X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Giske-Valderøya – Valderøya

Valderøyvegen 16B

Giske-Valderøya – Valderøya

Valderøyvegen 16B

Prisantydning
2.550.000
Primærrom
74m²
Bruksareal
79m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler / Salgsleder / Partner
92 80 63 19
Salgsoppgave
9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.3 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.5 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Skjong/ytterland
932327
Giske
81763161

René Skarmyr

Megler / Salgsleder / Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til Valderøyvegen 16B

Dette er en strøken 3-roms selveierleilighet med fin beliggenhet i nyetablert byggefelt på Ytterland. Det er kort vei til butikk og bussforbindelse, samt utmerket tur- og friluftsterreng. Fra eiendommen har man fin sjøutsikt og meget gode solforhold. Parkering i carport og på sameiets tomt. Utvendig sportsbod ved carporten.

Leiligheten holder gjennomgående meget god standard på innredninger og overflater. Arealet er svært godt utnyttet. Her får du to soverom, et flott flislagt bad, vaskerom og åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til vestvendt veranda hvor ettermiddags og kveldssolen kan nytes.

Velkommen til visning.

Beliggenhet

Valderøyvegen 16B ligger i et nyetablert boligfelt med flermannsboliger i starten av Valderøyvegen på Ytterland. Vestvendt beliggenhet med fin sjøutsikt og meget gode solforhold. Det er kort vei til bussforbindelse, dagligvarebutikk, barnehage, idrettsanlegg og utmerket turterreng.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi Valderøya som ligger bare et steinkast unna eiendommen, eller Bunnpris Øysenteret. Det er videre kort vei til andre dagligvarebutikker, deriblant Spar og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det cirka 10 minutters kjøring til Ålesund sentrum hvor du har alt du trenger, deriblant apotek, vinmonopol, nisjebutikker og et rikt utvalg av spisesteder. Videre er det med bil cirka 25 minutter til Moa som med over 170 butikker er Nordvestlandets største kjøpesenter.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon. Det er cirka 100 meter til nærmeste busstopp på Ytterland hvor bussrute 672 tar deg til Ålesund rutebilstasjon med gode forbindelser til Moa og distriktet ellers. Bussrute 672 har to avganger i timen på sitt hyppigste.

Leiligheten ligger cirka 3,3 km fra Valderøy barneskole og til Valderøy ungdomsskole er det cirka 2,8 km. Det er cirka 10 km til Latinskolen, mens det til Ålesund videregående skole på Volsdalsberga med yrkesfaglige studieretninger er cirka 11 km. Området har forøvrig et godt tilbud av barnehager med blant annet Skjong barnehage bare 700 meter fra eiendommen. Videre kan også Myra og Gnist barnehage nevnes.

Forholdene ligger også godt til rette for idrett i organiserte former. Valder IL har de siste årene gjennomgått store forvandlinger og byr på flere idretter, herunder fotball, håndball og friidrett. De siste årene har det kommet på plass ny kunstgressbane, klubbhus og friidrettsbaner på Valdervoll. Ikke langt fra eiendommen ligger Giskehallen hvor blant annet håndballen er organisert.

Bygninger

På tomten er oppført åtte firemannsboliger med eierseksjoner. Området forøvrig er bebygd med flermannsboliger og eneboliger.

Byggemåte

Fundamentert med støpte ringmurer på planert grunn. Yttervegger i justert bindingsverk, utvendig kledd med dobbelfalset liggende bordkledning. Isolert med 150 + 50 mm mineralull. Yttertaket er konstruert med tretakstoler. Flathimling på kryploft er isolert med rockwool. Yttertaket er tekket med betongtakstein. Det er montert stigetrinn til pipen. Aluminiumstakrenner og nedløp, samt snøfangere. Vinduer og verandadør i ramme av tre med 2.lags energiglass. Lamellgardiner på stuevindu og persienner på øvrige vinduer. Swedoor ytterdør med 3 små glassfelt, ny 2017. Isolert trebjelkelag/I-bjelker mellom etasjene. Hvite glatte innerdører.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 79 kvm, Bruttoareal: 88 kvm

2.Etasje: Bta: 88 kvm, Bra: 79 kvm, P-rom: 74 kvm, S-rom: 5 kvm

Innhold

2.Etasje: Entré, gang, stue/kjøkken, bad, 2 soverom og teknisk rom/vaskerom.

