X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skodje – Skodje

Langnesvegen 54

Skodje – Skodje

Langnesvegen 54

Prisantydning
3.490.000
Primærrom
243m²
Bruksareal
281m²
Soverom
6 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder/ Eiendomsmegler/ Partner
97 47 40 88
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Fylling
6729
Skodje
46671870

Hanne Vadset Knotten

Daglig leder/ Eiendomsmegler/ Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Beliggenhet

Fylling i Skodje er utfartssted for Ålesund og omegn, med flotte turmuligheter sommer og vinter. Fylling har milevis med skiløyper om vinteren og mange kilometer med skogsveger for turmuligheter om sommeren. Eiendommen ligger i sydhelling med sol hele året, og har fri utsikt over Fyllingsvannet. Fjellene ved Hjørundfjorden sees i det fjerne. Fyllingsvannet har fine bademuligheter, muligheter for fiske og kajakkpadling videre mot Engesetdalen og Vadset i Haram. Avstanden til Skodje sentrum med butikker, skoler, barnehager og servicetilbud er ca 4 km. Avstand til busstopp er 400 m. Det er fri skoleskyss til barne- og ungdomsskolen. Eiendommen har stor tomt på 2300kvm, med opparbeidet hage og mange muligheter for uteplasser rundt huset. På nedre halvdel av tomten er det plass til f.eks. bolig, stall, luftegård, verksted eller andre typer bygninger.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Det er særs gode friluftsmuligheter i og rundt Fylling. Vi fremhever turstier og preparerte skiløyper på Fylling og i nærområdet, rundt Svartløken til Tomresetra og til Ørskogfjellet i øst. Løypene går også til Engesetfjellet og Frostatinden i nordlig retning. Her er muligheter til golf på 18 - hulls golfbane på Solnør, dykking i Skodjestraumen, båtliv, padling og bading på selve Fylling og i Skodjevika.
Kun 20 minutters kjøring til Moa, og 35 minutter til Ålesund sentrum.

Se skiløypekart for området blant bildene.

Bygninger

Arkitekttegnet, vertikaldelt generasjonsbolig med hoveddel og utleiedel, byggeår 1981. Begge boenheter er oppført med 2 etasjer.
Hoveddelen har 4 soverom, bileilighet har 2 soverom. Det er romslig terrasse langs hele sydsiden, med utgang fra stue i begge boenheter
og terrasse mot øst utenfor hovedsoverom i hoveddel. Dobbel garasje med stort loftsrom, byggeår 1988. Uthus med privat renseanlegg og
hagebod med tilhørende uteplass, byggeår 1996. Uthus/ vedbod er ombygd i 2018.

Byggemåte

Boligen:
Grunnmur i Leca lettklinkerblokker 25 cm.
Yttervegger med 148mm bindingsverk. Yttervegg mellom boenheter er utført med Lecablokker og 5 cm utforing på hver side i
underetasje. I 1.Etasje er det oppført 2 bindingsverkvegger i 98 mm, kledd med ett lag gips i hovedleilighet og ett lag gips og ett lag
veggsponplate i bileilighet.
Saltak oppbygget med plassbygde sperrer og forenklet undertak.
Taktekking med Koramic Modula teglstein - taket er nytt i 2017.

Garasje/ uthus:
Grunnmur i lettklinkerblokk.
Yttervegger i bindingsverk. Utvendig liggende, enkelfalset trekledning.
Takkonstruksjon som plassbygget sperretak, limtre-drager i møne.
Taktekking med originale Plannja stålpanner.
2 stk leddporter i gran, med motordrift.
Vinduer med enkle glass og 2-lags isolerglass i trekarm.

Innvendig har 1. etasje betongplate på gulv, lettklinkerblokk og uinnredd bindingsverk på vegg og synlig bjelkelag i etasjeskiller.
Loft har gulvbjelker tekket med bord og 11 mm hard huntonittplate, veggflater er ikke innredet. synlig sperrekonstruksjon i himling, ikke innredet.
Vinduer i gavler med 2-lags isolerglass i trekarm.
Innlagt strøm, utelamper styrt med fotocelle- og klokkestyring, montert 3-fase kontakt og det er motordrift på garasjeporter.

