Klikk for galleri

Nyoppført enebolig i solrike omgivelser | Barnevennlig | Dobbelt garasje | 2 innganger

X
Oslo – Vinderen

Sturlas vei 7 A

Oslo – Vinderen

Sturlas vei 7 A

Prisantydning
18.900.000,-
Primærrom
234m2
Bruksareal
287m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Partner / Daglig Leder / Eiendomsmegler
90 56 94 31
skjema her?
Partner / Eiendomsmegler / Fagansvarlig
92 42 36 37
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Lillian Ch. Nerlinger

Partner / Daglig Leder / Eiendomsmegler
PrivatMegleren Allé

Philip Magnussen

Partner / Eiendomsmegler / Fagansvarlig
PrivatMegleren Allé
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

186-20-0057

Eier

Diano Eiendom AS v. Kjetil Løvvik

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 27 Bnr. 563 Snr. 1 i Oslo kommune

Byggeår

2020

Areal

Primærrom: 234 kvm, Bruksareal: 287 kvm, Bruttoareal: 324 kvm
Rom som er P-rom: 1. etasje: Stue/kjøkken, gang, wc og dobbel garasje. 2. etasje: Stue, fire soverom og to bad/wc. Kjeller: Innredet rom, to boder, gang, vaskerom/teknisk rom og bad/wc.

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 336 kvm

Beskrivelse av eiendommen

Nyoppført enebolig med en meget attraktiv beliggenhet i rolige og barnevennlige omgivelser på Gressbanen.

Boligen er ferdigstilt juni 2020 og har en familievennlig planløsning. Solrik hage med markterrasse på hele 32 kvm. Garasje med plass til to biler i 1. etasje hvor det er lagt opp trekkrør til eventuell elbillader.

Boligens 1. etasje inneholder stor og lys stue i åpen løsning med kjøkken levert av Risør Snekkeri med integrerte hvitevarer fra Simens. Utgang fra stuen til vestvendt og solrik terrasse med hage. Peis i stuen fra Westfire. Flislagt og romslig entré med varmekabler og plass til garderobeskap. Gjestetoalett tilknyttet entréen.

2. etasje inneholder stue, fire soverom og to bad/wc. Hovedsoverommet i egen masteravdeling med walk-in closet og bad/wc.

I kjelleretasjen finner man innredet rom med egen inngang og boder. Bad/wc med opplegg for vaskemaskin og separat vaskerom/teknisk rom. Lydbøyler og doble gipsplater i tak i to av rommene i kjeller.

Beliggenhet

Eiendommen ligger attraktivt og solrikt til i et barnevennlig område ved Gressbanen/Holmen. Området består av hovedsakelig av villabebyggelse. Kort vei til dagligvarebutikker med Matkroken som kun ligger ett minutts gange fra eiendommen. Videre finner man også Joker Holmenhavna og Rema 1000 i Stasjonsveien. Vinderen, Røa og Majorstuen ligger kun en kort biltur unna med alt av servicetilbud og et rikt utvalg butikker. Offentlig transport rett rundt hjørne med buss i Holmenkollveien og Stasjonsveien. T-banestopp ved Makrellbekken som tar deg til sentrum på få minutter. Marka i umiddelbar nærhet (med innganger både fra Midtstuen, Bogstad og øverst i Holmenkollveien) med gode turmuligheter både sommer og vinter. Golfbane på Bogstad og alpinsenter med Tryvann Vinterpark ved Tryvannstoppen innenfor få minutters rekkevidde med bil. Flotte turområder også rundt Holmendammen og opp langs Styggedalsbekken mot Midtstuen. Gressbanen ligger kun et steinkast unna og har fotballbaner om sommeren og skøytebane om vinteren. Idrettsforeningen Ready holder til på Gressbanen og her er det stort utvalg av idretter for unge, deriblant bandy, fotball, skiidrett og håndball for å nevne noe. I området ligger også Hemingland, Holmenkollen Tennisklubb og Njårdhallen med treningssenter. Kort vei til skoler og barnehager. Eiendommen sogner til nye Holmen barneskole.

