X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Ålesund-Nørve/Larsgården – Ålesund

Nørvegata 36F

Ålesund-Nørve/Larsgården – Ålesund

Nørvegata 36F

Prisantydning
2.400.000
Primærrom
108m²
Bruksareal
115m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler / Salgsleder / Partner
92 80 63 19
Salgsoppgave
9.5 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.2 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.6 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Nørve
703349
Ålesund
4719921310

René Skarmyr

Megler / Salgsleder / Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til Nørvegata 36F

Dette er et velholdt rekkehus med sentral beliggenhet på Nørve. Det er kort vei til daglige servicetilbud, skoler og barnehager. Fra eiendommen har man fin utsikt mot Borgundfjorden, og meget gode solforhold. Pent opparbeidet tomt med to store terrasser, romslig veranda, biloppstillingsplass, carport og enkel garasje.

Boligen går over to plan, og er godt vedlikeholdt utvendig. Oppussing innvendig kan påregnes. Arealet i boligen er meget godt utnyttet. Her får du tre soverom, kontor/gjesterom, et pent flislagt bad, vaskerom, wc-rom, kjøkken og romslig stue. Fra soverommet i hovedetasjen har man utgang til en stor, sydvendt veranda på 16 kvm med gode solforhold, og flott utsikt mot Borgundfjorden og Sunnmørsfjellene. Solrik terrasse mot syd på 23 kvm, og nordvendt terrasse på 32 kvm hvor kveldssolen kan nytes lenge.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Sentral beliggenhet på Nørve med gangavstand til NTNU og Norsk Maritimt Kompetansesenter, samt butikk, barnehager, barne- og ungdomsskole og offentlig kommunikasjon. Det er gangavstand til fine natur- og friområder både på Volsdalsberga og på Aksla. Småbåthavnen i Nørvevika er bare minutter å gå til. Kort vei til Ålesund sentrum. Sunnmørshallen og til Color Line Stadion som ligger i gangavstand fra eiendommen. Boligen er sydvendt, med svært gode solforhold.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres hos Kiwi Nørvegata eller Joker Kolvikbakken som ligger henholdsvis 500 og 800 meter unna. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort veg til Ålesund sentrum, hvor du har blant annet Kremmergaarden og Ålesund storsenter som byr på det meste du trenger. Her finnes blant annet et godt utvalg av spisesteder, apotek, dagligvareforretninger, vinmonopol og nisjebutikker.

Området har gode muligheter for offentlig kommunikasjon. Det er kort veg til nærmeste busstopp. Her har man avganger mot sentrum, Moa, Ålesund Lufthavn og ellers korresponderende avganger videre. Fra boligen er det cirka 5 minutter til sentrum, 12 minutter til Moa og 25 minutter til Ålesund Lufthavn med bil.

Det er også kort veg til skoler og barnehage. Volsdalen barneskole ligger cirka 1,1 km fra boligen og ferden går på asfalterte og merkede gangfelt. Til Kolvikbakken ungdomsskole er det cirka 500 meter, og til videregående skoler på Volsdalsberga og Fagerlia er det cirka 1 km. Borgundvegen barnehage ligger bare 400 meter unna og har avdelinger for 1-5 år. Videre kan også Nørve og Fagerlia barnehage også nevnes.

Bygninger

På tomten er det oppført et rekkehus over to plan, samt integrert garasje, carport, veranda og to terrasser. Området forøvrig er bebygd med rekkehus, flermannsboliger, eneboliger og blokkbebyggelse.

Byggemåte

Info fra vedlagt tilstandsrapport. Rekkehuset har støpt gulv på grunn, og støpte ringmurer. Bjelkelaget er isolert. Dels kledd med porøse huntonitplater. Ventiler i ringmurer. Fundamentert med støpte betongsåler/ringmurer i krypkjeller. Støpt gulv på grunn i bakre del av underetasje, og støpt gulv på grunn i krypkjeller. Grunnmurer oppført i støpt betongmurer. Ukjent forhold angående drenering og fuktsikring. Yttervegger av bindingsverk er utvendig kledd med liggende bordkledning. Musebånd registrert bak bordkledning. Yttervegger ble etterisolert henholdsvis i 2007 mot syd og 2015 mot nord og øst. Bordkledningen ble også skiftet i forbindelse med etterisoleringen. Vinduer og verandadør med to-lags isolerglass. Solfilter på tre stuevinduer ifølge eier. Teak ytterdør i underetasjen mot øst, og treytterdør i 1.etasje mot nord. Etasjeskillere av trebjelkelag i huset.

