Klikk for galleri

Roalden Skigard - Helt nye leiligheter over to etasjer. Høy standard og fine løsninger. Langrennsløypene like ved.

Roalden Skigard - Helt nye leiligheter over to etasjer. Høy standard og fine løsninger. Langrennsløypene like ved.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Møre og Romsdal - Stranda

Akslene 29 2. etasje

Prisantydning4.690.000,-Primærrom84m2Bruksareal87m2Soverom3Rom4
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

313-22-0302

Eier

Roalden Skigard AS v. Andreas Hjellegjerde

Eiendomstype

Fritidseiendom

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 52 Bnr. 548 Snr. 2 i Stranda kommune
Ideell andel: 1/1

Byggeår

2022

Areal

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 87 kvm

Tomtetype/areal

Akslene 29; Fellestomt / 360 kvm
Akslene 31: Fellestomt / 305 kvm

Destinasjon

Sommer som vinter byr Strandafjellet på mektig natur,  et rikt aktivitetstilbud, mange gode muligheteter for både kortere og lengre turer i fjell og mark. 

Strandafjellet skisenter kan by på sju heiser, skiband, barnepark, terrengpark, 18 nedfarter og kanskje Skandinavias beste frikjøringsområde? Dette er et skisenter som sørger for at vinterentusiaster i hele familien får dekket sine behov. Strandafjellet Skisenter har av flere aviser og fagtidsskrifter blitt kåret til Norges pudderparadis og er et av de beste skianleggene i landet.

Deler av anlegget har flomlys, slik at du kan kose deg i bakken også på kveldstid. Stadig utvikling av nye snøproduksjonsanlegg sikrer tidlig sesongstart.

I Labb og Line barnepark er det 150 meter langt koppetrekk, som har en helling på bare sju grader - perfekt for både de yngste og nybegynnere. Etter noen turer i bakken kan man kose seg ved bålpanna, der de kan grille og nyte utsikten.

Er du glad i langrenn så kan du glede deg over totalt 25 kilometer preparerte turløyper. Og ikke minst til et fantastisk turterreng, sommer som vinter.

På Strandafjellet finnes det også aktiviteter for de uten ski på beina. Du kan velge mellom alt fra isklatring, airboard og konkurranser til trugeturer. I samarbeid med Uteguiden tilbyr Stranda Skisenter en rekke spennende opplevelser og aktiviteter.

På Strandafjellet kan du også nyte et godt måltid med fantastisk natur rundt deg. Strandafjellet har tre Restauranter; Fjord Panorama, Furset Café og ikke minst Stova. I tillegg har man i Stranda sentrum Stranda Hotel med Restaurant ANNA og Lobbybar 1917 med forkjærlighet for lokalt øl!

Fjord Panorama Restaurant byr på majestetisk utsikt ved toppen av Roaldsheisen. Stova ligg i hjertet av Strandafjellet, tett på barneområdet og påstiginga til Fursetheisen. Her får du servert enkle retter, i tillegg får du kioskvarer og flere ulike typer kald og varm drikke. På Stova kan du spise matpakke din.

På toppen av stolheisen på Fursetsida finner du en serveringsplass med koselig kaféstemning. Her kan du nyte en god kaffe, varm kakao, brus, øl eller vin. Her serveres nystekte boller, muffins, sveler, vafler m.m.

Roalden Skigard og Strandafjellet er en super destinasjon for et rikt fritidstilbud. For å nevne noe, så har man et fantastisk utgangspunkt for fjellturer både på sommer- og vinterstid. Noen populære turer er Lievarden 799 moh med fantastisk utsikt over Storfjorden. Ellers er Ljøbrekka en flott tur som du kan nå fra Hellesylt og Ljøen, eller fra Herdalen i Strandadalen. Dette er fin tur på god sti - med nydelig utsikt mot Storfjorden og Geirangerfjorden. Fra toppen av Roalden finner man opp til 25 km langrennsspor, og lysløypen går rett forbi Roalden Skigard.

På Overvoll i Strandadalen er det en flott 9-hulls golfbane.

I Valldal er det en populær og fin klatrepark med over 1400 meter med klatreløyper montert oppe i tre og stolper. Løypene er tilpasset ulike aldrer og ferdigheter, og du finner helt sikkert en løype som passer for deg. Løypene har ulik høgde og vanskelighetsgrad. Det finnes to løyper for de aller minste barna der foreldre kan gå ved siden av, tre familieløyper der den ene er enkel og de to andre litt vanskeligere. I tillegg er det to mer krevende løyper for de som liker det høyt og luftig.