Standard

Stue
To stuer i boligen. Stor hovedstue i 1. etasje i åpen løsning mot kjøkken. God plass til både spisestue- og stueinnredning. Peis og utgang til solrik terrasse og hage. Stue også i 2. etasje med utgang til balkong på tre kvm.

Terrasse og balkonger
Stor og solrik markterrasse på hele 32 kvm med adkomst fra stue i 1. etasje. Terrassen vender mot vest og har gode solforhold. Videre har man balkong med utgang fra stue i 2. etasje.

Kjøkken
Kjøkken i åpen løsning med stue/spisestue. Lekker innredningen fra Risør Snekkeri. Gris Expo polert Silstone benkeplate (3 cm) på kjøkken. Integrerte hvitevarer fra Siemens og NEFF. Tapwell blandebatteri. Godt med skap- og benkplass.

Bad/wc
Tre bad/wc samt både gjestetoalett og vaskerom/teknisk rom. Baderomsmøbler fra Risør Snekkeri på badene i 2. etasje og wc i 1. etasje. Takdusj og Purus Line (avlange) sluk i badene i 2. etasje. Micron 2.0 60A 60x60 cm fliser på alle badene. Innbygging og flislegging av badekar i 2. etasje. Dobbel vask på det største badet i 2. etasje. Tapwell blandebatterier.

Soverom
Flott soveromsavdeling i 2. etasje med fire soverom. Hovedsoverom med eget walk-in closet og bad/wc.

Entré
Stor, flislagt entré med varmekabler i gulv. Entréen er praktisk tilknyttet gjestetoalett. God plass til garderobeskap.

Overflater
Himling
Malte.

Vegger
Malte. Fliser i dusjnisje på badene.

Gulv
Enstav eikeparkett fra Boen. Fliser i entré, vaskerom og på badene.

Diverse
- Innvendige trapper med eiketrinn og glassrekkverk
- Odin kompakt innerdører fra Harmonie
- To strøk maling utvendig

Oppvarming

Varmekabler i alle rom med fliser. Westfire 32 peis fra Peisselskabet i stuen i 1. etasje.

Garasje/parkering

Dobbel garasje i boligen. Det blir tilrettelagt for etablering av egen lader for elbil.

Byggemåte

Nyoppført enebolig. Fundamentert med betong til faste masser. Saltak, trekonstruksjon tekket med betongtaksten. Renner og nedløp i plastbelagt stål. Trekonstruksjon, utvendig panelt og overflatebehandlet/beiset (utvendig malt 2 strøk). Trevinduer og balkong- og terrassedør med 2-lags isolérglass fra 2019. Profilerte, kompakt innerdører - dør med glassfelter fra hall til stuen. Kjeller med støpte gulv. Etasjeskillere i tre med mineralull. Kjellervegger i sprøytebetong. Epoxybelegg i garasje.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 234 kvm, Bruksareal: 287 kvm, Bruttoareal: 324 kvm

Rom vurdert til P-rom
1. etasje: Stue/kjøkken, gang og wc.
2. etasje: Stue, fire soverom og to bad/wc.
Kjeller: Innredet rom, gang, vaskerom/teknisk rom og bad/wc.

Rom vurdert til S-rom
1. etasje: Garasje.
Kjeller: To boder.

Bruksareal per etasje
1. etasje: 97 kvm
2. etasje: 97 kvm
Kjeller: 93 kvm

Høyde garasjeport
2,13 meter

Adkomst

Fra Sturlas vei.

Beskrivelse av tomt/hage

Sameiets tomteareal er på totalt 1 047 kvm hvor 336 kvm er tillagt denne seksjonen. Se seksjoneringskart (farget i gult).

Hagen er opparbeidet med plen. Singlet felles gårdsplass.

