X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Ålesund-Moa/Spjelkavik/Fremmerholen/Skotthaugen – Ålesund

Vasstrandvegen 297

Ålesund-Moa/Spjelkavik/Fremmerholen/Skotthaugen – Ålesund

Vasstrandvegen 297

Prisantydning
1.700.000
Primærrom
47m²
Bruksareal
47m²
Soverom
1 rom
Rom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler / Partner
95 45 98 52
Salgsoppgave

Sissel Longva

Eiendomsmegler / Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Beliggenhet

Fritidseiendom med beliggenhet på Vasstranda ved Brusdalsvannet i Ålesund kommune. Til Spjelkavik med butikker ca.3 km.
Turområdet innover Vasstranda er supert og vegen opp på Emblemsfjellet er heller ikke lang. Hele fjellet fra Spjelkavika til kommunegrensa mot Skodje er et sant eldorado for friluftsfolk. I Brusdalsvannet er det godt med fisk, så naturglade mennesker finner seg veldig fort til rette på Vasstranda.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Området for øvrig er hovedsakelig bebygd med fritidseiendommer.

Bygninger

På tomten er oppført fritidseiendom/ hytte med byggeår 1940, senere tilbygd. Alt bruksareal på samme plan. Området for øvrig er hovedsakelig bebygd med fritidseiendommer.

Byggemåte

Antas fundamentering med støpte såler under leca lettklinkerblokker, dels naturstein. Jord og stein i krypkjeller.
I følge eier er hage/grøntareal på vestsiden oppgradert/drenert 2005. Vann ledet vekk fra hytten og mot Brusdalsvannet. Det er ikke drensopplegg rundt selve hytten.
Observert leca lettklinkerblokker i krypkjeller, mulig noe støpt mur med sparestein i bakre del. Noe synlig vorteplast på grunnmur øst.
Liggende bordkledning yttervegger. Slammet grunnmur.
Ny bordkledning/ isolering østvegg 2018. Ny bordkledning/isolering mot nord 2007.
Yttertak konstruert med tresperrer og taktro. Luftespalte i kassekledning. Yttertaket er tekket med pappshingel. Metalltakrenner og nedløpsrør.
Antas teglsteinspipe
Vinduer og verandadører med 2-lags isolerglass. Dels pvc-vedlikeholdsfrie karmer, dels trekarmer. Koblet vindu i gavl hems.
Ytterdør: Hvit profilert ytterdør med glassfelt/sprosser.
Trefyllingsdør til badet, og 2 hvite glatte dører.
Etasjeskillere av trebjelkelag. Varierende alder.

Vestvendt terrasse på 17 m2 med terrassebord og trerekkverk.

Tilstandsgrad 2:
Det er ikke noe som tyder på at det er ustabile grunnforhold på tomten. Det gjøres likevel oppmerksom på at geotekniske undersøkelser ikke er foretatt. Det er derfor svært begrenset mulighet for kontroll av byggegrunn og stabilitet i masser. Tilstandsgrad satt med hensyn til grunnen i krypkjeller som anbefales oppgradert med plast på grunnen for å stoppe fuktvandring mot trekonstruksjoner. En del fukt i grunnen.

Innvendige dører: Ingen problemer med åpning/lukking på innerdører på befaringsdagen. Tilstandsgrad med hensyn til alder.

Etasjeskillere: Tilstandsgrad med hensyn til alder/observasjoner. I krypkjeller ble det observert/målt noe høy fuktprosent i bjelkelag/treverk. Dels noe enkel understøtting på bjelkelaget. Vedlikehold/utbedringer må påregnes.

Arealer og fordeling per etasje

1. etasje: Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 47 kvm, Bruttoareal: 52 kvm

Innhold

Entré/ gang, stue, kjøkken, bad, 1 soverom. Hems med adkomst fra stuen.
Krypkjeller med adkomst fra dørutsparing i grunnmur nord.

Standard

Velkommen til en landlig perle og en sjelden mulighet! Eiendommen er pent opparbeidet utendørs med parkering og beplantning. Det er tilordnet med terrasse som er lunt plassert - med utsikt mot vannet og skjermet mot veien. Fra hytten er det bare noen få meter ned til vannet med en flott strandlinje på ca. 30 meter.