Bod med renseanlegg:
Fundament: Støpt betong.
Grunnmur: Oppført i lettklinkerblokk.
Yttervegger: Oppført i isolert, 98 mm bindingsverk ifølge eier. Tekket med liggende ukantet kledning, villmarkspanel.
Takkonstruksjon: Heltresperrer, undertak av rupanel.
Yttertak: Tekket med torv.
Dører og vinduer: Ytterdør panelt utvendig og balkongdør med tolags-glass. Koblede vinduer i trekarm.

Innvendig er det 2 rom med renseanlegg i det ene og uthusrom (hagestue/ leikestue/ bod) i det andre:
Rom med renseanlegg: Gulvflater: Støpt betongplate på gulv. Veggflater: vannfaste sponplater, malt. Himling: Vannfaste sponplater, malt.
Uthusrom: Gulvflater: Støpt betongplate på gulv, belagt med furubord. Veggflater: Panel. Himling: Panel. Innlagt strøm.
Renseanlegg fra Biovac Environmental Technology AS, www.biovac.no. Anlegg med biologisk/ kjemisk rensing. Anlegget har kapasitet med 10 personekvivalenter, installert 1997.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 243 kvm, Bruksareal: 281 kvm, Bruttoareal: 318 kvm

Hoveddel:
1. etasje: Bta 96 kvm, Bra 88 kvm, P-rom 88 kvm.
Underetasje: Bta 105 kvm, Bra 91 kvm, S-rom 27 kvm, P-rom 64 kvm.

Bileilighet:
1. etasje: Bta 65 kvm, Bra 59 kvm,P-rom 59 kvm.
Underetasje: Bta 52 kvm, Bra 43 kvm, S-rom 11 kvm, P-rom 32 kvm.

Garasje:
1 etasje: Bta 50 kvm, Bra 45 kvm, S-rom 45 kvm
Loft: Bta 21 kvm, Bra 20 kvm, S-rom 20 kvm.

Uthus: Bta 17 kvm, Bra 14 kvm, S-rom 14 kvm
Vedskjul: Bta 11 kvm, Bra 10 kvm, S-rom 10 kvm.

Innhold

Hoveddel:
1. etasje: Hall/ trapp, stue/ kjøkken, gang, bad, 2 soverom.
Underetasje: Gang/ trapp, kjellerstue, bad, vaskerom, 2 soverom og 3 boder.

Bileilighet:
1.Etasje: Vindfang, stue/kjøkken, bad, soverom, trapperom.
Underetasje: Kjellerstue/trapp, vaskerom, soverom og 2 boder.

Standard

Stor, innholdsrik familiebolig beliggende i naturskjønne omgivelser.

Hoveddel:
Inngangspartiet til hoveddelen er stein- og singelbelagt med flislagt trapp inn til boligens entré. Stuen er lys med gode lysforhold og god takhøyde.
Stue/ spisestue går i vinkel og her har man også utgang til solrik terrasse med god utsikt. Peisen på stuen er plassert midt mellom rommene og kan dermed nytes fra flere sider.

Fra spisestuen er det videre tilkomst til kjøkkenet som har lekker innredning fra Fossline med hvite profilerte fronter. Innredningen består av skuffeseksjoner samt overskap/ noen med glassdører. Det er integrerte hvitevarer i innredningen med komfyr i høyskap, induksjon platetopp med ventilator i stål og glass samt stort kjøleskap og oppvaskmaskin med møbelfront. Lekker 3-stav parkett i Merbau på gulv.

Pent bad i første etasje som ble pusset opp i 2014, med ny termostatstyrt varmekabel, nytt gulvbelegg, nye Wall and Water veggplater, limte taklister, nytt vindu, heltre dør og malt tak. Montert veggklosett og dusjkabinett fra 2014, servant med skap 2016. Avtrekksvifte montert i 2017. Servantinnredning med folierte skuffefronter i høyglans hvit. Helstøpt servant med ettgrep armatur og Bidetta hånddusj.

