Klikk for galleri

Nyoppført og innholdsrik familiebolig på 258 BRA | Solrik og skjermet hage | Dobbelt garasje | 2 innganger

X
Oslo – Røa

Sturlas vei 7 C

Oslo – Røa

Sturlas vei 7 C

Prisantydning
15.800.000,-
Primærrom
210m2
Bruksareal
258m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Partner / Daglig Leder / Eiendomsmegler
90 56 94 31
skjema her?
Partner/Eiendomsmegler
92 42 36 37
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Lillian Ch. Nerlinger

Partner / Daglig Leder / Eiendomsmegler
PrivatMegleren Allé

Philip Magnussen

Partner/Eiendomsmegler
PrivatMegleren Allé
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

186-20-0060

Eier

Diano Eiendom AS

Eiendomstype

Tomannsbolig

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 27 Bnr. 2787 Snr. 2 i Oslo kommune

Byggeår

2020

Areal

Primærrom: 210 kvm, Bruksareal: 258 kvm, Bruttoareal: 285 kvm
Rom som er P-rom: 1. etasje: Stue/kjøkken, gang og wc. 2. etasje: Stue, fire soverom og to bad/wc. Kjeller: Innredet rom, gang, vaskerom/teknisk rom og bad/wc.

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 356 kvm

Beskrivelse av eiendommen

Nyoppført halvpart av tomannsbolig med en meget attraktiv beliggenhet i rolige og barnevennlige omgivelser på Gressbanen.

Boligen er ferdigstilt mars 2020 og har en familievennlig planløsning. Skjermet og solrik hage med markterrasse på hele 30 kvm. Garasje med plass til to biler i 1. etasje hvor det er lagt opp trekkrør til eventuell elbillader.

Boligens 1. etasje har en romslig stue/spisestue med åpen løsning mot et moderne kjøkken fra Kvik. Etasjen har store vindusflater og utgang til solrik og stor markterrassen og hage. Lekker peisovn i stue. Romslig og flislagt entré tilknyttet gjestetoalett.

2. etasje inneholder en flott soveromsavdeling med fire soverom, stue med utgang til balkong og to bad/wc. Hovedsoverommet er i egen avdeling med eget bad/wc og stort garderoberom.

Kjeller med stor gang, bad/wc med opplegg for vaskemaskin og bod. Videre finner man stort vaskerom og et innredet rom (ikke godkjent for varig opphold) med egen inngang og ekstra lydisolering i tak.

Hyggelig og solrik hage med terrasse og plen. Singlet gårdsplass med plass til ekstra parkering.

Beliggenhet

Eiendommen ligger attraktivt og solrikt til i et barnevennlig område ved Gressbanen/Holmen. Området består av hovedsakelig av villabebyggelse. Kort vei til dagligvarebutikker med Matkroken som kun ligger ett minutts gange fra eiendommen. Videre finner man også Joker Holmenhavna og Rema 1000 i Stasjonsveien. Vinderen, Røa og Majorstuen ligger kun en kort biltur unna med alt av servicetilbud og et rikt utvalg butikker. Offentlig transport rett rundt hjørne med buss i Holmenkollveien og Stasjonsveien. T-banestopp ved Makrellbekken som tar deg til sentrum på få minutter. Marka i umiddelbar nærhet (med innganger både fra Midtstuen, Bogstad og øverst i Holmenkollveien) med gode turmuligheter både sommer og vinter. Golfbane på Bogstad og alpinsenter med Tryvann Vinterpark ved Tryvannstoppen innenfor få minutters rekkevidde med bil. Flotte turområder også rundt Holmendammen og opp langs Styggedalsbekken mot Midtstuen. Gressbanen ligger kun et steinkast unna og har fotballbaner om sommeren og skøytebane om vinteren. Idrettsforeningen Ready holder til på Gressbanen og her er det stort utvalg av idretter for unge, deriblant bandy, fotball, skiidrett og håndball for å nevne noe. I området ligger også Hemingland, Holmenkollen Tennisklubb og Njårdhallen med treningssenter. Kort vei til skoler og barnehager. Eiendommen sogner til nye Holmen barneskole.

