X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Ålesund-Blindheim/Vegsund til Emblem – Ålesund

Djupmyra 13

Ålesund-Blindheim/Vegsund til Emblem – Ålesund

Djupmyra 13

Prisantydning
4.500.000
Primærrom
184m²
Bruksareal
188m²
Soverom
5 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder/ Eiendomsmegler/ Partner
97 47 40 88
Salgsoppgave
9.1 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.3 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.3 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Hatlehol
2782970
Ålesund
4719921310

Hanne Vadset Knotten

Daglig leder/ Eiendomsmegler/ Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til Djupmyra 13

Dette er en velholdt enebolig med god planløsning, en flott opparbeidet hage og store solrike terrasser. Det er biloppstillingsplasser på eiendommen, samt en romslig utebod. Boligen er jevnlig vedlikeholdt og modernisert og fremstår som en tiltalende familiebolig. Arealet er svært godt utnyttet. Her får du hele fem soverom, kjellerstue, loftstue, to bad, separat vaskerom og åpen stue/ kjøkkenløsning. Beliggende i et skjermet felt med blindgate, leikeplass og 2 minutt å gå til barneskole og sfo. Her kan familien virkelig trives.

Beliggenhet

Boligen er beliggende i veletablert og familievennlig boligområde på Flisneset. Barneskole, barnehage, dagligvareforretning, og buss-stopp i gangavstand fra huset. Fra eiendommen har man også kort veg til fine turområder på Eikenosen/ Emblemsfjellet, og badestrand/ friområde i Skråvika eller på flotte Emblemssanden. Til ungdomsskole og legesenter på Blindheim er det ca. 5 min med bil. Skolebuss til ungdomsskolen. Til Moa er det cirka 8 min med bil, og til Ålesund sentrum er det cirka 19 min med bil.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi eller Rema på Flisnes eller Eurospar Blindheim. Dersom det er ønskelig med ytterligere servicetilbud er det cirka 6 km til AMFI Moa som med over 170 butikker er Nordvestlandets største kjøpesenter. AMFI Moa har et rikelig utvalg av butikker, herunder apotek, vinmonopol, klesbutikker og gode spisesteder.

Nærmeste busstopp ligger cirka 600 meter fra eiendommen, herfra går det avganger mot Moa og Ålesund sentrum ca hver halvtime, eller i motsatt retning innover mot Magerholm.

Flisnes barneskole ligger like vest for eiendommen, hit kan barna trygt gå på et par minutter. Området har forøvrig et godt tilbud av barnehager, med blant annet Gnist barnehage på Flisnes. Videre kan Puskhola og Blindheim barnehage også nevnes.

Bygninger

På tomten er det oppført en enebolig over tre plan, utvendige terrasser samt en utvendig bod. Området forøvrig er bebygd med eneboliger.

Byggemåte

Info fra vedlagt tilstandsrapport:
Grunnmur er bygd opp av Lecastein. Det er drenering fra byggeår rundt huset. Det er dreneringskum ute, det er også flere stikkrenner på parkeringsplass.
Yttervegger av bindingsverk er utvendig kledd med liggende bordkledning. Boligen har 2-lags vinduer fra byggeår, enkelte glass er byttet. Vinduer i tilbygget er fra 2008. Verandadør i 2.etasje er byttet i 2018, og den har 3-lags glass. Ytterdør er fra 2008 da nytt inngangsparti ble oppført.

Takkonstruksjon av A-takstoler med innredet loftsetasje og kryploft som lagringsloft. Taket er tekket med takstein. Takrenner og nedløp av plast.
Det er veranda/ terrasser med utgang fra stue. Det er en veranda i loftsetasje med utgang fra loftstue. Det er også en steinlagt terrasse på terreng. Veranda er bygget i impregnert trevirke og betong.
Det er etasjeskillere av trebjelkelag og støpt plate mot grunn.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 184 kvm, Bruksareal: 188 kvm, Bruttoareal: 236 kvm

U.Etasje: Bta: 88 kvm, Bra: 55 kvm, P-rom: 51 kvm, S-rom: 4 kvm
1.Etasje: Bta: 88 kvm, Bra: 78 kvm, P-rom: 78 kvm
2.Etasje: Bta: 60 kvm, Bra: 55 kvm, P-rom: 55 kvm

Det er en utvendig bod på cirka 10 kvm, samt en utvendig bod i kjeller på cirka 5 kvm.