Det er 2 soverom i 1. etasje, begge er romslige med skyvedørsgarderobe fra vegg til vegg. Hovedsoverom har god plass til dobbeltseng og utgang til terrasse.

I 1. etg på hoveddelen er det romslig hall med oppbevaringsmuligheter/ skyvedør med speil.

I underetasjen på hoveddelen er det stor kjellerstue/ kontor med utgang til hage.
Det er også to gode soverom i denne etasjen samt 3 boder.

Praktisk og fint bad i underetasje med støpt flislagt gulv med termostatstyrte varmekabler, sokkelflis. Våtromsplater på veggene og slett gipshimling. Servant med ettgreps blandebatteri, dusj og gulvtoalett, skap med speildør over toalett. I taket er det ny avtrekksvifte med fuktføler og manuell bryter, tilluft via spalteventil i vindu og spalte under dør.

Romslig vaskerom med plass til oppbevaringssystemer/ reol/ hyller. Utslagsvask med benk. Opplegg til oppvaskmaskin og tørketrommel. Ny avtrekksvifte med fuktføler og manuell bryter.

1. etasje har gulvflater belagt med Merbau parkett, laminatflis i gang, Veggflater har tapetserte plater og hvitmalte himlingsplater, malt panel i skråhimling stue, lakkert furupanel i skråhimling hall.
Underetasje har Parkett i ask og vinylbelegg, malt- og lakkert panel, tapet/brystningspanel, hvitmalte himlingsplater, malt- og lakkert panel.

Bileilighet:
Leiligheten har stilfull og moderne inngangsparti med trendy tapet og gulv. Inngangen til leiligheten er ved siden av hoveddelens inngang.
Stuen er lys med rikelig belysning inn fra de store vinduene på stuen. Det er utgang til terrasse og det er montert vedovn på stue som gir en god varme på kaldere dager.

Det er åpen løsning inn til kjøkken som har innredning fra Epoq med slette fronter i høyglans. Benkeplaten er i Laminat. Det er lagt Wall and Water våtromsplater mellom benk og overskap. Kantlimt 1-1/2 vask med avrenningsbrett i rustfritt stål. Ettgrep armatur med C-tut. Uttrekkbare avfallsbeholdere. Kolonialskuffer og 180 graders hengsle på gryteskap og dør under oppvaskbenk. Kjøkkenet har Bosch kjøle-/ fryseskap (221l/ 66l) av nyere dato, Siemens oppvaskmaskin ny i 2018 og plass til komfyr. Integrert hvitlakkert ventilator.

Bileiligheten har et totalrenovert, innbydende og romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng i 1. etasje, og et romslig soverom i underetasjen. Der er også plass til dobbeltseng. I underetasjen er der også kjellerstue med plass til en sofa/seng, skrivebord og TV og bodplass under trappa. Der er vaskerom med varmtvannsbereder, veggmontert skyllekum, overskap, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og avtrekksvifte med fuktstyring og manuell bryter. Vaskerommet har utgang direkte til hagen og overbygd tørkeplass under veranda. Der er 2 romslige boder.

1. etasje har praktisk og romslig bad med et høyt skap (50x200cm), servantinnredning med skuffer, et overskap, speil og belysning. Gulvmontert wc og dusjvegger i buet glass med garnityr på vegg. Støpt gulv med varmekabel, på trebjelkelag. Gulvflaten er tekket med vinylbelegg. Våtromsplater på veggflater. Hvitmalte himlingsplater. Badet har avtrekksvifte med fuktføler og manuell bryter.

1. etasje har gulvflater belagt med laminat (Tarkett) i soverom, 3-stav parkett (Hevea-gummitre) i stue/kjøkken, vinylbelegg i vindfang, tapet og malt panel på veggflater, malt panel og malte himlingsplater (stue har skrå himling).
Underetasje har gulvflater med 3-stav parkett i eik i kjellerstue/trapp, vinylbelegg, tapetserte plater, malte plater (boder) på vegg himling med og panel, stedvis malt.

