger
- Det leveres 16 downlights per bolig.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Telenor har lagt fiber frem til boligene

Prosjektet består av 2 salgstrinn.
Salgstrinn 1 ble solgt ut sommeren 2021
Salgstrinn 2 består av hus A, B, C og D

Salgsstart på trinn 2 er 01.03.2022
Det er lagt opp til at boligene skal selges via budgivningsprinsippet. Se prospekt for nærmere informasjon.

Finn.no: Prosjektets ferdigstillelse

Overtakelse av byggetrinn 2 er estimert til 2. halvår 2023 forutsatt igangssetting av byggearbeidene ila 2. halvår 2022

Finn.no: Prosjektets fremgang

Salgsstart 01.03.2022