Drensvann og overflatevann er håndtert internt på eiendommen. Minimum 60 % av tomtens areal er opparbeidet med vanngjennomtrengelige flater (jfr. reg. best.). Det er etablert et pukkmagasin med kum på eiendommen mellom 7 D og Sturlas vei for å håndtere drensvann og overflatevann. Dette må inspiseres og tømmes ved behov.

Kjøper må være klar over at det i forbindelse med matjord og ferdigplen vil ta litt tid før plenen setter seg. Normalt en sesong. En nylagt plen er sårbar for aktivitet. Den er myk både på grunn av hyppig vanning og at jorden ikke har "satt seg". Kjøper er etter overtagelse av boligen og ferdigstillelse av uteareal ansvarlig for skjøtsel, vanning, klipping og gjødsling.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Servitutter i grunn:
1931/901054-1/105 Bestemmelse om veg  
Eier er forpliktet til å holde private stikkledninger i stand, vei og gjerdeplikt m.m.

1931/901055-1/105 Bestemmelse om deleforbud
Eiendommen må ikke deles eller bebygges annet villamessig. Det må ikke bygges høyere enn to fulle etasjer. Det må ikke drives generende virksomhet på parsellen. Det er gjerdeplikt mot vei og nabo.

1931/84-1/105 Erklæring/avtale
Erklæring vedrørende installering av vannklosett.

1931/163-1/105 Bestemmelse om veg  
Snorres vei (dagens Sturlas vei) må istandsettes med inntil videre 4,5 meter bredde iberegnet banketter.

1932/901660-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
Eier er forpliktet til å holde private stikkledninger i stand.

2019/310151-1/200 Bestemmelse om veg
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven. Sturlas vei godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Eier har plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune.

2019/1336875-2/200 Bestemmelse om vann/kloakk
Eier av denne eiendommen har rett til å ha stikkledninger for vann og avløp med nødvendige kummer gjennom eiendommen gnr. 27 bnr. 563 (Sturlas vei 7 A-B). Det er etablert felles pumpe for avløp og det er lagt felles stikkledninger fra gnr. 27 bnr. 563 (Sturlas vei 7 A-B) til hovedledning. Kostnader for felles pumpekum skal deles likt mellom eierne av Sturlas vei C-D og Sturlas vei 7 A-B.

Rettighet i eiendommen:
2020/2422349-1/200 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Eier av Sturlas vei 7 A-B gis rett til å legge stikkledninger for strøm og svakstrøm gjennom eiendommen Sturlas vei 7 C-D fra felles fordelingsskap til egen bolig i henholdt til kart som ligger vedlagt salgsoppgaven. Dette er på bakgrunn av at fordelingsskap for strøm til alle boligene i Sturlas vei 7 A-D er plassert i hjørnet i hagen til 7 D. Fra fordelingsskapet går det en strømkabel i bakken til hver bolig (inkludert Sturlas vei 7 A-B). Kabel fra Viken Fibernett er lagt i samme grøft.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Det er montert pumpe for avløp som er felles for alle fire boligene i Sturlas vei 7 A-D. Pumpen ligger i kummen i hagen til 7 A. Styringsskapet for pumpen er montert på husveggen til 7 A. Det er i tillegg montert egen seriemåler i sikringsskapet til 7 A. Eierne av alle boligene plikter å tegne serviceavtale med gsm-varsling direkte med leverandør. Serviceavtale med en årlig service utgjør ca. kr. 2.000,- pr. bolig pr. år.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det vil bli utstedt midlertidig brukstillatelse før overtakelse. Selger besørger ferdigattest. Selger er iht. plan- og bygningslovens bestemmelser ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse. Manglende ferdigattest er likevel ikke til hinder for overtakelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig etter S-4220 - reguleringsplan for småhusområder i Oslos ytre by (småhusplanen), vedtaksdato 15.03.2006. Innenfor planområdet opprettholdes gjeldende reguleringsplaner for andre formål enn byggeområder for boliger. Hensikten med reguleringsplanen er å legge til rette for utvikling i planområdet med bebyggelse med småhuskarakter, og å opprettholde og styrke småhusområdenes kvaliteter. Planen skal ivareta områdenes estetiske, funksjonelle, kulturminnefagelige og miljømessige kvaliteter knyttet til eksisterende bebyggelse, landskap, vegetasjon og biologisk mangfold. Maks 24 % bebygd areal på den enkelte tomt.