Endringer siden byggeår

I 2018 ble det lagt frostsikker keramisk flis på betongtrapp og lagd nytt rekkverk.

i 2017 ble hele taket med tilhørende detaljer skiftet. Rom med skrå himling ble etterisolerte, det ble lagt ny tro med Coraastrong diffusjonsåpen undertakstduk, og diffusjonstett undertak over kryploft. Det ble montert 2 toms sløyfelekter og steinlekter, nye gradrenner, takfotbeslag, takrenner og stuprør og Koramik Modula sort, glatt taksten og snøfangere. Nye pipebeslag og takhatter. Forlenget pipe på hoveddel og montert nye stigetrinn og en feieplattform.

I 2016 ble det utført eltilsyn av Elsikkerhet Møre v/ Øyvind Mørch, 25.04.2016. 4 avvik ble lukket av autorisert installatør 11.05.2016.

Ålesund brannvesen utførte kontroll av piper og ildsteder i mars 2018. Det ble bare gjort merknad på innkledning av elementpipene i underetasjen. Feilen blir rettet så snart det er praktisk mulig, etter avtale med brannvesenet.

Hoveddel:
På vaskerom ble det i 2018 montert ny avtrekksvifte med fuktstyring og timer.
På bad i kjeller ble det satt inn ny heltre dør. Ny himling/tak og avtrekksvifte.
Soverom i kjeller: Skifta til heiltre dør og nytt listverk. Nytt energiglass i hjørnet, 3-lags glass montert i eksisterende karm.
Liten gang utenfor bad og soverom fikk ny tapet og lister, og malt himling.
Nye vindu på begge soverom i 1. etasje, med 3-lags glass.
2017 Ny Siemens induksjonstopp.
2014 Oppussing av bad 1.etg: Nytt vindu, ny heltredør, nye termostatstyrte varmekabler, gulvbelegg, veggkledning og hvitevarer. Avtrekksvifte med fuktstyring og manuell styring med timerfunksjon.
2013 Malt vegger i hovedsoverom.
2010 Oppussing av bad i kjeller: Nytt vindu, nye termostatstyrte varmekabler, flisgulv, veggkledning og sanitærutstyr.
2008 Oppussing av kjøkken: Ny innredning, type Fossline, Malt Shaker m/heltre benkeplater og underlimt vask fra norske Foss Sekkeri
AS, og nye integrerte hvitevarer fra Miele.
Nytt Merbau parkettgulv, ny tapet og maling av himling i stue/kjøkken.
2008 Oppussing av 2 soverom og gang/entre i 1.etasje, med ny Merbau parkett, maling av vegger i gang, samt tak og tapet i soverommene.
2008 Begge soverommene i 1. etasje fikk nye skyvegarderober med speildører og nye dører.
2008 Oppgradering av elektrisk anlegg. Montert automatsikringer, jordfeilbryter , overspenningsvern og jordingskontakter i de fleste rom.
Montert ny peisovn på stue.
Ny varmtvannstank, utvendig vannutkaster og nytt røropplegg innvendig i vaskerom. Nye overflater i vaskerom med gulvbelegg, veggkledning og maling.
2007 Nytt vindu på kjøkken
2005 Pusset opp soverom i kjeller med nytt gulvbelegg og maling av vegger og himling.
1992 Innredet kjellerstue.

Leilighet:
2018 Kjøkken: Ny oppvaskmaskin.
2017 Satt inn ny dør mellom vaskerom og kjellerstue/trapp.
2016 Kjellerstue: Avrettet gulv og lagt ny eikeparkett. Flyttet varmtvannstank til vaskerom.
Vaskerom: Skiftet røropplegg fra og med stoppekran, nytt blandebatteri, ny varmtvannstank 198 liter, montert Wall and Water på
vaskeromsvegg i våtsone.
Skiftet komplett kjøkkeninnredning og belysning, merke Epoch. Slipt ned og lakkert om gulv 3 strøk i kjøkken og stue. Malt tak på kjøkken og stue, 2 strøk sperregrunning og 2 strøk Lady Supreme. Malt alle lister, vinduskarmer, verandadør og skorstein.
Soverom: Ny tapet, nytt laminatgulv (tarkett). Nye lister og malt alle lister, vinduskarmer og vindu. Malt skapdører, klesskap og himling.
Bad: Malt tak, vindu, dør og listverk. Montert avtrekksvifte med automatisk fuktstyring og manuell styring. Montert nytt servantskap, servant og gulvklosett.
Vindfang: Nytt gulvbelegg, malt himling, karmer og montert nytt listverk.
2008 Innredet boder i bakre halvdel i kjeller med isolert, flytende gulv, 10 cm utlekting, isolering og kledning av yttervegger.
2005 Oppussing av bad, med nye varmekabler, ny veggkledning, dusjhjørne.
1996 Pusset opp vaskerom i bileilighet med gulvbelegg, utlekting og kledning av yttervegger, tapetsering.

