X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Haram – Brattvåg

Våghallvegen 40

Haram – Brattvåg

Våghallvegen 40

Prisantydning
1.600.000
Primærrom
114m²
Bruksareal
153m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler / Partner
95 45 98 52
Salgsoppgave
8.4 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.6 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.9 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Brattvåg
2136966
Haram
93123890

Sissel Longva

Eiendomsmegler / Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Beliggenhet

Enebolig med beliggenhet i Våghallvegen sentralt i Brattvåg. Gangavstand til sentrum med butikker, bank og andre servicetilbud. Gang/sykkelavstand til barneskole, ungdomsskole, videregående skole og barnehager. Flotte turområder i bygda både ved sjøen og på fjellet. I tillegg har man lysløype i Synnalandsdalen som er populær vinterstid. Idrettsanlegg og fotballbaner befinner seg i samme området.

Bygninger

På tomten er oppført en enebolig over to plan, samt carport. Området forøvrig er bebygd med eneboliger.

Byggemåte

Info hentet fra vedlagt takstrapport. Huset har støpte betongsåler, og støpt gulv på grunn. Grunnmurer antas oppført i murt konstruksjon med betongstein. Ukjent utførelse på eventuell drenering/fuktsikring. Drenering er fra byggeår, og får derfor en egen TG3. Yttervegger av bindingsverk, og er utvendig kledd med liggende bordkledning. Grunnmurer er pusset og malt. Etasjeskillere av trebjelkelag i huset.

Det er hovedsakelig koblede uisolerte vinduer i huset, dels noen vinduer med isolerglass. Verandadør mot syd med 2-lags isolerglass. Teak verandadør til veranda øst, denne er fra byggeår. Det ble satt inn nytt vindu og ny verandadør på stuen i 2012. Teak hovedytterdør med glassfelt. Treytterdør med glassfelt ut syd fra underetasje. Yttertaket er konstruert med tresperrer og taktro. Lufting mot utrafter. Yttertak er videre tekket med decra stålpanner. Taktekking er fra 2004. Aluminiumstakrenner og nedløpsrør. Metall pipehatt, stigetrinn til pipe, feierplattform og snøfangere.

Østvendt veranda på 8 kvm med tett dekke/zinkplater. Trerekkverk med høyde på 80 cm, verandaen får derfor TG 2 med hensyn til det lave rekkverket. Carporten har støpt gulv på grunn. Yttertaket er konstruert med tretakstoler og taktro, og utvendig tekket med pappshingel. Bærende søyler på ytterhjørner, hvilende på murer av lettklinkerstein. Stående bordkledning i gavler.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 114 kvm, Bruksareal: 153 kvm, Bruttoareal: 170 kvm

U.Etasje: Bta: 84 kvm, Bra: 73 kvm, P-rom: 34 kvm, S-rom: 39 kvm
1.Etasje: Bta: 86 kvm, Bra: 80 kvm, P-rom: 80 kvm

Carport med et parkeringsareal på 14 kvm.

Innhold

U.Etasje: Hall m/trapp, kjellerstue, 1 soverom, gang, bi-inngang, vaskekjeller, bereder-rom, 2 boder.
1.Etasje: Gang/trapperom, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Standard

Dette er en enebolig med enkel standard, primært fra byggeår, og må ansees som et oppussingsobjekt.

Huset har en plassbygd kjøkkeninnredning fra byggeår. Mellom overskap og oppvaskbenk er det mosaikkfliser på veggen. I innredningen er det nisje for komfyr. Elektrisk vifte på vegg i rommet.

Stuen har god størrelse og er lys og romslig, herfra har man utgang til østvendt veranda på 8 kvm med svært gode sol- og utsiktsforhold. Det er også en eldre kaminovn i rommet. I underetasjen har man også en kjellerstue med vedovn som er et fint tilskudd til eiendommen.

Badet er av enkel standard med belegg på gulv og våtromstapet på vegger. Badet er innredet med badekar med dusjanheng, toalett og en enkel servant. Over servanten er det speil med belysning, samt ett overskap. Takstmann gjør oppmerksom på at rommet ikke fremstår med dagens krav og standard til våtrom.

Boligen har tre soverom. Rommene har plass til seng, nattbord og garderobeløsning. To av soverommene ligger i hovedetasjen, og ett i underetasjen. Ved behov kan man ta del av stue i hovedetasje og bygge om til ett fjerde soverom.

Innvendige gulvflater er belagt med eikeparkett, linoleumsbelegg og furugulv. Halve underetasjen har støpte gulvflater. Innvendige vegger er kledd med panel, tapet, malte flater, våtromstapet og pussede murer. Himlinger er kledd med hvite himlingsplater, og dels ubehandlede himlingsplater i underetasjen. Glatte finerte innerdører i huset, samt en dør med glassfelt i underetasjen. Tretrapp med åpne opptrinn mellom etasjene. Håndlist på vegg i trappeløp.

Utstyr

- Varmtvannsbereder 2012 / 187 liter.
- Røykvarsler og brannslukningsapparat.
- Naturlig ventilering med veggventiler i yttervegger.
- El-skap med skrusikringer.
- Plassbygde skap.

Oppvarming

Elektrisk og via vedovner

Parkering / Garasje


Parkering i egen carport med et parkeringsareal på 14 kvm.

Adkomst

Fra asfaltert veg i flatt terreng

Beskrivelse av tomt/hage

Østvendt tomt som er opparbeidet med grøntarealer og beplantning. Asfaltert innkjørsel og parkering med lett adkomst fra vei i feltet. Utsikt øst mot Samfjorden og Hellandshornet fra eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Erklæring tinglyst 03.12.1954 med dagboknr 103842-3/58 - Best. om vann/kloakkledn.
Erklæring tinglyst 03.12.1954 med dagboknr 103842-2/58 - Bestemmelse om veg.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vassverk v/ Brattvåg vassverk.
Avløp er offentlig tilknyttet avløp.
Adkomst via offentlig vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i reguleringsplan for Et område vest fro Storgata i Brattvåg, i Haram kommune. Planen er datert 23.06.1978, og eiendommen er regulert til boligbebyggelse. En kopi av planen med tilhørende bestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader


Kommunale avgifter Kr. 7 290 pr. år
Avløp, renovasjon, brannsyn og feiing. I tillegg faktureres vannavgift pålydende kr.4000,- per år.
Forsikring i / Tryg kr 7 000 (polisenummer 4911678)
Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Boligen er pr dd ikke bebodd så det foreligger ikke konkrete opplysninger om energiforbruk

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)
Eiendommen kan fritt leies ut

Konsesjon / Odel

Nei.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.