X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Stranda – Stranda

Smågjerdevegen 3

Stranda – Stranda

Smågjerdevegen 3

Prisantydning
1.990.000
Primærrom
162m²
Bruksareal
213m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
92 26 01 25
Salgsoppgave
7.9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.4 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.4 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Storgjerde
333125
Stranda
46231959

Helene Sætre

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Beliggenhet

Innholdsrik og velholdt enebolig med beliggenhet i Smågjerde. Eiendommen har en pent opparbeidet hage med garasje, redskapshus/verksted og terrasse. Det er flott utsikt og det er gode solforhold på eiendommen. Det er cirka 5 min med bil fra Stranda sentrum og til Strandafjellet skisenter. Det er gangavstand til skoler, barnehage og busstopp. Eiendommen ligger i et rolig og familievennlig område uten gjennomgangstrafikk. Stranda sentrum kan by på et godt servicetilbud med butikker, dagligvare, kaféer, bakeri, frisører og vinmonopol.

Bygninger

På tomten er det oppført en enebolig over to plan. Garasjen er sammenføyd med huset i underetasjen. Området forøvrig er bebygd med eneboliger.

Byggemåte

Eneboligen har fundament av betong på grunn. Yttervegger er av bindingsverk og er utvendig kledd med liggende, og dels stående bordkledning. Bordkledningen er beiset. Takkonstruksjon av prefabrikerte takstoler, samt deler av sperretak. Taktekking av Hollandsk pannestein fra 1990. Pipe oppført av sementstein. Pipehatt ny i 2018. Utvendig trapp av betong med skifer. Dreneringen er fra byggeår, og er av ukjent kvalitet. Dreneringen er tilkoblet til offentlig avløp.

Vinduer i hovedetasjen er i hovedsak av tre-lags isolerglass, vinduene er fra perioden 2010-12. Koblet vinduer i underetasjen. Ny terrassedør på hovedsoverom i 2010.

Innvendige finerte dører. Innvendig lukka trapp med parkett.

Garasjen har leddheisport med automatisk portåpner. Det er oppført terrasse av betong mot vest på tomten. Ved påbygg av stue ble det oppført sørvendt veranda. Her er dekke og rekkverk i tre.

Uthuset er fundamentert på grunn. Yttervegger av bindingsverk med stående bordkledning. Utvendige overflater er beisa. Ytterdør av tre. Takkonstruksjon av tre og taktekking av Hollandsk pannestein. Info fra vedlagt tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 162 kvm, Bruksareal: 213 kvm, Bruttoareal: 240 kvm

U.Etasje: Bta: 133 kvm, Bra: 113 kvm, P-rom: 62 kvm, S-rom: 51 kvm
1.Etasje: Bta: 107 kvm, Bra: 100 kvm, P-rom: 100 kvm

Uthus: Bta: 26 kvm, Bra: 24 kvm, S-rom: 24 kvm

Innhold

U.Etasje: Kjøkken, stue, bad, vindfang, hall, kjellerstue, bod, verksted, vaskekjeller, kjølerom, tørkerom og garasjerom.
1.Etasje: Gang, kjøkken, stue, kontor, bad og 2 soverom.

Uthus.

Standard

Eneboligen fremstår som velholdt både innvendig og utvendig. Eneboligen er noe utdatert i forhold til fargevalg og noe oppussing må påregnes.

I inngangspartiet kommer man til et vindfang og videre inn til en lys og tiltalende gang/trapperom. Her er det parkett på gulv og lekkert, hvitmalt langlopanel. Det er en romlig stue med gode møbleringsmuligheter med fire store vindusflater som gir mye naturlig lys og rammer inn den flott utsikten mot fjord og fjell. Det er tilkomst til sørvest vendt veranda og videre til hage. Det er langlopanel på vegg og parkett på gulv. Her må man se for seg sine egne fargevalg og materialvalg. På stuen er det montert vedovn og varmepumpe. Fra stuen kommer man inn til kjøkkenet. Kanskje man ønsker å åpne opp her? Kjøkkeninnredning har profilerte fronter og benkeplate i tre og deler av stål. God plass til spisebord. Det er montert dobbel vask. Frittstående komfyr og integrert kjøle- og fryseskap. Ventilator ovenfor komfyr. Montert speil ovenfor benkeplate på ene vegg. Parkett på gulv og langlopanel på vegg. Badet i første etasje har toalett. servantinnredning og badekar med dusjarmatur. Det er fliser på gulv, varmekabler i gulv. Deler av vegg er fliser, og andre del er langlopanel på vegg. Naturlig avtrekk.