Uthus/ bod bak huset 2018:
Uthuset ble bygd om og frigjort fra huse, skifta sperrer og lekter, bordkledd rundt heile og lagt takstein av same type som på huset.
Koramic Modula, glatt, svart takstein. Bergnabb bak huset ble sprengt ut og rydda i 2017 og planert med singel i 2018.

Renseanlegg 2017:
Montert ny blåsepumpe for reaktortanken og ny matepumpe i mottakstank. Ny pakning på golvluke over mottakstank.

Takstmannens faglige vurdering

Eiendommen er betydelig oppgradert, og omfattende vedlikehold er utført senere år, m.a. med ny Koramic Modula tegltakstein i 2017.
Rom med åpen skrå himling ble etterisolert.

Grunnmur har stedvise sprekker i puss er observert, spesielt ved hjørne mot SØ.
Drenssystemet ligger under bakkenivå, og er en skjult konstruksjon.
Originale vindu med isolerglass har alder ca. 37 år, med utgått anbefalt brukstid. Gjenstående teknisk levetid er usikker. Fornying i kommende tiårsperiode må påregnes.
Rekkverket er for lavt. Det anbefales rekkverkhøyde på 1 m ved rehabilitering. Heltredrager under bjelker utenfor bileilighet har nedbøyning mellom søyler. Forankring mellom søyler og stolpesko bør forbedres. Det anbefales forsterkning av drager/flere søyler.

Skorstein er dekket av veggplater i underetasje. To sider skal ha tilsynsmulighet i hele lengden. Avviket er bemerket i tilsynsrapport datert 22.03.18. Eier opplyser at metode for lukking av avviket er avtalt med Ålesund brannvesen, og at det vil bli utført så snart som mulig.

Bad i hoveddel, det er ikke tilstrekkelig lokalt fall til sluk, noe ufagmessig utførelse med stedvis nivåforskjeller mellom fliser.

Vaskerom i bileilighet, alder på membran er over 20 år, anbefalt brukstid er utgått. Har liten fuktpåkjenning på overflater i brukssituasjonen. Våtrommet fungerer med dette avviket.

Kobberrør med tilhørende loddeskjøter har alder ca. 37 år, anbefalt brukstid er utgått.

Eier opplyser om at vannkvalitet i Skodje vassverk er svært god, med gjennomsnittlig PH-verdi på 7,0 (48 prøver gjennom året i 2017).

Del av kryploft har lav takhøyde. Kun tilgjengelige deler er inspisert. Kryploft i bileilighet har vanskelig tilgjengelighet og er vurdert fra luke. Bod med tilkomst fra kjellerstue hadde tett lagring som hindret inspeksjon.

Møblering

Boligen er innholdsrik med gode møbleringsmuligheter i hoveddel, bileilihet og på de mange flotte utearealene.

Oppvarming

Varmepumpe luft til luft som primærvarmekilde. Elektrisk oppvarming via varmekabler, panelovner og reflektorovn. Vedfyring i stue i begge boenheter.

Parkering / Garasje

På tomten er det gruslagte veien/ parkeringsarealer som gir god plass til parkering i tillegg til dobbel garasje.