Beliggenhet

Leilighetene ligger fint til på Roaldssida av Strandafjellet. Eiendommen er sørvendte og har gode sol- og utsiktsforhold. Det er mange gode turmulighetet i området - både av kortere og lengre varianter.

Bygninger

Leilighetene i andre etasje i Akslene 29 og Akslene 31 er for salg.

Byggemåte

Leilighetene i Roalden Skigard har en god og gjennomtenkt planløsning som skal skape rom for alle, og samtidig ha alle de smarte løsningene som gjør det ekstra hyggelig å være på fjellet. Leilighetene er oppført med gjennomgående høy standard og solide materialvalg.

Leilighetene har følgende spesifikasjoner:

Yttervegger i tre:
Utvendig kledning som stående DF rettkant 19*148 mm, firesidig beiset. Toppstrøk må tas av kunde/eier i løpet av 2-3 år. Detaljer leveres i samme kvalitet som kledning. Dette gjelder ikke impregnerte materialer (søyler og limtre). Veggene har følgende oppbygging: utlekting og kledning, vindsperre, vindtettplater (12 mm asfaltflater), 148 mm bindingsverk som er isolert med 150 mm mineralull, diffusjonsbrems.

Takkonstruksjoner:
Oppbygging fra utsiden og inn, gjelder komplett konstruksjon.
Klargjort for legging av torv, OSB - taktroplater 18 mm, luftelekter/klemlekter (kombinert) 48/73 x 48 mm. Windbreaker vindsperre. Taksperrer (maks snølast på mark 500 kg/kvm). Isolasjon etter byggeforskriften TEK 17 med nye energikrav. Papp/diffusjonsbrems himling. Himlingslekter 48 x 48 mm. Gran 14x120 skygge skrå natur ubehandlet i himling. Takrenner og nedløp i sort utførelse.

Vinduer og balkongdører:
Vinduer og balkongdører i 3-lags utførelse. Vinduer og balkongdører er festet med skruer for at det skal være mulig å justere posisjon etter montasje av elementer. Vinduer leveres med luftventiler i karm. Vinduer leveres i angitt størrelse som på tegning som toppsving type ''husmorvindu'' med fastkarm på størrelse over 120.

Ytterdører:
Ytterdør hovedinnganger: Harmonie Møre med glass. Grå med malt karm. Dørvrider: Copenhagen utv.
Ytterdør utvendig bod: Harmonie Silje tett.. Grå med malt karm. Dørvrider: Copenhagen utv.

Innerdører/skyvedører:
Swedoor Unique dørblad med dempelist og karm. Dørvrider A 2012, matt krom kombi.
Badestuedør: 70 x 120, ubehandlet vendbar med 8 mm tonet herdet glass.

Innervegger:
100 mm isolasjon og innerveggspapp i innerveggene.
21 x 145 mm slettpanel som er beiset.

Hemsdekker og gulv:
Furugulv 14 x 145

Terrasser/balkonger:
Terrasse på bakken foran inngangsdør. Balkong har rekkverk med glass.

Trapp:
Innvendig trapp leveres som Foss fra Strynetrappa i grå med eiketonende trinn. Utvendig trapp for adkomst til andre etasje er inkludert.

Listverk/foringer:
Listerverk, vindus- og dørforinger leveres beiset i samme farge som panel. Gulv og karmlister leveres som glatte lister, mens taklist kommer i profilert utførelse.

Pipe og vedovn:
Solid vent etasjepipe eller tilsvarende, 41 x 76 cm dobbeltløp Ø16.

Elektroinstallasjoner:
All installasjonsmateriell leveres i Elko standard hvit.
90 punkt for brytere, stikkontakter, lyspunkt, utelys, teknisk og varme.
4 stk punkt for svaksstrømsanlegg. 4 stk punkt nettverk/antenne. Punkt for antenne/nettverk leveres som rør/boksanlegg med ferdigtrekt kabel ute i installasjonen, mens den andre enden blir ført til svakstrømsboks.
1 stk komplett Microsafe trådløs komfyrvakt monteres under ventilator kjøkken.
Det er lagt trekkerør til elbillader fra sikringsskap.

Varmekabler:
1 stk TKXP 600 W varmekabel i støpt gulv vaskerom.
1 stk TKXP 700 W varmekabel i støpt gulv hall.
1 stk TKXP 600 W varmekabel i støpt gulv bad 1.
T2-gulv selvregulerende , 13 mm plate, alumatte - maks 30gr på stue og kjøkken.
3 stk Nobø NTB 2R elektronisk termostat for regulering varmekabler.