Lyst og innbydende hovedsoverom med praktisk skyvedørsgarderobe. Det er tilkomst til luftebalkong med flott utsikt over fjord og fjell. Like ved er det et romslig soverom med montert garderobeskap. Disse rommene har tapet på vegger og vegg-til-vegg teppe på gulv. Det tredje rommet blir i dag brukt til kontor, men kan også benyttes som soverom. Her er det malte langlopanel og vegg-til-vegg teppe på gulv.

Vaskekjeller i underetasjen har utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Det er terraflex på gulv og furupanel på vegg. Sluk i gulv. Varmtvannsbereder på 200l. Like ved er det et kjølerom med kjølemaskin. I tillegg er det garderoberom og et hobbyrom hvor man også har tilgang ut til hagen. Det er en lys og romslig kjellerstue som også kan benyttes som soverom. Her er det montert peis.

Det er tillaget en hybel i eneboligen, denne har samme inngangsparti som hoveddelen. Det er kjøkkeninnredning med glatte fronter og benkeplate i stål med dobbel servant. Frittstående hvitevarer. Det er lagt parkett i eik på gulv og tapet på vegg.
Badet i underetasjen har toalett, servantinnredning og dusjkabinett. Det er fliser på gulv og tapet på vegg. Varmekabler i gulv. Naturlig avtrekk. Romslig rom som benyttes som kombinert soverom og stue.

Utstyr

- Brannslokkingsapparat i begge etasjer.
- Varmtvannsbereder 200l.
- Automatisk portåpner.
- Ledningsnett for vann av kobber
- Ledningsnett for avløp av plast.
- Kjøkkenventilator med avtrekk til tak
- Naturlig ventilasjon.

Møblering

De tre taklampene på hovedstuen vil bli fjernet før overtagelse.

Oppvarming

Stuen i hovedetasjen har vedovn, det er også montert varmepumpe i rommet. Det er lagt varmekabler i gulv på bad, ellers er det oppvarming med panelovner.
Peis i kjellerstue/soverom.

Parkering / Garasje

Parkeringsmuligheter med biloppstillingsplass på tomten, og i garasjen som er sammenføyd med huset.

Adkomst

Enkel adkomst fra asfaltert hovedveg til eiendommen. Se kartskisse på høyreside i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet av PrivatMegleren.

Beskrivelse av tomt/hage

Asfaltert innkjørsel til garasjen, videre mot inngangspartiet er det hellelagt med skifer. Det er også hellelagt gangsti rundt huset, og noe gangareal med dekke av tre på nordsiden. Tomten er pent opparbeidet og har plen med beplantning som prydtre og nyttevekster som bærtre. Tomten grenser mot offentlig veg i sørøst og nordvest, og mot naboeiendommer i nordøst og sørvest. Praktisk redskapshus/verksted med god oppbevaringsplass.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Erklæring tinglyst 07.11.1969 med dagboknr 104283 - Bestemmelse om gjerde.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp via private stikkledninger.
Adkomst fra offentlig veg.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Foreligger hverken ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Se matrikkelrapport og byggetegninger. Eiendommen er registrert med to boenheter. Det foreligger ikke godkjent søknad for kjellerleiligheten, men kommunen har byggetegningene med endringene.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 416 910,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 334 112,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i reguleringsplan for Storgjerde m.v. nordvest for Hefsdalsvegen - Stranda Kommune. Planen er datert 06.09.1968, og er regulert til boligbebyggelse. En kopi av planen med tilhørende bestemmelser følger vedlagt i salgsoppgave.

Faste, løpende kostnader

Strøm, ca kr. 2000 i mnd.
Kommunale avgifter Kr. 17 745 pr. år
Forsikring i Gjensidige kr 5 278 (polisenummer 34322880)

Eiendomsskatt: 5068 kr i året.Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PrivatMegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Eneboligen har egen kjellerleilighet, denne har tidligere blitt utleid. Denne kjellerleiligheten deler inngang med hoveddelen. Eiendommen ellers kan fritt leies ut.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon på eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.