Klikk for galleri

VISNING SØNDAG 27/1 KL 13-14! Nye tomannsboliger med garasje og eksklusivt design. Store terrasser og nydelig utsikt.

X
Møre og Romsdal – Eidsnes

Kristiangarden

Møre og Romsdal – Eidsnes

Kristiangarden

Prisantydning
3.990.000
Bruksareal
165m²
Visning
Søndag 27.01.2019 – 13:00-14:00
Visning
Søndag 27.01.2019
13:00 - 14:00
skjema her?
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
97 47 40 88
Salgsoppgave
Lukk

Hanne Vadset Knotten

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Signatur Eiendomsmegling AS / Hanne Vadset Knotten

Selger/Utbygger

MERK AS v. Ingunn Sulebak Haugen

Betegnelse

Gnr. 63 Bnr. 45 i Sula kommune

Byggeår

2018

Beskrivelse av prosjektet

Vi har gleden av å presentere dette fine prosjektet i Kristiangarden.

Nå er oppføringen av fire boliger fordelt over to tomannsboliger i et populært og veletablert boligområde i Kristiangarden på Sunde. Boligene vil gå over tre plan, og vil ha god takhøyde og store vindusflater. I underetasjen vil det være entré/ hall med skyvedørsgarderobe, integrert garasje, sportsbod og teknisk-rom. I 1.etasje vil det være tre soverom hvorav alle er av god størrelse, samt bad, wc-rom og vaskerom. I 2.etasje vil det være åpen kjøkkenløsning med spiseplass og hyggelig stue med direkte utgang til stor veranda.

Beliggenhet

Boligene får pen beliggenhet på Sunde i Sula kommune. Det er gangavstand til barnehage, barneskole, butikk og bussforbindelse, samt til fergeforbindelse til Festøy. Det er ca. 8 km til Moa senterområde og til Ålesund sentrum er det 19 km. Fra leiligheten er det kort vei til nydelig turterreng på fjellet.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres på nærbutikken Spar Eidsnes eller Eurospar Blindheim som også har post i butikk. Eller man kan benytte seg av den nye Rema 1000-butikken på Blindheim. Dersom du ønsker ytterligere servicetilbud er Nordvestlandets største kjøpesenter Amfi Moa under 10 minutter unna med bil. Her finner du over 170 butikker, herunder apotek, vinmonopol, bilpleie og et godt utvalg av spisesteder. Til Ålesund sentrum tar det cirka 20 minutter med bil.

Området byr på gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav busstoppet på Sundeskiftet ligger 200 meter fra eiendommen. Her går bussrute 440 som frakter deg mot Fiskerstrand og Langevåg, eller motsatt veg mot Moa og Ålesund sentrum.

Det er cirka 1,5 km til Solevåg barneskole. Sula ungdomsskole ligger rundt 11 km fra eiendommen. Sunde er nær flere videre gående skoler, Borgund VGS tilbyr yrkesfaglige studieretninger og ligger cirka 10 km fra eiendommen. Det samme gjør Spjelkavik VGS som tilbyr studiespesialiserende studieretninger. Det er ellers et godt utvalg av barnehager i området med blant annet Sunde barnehage og Bjørkavåg barnehage som ligger henholdsvis 0,3 km og 1,5 km fra eiendommen.

Nærområdet byr på mange flotte turløyper blant annet Leirvågfjellet som på 45 minutter tar deg til toppen på godt merkede stier. Eller du kan ta turen på fine grusbelagte stier frem til Rollonhytta, og videre mot Vardane på godt merkede stier.

Bygninger

På tomten blir det oppført to stykk tomannsboliger.

Byggemåte

Byggemåten er tradisjonell bygging på stedet ihht TEK 17 - siste tekniske forskrift.

Boligene blir kledd med liggende kledning av typen dobbelfals - grunnet og med et toppstrøk.
De lyse partiene rundt det store vinduet og oppe på verandaen er kledd med plater og pusset med ferdigfarget fiberpuss.
Støttemurer er i ubehandlet betong og med nettingjerde.
Terrassene får glassrekkverk og arealet er på 15,3 m2.
Taket er tekket med en pvc-folie beregnet for flate tak.
Vinduene er hvite trevinduer.

Innhold

U.etasje: Integrert garasje, sportsbod, overbygd inngangsparti, teknisk-rom/ bod og romslig hall med garderobe.
1.Etasje: Gang/ trapperom, bad, vaskerom, wc-rom og 3 soverom.
2.Etasje: Stue og kjøkken. Utgang til stor terrasse.

Standard

Kjøkken
Kjøkkeninnredning leveres fra HTH. Kjøkkeninnredningen vil være av typen HTH modell 4500 Havana som standard. Videre vil kjøkkenet være utstyrt med integrert oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og kjøl- og fryseskap. Detaljert kjøkkentegning følger i prospektet.

Bad / vaskerom / wc
Badet leveres med slukrenne, vegghengt toalett, dusjvegger og 120 cm bred hvit innredning med skuffer og speil med lys over. Vaskerommet leveres med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det leveres vaskekar med vegghengt armatur. Varmtvannstank er også plassert i rommet. Toalettrommet leveres med vegghengt toalett og en liten vask med hvit innredning / skap under. Rommene vil ha flis med varmekabler på gulvene.

Gulv
Stue/kjøkken, alle soverom og gang/hall i 2.etasje vil ha enstavsparkett, av typen Storhaug hvit eik med mattlakkert overflate. På alle våtrom, samt hall i underetasjen og teknisk rom vil det være grå fliser. Betonggulv i sportsboden og garasjen.

Innvendige flater
Veggflater i beboelsesrom leveres med sparklet og malt gips bortsett fra på bad, samt garasje og sportsbod. Vegger på bad leveres med 30x60 cm fliser. Sparklet og malt gips i himlinger i alle rom. Dører leveres med fabrikkmalt listverk i hvit farge. Vinduer og tak levers listefritt.

Dører / trapper
Innerdører i boligen vil være i hvit utførelse, av typen Unique 01L fra Swedoor. Ytterdør samt dør til sportsbod og dør til teknisk rom vil være i slett hvit utførelse. Trapper mellom etasjene vil ha åpne trinn i eik med hvit lasur og spiler i stål. Vanger, stolper og håndløper vil være i hvit utførelse.

Innvendige valg av veggfarger, fliser og gulv kan tilpasses etter kjøpers ønske. Likeså kan kjøkkeninnredninger og baderomsinnredninger og utstyr tilpasses.

Utstyr

- Det leveres elektroinstallasjon ihht NEK 400.
- Det leveres godkjent røykvarslersystem og komfyrvakt.
- Det legges rør til fiber inn til svakstrømsdel på fordelingsskap, fiber må kjøper ordne selv.
- Sentralstøvsuger med slange og en sugekontakt pr. etasje.

Møblering

Hovedsoverommet leveres med 2 meter bred skyvedørsgarderobe fra HTH med fronter i Dekor Stockholm. De to mindre soverommene leveres med 1 meter brede garderobeskap per rom, disse er også fra HTH. Hall i underetasjen leveres med samme skyvedørsgarderobe som på hovedsoverommet.

Oppvarming

Peisovn av typen Ildsted lld7 leveres og vil bli montert på stuen. Varmekabler i gulv inkludert termostat og gulvføler i hall i underteasjen, samt på bad og toalettet. Det vil også være balansert ventilasjon med varmegjenvinning i boligen.

Parkering / Garasje

Det leveres en innvendig garasjeplass som del av boligen. I tillegg leveres 1 biloppstillingsplass per bolig på tomten.

Adkomst

Lett adkomst fra kommunal gate i boligfeltet.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomt er hellende mot vest og har fin utsikt både mot vest og syd. Gode solforhold. Opparbeides med støpte forstøtningsmurer og tilførsel av soldet jord på hageareal. Gårdsplass og parkering vil bli asfaltert.

Servitutter / rettigheter

Ingen tinglyste servitutter.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknytning. Private stikkledninger.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Det er selgers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks. årstid og ferdigstillelse av utomhusareal), og at dette ikke skal vare til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig.

Faste, løpende kostnader

Kjøper må beregne løpende utgifter til strøm, kommunale avgifter og bygningsforsikring.

Oppgjør

Betalingsplan:

1. Faktura 20 % av det avtalte vederlaget samt tinglysingsomkostninger. Betales inn når seksjonering er tinglyst og arbeid igangsatt.
2. Faktura 20 % av det avtalte vederlaget. Ferdig betongarbeider eks støttemurer o.l og klar for boligleveranse på mur.
3. Faktura 25 % av det avtalte vederlaget. Betalingsforfall når bygget er ferdig utvendig, kan kompenseres med igangsatt innvendig arbeider.
4. Faktura 25 % av det avtalte vederlaget. Betalingsforfall når bygget er klart for sluttmontering fra rørlegger, elektriker og snekker. Dette gjelder montering av trapper, flislegging, lister, dører, innredninger etc.
5.Faktura 10 % av det avtalte vederlaget samt evt. endrings/ tilleggsavtaler. Forfaller ved overtagelse av seksjon.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Selger tar forbehold om at igangsettingstillatelse gies som forutsatt.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligene kan fritt leies ut i sin helhet. Ingen separat utleiedel.

Planlagt overtagelse

Boligene kan leveres ca. desember 2018. Forutsatt oppstart innen 15. mars.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse er forsikring kjøpers ansvar.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Vederlag kr 40000,-. Dekning av utlegg.