Dokumentet ligger vedlagt salgsoppgaven.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Kopi av dokumentet blir utlevert av meglers kontor ved forespørsel.

Beskrivelse av sameiet

Boligen blir en del av et sameie med to boligseksjoner.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Det er opp til de fremtidige sameierne hvorvidt de ønsker fastsettelse av månedlige fellesutgifter for betjening av løpende felleskostnader for fremtidig vedlikehold, felles strøm for belysning, snømåking eller liknende.

Eiere av hver seksjon skal betale for sin del av kommunale avgifter og serviceavtale for pumpekummen.

Kommunale avgifter er foreløpig ikke beregnet av Oslo kommune.

Forsikring i Matrix Insurance AS (polisenr. 107124.1).

Eiendomsskatten utgjør tre promille av boligverdien (ligningsverdi x 4 x 0,7) med et bunnfradrag på inntil 4 millioner kroner. Eiendomsskatt for 2020 er foreløpig ikke beregnet. Eiendomsskatten fastsettes årlig av bystyret og vil derfor kunne variere fra år til år.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

18 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 131 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 5 250 000,-)) -------------------------------------------------------- 146 919,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 19 046 919,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Ingen rom i kjeller er godkjent for varig opphold.

Bilder av kjøkken og ett bad er hentet fra Sturlas vei 7 B som er speilvendt.

Det er lagt opp til kabel-tv og internett fra Viken Fibernett i hver etasje (kjøper tegner eget abonnement).

Det er montert brann- og tyverivarsling fra Verisure (kjøper tegner eget abonnement).

Selger tar forbehold om at det kan oppstå mindre sprekker i overflater i løpet av de første årene i forbindelse med at huset "setter seg".

Alle innvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte arealrapport.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen kan fritt leies ut i sin helhet.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 1400,- / 2100,- / 3100,- pr tegnet forsikring.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

Ved kjøp av eiendom gjennom PrivatMegleren Allé forutsettes det at vår standardkontrakt legges til grunn. Kopi kan fås på forespørsel til megler.

Da selger er profesjonell etter lovens forstand, kan forskriftenes regler om frist kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning fravikes. Det anbefales således å sette en fornuftig akseptfrist, slik at selger har tid til å vurdere budet og eventuelle forbehold.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Salgsbetingelser

Eiendommen selges etter avhendingslovens alminnelige bestemmelser. Eigedomen har likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers". På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Salget gjelder ferdigstilt nyoppført bolig som selges etter avhendingslovens bestemmelser. Ved salg innen seks måneder etter ferdigstillelse stilles garanti i samsvar med bustadoppføringslovens § 12 såfremt kjøper er forbruker.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Markedspakke (Kr.11 500) Grunnbok/elektronisk tinglysning (Kr.1 150) Oppgjørskostnad (Kr.6 950) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 18 900 000,-) (Kr.189 000) Totalt kr. (Kr.208 600)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 14 900,- i tillegg til utlegg og faste vederlag.

Vedlegg til salgsoppgaven

Salgsoppgaven er ikke komplett uten følgende vedlegg:

Budskjema
Meglers verdivurdering
Arealrapport
Vedtekter
Tinglyste servitutter og rettighet
Tinglyst seksjoneringsbegjæring
Arealbekreftelse
Reguleringskart med bestemmelser
HELP informasjon
Løsøre- og tilbehørsliste

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i salgsoppgavens vedlegg før budgivning.

Finn.no: Lokalområde

Holmen/Gressbanen

Finn.no: Visningstekst

For å sikre trygge visninger og ivareta smittevern, viser vi boliger kun til begrenset besøkende etter gitte forholdsregler. Kontakt megler eller meld deg på visning i knappen «visningspåmelding».