Yttertaket antas å være konstruert med tresperrer og taktro. Videre er yttertaket er tekket med profilerte metallplater. Takrenner og nedløpsrør av metall. Sydvendt veranda utenfor det ene soverommet på 16 kvm med terrassebord og trerekkverk. Dryppstopp med duk mellom bjelkelag i parti over ytterdøren og innkjørsel til garasjen. Sydvendt terrasse på cirka 23 kvm med terrassebord og trerekkverk. Levegg mot nabo. Nordvendt terrasse på cirka 32 kvm med terrassebord og trerekkverk. Betongvegg mot Nørvegata. Terrassen mot syd var ny i 2017, terrassen mot nord var ny i 2014, og veranda mot syd ble fornyet og utvidet i 2013. Garasjen har støpt gulv på grunn, støpte vegger og eternittplater i himling. Manuell trevippeport inn til garasjen. Det er også opplagt strøm i garasjen.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 115 kvm, Bruttoareal: 127 kvm

U.Etasje: Bta: 53 kvm, Bra: 47 kvm, P-rom: 40 kvm, S-rom: 7 kvm
1.Etasje: Bta: 74 kvm, Bra: 68 kvm, P-rom: 68 kvm

Garasje: Bta: 18 kvm, Bra: 16 kvm, S-rom: 16 kvm

Innhold

U.Etasje: Entré/gang/trapperom, bad, 2 soverom, vaskerom, wc-rom og bod.
1.Etasje: Entré/gang/trapperom, stue, kjøkken, 1 soverom og kontor/gjesterom.

Garasje, carport og krypkjeller.

Standard

Pent og velholdt rekkehus som er jevnlig oppgradert og modernisert. Fargevalget er lyst og moderne, og arealet er meget godt utnyttet.

Boligen har en stor, lys stue med god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. Store vinduer sørger for en god romfølelse, og rikelig med lys i rommet. Rommet er malt i lyse, tidsmessige farger, og har parkett på gulv. En pen vedovn er montert på flislagt sokkel og sørger for ekstra hygge og varme. Flott utsikt mot Borgundfjorden fra stuen.

Kjøkkenet har en eldre Norema innredning med malte fronter og laminat benkeplate med nedfelt porselen oppvaskkum. Benkeplaten og oppvaskkummen var ny i 2013. Mellom overskap og benkeplate er det tapet på vegg. I innredningen er det nisje for kjøleskap, samt opplegg for komfyr og oppvaskmaskin. Over kokesonen er det montert kjøkkenventilator.

Boligen har ett bad, toalett-rom. samt vaskerom. Badet har flislagte overflater og varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med baderomsinnredning, og romslig dusjnisje med åpen front og delevegg med glassbyggerstein. Rommet ble pusset opp på midten av 90-tallet, mens dusjhjørnet ble laget til i 2013. Toalett-rom er innredet med toalett.

Vaskerommet er av eldre standard og står foran oppgradering. Rommet er praktisk innredet med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt varmvannsbereder.

Boligen har tre soverom, hvorav to av soverommene ligger i underetasjen, mens det tredje soverommet ligger i 1.etasje. Det er satt inn garderobeskap på to av soverommene. Fra soverommet i hovedetasjen har man også utgang til en sydvendt veranda på 16 kvm, hvor gode sol- og utsiktsforhold kan nytes. Man har også kontor/gjesterom i hovedetasjen.

Innvendige gulvflater er belagt med laminatgulv, parkett, flis og støpte gulv. Innvendige vegger er overflatebehandlet med malte strier/panel, tapet, flis, våtromstapet og mdf-panel. Pusset malt mur i boden. Himlinger er kledd med hvite himlingsplater og malte flater/panel. Puss på tresonittplater i del av himling i bod. Hvite glatte innerdører, og tretrapp med tette opptrinn mellom etasjene.

Utstyr

- Røykvarslere og brannslukningsapparat.
- Elektrisk avtrekksvifte på bad.
- El-skap med automatsikringer, skruhovedsikringer.
- Fiberoptisk nettverk i huset.

Oppvarming

Vedovn på flislagt sokkel i stuen. Hvit omramming rundt vedovn. Videre er det montert en Toshiba varmepumpe i entréen, og det er lagt varmekabler i gulvet på badet. Ellers er det elektrisk oppvarming i boligen. Varmepumpen var ny i 2007, og det ble utført service og satt inn ny motor på denne i 2018.

Parkering / Garasje

Det er parkering i garasje med manuell trevippeport og carport. Eiendommen har også asfaltert gårdsplass med plass for flere biler.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig vei. Se kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med PrivatMegleren visningsskilter.

Beskrivelse av tomt/hage

Sydvendt tomt med opparbeidet terrasseplatting og trerekkverk foran huset. Mot Nørvegata nord er det en romslig terrasse, og med videre adkomst derfra til Nørvegata. Utsikt syd mot Sula, Borgundfjorden og Sunnmørsfjellene. Asfaltert innkjørsel helt frem til garasjeporten. Lett adkomst fra vei i feltet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Erklæring tinglyst 19.05.1970 med dagboknr 2080-1/58 - Best. om vann/kloakkledn.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp via private stikkledninger.
Adkomst fra offentlig vei via felles privat vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest foreligger, datert 11.10.1960 - Rekkehus.
En kopi av denne følger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 633 230,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 026 334,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Reguleringsbestemmelser tilknyttet endret reguleringsplan for "ny" innfartsveg, parsell Nørvevika - Sørneset med tilstøtende områder, datert 16.10.1986 er gjeldende. Eiendommen er regulert til boligbebyggelse.

Faste, løpende kostnader

Strøm, cirka kr.1 800,- pr mnd i snitt.
Kommunale avgifter Kr. 12 220 pr. år
Inkluderer vann- og avløp, renovasjon og feiing.
Forsikring i Gjensidige kr 8 500 (polisenummer 79287182)
Eiendomsskatt: kr. 4 052,- pr år.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PrivatMegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, utgjør dette ingen mangel ved boligen. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen kan leies ut til boligformål.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.