Standard

Stue
Det er to stuer i boligen, hvorav stor hovedstue i 1. etasje med åpen løsning med spisestue og kjøkken. Peis og utgang til markterrasse og hage. Stue også i 2. etasje med utgang til balkong med utsikt.

Innredet rom i kjeller er byggemeldt som bod og ikke godkjent for varig opphold. Ekstra lydisolering i himling og egen inngang.

Balkong og terrasse
Solrik markterrasse i hage med utgang fra stue. Terrassen er på 30 kvm og vender mot vest.

Balkong med utgang fra stue i 2. etasje. Balkongen er på 3 kvm og vender mot nord.

Kjøkken
Lekkert kjøkken fra Kvik i åpen løsning med stue/spisestue. Integrerte hvitevarer fra Siemens med både stekeovn og kompaktovn (kombinert mikro og stekeovn), samt Gris Expo (3 cm) polert Silstone benkeplate.

Bad/wc
I boligen finnes det tre bad/wc, gjestetoalett og stort vaskerom. Alle bad/wc har Micron 2.0 60A 60x60 cm fliser, blandebatterier fra Tapwell og baderomsinnredning fra Alterna. Innbygging og innfliset badekar i bad/wc i 2. etasje samt takdusj og Purus Line sluk på begge bad/wc i denne etasjen. Praktisk, flislagt gjestetoalett i entré, samt stort vaskerom i kjeller. Opplegg for vaskemaskin og på bad/wc i kjeller. Alle rommene har varmekabler i gulv.

Soverom
Flott soveromsavdeling med fire soverom med god størrelse i 2. etasje. Alle soverommene har plass til garderobeløsning. Hovedsoverommet er tilknyttet eget bad/wc og stort garderoberom.

Entré
Romslig og flislagt entré med varmekabler. Praktisk gjestetoalett tilknyttet entréen. God plass til garderobeinnredning.

Overflater
Tak
Malte. Lydbøyler og doble gipsplater i tak i innredet rom i kjeller.

Vegger
Malte.

Gulv
Enstav eikeparkett fra Boen.

Diverse
- Innvendige trapper med eiketrinn og håndløper i eik
- Odin kompakt innerdører fra Harmonie
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

Oppvarming

Varmekabler i alle rom med fliser. Westfire 32 peis i stuen i 1. etasje. Panelovner ellers.

Parkering/garasje

Garasje med plass til to biler. Det er lagt røropplegg til elbillader i garasjen. Elektrisk garasjeport med to stk. automatiske portåpnere. God plass til ekstra parkeringsplasser på egen gårdsplass.

Byggemåte

Nyoppført tomannsbolig. Fundamentert med betong til faste masser. Saltak, trekonstruksjon tekket med betongtaksten. Renner og nedløp i plastbelagt stål. Trekonstruksjon, utvendig panelt og overflatebehandlet/beiset (utvendig malt 2 strøk). Trevinduer og balkong- og terrassedør med 2-lags isolérglass fra 2019. Profilerte, kompakt innerdører - dør med glassfelter fra hall til stuen. Kjeller med støpte gulv. Etasjeskillere i tre med mineralull. Kjellervegger i sprøytebetong. Epoxybelegg i garasje.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 210 kvm, Bruksareal: 258 kvm, Bruttoareal: 285 kvm

Rom vurdert til P-rom
1. etasje: Stue/kjøkken, gang og wc.
2. etasje: Stue, fire soverom og to bad/wc.
Kjeller: Innredet rom, gang, vaskerom/teknisk rom og bad/wc.

Rom vurdert til S-rom
1. etasje: Garasje.
Kjeller: Bod.

Bruksareal per etasje
1. etasje: 87 kvm
2. etasje: 87 kvm
Kjeller: 84 kvm

Høyde garasjeport
209 cm

Adkomst

Fra Sturlas vei.

