X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Ålesund-Moa/Spjelkavik/Fremmerholen/Skotthaugen – Ålesund

Vika Terrasse 11

Ålesund-Moa/Spjelkavik/Fremmerholen/Skotthaugen – Ålesund

Vika Terrasse 11

Prisantydning
3.100.000
Primærrom
87m²
Bruksareal
91m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder/ Eiendomsmegler/ Partner
97 47 40 88
Salgsoppgave
9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.7 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.4 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Holen
22781122
Ålesund
4719921310

Hanne Vadset Knotten

Daglig leder/ Eiendomsmegler/ Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Beliggenhet

Leiligheten ligger i 1. boligetasje og har trappefri tilkomst. Terrassen er vestvendt og det er gode solforhold på dag og kveld. Den sentrale beliggenheten med kort gangavstand til de aller fleste servicetilbud gjør boligen attraktiv for alle aldersgrupper. Uteområdene ved Vika Terrasse er pent opparbeidet med asfalterte kjøreareal, grøntområder med fine plener og noe beplantning. Et trivelig bomiljø.

Eiendommen har en svært sentral beliggenhet på Moa med gangavstand til kjøpesenter, turområder ved Lillevannet og Emblemsfjellet.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000 Moa eller Kiwi Spjelkavik. Dersom du ønsker ytterligere servicetilbud er Nordvestlandets største kjøpesenter Amfi Moa nærmeste nabo, kun 3 minutters gange unna eiendommen. Her finner du over 170 butikker, herunder apotek, vinmonopol, bilpleie og et godt utvalg av spisesteder. Til Ålesund sentrum tar det ca. 10 minutter med bil.

Fra Moa trafikkterminal er det gode muligheter for offentlig kommunikasjon. Herfra frakter bussene deg mot Ålesund sentrum, såvel som ut i distriktene.

Bygninger

Boligblokk med fire boligetasjer samt kjeller med garasjeanlegg og sportsboder. Leiligheten disponerer en garasjeplass og en bod i kjeller.

Byggemåte

Info fra vedlagt tilstandsrapport. Blokken er oppbygd av betong, teglstein, stål og trevirke. Stående kledning og teglstein som fasade. Bygget er ellers jevnlig malt og fremstår normalt vedlikeholdt. Innervegger mot øst er påforet og etterisolert i forbindelse med innvendig oppussing i 2011. Boligen har vinduer fra byggeår. Det er flat eller lettere skrå takkonstruksjon. Fasade, vinduer og tak tilhører areal/bygningsdel som sameiet eier og håndterer i fellesskap. Det er en terrasse på terrenget med utgang fra stue. Terrasse er bygget i betong med fliser som overflate. Fliser er lagt i 2016. Rekkverk er i vedlikeholdsfritt materiale, også fra 2016. Det er etasjeskillere av støpt plate over parkeringskjeller. I kjeller er det en parkeringsplass og en bod. I boden har eier ved en anledning oppdaget fukt, i en periode med mye regn.

Arealer og fordeling per etasje

1. etasje: Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 91 kvm, S-rom: 4 kvm, bruttoareal: 102 kvm.

Innhold

Gang, 2 soverom, bad/ vaskerom, stue og kjøkken og bod. Romslig terrasse.
Det er bod i kjeller på ca. 6 kvm og egen garasjeplass.

Standard

Leiligheten er fra 1987, men ble pusset opp i 2011 og holder gjennomgående god standard på innredninger og overflater. Den har en god planløsning med svært god arealutnyttelse. Fargevalgene er lyse og moderne, og store vindusflater gir mye naturlig lys inne. Det er laminat på alle gulv bortsett fra på bad og bod. Laminatgulvet er av typen Berry Alloc med "silent system" ifølge eier. Vegger er malt og tapetsert, og det er malt betonghimling.

