X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Ålesund-Nørve/Larsgården – Ålesund

Sjømannsvegen 17G

Ålesund-Nørve/Larsgården – Ålesund

Sjømannsvegen 17G

Prisantydning
1.850.000
Primærrom
32m²
Bruksareal
32m²
Soverom
1 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner
92 80 63 19
Salgsoppgave
8.8 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
5.7 / 10
Naboskapet
Høflige
8 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Volsdalsberga
1010708
Ålesund
4719921310

René Skarmyr

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

105-18-0134

Eier

Vår Maja Nyland Frodesdotter

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 133 Bnr. 352 Snr. 60 i Ålesund kommune

Etasje

3

Byggeår

2010

Areal

Primærrom: 32 kvm, Bruksareal: 32 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 4835 kvm

Forretningsfører

OBOS

Velkommen til Sjømannsvegen 17G

Dette er en lekker 2-roms selveierleilighet med fin beliggenhet i et populært område på Volsdalsberga. Fjernvarme og varmtvann er inkludert i månedlige fellesutgifter. Heis, garasjeplass og balkong med kveldssol må også trekkes frem. Sentral beliggenhet med kort vei til både skole og barnehage, butikk og bussforbindelse, samt til utmerket turterreng på Aksla og flotte badeplasser på Volsdalsberga.

Leiligheten har meget god standard, og arealet er svært godt utnyttet. Romslig helfliset bad/vaskerom med vannbåren varme i gulv, pent kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer og store vindusflater som gir god romfølelse i leiligheten. Det medfølger sportsbod på 5 kvm som er plassert ved parkeringsplassen i garasjeanlegget.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Sentral beliggenhet på Volsdalsberga, circa 2,5 km fra Ålesund sentrum. Det er gangavstand til skoler, butikk og bussforbindelse, samt fine tur- og badeplasser på Voldsdalsberga. Det er også kort vei til Aksla som kan by på rikholdige turmuligheter. Color Line stadion og Sunnmørshallen ligger like ved eiendommen.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi Nørve som ligger cirka 600 meter fra eiendommen. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Ålesund sentrum som har et rikt utvalg av butikker og spisesteder, samt kulturtilbud. Fra eiendommen er det cirka 12 minutter til Nordvestlandets største kjøpesenter AMFI Moa med over 170 butikker.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav busstoppet i Hellandbakken ligger cirka 800 meter fra leiligheten. Her går bussrute 618, 611 og 624 hyppig til blant annet sentrum, NTNU og Moa, enten via Lerstadvegen eller Borgundvegen. Bussrute 618 har avganger hvert 15. minutt det meste av dagen, mens 611 og 624-bussene går hver time.

Bydelen har flere videregående skoler. Ålesund VGS tilbyr yrkesfaglige studieretninger og ligger sentralt til på Volsdalsberga bare 300 meter fra eiendommen. Latinskolen tilbyr studiespesialiserende studieretninger og ligger ca. 2 km fra leiligheten, det samme gjør Fagerlia VGS. Det er også gangavstand til NTNU og NMK.

Bygninger

Sameiet består av boligblokker med totalt 72 eierseksjoner.

Byggemåte

Støpte fundamenter på fjellgrunn. Støpte grunnmurer/yttervegger forblendet med strukturert overflate (Sto Nordic Fasadekledning). Antas støpt dekke med takfolie/pvc-duk e.l. Vinduer og verandadør med 2-lags energiglass. Vedlikeholdsfrie karmer. Lamellgardiner. Brann og lyd -klassifisert ytterdør til leiligheten. Grå glatt overflate. Støpte etasjeskillere. Nordvendt balkong på 8,5 kvm med flislagt dekke og glassrekkverk/stålkonstruksjon. Dobbelkontakt, og 2 spotter i himling. Flislagte trapper/fellesareal.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 32 kvm, Bruksareal: 32 kvm

Bod i underetasje: 5 kvm.

Innhold

3.etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom, 1 soverom.
Underetasje: Garasjeplass og bod.

