Marka i Oslo

Idyll i Sørkedalen - 10 herskapelige eneboliger med dobbelgarasje og marka som nabo. - Utsolgt!

Idyll i Sørkedalen - 10 herskapelige eneboliger med dobbelgarasje og marka som nabo. - Utsolgt!

Priser

13.500.000,- til 15.500.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    240m2 - 245m2

Brennatunet ligger helt inntil skogkanten og vil totalt bestå av 10 store familieboliger orientert rundt to tun. Tomten er skrånet mot sydvest og det er lagt vekt på å få de beste sol og utsiktforholdene.

Her bor du fredelig tilbaketrukket, men samtidig ikke langt fra byen. Gangavstand til skole, barnehage og offentlig kommunikasjon.  I tillegg har du Sørkedalen Landhandel & Kafé. Her får du det meste av dagligvarer, ferskt brød eller en is på varme dager. Kafeen er også et naturlig utgangspunkt for turer i Nordmarka, enten du går på ski, sykler eller går til fots.

Med marka som nærmeste nabo har Brenantunet et fantastisk utgangspunkt for naturopplevelser både sommer og vinter. Det er tilrettelagt for flotte turer på ski og til fots, men det er også ideelt for fisking, ridning, sykling, løping m.m., og det finnes et stort nettverk av sommer- og vinterløyper.

Brennatunet  ligger kun få minutters biltur unna Wyllerløypa i Oslo vinterpark. Med flombelysning i alle 18 bakker og ny 6-seter stolheis i Wyller, er dette Oslo områdets største aktivitetsanlegg for barn og voksne om vinteren.
Sørkedalen er i tillegg et yndet sted for hestesport og har dermed et meget godt hestemiljø.

Kort vei til Bogstad badeplass og Bogstad Gård som er et populært utfartssted med café og diverse aktiviteter for barn.
På Bogstad finner du også søndagsåpen nærbutikk, bensinstasjon og en flott golfbane. En liten biltur unna har du også Røa senter med alt man trenger av forretninger og servicetilbud.

Buss 41 tar deg lett inn til Røa sentrum. Røa er et knutepunkt for både buss og bane. (Østeråsbanen, linje 2 og buss nr. 32 til Lysaker og sentrum).

Her vil du trives!