Innhold

U.Etasje: Gang/ trapperom, kjellerstue, to soverom, vaskerom og matbod.
1.Etasje: VIndfang, gang/ trapperom, bad, stue og kjøkken. Utgang fra stue til terrasser.
2.Etasje: Loftstue, bad og tre soverom. Utgang fra stue til veranda.
Trappeluke i tak på stue i 2. etg. til lagringsloft.

Utvendig bod og kjellerbod.

Standard

Boligen har et pent kjøkken som var renovert i 2010 med innredning fra IKEA med hvite høyglans fronter og laminat benkeplate med underlimt oppvaskkum. Innredningen har integrerte hvitevarer som kjøleskap- og fryseskap, oppvaskmaskin, micro, stekeovn og platetopp som er 80 cm induksjonstopp. Hvitevarer er ny i 2010 men unntak av oppvaskmaskin som er ny i 2017. Over kokesonen er det montert kjøkkenventilator. Videre er det rikelig med skap, benke og skuffeplass. Det er også belysning under overskap. Hyggelig vindu ved kjøkkenbenk gir fint lys til rommet. Nye elektriske installasjoner og nytt røropplegg i forbindelse med renovering er utført av fagfolk.

Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og ble pusset opp i samme periode. Svært romslig, og kan møbleres i ulike soner, her er det god plass til både sofagrupper med tilhørende møblement og spisebord. Store vindusflater gir godt med naturlig lys i rommet. Det er parkett på gulv og vegger er holdt i lyse tidsriktige farger. Fin vedovn gir ekstra god varme på kaldere dager, og ellers er varmepumpe montert i stuen som gir jevn oppvarming. Varmepumpe fra ca 2012. Service utført hvert 2. år.

Boligen har to helflisede bad, og et separat vaskerom.
Badet i 2.etasje ble totalrenovert av fagfolk i 2011, og er delikat og innbydende. Rommet har lyse fliser på veggene, og mørke fliser på gulv. Det er lagt varmekabler i gulv, og downlights i himling. Badet er videre utstyrt med en stor og praktisk baderomsinnredning, vegghengt toalett og boblebadekar.

Badet i 1. etg. har flislagt gulv med varmekabler, og det er malt våtromstapet på veggene. Badet er utstyrt med baderomsinnredning, toalett og dusjkabinett. Dusjkabinettet og blandebatteri er nytt i 2018. Det er også praktisk innredning med servant og høgskap. Gulvmontert wc. Selger opplyser at dette badet ble pusset opp i 2003/2004 med ny varmekabel, gulv flis, tapet, og baderomsinnredning. El. installasjon ble utført av fagfolk, ellers utført selv. Røropplegg ble ikke endret.

I underetasjen ligger boligens vaskerom som har flis på gulv med gulvvarme, og malte panelplater på vegger, pusset opp i 2017. Fin benkeinnredning med plass for vaskemaskin og trommel, laminat benkeplate med nedfelt utslagsvask. Skuffer og skap. Varmtvannsbereder på 250 liter ny i 2017 er også plassert på vaskerommet. Det er også teknisk utstyr som stoppekran, brannslange og husets sikringsskap i rommet.

Boligen har fem soverom, alle med god størrelse. Det er to soverom i underetasjen, og tre soverom på loftsetasjen. Alle er malt i lyse og behagelige farger, og har god plass til ønsket sengestørrelse, nattbord og garderobeløsning. Hovedsoverommet ble pusset opp i 2017 og her er det satt inn et stort og praktisk garderobeskap med speilfronter, og i tillegg god garderobeplass i bakkant av skapet.