Standard

Lekker leilighet med meget god standard på innredninger og overflater. Fargevalget er lyst og moderne, og store vindusflater gir god romfølelse, godt med naturlig lys og lar den fine utsikten komme til sin rett.

Kjøkkeninnredning fra HTH med hvite, glatte fronter, laminat benkeplate med keramisk platetopp og underlimt oppvaskkum. Fliser på vegg over benkeplate. Kjøkkenventilator, fullintegrert oppvaskmaskin, stekeovn og kjøleskap.

Romslig bad/vaskerom med fliser på gulv og vegger. Vannbåren varme i gulv. Badet har servantinnredning med to hvite, glatte dører, laminat benkeplate med underlimt servant. Stort speil med tre spotter. Dusjhjørne med to glassdører. Vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Det er eikeparkett og fliser på gulv. Malte flater og fliser på vegger. Malt gipshimling med downlights. Hvite, glatte innerdører. Skyvedørsgarderobe med to speildører i entré/gang, samt skoskap.

Utstyr

- El-skap med sikringsskap med automatsikringer, jordfeilbryter, og overbelastningsvern.
- Fjernvarme med radiator i stuen. Gulvvarme på baderom.
- Brannslukningsapparat i leiligheten. Seriekoblet røykvarsling i bygget.
- Takventil med mekanisk avtrekk baderom.
- Spotter/dimmere i leiligheten.
- Port-telefon m/kamera. Fiberoptisk kabel i leiligheten.

Oppvarming

Fjernvarme med radiator på stuen og vannbåren varme i gulv på bad.

Parkering / Garasje

Leiligheten disponerer egen biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Denne er på 13 kvm. Gjesteparkering på østsiden av blokkene, samt 2 plasser på vestsiden og merkede gjesteplasser i garasjen.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig vei. Se kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med PrivatMegleren visningsskilter.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten i sameiet er pent opparbeidet med grøntareal/beplantning, og støpte gangveier/ forstøtningsmurer. Flott utsikt mot Fjellstua. Lett adkomst til parkeringshuset fra offentlig vei i området.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Erklæring tinglyst 17.10.1952 med dagboknr 6857743 - Erklæring / avtale.
Erklæring tinglyst 06.04.2010 med dagboknr 243428 - Seksjonering.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp via private stikkledninger.
Adkomst fra offentlig vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse, datert 05.10.2010 - nybygg / boligblokker.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 394 359,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 261 948,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i reguleringsplan for Området BK 6 Volsdalsberga - Ålesund Kommune med tilhørende bestemmelser, datert 10.07.2007. Og er regulert til konsentrert boligbebyggelse. En kopi av planen med tilhørende bestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Beskrivelse av sameiet

Sameiet Øvre Voldsdalsberga er et populært og veldrevet sameie bestående av 72 eierseksjoner. Regnskapet for 2017 viser et overskudd på kr 343 232,-. Sameiet har besluttet på overføre kr 350 000,- til sameiets vedlikeholdsfond som pr 31.12.17 var på kr 2 225 000,-

Ny eier skal godkjennes av styret.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 452,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Fjernvarme, varmtvann, kommunale avgifter, bygningsforsikring, vedlikehold, vaktmester, tv/internett.

Andre faste utgifter:
Strøm, cirka kr. 300. pr mnd.
Kommunale avgifter Inkludert i fellesutgifter. Eiendomsskatt på kr. 2 436,- kommer i tillegg.
Forsikring i IF Skadeforsikring (polisenummer 676684)

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr ,- / Kr ,- pr 31.12.17 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takst.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Kommunale opplysninger (Kr.945)
Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 000)
Eierskifteforsikring (Kr.5 857,50)
Markedspakke (Kr.16 900)
Oppgjørskostnad (Kr.5 970)
Visninger (Kr.3 900)
Servitutter (Kr.399)
Meglerprovisjon (Kr.40 280)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900)
Totalt kr. (Kr.87 676,50)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr .....