X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Ålesund-Moa/Spjelkavik/Fremmerholen/Skotthaugen – Ålesund

Einevegen 19B

Ålesund-Moa/Spjelkavik/Fremmerholen/Skotthaugen – Ålesund

Einevegen 19B

Prisantydning
2.590.000
Primærrom
87m²
Bruksareal
91m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler / Salgsleder / Partner
92 80 63 19
Salgsoppgave
9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.7 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.4 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Holen
22781122
Ålesund
4719921310

René Skarmyr

Megler / Salgsleder / Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til Einevegen 19B

Dette er et velholdt rekkehus med trappefri adkomst og meget god planløsning. Boligen inneholder entré, gang, tre soverom, kjøkken, romslig stue og et lekkert bad. Sentral beliggenhet i Fremmerholen, med ypperlige solforhold og gangavstand til skoler, barnehage, bussforbindelse og fine tur- og friluftsområder rundt Lillevannet og på Emblemsfjellet. Boligen har stor terrasse på 38 kvm som var ny i 2015, hvor ettermiddags- og kveldssolen kan nytes usjenert og lenge. Morgensolen har du på uteområde ved inngangsparti. Boligen holder god standard på innredninger og overflater, og er jevnlig oppgradert og modernisert. Badet var nytt i 2016, og stuen ble pusset opp i 2018. Oppussing etter smak og behov kan påregnes i øvrige rom.

Velkommen til visning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger vestvendt i et rolig og barnevennlig boligområde i Fremmerholen uten gjennomgangstrafikk. Meget gode solforhold. Gangavstand til skoler, barnehage og idrettsanlegg. Det er flotte turmuligheter i nærområdet, som turstien rundt Lillevannet, trimløypa i Spjelkavika og Emblemsfjellet. Det er cirka 1 km til senterområde på Moa, og det er cirka 13 km til Ålesund sentrum.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000 Moa eller Kiwi Spjelkavik. Dersom det er ønskelig med ytterligere servicetilbud er det cirka 1,5 km til AMFI Moa som med over 170 butikker er Nordvestlandets største kjøpesenter. AMFI Moa har et rikelig utvalg av butikker, herunder apotek, vinmonopol, klesbutikker og gode spisesteder.

Området gir videre gode muligheter for offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til nærmeste busstopp, hvor 644-bussen tar deg til Moa på få minutter. Fra Moa er det forøvrig svært godt rutetilbud til sentrum og ut i distriktet.

Det er også kort vei til skoler og barnehage. Spjelkavik barneskole ligger cirka 2 km fra boligen, mens Spjelkavik ungdomsskole ligger cirka 1,8 km unna. Det er cirka 600 meter til Spjelkavik VGS som tilbyr studiespesialiserende studieretninger, til Borgund VGS er det 500 meter, her tilbys det yrkesfaglige studieretninger. Området har forøvrig et godt tilbud av barnehager, med blant annet Fremmerholen barnehage som bare ligger 1,1 km unna. Videre kan også Tommeliten og Gnist barnehage også nevnes.

Idretten er organisert i Spjelkavik IL. Spjelkavik har de senere år fått et moderne og velutbygd idrettsanlegg, med flere kunstgressbaner, en gressbane og egen innendørs kunstgresshall. Videre har Spjelkavik IL et bredt organisert tilbud for de som ønsker drive med fotball, håndball, alpint og hopp. Idrettslaget tilbyr også fotballfritidsordning tre ganger i uken som et alternativ til skolens SFO. Her står fotballen sentralt og er et supplerende tilbud til lagtreninger på kveldstid.

Bygninger

På tomten er det oppført et rekkehus med alt bruksareal på ett plan. Stor lagerbod på 13 kvm ved inngangsparti. Området forøvrig er bebygd med flermannsboliger og eneboliger.

Byggemåte

Rekkehuset er fundamentert med støpte såler og ringmurer i krypkjeller. Ukjente forhold angående drenering. Yttervegger i bindingsverk og lettklinker lecablokkstein, er utvendig kledd med liggende bordkledning øst og vest, samt dels noe stående bordkledning øst. Vinduer og to-fløyet verandadør med to-lags isolerglass. Vinduer er fra byggeår og fra 80-tallet. Den to-fløyede verandadøren var ny i 2009. Nyere Diplomat hovedytterdør.

Yttertaket antas å være konstruert med trebjelker, og med taktro/plater over bjelker. Yttertaket er tekket med takpapp. Metallbeslått pipehatt. Sluk på taket med innvendig taknedløp. Vestvendt terrasse på cirka 38 kvm med terrassebord, ny i 2015. Murte malte levegger. Noe trekonstruksjon, treport i front mot vest. Ledlys i terrassebord. Manuell persienne på stuevinduer. Pusset malt pipe i huset, denne er blendet. Etasjeskiller med trebjelkelag mot krypkjeller. Underside på bjelkelag mot krypkjeller er kledd med porøse huntonitplater.