Innvendige gulvflater er belagt med parkett, laminat, belegg og noe tepper. Det er flis på gulv på begge badene, samt vaskerommet og vindfang. Vegger er overflatebehandlet med malte og tapetserte vegger, noe malt panel og malte panelplater. I himlinger er det takplater.

Utvendig bod oppført ca 2008.

Nytt vindfang ble oppført samtidig med utebod, ca 2008 under eksisterende takkonstruksjon. Et praktisk tilbygg hvor det er garderobeplass, flislagt gulv med varmekabler og tapet på vegger.

Utstyr

- Varmtvannstank ny i 2017 / 250 liter.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Villavent avtrekk fra våtrom

Kjente feil og mangler

Gulv i yttergang (vindfang/ tilbygg) har seget noe. Feil type isoporplate er trolig årsak.
Vindu på soverom sør øst i 2. etg. er dårlig og bør snart byttes.
Dårlig drenering fra den ene sluken utvendig på tomt. Denne er drenert til steinfylling, men ikke inn mot husmur. Det har derfor ingen betydning for huset.
Noe råte på levegg mot øst. Ikke på husvegg.
Fastmontert takstige ikke godkjent etter dagens regler iflg. kommentar fra feier.
Litt rust på pipehatt.

Oppvarming

Pipe er bygd av Leca eller lignende. Ildsted montert i stue i 1. etg.
Det er varmekabler i flere rom i kjeller samt baderom og vindfang.
Varmepumpe i stue i 1. etg.

Parkering

Det er plass til flere biler på tomten. Videre er det gjesteparkeringer i feltet.

Adkomst

Adkomst via kommunal gate, blindgate uten gjennomgangstrafikk. Lett tilkomst.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten har asfalterte uteområder ved parkeringsareal, støpt platte og trapp ved inngangsparti. Pent opparbeidet hage med plen, pydbusker, eple- og plommetrær, bærbusker, videre er fine terrasser og uteplasser.

Tilliggende fasiliteter

Det er to oppgraderte leikeplass i feltet. Det er kvartalsleikeplass i forkant av eiendommen, denne er sentrert mellom husene og er skjermet. Et kjært sted for de minste barna. Den andre er i utkanten av feltet. Begge er oppgradert de siste åra med nye godkjente lekeapparat. Ellers er skoleplassen like ved, ballbinge i tilknytning til denne.
To gjesteparkeringsplasser like ved.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle de erklæringer som er tinglyst og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse:
Erklæring tinglyst 03.09.1986 med dagboknr 7526-2/58 - Pliktig medlemskap i huseierforening/velforening.
Erklæring tinglyst 03.09.1986 med dagboknr 7526-3/58 - Bestemmelse vedk. tekniske anlegg

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp via private stikkledninger.
Adkomst fra offentlig vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse foreligger for eneboligen, datert 27.02.1987.
Ferdigattest foreligger for tilbygg til bolig, datert 29.06.2011.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 156 291,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 700 130,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i reguleringsplan for Emblemsvåg - Flisnes, Ålesund kommune. Planen er datert 27.09.1978, og eiendommen er regulert til boligbebyggelse. En kopi av planen med tilhørende bestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Strøm, ca kr. 2200,-/ 2400,- pr mnd. inkl nettleie.
Kommunale avgifter Kr. 18 198 pr. år. Vann- og avløp, avfall og feiing.
Forsikring i KLP ca kr 5 500,- pr år (polisenummer 1976117)
Eiendomsskatt: Kr. 7400,- per år.
Velforening årlig avgift kr 500,-, dette dekker vedlikehold leikeplass, postkasestativ etc.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PrivatMegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
Det er utført endringer av innredning etter opprinnelig bygningstegning, bla innredning av oppholdsrom i kjeller.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/ feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, utgjør dette ingen mangel ved boligen. Hvitevarer i kjøkken medfølger, øvrige hvitevarer som vaskemaskin og trommel medfølger ikke.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er ingen separat utleiedel i boligen, hele boligen kan fritt leies ut om ønsket.

Konsesjon / Odel

Ikke aktuelt.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.