X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skodje – Skodje

Granvegen 16

Skodje – Skodje

Granvegen 16

Prisantydning
2.600.000
Primærrom
180m²
Bruksareal
210m²
Soverom
4 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
97 47 40 88
Salgsoppgave
9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.3 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.9 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Valle
677266
Skodje
46671870

Hanne Vadset Knotten

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

105-18-0269

Eier

Kåre Alfred Nesvik

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 14 Bnr. 58 i Skodje kommune

Byggeår

1970

Areal

Primærrom: 180 kvm, Bruksareal: 210 kvm, Bruttoareal: 243 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1056 kvm

Beliggenhet

Enebolig med garasje beliggende på flott utsiktstomt på Valle.

Nærmiljøet består primært av eneboliger og noen småhus, med beboere i alle aldersgrupper. Det er kort vei til barnehage og barneskole på Valle, og ungdomsskole på Skodje. I umiddelbar nærhet har man fine turområder i skog og mark, friområder med bla klatrepark, badeplasser, med mer. Bussforbindelse til Moa, Ålesund, Molde ved busstopp bare kort gåavstand fra eiendommen. Til Digerneset næringspark er det gang-/sykkelvei og ca 3 km. Til Magerholm med ferge til Sykkylven, Stranda er det ca 10 min å kjøre.

Bygninger

På tomten er det oppført en enebolig med integrert garasje, samt et bygg mot sør som er brukt som snekkerbod/ verksted.

Byggemåte

I følge vedlagt takstrapport er huset oppført av murblokker, på støpt fjellgrunn, komprimert med pukk og fyllmasse. Drenering fra byggeår, knottepapp er lokalisert. Det er i følge rekvirent ikke vært noe problem med fukt, med unntak av i tilbygget bod mot vest (her er det av takstmann lokalisert fukt - se vedlagt rapport for mer informasjon). Boligens tak er konstruert med plassbygde A-takstoler, og det er raftekott ut mot sidene og stålpanner som taktekking (lagt i 2005, gammel eternitt tekking ligger under). Takrenner og nedløp er også fra 2005, og er i stål/aluminium. Etasjeskiller av trebjelkelag. Bindingsverk er oppført med liggende kledning med følgende antatt oppbygning: Kledning, utlekting, 12 mm. asfalt vindtett plater, 100mm isolert bindingsverk, damsperre og veggplater. Boligen har vinduer fra byggeår, med noen glass som er koblet og noen med tolagsglass. Enkelte vinduer er fra ca 1987 og noen er punktert. De fleste vinduer har behov for vedlikehold/utskifting. Ytterdører er fra byggeår. Dør ut fra tilbygget bod er dårlig og den er angrepet av fukt. Terrassedør med nord er slitt. Boligen har for øvrig pipe bygd av teglstein eller lignende, betongveranda med utgang fra stue, og en betongveranda med utgang fra soverom.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 180 kvm, Bruksareal: 210 kvm, Bruttoareal: 243 kvm
Underetasje: Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 98 kvm, Sekundærrom: 27 kvm
Hovedetasje: Primærrom: 85 kvm, Bruksareal: 88 kvm, Bruttoareal: 100 kvm, Sekundærrom: 3 kvm
Loftsetasje: Primærrom: 38 kvm, Bruksareal: 38 kvm, Bruttoareal: 45 kvm, Sekundærrom: 0 kvm

Hobbyverkstedet er av takstmann målt til å være ca 31kvm.

Innhold

Underetasje: Vindfang, to ganger, vaskerom, kjellerstue, 2 boder og garasje.
Hovedetasje: Gang, to soverom, bad, wc, stue og kjøkken, samt matbod.
Loftsetasje: Gang/trapperom og to soverom, samt wc (ikke i bruk).

Standard

Dette er en romslig enebolig med garasje beliggende på utsiktstomt sentralt på Valle i Skodje kommune. Eneboligen ble oppført i 1970 og fremstår som vedlikeholdt, men med oppgraderingsbehov. Boligen har en god romløsning og et stort potensiale.

Underetasjen er delvis under terreng og består blant annet av boder og garasje på ca 27kvm. Det er også vindfang her, samt to ganger, romslig kjellerstue med peisovn med oljefyr og et vaskerom. Vaskerommet er fra byggeår og har malte betongvegger, betong på gulv, opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder og stoppekran.

