X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skodje – Skodje

Granvegen 14

Skodje – Skodje

Granvegen 14

Prisantydning
3.450.000
Primærrom
258m²
Bruksareal
288m²
Soverom
7 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder/ Eiendomsmegler/ Partner
97 47 40 88
Salgsoppgave
9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.3 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.9 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Valle
677266
Skodje
46671870

Hanne Vadset Knotten

Daglig leder/ Eiendomsmegler/ Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til Granvegen 14!

Dette er en romslig og innholdsrik enebolig på en flott utsiktstomt på Valle i Skodje kommune. Boligen har sentral beliggenhet med kort vei til daglige servicetilbud, skoler og barnehager. Fra eiendommen har man fin utsikt mot Svortavika, Skodjevika, Straumen og omkringliggende fjell. Det er gode solforhold med sol fra morgen til sein kveld. Pent opparbeidet tomt med veranda og terrasse, stor gårdsplass og garasje/carport med en romslig bod med hems.

Boligen går over tre etasjer og har hele syv soverom, tre bad, romslig stue og kjøkken i ett, loftsstue, kjellerstue, flere ganger/trapperom og bod innredet som kontor. Fra stuen har man utgang til en stor sydvest-vendt terrasse med gode solforhold og trapp ned til den lune og usjenerte hagen hvor det også er bygget en terrasse. Samlet sett fremstår dette som en innholdsrik bolig med et stort potensiale!

Beliggenhet

Eiendommen er sentralt plassert i et etablert boligfelt på Valle i Skodje kommune. Eiendommen har lett tilkomst, romslig gårdsplass, en pent opparbeidet hage med fine uteplasser. Huset har terrasse mot syd og vest - her er det gode solforhold, flott utsikt over fjord og fjell - og et lite overbygg, noe som utvider dens bruksområde.

Nærmiljøet består primært av eneboliger og noen småhus, med beboere i alle aldersgrupper. Det er kort vei til barnehag og barneskole på Valle, og ungdomsskole på Skodje. I umiddelbar nærhet har man videre fine turområder i skog og mark, friområder med bla klatrepark, badeplasser, med mer. Bussforbindelse til Moa, Ålesund, Molde ved busstopp bare kort gåavstand fra eiendommen. Til Digerneset næringspark er det gang/ sykkelvei og ca 3 km. Til Magerholm med ferge til Sykkylven, Stranda er det ca 10 min å kjøre.

Bygninger

På eiendommen er det en enebolig oppført i 1970. Denne er påbygd med en etasje i 2001. Garasje/carport med utvendig bod med hems. I tillegg er det på eiendommen oppført en lekehytte.

Byggemåte

Boligen er oppført i 1970 og påbygd med en etasje i 2001.

Ifølge vedlagt tilstandsrapport har huset grunnmurer oppført av murblokker og har bindingsverk oppført med liggende klednng (byttet i 2001). Boligen har noen vinduer fra byggeår, og noen fra 1990 og 2001/2002. Det er nyere ytterdør og terrassedør. Taket er reist med A-takstoler og har takstein som taktekking, og takrenner og nedløp i strål/aluminium fra 2001. Innvending har huset etasjeskiller av trebjelkelag og støpt plate mot grunn. Det er bygget en terrasse på terreng som er koblet til verandaen inntil huset med direkte utgang fra stue. Konstruksjonene er i impregnert trevirke. I tilknytning til inngangspartiet er det for øvrig en garasje/carport på ca 27m2, og en utvendig bod med hems med lagringsmuligheter.

Arealer og fordeling per etasje

Totalt areal: Primærrom: 258 kvm, Bruksareal: 288 kvm, Bruttoareal: 325 kvm

Underetasje: Primærrom: 76kvm, Bruksareal: 79kvm, S-rom: 3, Bruttoareal: 90kvm
Hovedetasje: Primærrom: 105kvm, Bruksareal: 105kvm, S-rom: 0, Bruttoareal: 115kvm
Loftsetasje: Primærrom: 77kvm, Bruksareal: 77kvm, S-rom: 0, Bruttoareal: 83kvm

Garasje/carport: Primærrom: 0, Bruksareal: 27kvm, S-rom: 27kvm, Bruttoareal: 37kvm

Innhold

Underetasje: Trapperom, ganger, bad, 2 soverom, bod innredet som kontor og kjellerstue.
Hoveddel: Hall, gang, vaskerom, 2 soverom, bad, kjøkken og stue.
Loft: Trapperom, loftsstue, bad og tre soverom.

Standard

Eneboligen ble oppført i 1970 og påbygget med en etasje i 2001, og fremstår samlet som vedlikeholdt.