Leiligheten har en lys og flott stue i dels åpen løsning med kjøkkenet. Her er det god plass til både sofakrok med tilhørende møblement og spisebord. Fra stuen er det også utgang til en vestvendt terrasse med gode solforhold.

Moderne og innholdsrikt kjøkken fra IKEA som var nytt i 2011 med hvite fronter og laminat benkeplate med platetopp. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, micro og komfyr. Over kokesonen er det montert kjøkkenventilator. Kjøkkenet har god skapplass og store arbeidsflater for matlaging.

Leiligheten har et pent bad/ vaskerom med flis på gulv og våtromsplater på vegger som er utstyrt med baderomsinnredning fra Dansani med hvite høyglans fronter. Den har to store skuffer og overliggende servant, samt et høyskap. Over innredningen er det overskap med speil og belysning. Videre er badet utstyrt med dusjkabinett, badekar, toalett og utslagsvask. Det er også opplegg for vaskemaskin i rommet.

Leiligheten har to lyse og pene soverom, begge av god størrelse. Soverommene har god plass til ønsket sengestørrelse, nattbord og garderobeløsning. På hovedsoverommet er det satt inn en stor skyvedørsgarderobe, mens det på soverom nr.2 er satt inn et praktisk garderobeskap.

Utstyr

- Sikringsskap med automatsikringer er plassert i bod.
- Porttelefon.
- Tyveri og brannalarm.
- Varmepumpe.
- Peisovn/ vedfyring.

Oppvarming

Pipe i blokken er bygd av Leca eller lignende. Pipen inne i leiligheten er kledd med skifer, og det er montert en tilhørende peisovn. Både skifer og peis var nytt i 2011. Videre er det lagt varmekabler i gulv på stue, kjøkken og bad. Det ble også montert en ny varmepumpe i leiligheten i 2014.

Parkering / Garasje

Det medfølger også en parkeringsplass i felles parkeringskjeller. Det er asfaltert dekke i parkeringsanlegget, og leddport med elektrisk portåpner. Det er også merkede parkeringsplasser for gjester på sameiets tomt.

Adkomst

Enkel adkomst fra asfaltert hovedveg til eiendommen. Se kartskisse på høyreside i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet av PrivatMegleren.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten er opparbeidet med interne murer, parkering, buskvekster og gressplen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet har tinglyst panterett for sameiet stor kr 20 000,- i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Erklæring tinglyst 21.04.1986 med dagboknummer 3374-1/58 - Bestemmelse om veg.
Erklæring tinglyst 06.04.1987 med dagboknummer 2704-43/58 - Erklæring / avtale.
Erklæring tinglyst 06.04.1987 med dagboknummer 2704-42/58 - Seksjonering.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp via private stikkledninger.
Adkomst fra offentlig vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest for boligblokk foreligger, datert 18.01.1989.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 644 210,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 061 473,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i reguleringsplan for delområdet BK 1, Spjelkavik, i reguleringsplan for Spjelkavik sentrum. Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, og planen er datert 05.06.1970. En kopi av planen med tilhørende bestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Dyrehold er tillatt, dette skal meldes og godkjennes i styret.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 821,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Kommunale avgifter, kabel TV fra Canal digital, renhold av felles arealer, snørydding, vedlikehold av uteområdet, bygningsforsikring etc.

Andre faste utgifter:
Strømforbruk, ca kr. 800,- pr. mnd.
Eiendomsskatt: Kr.4 122,- per år.

Forsikring i Nemi Forsikring AS (polisenummer 70240) som er inklusiv i felleskostnad. Innboforsikring må kjøper selv tegne.

Vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning vil kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PrivatMegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer integrert i kjøkkeninnredning medfølger i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie er tillatt. Leilighet som eies av juridisk person (firma) må bebos av ansatt i firmaet.

Konsesjon / Odel

Ikke aktuelt.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for sameiere

Ingen forkjøpsrett.
Det kreves styregodkjennelse av kjøper.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.