I tillegg er det kryploft, carport og sportsbod ved carporten.

Standard

Strøken 3-roms selveierleilighet som holder gjennomgående meget god standard på innredninger og overflater. Fargevalget er smakfullt, og store vindusflater i stuen gir godt med naturlig lys i leiligheten.

Innbydende entré med flislagt gulv med varmekabler, malte flater på vegg og malt gipshimling.

Stor åpen stue/kjøkkenløsning med påkostet 1-stavs eikeparkett og malte flater på vegg, samt malt gipshimling. Lekkert kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer i åpen løsning mot stuen. Innredningen har hvite glatte fronter og fliser på vegg over laminat benkeplate. Nisje for kjøleskap, integrert stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og micro. Røroshetta kjøkkenventilator over kokesonen. Meget god skap- og skuffeplass i innredningen, samt gode arbeidsflater for matlaging på benkeplaten.

Lekkert helfliset bad med varmekabler i gulv, og flott innredning fra Sigdal med meget god skuffeplass, samt stort speil med belysning over. Badet har dusjhjørne med to glassdører, samt toalett.

Vaskerommet er praktisk innredet, her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Videre er rommet utstyrt med fordelerskap, varmtvannsbereder og stålskyllekum. Det er sluk i rommet.

Leiligheten har to soverom, begge er av god størrelse. Soverommene er malt i behagelige farger og har god plass til ønsket sengestørrelse og garderobeløsning. Den flotte 1-stavsparketten er lagt på begge soverommene.

Innvendige gulvflater er belagt med 1-stavs eikeparkett. Det er lagt 8 mm trinnlydsplater under all parkett for ekstra lydisolering. Fliser på bad og vaskerom. Innvendige vegger er overflatebehandlet med tapet, malte flater og fliser. Himlinger er kledd med malte gipshimlinger.

Utstyr

Flexit Spirit Uni 2 balansert ventilasjonsanlegg.
Seriekoblet brannvarsling.
Rør-i rør vannledninger.
V.v.bereder 2013/198 liter
Sikringsskap med automatsikringer, jordfeilbryter, og overbelastningsvern.
Fiberoptisk nettverk

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er varmekabler i gulv i entré og på bad. Elementpipe som er belagt med fasadeskifer. Ikke montert ildsted.

Parkering / Garasje

Parkering i carport og på sameiets tomt.

Adkomst

Enkel adkomst fra asfaltert hovedvei til eiendommen. Se kartskisse på høyreside i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet av PrivatMegleren.

Beskrivelse av tomt/hage

Vestvendt tomt med flott sjøutsikt mot blant annet Vigra og Giske. Asfalterte veier og pent opparbeidet grøntareal i sameiet. Lett adkomst til tomten fra hovedvei. Gode solforhold. Felles leikeplass for barn er opparbeidet på tomten.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Erklæring tinglyst 15.04.2013 med dagboknr 297595 - Seksjonering.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp via private stikkledninger.
Adkomst fra offentlig vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest datert 07.11.2014 foreligger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 614 869,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 967 581,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Boligen ligger i et område som er avsatt til boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse og blokkbebyggelse i henhold til Detaljplan Ytterland, nord for Demma datert 27.03.2014.

Beskrivelse av sameiet

Sameiet Ytterland Hage er et populært og veldrevet sameie bestående av 32 boligseksjoner. Regnskapet for 2017 viser et overskudd på kr 42 158,-

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 729,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Regnskap, revisjon, felles strøm, ytre vedlikehold, byggforsikring, brøyting, sparing, etc.

Andre faste utgifter:
Strøm, ca. kr. 750,- pr mnd.
Kommunale avgifter Kr. 12 150 pr. år
Vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt.
Forsikring i Sparebank1 (polisenummer 12486392)

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PrivatMegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takst.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.