Innvendig har vegger panelte overflater, en del hvitmalt og gulv er belagt med tregulv på stue. Dette beholder hyttepreget, men samtidig får man frem takhøyden og fremhever det flotte påbygget som er formet i en bue. Stuen er lys og luftig med god takhøyde og store vindusflater som gir mye naturlig lysinslipp samt at man ser ned til vannet. Det er gode møbleringsmuligheter her og det varmer godt fra vedovnen i hjørnet. Det er stige fra stue og opp til hems som gir rom for ekstra lagring eller en ekstra soveplass. Bemerker at det ikke er godkjent til soverom på hems. Fra det buede påbygget har man utgang til terrassen.

Kjøkkenet er bestående av malte profilerte fronter på over og underskap samt på skuffer. Laminat benkeplate. Kjøleskap og komfyr.

Pent flislagt bad innredet i 2007 med servantskap med 2 glatte dører/ porselensservant, speil og lysarmatur og vegghengt wc (Jets
vakumtoalett med styringspanel i teknisk rom). Dusjhjørne med 2 buede glassdører og garnityr på vegg. Synlig røropplegg i dusjhjørnet.

Innvendige gulvflater er belagt med furugulv. Flis på badet. Innvendige vegger er kledd med malt panel/strie. Flis på badet. Himlinger er kledd med panel og malt taktro.

Utstyr

Plast hovedinntak til vannpumpe. Rør i rør vannledninger, og noe kobbervannrør i benkeskap kjøkken. Plast avløpsrør. V.v.bereder 2006/116 liter (denne står i eget teknisk rom i krypkjeller, hvor det også er vannpumpe og røropplegg.
Naturlig ventilering med veggventil bad og kjøkken.
El-skap med automatsikringer/jordfeilbryter/varsler.
Utvendig vannkran.

Tilstandsgrad 2:
Kun ventilering fra bad og kjøkken . Tilstandsgrad med hensyn til dette. Viktig at veggventiler står i luftestilling. Ingen ventilering stue og soverom.

Oppvarming

Åpen peis med murt hette i stue og varmekabler på badet.

Tilstandsgrad 2: Tilstandsgrad med hensyn til alder på pipe/ ildsted. Bemerker at godkjenning av piper og ildsteder gjøres av brann/ feiervesen i kommunen. Tetthet og funksjon er ikke kontrollert.

Parkering / Garasje

Parkering på egen tomt.

Adkomst

Se kartskisse på høyreside i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet av PrivatMegleren.

Beskrivelse av tomt/hage

Pent opparbeidet tomt med grøntareal, hekk og beplantning. Noe synlig fjell på tomten. Nordvendt tomt med flott utsikt vestover og mot Brusdalssvannet. Gode solforhold med sen kveldssol.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.'


1940/300213-2/58 Bestemmelse om gjerde tinglyst 20.02.1940
1975/354-1/58 Skjønn tinglyst 22.01.1975
1975/4289-1/58 Skjønn tinglyst 22.08.1975

Vei / Vann / Avløp

Adkomstvei: Offentlig adkomst
Tilknytning vann: Vann med slange fra Brusdalsvannet. Vannpumpe i krypkjeller.
Tilknytning avløp: Tett tank på 3 m3 ifølge eier (ny 2007).

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på hytten.
Det foreligger søknad om tilbygg datert 22.06.1978 samt godkjenning for oppføring av tilbygg datert 08.02.1979

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 55 880,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr ,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Kommuneplan/ Brusdalsskjønnet gjelder. LNF-område.

Faste, løpende kostnader

Strøm, ca. 1000 kWh i 2017
Kommunale avgifter Kr. 5 854 pr. år
Forsikring i Gjensidige kr 2 187 (polisenummer 88089407)
Eiendomsskatt: 598,- (2018)Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, utgjør dette ingen mangel ved boligen. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er ikke separat utleiedel i boligen. Hele boligen kan fritt leies ut om ønsket.

Konsesjon / Odel

Ikke aktuelt

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.