Ventilasjon bad:
1 stk Muro 4" veggjennomførng m/ventilkappe for avtrekksvifte bad.
1 stk Elicent 4" avtrekksvifte for bad.

Belysning:
6 stk lavtbyggende spotlightkasser i tak hall og bad.
6 stk SG Gyro LED spotlights i tak hall og bad.
4 stk SG leddimmer for spotlights/spotskinner.
6 stk SG Enøk LED i tak vaskerom, wc, trapp og soverom.
1 stk Radiant 3m spotskinne m/6 stk ledspotlights i tak kjøkken.

Brannsikkerhet:
2 stk Noby optiske  røykvarsler 230V seriekoblede  m/batteribackup.

Utvendig belysning:
3 stk SG Solo LED utelamper.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 87 kvm

Innhold

Andre etasje: Stue/kjøkken, entre, to soverom, bad, badstue, vaskerom. Utvendig sportsbod.
Hems. Soverom, loftstue og toalettrom.

Standard

Fine og påkostetde leiligheter i Roalden Skigard. Leilighetene ligger fint til i terrenget med sørvendt orientering, gode solforhold og fin utsikt. Langrennsløypene ligger like nedenfor eiendommen - så her er det bare å spenne på seg skiene, så er man klar. Roalden Skigard har en fin utforming på byggerne og de er plassert med mye luft mellom byggene. Det er fri og fin utsikt mot Fusetreset og Strandadalen. 

Leilighetene har en gjennomtenkt og praktisk planløsning som rommer hele familien. En kommer opp til leiligheten via utvendig trapp som er overbygget. Her er det lagt inn utvendig belysning. Ved inngangen finner du en sportsbod hvor ski- og fjellutstyr enkelt kan lagres etter en dag i bakken.

Leilighetens entré har god plass til å henge fra seg yttertøy. Her er det 60x60 fliser på gulvet og det er varmekabler. Det er praktisk med vaskerommet som ligger like innenfor inngangsdøren.

Videre kommer man inn til stue og kjøkken - det første man ser når man kommer inn i rommet er den fine utsikten som kan nytes gjennom de takhøye vinduene. De store vindusflatene utvider hele rommet og dette i kombinasjon med den høye takhøyden gir en svært god romfølelse. Det er valgt en lun og fin fargepalett i hele leiligheten - det er enstavs parkett på gulvet og panel på vegger og i tak. Rommet har en fin utforming med tanke på møblering - her er god plass til både sofagruppe og spisestue.

Stilrent og flott kjøkken fra HTH - HD Focus - i sort eik finer. Innredningen har håndtak i Line i børste sort. Benkeplate i laminat med rette kanter. Det er belysning under overskap med tre spotter. Det er toppmontert kum fra Franke - Mythos - fragranitt antrasitt med  blandebatteri fra Safira med avstenging for oppvaskmaskin. Det er integrerte hvitevarer fra Siemens/AEG. Kjøkkenet har godt med både skap- og benkeplass og er utført i en moderne og fin kvalitet som passer leiligheten godt.

Fra stue/kjøkken er det også utgang til veranda på ca. 9,6 kvm. Verandaen er sørvendt med gode solforhold. Fint utsyn både mot Fursetreset og mot Strandadalen og fjella rundt.

Bad
Delikat bad med fliser på gulvet fra Grespor Glade Cinza (5x5 i nedslagsfelt for dusj). På vegger og i himling er det furu slettpanel. Innredning fra HTH - HD sort eik finer med håndtak. Det er click push på åpning av skuffer og skrogene er i hvit dekor. Vask er heldekkende mabre inkl. vask prisma, matt hvit. Blandebatteri fra Safira. Speil med integrert belysning. Toalett med Duofix innbyggingssisterne. Sigma betjeningsplate i hvit. Videre er det Apollo dusjgarnityr, Oramix dusjbatteri, hjørnedusj element rund, sølv profiler, hev senk herdet glass. Et pent og innbydende bad som passer leiligheten godt. 

Badstue
Enkel tilkomst til badstue fra badet. Badstuen har flislagt gulv og kvistfri panel i osp på vegger og i himling. Rommet har benk i osp og badstueovn fra Harvia Kip 4,5 kW sort. Fra badstuen er det fantastisk utsikt over Sunnmørsalpene, og hvem vil ikke nyte solnedgangen fra sin helt egne badstue.

Vaskerom
Praktisk vaskerom som er har fliser og gulvvarme på gulv. Det er furu slettpanel på vegger og i himling. Innredning fra HTH i sort eik finer, skrog i hvit dekor og håndtak fra Line i børsta sort. Franke Mythos vask og blandebatteri fra Safira kjøkken. Utslagsvask. V.v.bereder Høiax express 300l.

