X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Ålesund-Ellingsøy – Ellingsøy

Ellingsøyvegen 370

Ålesund-Ellingsøy – Ellingsøy

Ellingsøyvegen 370

Prisantydning
1.250.000
Primærrom
65m²
Bruksareal
65m²
Soverom
2 rom
Rom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
92 26 01 25
Salgsoppgave
8.9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.6 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.8 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Grimstad
274112
Ålesund
4719921310

Helene Sætre

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Beliggenhet

Fritidseiendommen er beliggende i naturskjønne omgivelser bare 50 meter fra strandlinjen. Det er mye skog på eiendommen som gir lite innsyn fra naboer. Ved å ta ned trær på sørsiden av eiendommen får man flott utsikt utover Ellingsøyfjorden og mot Ålesund. Det er flere turmuligheter i nærområdet som fjellturer til Myklebosthornet og Rørene eller skogstur til Ljørusta. Det er ca. 3 min med bil til dagligvarebutikken Kiwi Kverve. Det er ca. 10 min med bil til Ålesund sentrum hvor man har kjøpesenter, detaljbutikker, legesenter, apotek, vinmonopol, kulturelle begivenheter, restauranter og kaféer.

Bygninger

På eiendommen er det oppført fritidsbolig, redskapsbod og et uthus. Den eldste delen av fritidsboligen ble oppført i 1964. I 1967 ble tilbygget oppført med stue, bad og vindfang. Redskapsboden ble oppført i 1981. Den andre uteboden er ikke medtatt i verditaksten, da denne har stort behov for renovering.

Byggemåte

Fritidsboligen er fundamentert med grunnmur i betong på fast grunn av fjell/fyllmasser. Yttervegger er konstruert i bindingsverk med isolasjon og har liggende bordkledning. Yttertaket er konstruert med saltak av taksperrer og er tekket av pappshingel. Loddbord av kledningsbord. Takrenner og luftehatter av metall. Vinduer med enkelt glass. Hovedytterdøren er malt tredør med glassfelt.

Elementpipe fra byggeår med montert vedovn stående på stålplate.

Tretrapp/stige opp til loftet.

Redskapshuset er oppført i enkle fundament og trebjelker belagt med gulvbord. Yttervegger er konstruert i bindingsverk med utvendig liggende bordkledning. Yttertak er av skråtak, tekket med papp.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 70 kvm

Første etasje: P-rom: 65 kvm, Bra: 65 kvm, Bta: 70 kvm.
Loft: 24 kvm i gulvareal, ikke målbart.

Redskapsbod:
Første etasje: S-rom: 13 kvm, Bra: 13 kvm, Bta: 16 kvm.

Innhold

Første etasje: Vindfang, bad, stue, kjøkken, gang og to soverom.
Loft: To rom som blitt benyttet som soverom.

Redskapsbod
Første etasje: Bodrom.

Standard

Sjarmerende renoveringsobjekt beliggende i naturskjønne omgivelser like ved sjøen. Eiendommen har lite innsyn fra naboer, og om man ønsker har man muligheter for en flott utsikt utover Ellingsøyfjorden. Fritidsbolig bærer preget av alder og slittasje, men tomten er romslig og ligger fint til i terrenget. I tillegg er det stort potensial i fritidsboligen for oppgraderinger.

Den lyse og romslige stuen er selve hjerte i hytta. Det er store vindusflater som gir godt med naturlig lys og mulighet for flott utsikt utover Ellingsøyfjorden. Det er god takhøyde i rommet som gir en god romfølelse. I tillegg er det enkel adkomst ut til selve hagen. Det er montert vedovn i stuen. Her er det stort potensial og noe utbedringer må gjøres.

Kjøkkeninnredningen har finerte fronter og har stålplate med støpt, dobbel servant. Det er malte plater og tapet på vegg. Frittstående kjøleskap. Mekanisk vifte montert på vegg. Kjøkkenet er bindeleddet mellom stuen og soveromsdelen i hytten. Det er to soverom i første etasje med innebygde garderobeskap. I gangen er det en stige opp til loftet. Dette er ikke et målbart areal, men man har muligheter for å benytte rommene til soverom om man ønsker det.

Badet har enkel servant, toalett og dusjkabinett. Badet har behov for oppgraderinger, men i dag er det malt, støpt gulv og hvitkalket trepanel på veggene.

Innvendige overflater er belegg og originalt tregulv på gulvet. Hvitkalket panel og tapet på veggene. Trepanel i himlinger.

Utstyr

- Naturlig ventilering.
- Elektrisk anlegg med 2x35 A inntakssikring. Eldre sikringsskap med skrusikringer.

Oppvarming

Vedovn og elektriske ovner.

Parkering / Garasje

Parkering like ved hovedvegen.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg. Se kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din start til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med PrivatMegleren visningsskilter.

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen er beliggende i skrående terreng med nærhet til sjø. Det er laget til flatt terreng like ved hovedvegen hvor man kan sette fra seg bilen. Tomten er preget av naturen og det er mye skog som skjermer for den vakre utsikten over Ellingsøyfjorden. Skogen vendt mot nord skjermer eiendommen godt og det er lite innsyn.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Tinglysning datert 08.09.1958 - Dagboknr.: 302668-3/58: Bestemmelse om gjerde.
Tinglysning datert 08.09.1958 - Dagboknr.: 302668-1/58: Registrering av grunn.
Tinglysning datert 08.09.1958 - Dagboknr.: 302668-2/58: Bestemmelse om veg, vannrett og vann/kloakkledning.

Vei / Vann / Avløp

Adkomst fra offentlig veg via privat stikkveg. Tilknyttet privat vann og avløp.
Tilknyttet Ellingsøy Vannverk.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for tilbygget datert 28.08.1981. Byggetegningene har avvik for faktiske forhold.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting kr 138 379,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

I kommuneplanen arealdel for 2016-2028 er eiendommen regulert til nåværende LNFR- område for spredt bolig-, fritids- eller næringsbebyggelse.

Faste, løpende kostnader

Strøm, ca kr. 1 000 pr mnd.
Kommunale avgifter kr. 1 089,55 pr. halvår
Hytte og fritidsrenovasjon
Forsikring i If forsikring kr 5 689 (polisenummer 1778759)
Eiendomsskatt: kr 378,- pr halvår.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PrivatMegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Takstmannen anbefaler på generelt grunnlag å få bestilt/utført en el sjekk fra eltakstmann for å kontrollere anlegget. Dette er spesielt for el-anlegg eldre enn 25-30 år.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Eiendommen kan fritt leies ut.

Konsesjon / Odel

Det er hverken konsesjon eller odel på eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.