Beskrivelse av tomt/hage

Sameiets tomteareal er på totalt 923 kvm hvor 356 kvm er tillagt denne seksjonen. Se seksjoneringskart (farget i lilla).

Hagen er opparbeidet med plen. Singlet felles gårdsplass.

Drensvann og overflatevann er håndtert internt på eiendommen. Minimum 60 % av tomtens areal er opparbeidet med vanngjennomtrengelige flater (jfr. reg. best.). Det er etablert et pukkmagasin med kum på eiendommen mellom 7 D og Sturlas vei for å håndtere drensvann og overflatevann. Dette må inspiseres og tømmes ved behov.

Kjøper må være klar over at det i forbindelse med matjord og ferdigplen vil ta litt tid før plenen setter seg. Normalt en sesong. En nylagt plen er sårbar for aktivitet. Den er myk både på grunn av hyppig vanning og at jorden ikke har "satt seg". Kjøper er etter overtagelse av boligen og ferdigstillelse av uteareal ansvarlig for skjøtsel, vanning, klipping og gjødsling.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Servitutter i grunn:
1931/901054-1/105 Bestemmelse om veg  
Eier er forpliktet til å holde private stikkledninger i stand, vei og gjerdeplikt m.m.

1931/901055-1/105 Bestemmelse om deleforbud
Eiendommen må ikke deles eller bebygges annet villamessig. Det må ikke bygges høyere enn to fulle etasjer. Det må ikke drives generende virksomhet på parsellen. Det er gjerdeplikt mot vei og nabo.

1931/84-1/105 Erklæring/avtale
Erklæring vedrørende installering av vannklosett.

1931/163-1/105 Bestemmelse om veg  
Snorres vei (dagens Sturlas vei) må istandsettes med inntil videre 4,5 meter bredde iberegnet banketter.

1932/901660-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
Eier er forpliktet til å holde private stikkledninger i stand.

2019/310151-1/200 Bestemmelse om veg
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven. Sturlas vei godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Eier har plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune.

2019/1336875-2/200 Bestemmelse om vann/kloakk
Eier av denne eiendommen har rett til å ha stikkledninger for vann og avløp med nødvendige kummer gjennom eiendommen gnr. 27 bnr. 563 (Sturlas vei 7 A-B). Det er etablert felles pumpe for avløp og det er lagt felles stikkledninger fra gnr. 27 bnr. 563 (Sturlas vei 7 A-B) til hovedledning. Kostnader for felles pumpekum skal deles likt mellom eierne av Sturlas vei C-D og Sturlas vei 7 A-B.

Erklæring om følgende vil bli tinglyst på eiendommen før overtagelse:
Eier av Sturlas vei 7 A-B gis rett til å legge stikkledninger for strøm og svakstrøm gjennom eiendommen Sturlas vei 7 C-D fra felles fordelingsskap til egen bolig i henholdt til kart som ligger vedlagt salgsoppgaven. Dette er på bakgrunn av at fordelingsskap for strøm til alle boligene i Sturlas vei 7 A-D er plassert i hjørnet i hagen til 7 D. Fra fordelingsskapet går det en strømkabel i bakken til hver bolig (inkludert Sturlas vei 7 A-B). Kabel fra Viken Fibernett er lagt i samme grøft.

Rettighet i grunn:
2019/1336875-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Det er montert pumpe for avløp som er felles for alle fire boligene i Sturlas vei 7 A-D. Pumpen ligger i kummen i hagen til 7 A. Styringsskapet for pumpen er montert på husveggen til 7 A. Det er i tillegg montert egen seriemåler i sikringsskapet til 7 A. Eierne av alle boligene plikter å tegne serviceavtale med gsm-varsling direkte med leverandør. Serviceavtale med en årlig service utgjør ca. kr. 2.000,- pr. bolig pr. år.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Eiendommen som selges er en nyoppført bolig som ikke har vært tatt i bruk. Det vil bli utstedt midlertidig brukstillatelse før overtakelse. Selger besørger ferdigattest. Selger er iht. plan- og bygningslovens bestemmelser ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse. Manglende ferdigattest er likevel ikke til hinder for overtakelse.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdien fastsettes av Skatt Øst etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 % for primærboliger og 90 % for sekundærboliger. Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig etter S-4220 - reguleringsplan for småhusområder i Oslos ytre by (småhusplanen), vedtaksdato 15.03.2006. Innenfor planområdet opprettholdes gjeldende reguleringsplaner for andre formål enn byggeområder for boliger. Hensikten med reguleringsplanen er å legge til rette for utvikling i planområdet med bebyggelse med småhuskarakter, og å opprettholde og styrke småhusområdenes kvaliteter. Planen skal ivareta områdenes estetiske, funksjonelle, kulturminnefagelige og miljømessige kvaliteter knyttet til eksisterende bebyggelse, landskap, vegetasjon og biologisk mangfold. Maks 24 % bebygd areal på den enkelte tomt.