Adkomst

Se kartskisse på høyreside i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din start til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet av PrivatMegleren.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten ligger usjenert til i sydvendt, lett hellende terreng. Tilkomst fra kommunal, gruset tilkomstvei til biloppstillingsplass og garasje på tomtens vestre del. Tilkomst til hovedinngang er belagt med natursteinsheller. Hagen er velstelt og smakfullt tilplantet med prydvekster, plen og frukttrær. Oppstillingsplass for bil syd for bygningen. Tomten ble for få år siden utvidet mot sør, til kommunevegen med ca. 1,3 dekar. Hele tomten er drenert og opparbeidet med plen. Samlet areal er 2304,5 m². Det er opparbeidet veg tvers over tomten mellom gammel og ny del, slik at det er enkel tilkomst til renseanlegg og til hoveddelen av huset. Dissestativ i hagen medfølger ikke.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Følgende ligger tinglyst på eiendommen:
2008/987827-2/200 Bestemmelse om veg tinglyst 08.12.2008
1979/105711-3/58 Bestemmelse om veg tinglyst 13.08.1979

Vei / Vann / Avløp

Adkomst: Privat
Vann: Offentlig nett
Avløp: Privat renseanlegg med tørking av slam. Det er derfor ikke mulig med slamtømming. Skodje kommune fornyet fritak for slamtømming i eget vedtak, etter at ÅRIM overtok slamtømming i kommunen.

Midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse foreligger datert 26.08.1981. Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998, jf. Plan- og
bygningsloven §21-10.
Det er fremlagt ajourført plantegning av Arnold Hoddevik, samt søknad om bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel, godkjent av
kommunen 30.05.2018.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 716 242,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 291 975,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Kommuneplan for Skodje kommune er gjeldene. Eiendommen er regulert til bolig.
Utsnitt av reguleringskart med reguleringsbestemmelser er vedlagt i salgsoppgaven. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til
reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Skodje kommune.

Faste, løpende kostnader

Strømforbruk i 2017 var 34225 kWh for begge boenheter, av disse utgjorde leilighetens forbruk 12081 kWh, dette avregnes på kontramåler.
Kommunale avgifter Kr. 8 966,25 pr. år
Vann, renovasjon og feiing.
Forsikring i Gjensidige / 20751320 kr 8 624 (polisenummer )
Eiendomsskatt: 4582,- årlig.
Det må påregnes å betale en serviceavgift på slamrenseanlegget.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Elektrisk installasjon ble kontrollert av Elsikkerhet Møre v/Øyvind Mørch 25.04.2016. Påpekte avvik ble lukket av autorisert installatør, og signert rapport innsendt 11.05.2016.

Utført kontroll av fyringsanlegget av Ålesund brannvesen 22.03.2018. Merknad gitt for kledning av elementpipe i underetasje. Metode for retting er avtalt med Ålesund brannvesen, og blir utført så snart som mulig, i flg. opplysning fra eier.

VV-bereder OSO Super S200, volum 198 liter, prod.år 2015 i bileilighet.
VV-bereder OSO Super S200, volum 198 liter, prod.år 2007 i hoveddel.

Huset er utstyrt med 3 stk pulver brannslukker.
Det er brannvarslere i hele huset, skiftet til type Housegard ORIGO optisk i 2016. De er seriekoblet i hver boenhet.
Hoveddel: I alt 5 stk i serie, 1 i Kjøkken/stue, 1 i hvert soverom, 1 i kjellerstue pluss to enkeltstående av annet merke (vaskerom og entre)
Utleiedel: I alt 4 stk seriekoblede i kjøkken/stue, soverommene og vaskerommet.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, utgjør dette ingen mangel ved boligen. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Radonmåling vart utført vinteren/ våren 2014, med i alt 6 sporfilmer i soverom, stue og kjellerstue. Målte verdier var 20, 31, 40, 29, 23, 22, dvs langt under grensene

Adgang til utleie (boligformål)

Eiendommen har pr. i dag 7000,- + strøm for utleie av bileilighet som er en godkjent utleiedel i boligen.

Konsesjon / Odel

Egenerklæring om konsesjonsfrihet må signeres pga tomtens størrelse over 2 da..

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.