X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Ålesund-Nørve/Larsgården – Ålesund

Myraledbakken 11A

Ålesund-Nørve/Larsgården – Ålesund

Myraledbakken 11A

Prisantydning
4.500.000
Primærrom
119m²
Bruksareal
124m²
Soverom
4 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler / Salgsleder / Partner
92 80 63 19
Salgsoppgave
8.9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.1 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Larsgård
400186
Ålesund
4719921310

René Skarmyr

Megler / Salgsleder / Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til Myraledbakken 11A

Dette er en lekker vertikaldelt tomannsbolig som går over to plan, med fin beliggenhet i et populært og barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk i Larsgården. Eiendommen har et meget pent opparbeidet uteområde med plen, beplanting og en stor, solrik sydvendt terrasse på hele 64 kvm. Fra stuen har man utgang til en sydvendt overbygd veranda på 6 kvm. Det er kort vei til fine badeplasser og utmerket turterreng på Husafjellet, Borgundgavlen og Aksla. Gangavstand til barnehage, barneskole, dagligvarebutikk, idrettslag, samt bussforbindelse.

Boligen holder gjennomgående meget god standard. Moderne og delikate fargevalg, god planløsning og store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys inne. Boligen har et flott kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens, to helflisede bad, og et praktisk vaskerom, samt fire gode soverom. Den åpne stue/kjøkkenløsningen har god plass til både spisebord og flere sittegrupper. Boligen har livsløpsstandard i hovedetasjen med trappefri adkomst.

Det medfølger to utvendige boder, samt garasje.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Tomannsboligen er sydvendt og ligger i et rolig og barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk i Myraledbakken i Larsgården. Det er meget gode solforhold på eiendommen. Gangavstand til Larsgården barneskole, barnehager, buss-stopp og dagligvarebutikk. Det er også gangavstand til NTNU og NMK, samt Fagerlia Videregående Skole. Til Ålesund sentrum er det cirka 5 km, og til Moa cirka 7 km.

Det er gode tur- og friluftsmuligheter i området med blant annet kort vei til fine turområder på Husafjellet, Borgundgavlen og på Aksla. På Husafjellet er det flotte turområder i rolige omgivelser. Turen går på fine stier og i et variert terreng. Like fullt ligger Borgundgavlen bare 1,5 km fra eiendommen med både museum, fine turmuligheter og tilgang til sjøen. Det er også gode turmuligheter på Borgernes vei mot Byparken og Fjellstua på grusbelagte stier.

Eiendommen ligger i nærheten til Sportsklubben Rollon. Klubben kan by på mange idrettstilbud tilpasset de aller fleste. Det er blant annet et variert tilbud i Fagerlihallen, Larsgårdshallen og på Rollonbana. Det er også flere treningssenter i nærheten, med blant annet Stamina KEY og Sprek 365 Nørve.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Spar Larsgården eller Kiwi Klokkersundet. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det 5 km til Ålesund sentrum, med blant annet Kremmergaarden og Ålesund storsenter. Her er det flere dagligvarekjeder, samt klesbutikker, apotek, vinmonopol og gode spisesteder. Fra eiendommen er det også cirka 10 minutter med bil til AMFI Moa som med over 170 butikker er Nordvestlandets største kjøpesenter.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass ligger under 200 meter fra eiendommen. Her går bussrute 642 to ganger i timen på sitt hyppigste, og tar deg til Ålesund sentrum på cirka 15 minutter.

Det er cirka 700 meter til Larsgården barneskole og 2,3 km til Kolvikbakken Ungdomsskole. Bydelen har to videregående skoler, Fagerlia VGS og Ålesund VGS som tilbyr både yrkesfaglige og studiespesialiserende studieretninger. Torvteigen barnehage ligger cirka 100 meter fra eiendommen, videre kan det nevnes at Rudolf Steinerbarnehage og Larsgården barnehage også ligger like ved. NTNU og NMK (Norsk Maritimt Kompetansesenter) ligger i kort gangavstand fra eiendommen.

Bygninger

På tomten er det oppført en vertikaldelt tomannsbolig over to plan, samt garasje og to utvendige lagerboder. Området forøvrig er bebygd med eneboliger, flermannsboliger og leiligheter.