I hovedetasjen er det gang, stue og kjøkken, samt bad, wc, to soverom og matbod. Det er en gjennomgående praktisk romløsning, blant annet den åpne løsningen mellom stuen og kjøkkenet gir en god romfølelse og mange møbleringsmuligheter. Kjøkkenet har en eldre innredning med godt med benke- og skapplass, og er naturlig adskilt stue/spisestue ved hjelp av en barløsning. Det er også et vindu på kjøkkenet, dette gir godt med naturlig lys inn på rommet. Stuen fremstår videre som romslig, er utstyrt med vedovn og har store vindusflater med flott utsikt. Fra stuen er det også utgang til veranda. Det er to soverom i hovedetasjen. En romslig gang med god plass til ønskede oppbevaringsløsninger, samt to soverom i hovedetasjen. Begge soverommene har god størrelse, og det ene har utgang til en balkong.

Badet er fra 1990 og har varmekabler og fliser på gulvet, og delvis fliser, våtromstapet og våtromsplater på vegger. I taket er det takessplater. Det er opplegg for badekar, men det er nylig endret til opplegg for dusj med dusjvegger. Badet har videre stor baderomsinnredning og stråleovn. Det er videre naturlig ventilasjon og rommet har et vindu som gir daglys inn i rommet. I tillegg til dette badet er det også et wc i denne etasjen, dette er utstyrt med toalett og servant, og har malt panel på vegger og belegg på gulvet.

Åpen trapp fra byggeår opp til loftet, og her er det soverom, samt trapperom og et wc som ikke er i bruk. Det er litt lavt under taket i øverste del av trappeløpet til loft.

Innvendige overflater i samtlige oppholdsrom er med panel og malte plater på veggene, og på gulv er det laminat og gulvbelegg som er benyttet, men det er takess og panel i himling.

Utstyr

Varmepumpe
Varmekabler på bad
Peisovn i stue og peis med oljefyr i underetasje
Sikringsskap med automatsikringer (Kontrollert og godkjent 26.08.2015)
Rørteknisk opplegg av kobber og plast
Varmtvannbereder (Ca 200l, av eldre dato. Plassert på vaskerommet i kjelleren.)

Eiendommens historie

Eiendommen har hatt samme eier siden den var bygd ny i 1970.

Oppvarming

Det er montert peisovn oppe og peis med oljefyr nede. Annen oppvarming tilføres fra elektrisk oppvarming, blant annet med varmekabler på bad og det er montert varmepumpe som er ca 8 år, hvor det er utført service hvert år.

Parkering / Garasje

Det er god plass til parkering på gårdsplass og i garasje.

Adkomst

Enkel adkomst fra asfaltert kommunal veg til eiendommen.
Se kartskisse på høyreside i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet av PrivatMegleren.

Beskrivelse av tomt/hage

Huset ligger i en svak nordvendt helling. Tomten er opparbeidet med et lite hobbyverksted, interne murer, parkering, buskvekster, plen og blomsterbed. Usjenert og solrik hage mot syd og stor terrasse/ utestue mot vest.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunal vei, vann og kloakk.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.
Kommunen opplyser at dette i liten grad finnes for eiendommer bygd før 1998 uten at det betyr manglende godkjenning. I matrikkelrapport er eiendommen registrert tatt i bruk.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 421 024,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 347 276,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Reguleringsplan for Valle - Håhjem, datert 21.11.1975 er gjeldende plan. Området er regulert til boligformål.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Faste, løpende kostnader

Strøm, ca kr. 2000,- pr mnd. Variabelt.
Kommunale avgifter Kr. 8 064 pr. år
(2018)
Forsikring i Nemi Forsikring, ca kr 6 000,- pr år.
Eiendomsskatt: 2694,- (2018)
Gebyr Årim: 3297,- (2018)

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, utgjør dette ingen mangel ved boligen. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Det foreligger eldre oljetank nedgravd på tomten, den er tømt, men ikke plombert.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen kan fritt leies ut.

Konsesjon / Odel

Ikke aktuelt.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Markedspakke kr. 16900,-. Oppgjørskostnad kr. 5970,-, visninger kr.1 950,-, sikringsobligasjon - Statens Kartverk kr.525,-, meglerprovisjon: 2% av salgssum. Tilretteleggingshonorar kr.9 900,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9900,- samt utlegg/ tillegg.