Dokumentet ligger vedlagt salgsoppgaven.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Kopi av dokumentet blir utlevert av meglers kontor ved forespørsel.

Beskrivelse av sameiet

Boligen blir en del av et sameie med to boligseksjoner fordelt over en tomannsbolig.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Det er opp til de fremtidige sameierne hvorvidt de ønsker fastsettelse av månedlige fellesutgifter for betjening av løpende felleskostnader for fremtidig vedlikehold, felles strøm for belysning, snømåking eller liknende.

Eiere av hver seksjon skal betale for sin del av kommunale avgifter og serviceavtale for pumpekummen.

Da boligen er en nyoppført er strømforbruk ukjent.

Kommunale avgifter er foreløpig ikke beregnet av Oslo kommune.

Forsikring i Matrix Insurance AS (polisenr. 107124.1).

Eiendomsskatten utgjør tre promille av boligverdien (ligningsverdi x 4 x 0,7) med et bunnfradrag på inntil 4 millioner kroner. Eiendomsskatt for 2020 utgjør kr 6 175,- for denne boligen. Eiendomsskatten fastsettes årlig av bystyret og vil derfor kunne variere fra år til år.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

15 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 131 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 5 250 000,-)) -------------------------------------------------------- 146 919,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 15 946 919,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Det er lagt opp til kabel-tv og internett fra Viken Fibernett i hver etasje. Kjøper tegner eget abonnement.

Det er montert brann- og tyverivarsling fra Verisure. Kjøper tegner eget abonnement.

Ingen rom i kjeller er godkjent for varig opphold.

Selger tar forbehold om at det kan oppstå mindre sprekker i overflater i løpet av de første årene i forbindelse med at huset "setter seg".

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte arealoppmåling.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen kan fritt leies ut i sin helhet.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 1400,- / 2100,- / 3100,- pr tegnet forsikring.

Overtagelse

Etter nærmere avtale når brukstillatelse foreligger.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via PrivatMeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

Ved kjøp av eiendom gjennom PrivatMegleren Allé forutsettes det at vår standardkontrakt legges til grunn. Kopi kan fås på forespørsel til megler.

Da selger er profesjonell etter lovens forstand, kan forskriftenes regler om frist kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning fravikes. Det anbefales således å sette en fornuftig akseptfrist, slik at selger har tid til å vurdere budet og eventuelle forbehold.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Salgsbetingelser

Eiendommen selges etter avhendingslovens alminnelige bestemmelser. Eigedomen har likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers". På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Salget gjelder ferdigstilt nyoppført bolig som selges etter avhendingslovens bestemmelser. Ved salg innen seks måneder etter ferdigstillelse stilles garanti i samsvar med bustadoppføringslovens § 12 såfremt kjøper er forbruker.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 15 800 000,-) (Kr.158 000) Markedspakke (Kr.11 500) Innhenting av opplysninger (kommunen) (Kr.3 000) Grunnbok/elektronisk tinglysing (Kr.1 150) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Oppgjørshonorar (Kr.6 950) Totalt kr. (Kr.181 185)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 14 900,- i tillegg til utlegg og faste vederlag.

Finn.no: Lokalområde

Holmen/Gressbanen