Byggemåte

Huset er fundamentert med støpte ringmurer på planert grunn. Det er støpt gulv på grunn og det er lagt radonsperre. Boligen har støpte grunnmurer mot terreng. Det er drenert rundt huset med perforerte plastrør. Synlig vorteplast på grunnmur mot terreng. Yttervegger av bindingsverk som er utvendig kledd med liggende bordkledning, og dels hvitmalte fasadeplater. Noe fiberarmert puss synlig på østsiden. Boligen har vinduer og verandadører med to-lags isolerglass. Det er ett frostet vindu på bad i 1.etasje. Hovedytterdør fra Sweedoor med rundt glassfelt. Etasjeskillere antas å være konstruert med I-bjelker.

Yttertak i trekonstruksjon og undertak med osb-trefiberplater. Det er luftespalter i kassekledning. Yttertak er tekket med pvc-takfolie. Boligen har takrenner og nedløpsrør i aluminium. På taket er det også snøfangere, stigetrinn til pipe, og metallbeslått pipehatt. Sydvendt overbygd veranda med terrassebord og trerekkverk på 6 kvm. Sydvendt terrasse på 64 kvm med terrassebord, trerekkverk og levegger. Videre er det cirka 9 kvm med terrassebord mot øst. Det er også en manuell markise på terrassen.

Garasjen har støpt gulv på grunn. Yttertaket er konstruert med tretakstoler og trefiberplater, og er utvendig tekket med pvc-takfolie. Garasjen har takrenner og nedløpsrør i aluminium. Yttervegger av bindingsverk som er utvendig kledd med liggende bordkledning. Til garasjen er det en vedlikeholdsfri port med portåpner. I bakkant av garasjen ligger det en bod med vinylbelagt gulv av sponplate på trebjelkelag. Her er det malte vegger, ett vindu med isolerglass og en hvit bod-dør. Yttervegger og himling i samme utførelse som på garasjen.

Den andre boden har støpt gulv på grunn, og støpt bakvegg. Himling med trebjelker, og sponplater over bjelkene. Yttervegger av bindingsverk med liggende bordkledning. Ett vindu med isolerglass og hvit bod-dør.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 124 kvm, Bruttoareal: 140 kvm

U.Etasje: Bta: 69 kvm, Bra: 61 kvm, P-rom: 58 kvm, S-rom: 3 kvm
1.Etasje: Bta: 71 kvm, Bra: 63 kvm, P-rom: 61 kvm, S-rom: 2 kvm

Garasje m/bod: Bta: 24 kvm, Bra: 21 kvm, S-rom: 21 kvm
Garasjen har et bruksareal på 16 kvm, mens boden har et bruksareal på 5,4 kvm.
Utvendig bod: Bta: 6 kvm, Bra: 5 kvm, S-rom: 5 kvm

Innhold

U.Etasje: Gang/trapperom, bad, vaskerom, 3 soverom og bod.
1.Etasje: Entré/gang, stue/kjøkken m/trapperom, bad, 1 soverom og bod.

Garasje med bod, samt en utvendig bod.

Standard

Denne vertikaldelte tomannsboligen fra 2014 holder gjennomgående god standard på innredninger og overflater. Den har en god planløsning, med god takhøyde og store, luftige rom. Fargevalgene er lyse og moderne, og store vindusflater gir mye naturlig lys inne.

Huset har en stor åpen stue/kjøkkenløsning med eikeparkett på gulv og malte gipsplater på vegger, samt gipshimling med downlights. Kjøkkenet har innredning fra Sigdal med lyse glatte fronter og laminat benkeplate med underlimt vaskekum og induksjonstopp. Mellom overskap og benkeplate er det fuktbestandige plater på vegg. De fuktbestandige platene er montert i 2018. Videre er kjøkkenet utstyrt med kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og micro. Hvitevarer fra Siemens. Over kokesonen er det montert en Røroshetta kjøkkenventilator.

Stuen er romslig og lys med god plass for sofaløsning med tilhørende møblement, og egen spisestuedel i overgangen fra kjøkkenet til stuen. Store vinduer og ekstra takhøyde gir god romfølelse, og rikelig med lys i rommet. Stuen er utsmykket med en flott vedovn, og har utgang til en sydvendt overbygd veranda, hvor gode solforhold kan nytes.

Boligen har to bad og et praktisk vaskerom. Hovedbadet befinner seg i underetasjen - dette er et meget pent bad med lyse fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Baderomsinnredningen fra Linn Bad består av en helstøpt overliggende porselenservant med to store skuffer, ett overskap med tre speildører hvorav to av dørene har integrert belysning. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett og badekar med dusjanheng og skjermglassvegg.