Toalettrom - hems
Ekstra toalettrom som er praktisk for hele familien. Dette blir levert med tarkett på gulvet og furu slettpanel på vegger og i himling. Videre er rommet innredet med toalett, servant fra PB Seven D, servantbatteri fra Safira og dusjløsning.

Overflater
På gulvene er det på stue, kjøkken og soverom lagt enstavs parkett Eik Alamo Fas Castle, 14x209x2200 olje live natural.
På gulv i gang, vaskerom og bad er det lagt fliser, Frespor Glade Cinza 60x60.
På gulvet på hems er det furu 21x145, slettpanel som er beiset.
På gulvet i boden er det tredekke.

På veggene er det furu 14x145, slettpanel som er beiset. Badstuen har kvistfri panel i osp. Bod har OSB plater på veggene.
I tak/himlinger er det furu 14x145 slettpanel beis signatur, i badstuen er det panel i kvistfri osp og i bod er det OSB plater.

Utstyr

Det er klargjort for å installere elbillader. Det er lagt trekkerør fra sikringsskap og ut.
Det er klargjort for å installere fiber.

Oppvarming

Det er lagt varmekabler i hall, stue/kjøkken, vaskerom, toalettrom og på bad.
Det er klargjort for å sette inn ildsted. Ildsted medfølger ikke.

Parkering / Garasje

Det medfølger to parkeringsplasser til leiligheten.

Adkomst

En tar av Hevsdalsvegen og inn på Ringstadsætra, følg denne veien til første kryss, ta så til venstre inn på Økslevegen, følg Økselvegen til en får skilting til Hjellhaugmarka til venstre, følg så Hjellhaugmarka ca. 300 meter, ta så til venstre inn på Akslene. Da ligger leilighetene i bunnen av bakken. Se forøvrig kart i annonsen.

Beskrivelse av tomt

Leilighetene ligger plassert rett ved skisporet og turløypene på Roaldsiden. Området kan love både sol, sentral beliggenhet og et romslig tun med god plass mellom byggene. Upåklagelig utsikt mot Strandadalen fra leilighetene.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Det vil bli tinglyst seksjonering for bygget som deler dette i to. Denne må foreligge før det er mulig å overta leiligheten.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest, datert 23.12.2022.

Verdi ved skattefastsetting

Eiendommens skattefastsetting er ikke stipulert.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til konsentrert fritidsbebyggelse iht. Detaljreguleringsplan for Andersgrenda (H61-H72) i Hevsdalen i Stranda kommune.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Andre faste løpende kostnader

Strømforbruk er ikke stipulert da eiendommen ikke har vært bebodd.
En må påregne kostnader til kommunale avgifter og eiendomsskatt.
Forsikring i Eika Eika, kr ,- (polisenummer )
Pliktig medlemskap i Roalden Veilag. Årlig kostnad er ca. 5 000,-. Engangsgebyr første år er i tillegg 15 000,-


Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PrivatMegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 690 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 16 500,- (Kjøpsforsikring IF (valgfritt))
135 092,- (Omkostninger totalt)
4 825 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie


Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av eiendommen. Det hefter ikke odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Kjøpsforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Kjøpsforsikring fra If.  Produktet inneholder boligkjøperforsikring,  hus-/hytteforsikring med superdekning og innboforsikring med superdekning. Les mer om Kjøpsforsikring  i vedlagte materiell.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Garantier

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Budgiving

Bud kan legges inn via PrivatMegleren "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag og utlegg

Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808) Dronebilder (Kr.1 500) Kommunale opplysninger (Kr.5 646) Oppgjørskostnad (Kr.5 970) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 690 000,-) (Kr.45 000) Tilrettelegging (Kr.12 600) Totalt kr. (Kr.71 524)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr .....

Vedlegg til salgsoppgaven

Budskjema Egenerklæringsskjema selger Energiattest Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse Reguleringsplaner og bestemmelser Informasjon og eventuelle vedtekter fra velforening eller liknende Viktig informasjon til kjøper og selger

Finn.no: Lokalområde

Strandafjellet

Introduksjonstekst for digitale flater (Digital salgsoppgave og privatmegleren.no)

Velkommen til Roalden Skigard - helt nye leiligheter på Roaldssida av Strandafjellet! Leilighetene har høy standard og en gjennomtenkt og fin planløsning. Det er fritt og fint rundt leilighetene med godt med luft mellom byggene. Det er gjennomgående høy standard på leilighetene - som til og med har egen badstue! Her kan man finne roen, eller få utløp for mye energi - her er man midt i et eldorado av turmuligheter!