Lagerboden antas å ha støpt gulv på grunn. Yttervegger i bindingsverk, og dels leca, utvendig stående bordkledning. Yttertaket er konstruert med tresperrer og undertaksplater, utvendig tekket med takpapp. Metalltakrenne og nedløpsrør. Innvendig overflater med vinylbelegg på gulv, gipshimling, og platekledning vegger. Innlagt lys og strøm. Eldre ytterdør med sideglassfelt.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 91 kvm, Bruttoareal: 98 kvm

1.Etasje: Bta: 98 kvm, Bra: 91 kvm, P-rom: 87 kvm, S-rom: 4 kvm

Lagerbod: Bta: 15 kvm, Bra: 13 kvm. S-rom: 13 kvm

Innhold

1.Etasje: Vindfang, gang, stue, kjøkken, bad/vaskerom, 3 soverom og bod.

Lagerbod.

Standard

Pent og velholdt rekkehus med god standard på innredninger og overflater. Bad og stue er nyoppusset i 2016 og 2018, og oppussing etter smak og behov av øvrige rom kan påregnes.

Stuen oppleves som et sosialt og tiltalende allrom med egen spisestuedel i overgangen fra stuen til kjøkkenet. Stuen har nytt laminatgulv fra 2018 og malte flater på vegg, samt gipshimling med spotter. Store vindusflater gir godt med naturlig lys i rommet. Det er god plass for sofagruppe, tv-løsning og langbord. Fra stuen har man også utgang til en stor vestvendt terrasse med gode solforhold på ettermiddag- og kveldstid.

Rekkehuset har et romslig kjøkken med innredning med hvite profilerte fronter og laminat benkeplate. Mellom overskap og benkeplate er det fliser på vegg. I innredningen er det opplegg for oppvaskmaskin, og nisje for komfyr. Over kokesonen er det montert en kjøkkenventilator. Videre er det godt med skap, skuff- og benkeplass i innredningen.

Badet er stort og har flislagt gulv, våtromsplater på veggene, varmekabler i gulv og downlights i himling. Rommet har stort speil med overbelysning, servantinnredning og toalett, samt stort dusjhjørne med to glassdører. Det er også montert en stålskyllekum, og det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i rommet. Badet ble pusset opp i 2016 med nytt rør-i rør-opplegg, nytt elektrisk, nye overflater og ny innredning.

Boligen har tre soverom. Rommene er malt i lyse farger, og har god plass til seng, nattbord og garderobeløsning. På hovedsoverommet er det et stort og praktisk garderobeskap.

Innvendige gulvflater er belagt med laminatgulv, flis og vinylbelegg. Innvendige vegger er overflatebehandlet med tapet, malte flater/strier, brystningspanel og våtromsplater. Himlinger er kledd med hvite himlingsplater og malte flater. Swedoor hvite glatte innerdører, samt en innerdør med glassfelt mellom vindfang og gang.

Utstyr

- Brannslukningsapparat og røykvarsler.
- Elektrisk avtrekksvifte på badet.
- El-skap med automatsikringer.
- Ledspotter med dimming på stue og bad.
- Varmtvannsbereder 1994 / 116 liter.

Oppvarming

Det er montert en Riello varmepumpe i stuen, videre er det lagt varmekabler i gulvet på badet. Ellers er det elektrisk oppvarming i boligen.

Parkering / Garasje

Biloppstillingsplasser ved inngangsparti.

Adkomst

Enkel adkomst fra asfaltert hovedveg til eiendommen. Se kartskisse på høyreside i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet av PrivatMegleren.

Beskrivelse av tomt/hage

Rekkehuset er vestvendt med stor terrasse og grøntareal foran huset. Asfaltert parkering, samt belegningsstein på østsiden av rekkehuset. Gode solforhold ettermiddag og kveld på terrasse mot vest, morgensol på uteplass ved inngangsparti. Lett adkomst til eiendommen fra vei i feltet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Erklæring tinglyst 27.05.1971 med dagboknr 2398-2/58 - Best. om vann/kloakkledn.
Erklæring tinglyst 27.05.1971 med dagboknr 2398-3/58 - Festekontrakt - vilkår.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp via private stikkledninger.
Adkomst fra offentlig vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger brukstillatelse, datert 28.08.1970.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 617 768,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 976 856,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til kommuneplanens arealdel 2016-2028 - Ålesund kommune, datert 09.03.2017.

Faste, løpende kostnader

Strøm: Selger har ikke bebodd eiendommen.
Kommunale avgifter Kr. 9 622 pr. år
vann- og avløp, renovasjon og feiing.
Forsikring i Nemi Forsikring kr 4 168 (polisenummer 1657100)
Andre utgifter:
Årlig festeavgift kr. 1 447
Eiendomsskatt: kr. 3 952,-

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Festeavtale

Festeavgift 1 447,- Årlig festeavgift. Neste regulering 2021. Tomten kan innløses for 240,- pr. kvm, totalt kr 63 360,- ifølge bortfester. Eierskiftegebyr er årlig festeavgift x 2, dvs kr 2 894,-

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, utgjør dette ingen mangel ved boligen. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen kan leies ut til boligformål.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.