Fra badet har man også tilkomst til husets vaskerom. Vaskerommet har flislagt gulv med gulvvarme og malt gips på vegger. Rommet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, og er utstyrt med nedfelt stålskyllekum. Videre er boligens varmtvannsbereder, fordelerskap og stoppekran også plassert her.

Badet i 1.etasje er helfliset med varme i gulvet, og har en lekker baderomsinnredning fra Fossbad med to store skuffer, samt ett overskap med belysning over. Videre er badet utstyrt med et vegghengt toalett og dusjkabinett.

Boligen har hele fire soverom, alle er av god størrelse. Tre av soverommene er plassert i underetasjen, mens ett ligger i hovedetasjen. Soverommene er alle malt i lyse farger, og har god plass til ønsket sengestørrelse, nattbord og garderobeløsning. På to av soverommene er det satt inn skyvedørsgarderober fra Leba.

Innvendige gulvflater er belagt med eikeparkett og flis. Innvendige vegger er overflatebehandlet med malt gips. Flis på baderom. Himlinger er kledd med hvite himlingsplater, dels noe malt gipshimling. Hvite glatte innerdører. Tretrapp med heltre tette eiketrinn mellom etasjene. Hvite vanger og rekkverk.

Utstyr

- Rør i rør vannledninger.
- Varmtvannsbereder 2014 / 200 liter.
- Brann- og innbruddsalarm.
- Brannslukningsapparat.
- Integrerte hvitevarer fra Siemens.
- Flexit UNI 3R balansert ventilasjonsanlegg.
- El-skap med automatsikringer, jordfeilbrytere og overspenningsvern.
- 3-fas strømkontakt i garasje.
- Flexit CVR 3000 sentralstøvsuger med 1 kontakt i hver etasje og sugebrett i sokkellist på kjøkkenet.
- Fiberoptisk nettverk med patceskap.
- 3 stk "Leba" skyvedørsgarderober i underetasjen.
- Downligts med ledspotter/dimming stue/kjøkken.
- Tilpassede up/down plissegardiner på stue, kjøkken og utgangsdør i underetasjen.

Oppvarming

Stålpipe i huset med tilhørende vedovn i stuen stående på sotet farget glassplate. Videre er det lagt varmekabler i gulv i alle rom i underetasjen, samt på bad og i flislagt parti ved ytterdøren i 1.etasje. Det er også montert fire panelovner i boligen.

Parkering / Garasje

Det er gode parkeringsmuligheter i egen garasje, og på biloppstillingsplasser på eiendommen.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig vei. Se kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med PrivatMegleren visningsskilter.

Beskrivelse av tomt/hage

Sydvendt, solrik tomt som er pent opparbeidet med grøntareal beplantet med blant annet hekk og bærbusker. Stor terrasse på hele 64 kvm mot syd, og dels mot øst. Et herlig uteområde for både store og små. Det er støpt plate på nordsiden foran hovedytterdør, og noe belegningsstein. Støpt trapp ned langs østsiden av boligen til inngang i underetasjen. Asfaltert innkjørsel til garasjen, med lett adkomst fra vei i feltet. Det er singlet inntil grunnmur øst. Boligen har utvendig vannutkaster på østveggen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp via private stikkledninger.
Adkomst fra offentlig vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest foreligger for tomannsboligen og garasjen, datert 22.04.2014. En kopi av denne følger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 920 748,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 946 394,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i reguleringsplan for Store Nørve og Larsgården i Ålesund kommune. Planen er datert 05.05.1972, og eiendommen er regulert til boligbebyggelse. 21.11.1994 ble det også vedtatt en mindre vesentlig reguleringsendring, samt tomteinndeling for område B 13 øst for Torvteigen. En kopi av reguleringsplanen med tilhørende bestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Strøm, ca. kr.1 400,- pr mnd.
Kommunale avgifter Kr. 11 268 pr. år
Vann- og avløp, samt renovasjon.
Forsikring i IF Skadeforsikring kr 6 759 (polisenummer 0031352)
Eiendomsskatt: Kr.4 992,- per år.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PrivatMegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, utgjør dette ingen mangel ved boligen. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen har ingen separat utleiedel og kan leies ut til boligformål.

Konsesjon / Odel

Ikke aktuelt.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.