Hovedetasjen har praktisk planløsning med inngang i en romslig entré hvor det går trapp både ned til kjeller og opp til loftet. Fra gangen er det kort vei inn til den trivelige stuen, og deretter inn til kjøkkenet. Kjøkkenet og stuen er adskilt med en flott barløsning. Den åpne løsningen gir en god romfølelse og mange møbleringsmuligheter. Rommet har ellers flere vinduer, samt en verandadør - dette gir masse naturlig lys. Vegger er malt og tapetsert, det er parkett på gulvene og takess i taket på kjøkkenet og ellers panel. Stuen er utstyrt med en murt peis, mens kjøkkenet har en hvit innredning fra 1990 med glatte profilerte fronter og noen overskap med glassdører. Innredningen har montert ventilator over komfyr og frittstående hvitevarer som medfølger i handelen. Kjøkkenet har godt med benke- og skapplass, og har en barløsning som fungerer som en romdeler inntil stue og spisestue.

I hovedetasjen er det videre to romslige soverom med parkett på gulv og tapet på vegger. Det er også et romslig bad med badekar, toalett og stor innredning med vask. Badet har våtromsbelegg på gulv og plater på vegg. Badet er fra byggeår, og er renoveringsklart. I tilknytning til entréen er det også et praktisk vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt utslagsvask innfelt i benkeplate.Vaskerommet har fliser på gulv og tapetserte og malte vegger.

Loftet ble påbygget i 2001 og har en romslig loftsstue, et bad og tre soverom, hvorav et meget romslig og to mindre. Her er det også et lyst og fint helfliset bad fra 2001, her varmekabler i gulvet, dusjkabinett, toalett og mørk baderomsinnredning. De øvrige rommene har laminat på gulv og malt tapet på vegger. Alle rom har skrå himling med panel. Soverommene har også dører til raftekott med smart lagringsplass, og god plass til møblering og garderobeløsninger.

I underetasjen er det en kjellerstue, to soverom, kontor, bad, bod og gang. Badet er helfliset i lyse farger og har mørkbeiset innredning med vask, samt frittstående høye skap. Her er det boblebad, toalett og varmekabler i gulvet. I taket er det panel, samt spotter og radio og CD-spiller.
Kjellerstuen er utstyrt med en peisovn med oljefyr, og som i de andre oppholdsrommene i underetasjen er det panel eller takess i tak, laminat på gulv og malt panel og/eller tapet på veggene. Soverommene i underetasjen fremstår, i likhet med de øvrige soverommene i boligen, som romslige.

Utstyr

Sikringsskap automatsikringer og noe skrusikringer. Kontrollert og godkjent i 2009.
Rørteknisk opplegg av kobber og plast (alt som går opp til loftsetasjen er fra 2001/2002, ellers antatt å være fra byggeår)
Varmtvannstank 120L (2001)
Lukket peis i hovedetasje (med oljefyr)
Peisovn i kjellerstue (med oljefyr)
Varmekabler på bad i kjeller og loft, og i deler av gang nede
Varmepumpe i kjeller (2016)
Sentralstøvsuger
Fiberoptisk nettverk
Portåpner til garasje

Oppvarming

Det er lukket peis i hovedetasje, med pipe bygget av leca eller lignende. Ildstedet har også oljefyr, med dagtank i garasje og oljetank åpen under veranda. Annen oppvarming tilføres fra elektrisk oppvarming - det er varmekabler på bad og i deler av gang nede og varmepumpe i kjeller (2016). I kjellerstue er det også montert en peisovn.

Parkering / Garasje

Garasje i tilknytning til huset.
Parkering på egen gårdsplass.

Adkomst

Enkel adkomst fra asfaltert hovedveg til eiendommen. Se kartskisse på høyreside i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet av PrivatMegleren.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten er romslig og er opparbeidet med fin plen og noe beplatning. Lett tilkomst via gruset gårdsplass med gode parkeringsmuligheter. Eiendommen har stor terrasse mot vest og syd, delvis overbygget.

Tomtens areal er oppgitt som ca. areal og grensene fremgår nøyaktig av tinglyst skylddelingsforretning. Kommunens matrikkelrapport er ikke oppdatert med nøyaktige grensepunkt.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig offentlig vei, vann og kloakk.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger verken ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.
I kommunen er eiendommen registrert tatt i bruk 15.08.1970. Tegninger påbygg er gitt rammetillatelse 07.06.2001 og registrert tatt i bruk 05.12.2005. Eiendommen er registrert som en boenhet over tre etasjer.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 783 642,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 507 655,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i reguleringsplan for Valle-Håhjem i Skodje kommune. Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, og planen er datert 21.11.75. En kopi av planen med tilhørende bestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Strøm, ca kr. 2500 per mnd.
Kommunale avgifter Kr. 9 504 pr. år
Forsikring i IF, Superforsikring, ca kr 1 000 per mnd (polisenummer 1861876)
Renovasjon kr. 3296,- til Årim (2018).
Eiendomsskatt: kr. 5014 (2018).

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Tegninger/ byggesøknad ved påbygg i 2001 er godkjent i kommunen 17.04.01. Det er noen avvik mellom tegninger og dagens utnyttelse av arealet, endringer er ikke innmeldt til kommunen.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen, selger er ikke kjent med slike pålegg.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer i kjøkken medfølger i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Ingen separat utleiedel.

Konsesjon / Odel

Ikke aktuelt.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.