X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skodje – Skodje

Nerskøyhaugen 24

Skodje – Skodje

Nerskøyhaugen 24

Prisantydning
2.550.000
Primærrom
78m²
Bruksareal
78m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler / Salgsleder / Partner
92 80 63 19
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Skodje Ytre
881379
Skodje
46671870

René Skarmyr

Megler / Salgsleder / Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til Nerskøyhaugen 24

Dette er en pen og velholdt selveierleilighet med sentral og barnevennlig beliggenhet på Skodje. Det er kort vei til daglige servicetilbud, skoler og barnehager. Fra eiendommen har man fin utsikt og meget gode solforhold. Trappefri adkomst og usjenert beliggenhet. Parkering i carport og på sameiets tomt.

Leiligheten holder gjennomgående meget god standard på innredninger og overflater. Arealet er svært godt utnyttet. Her får du to soverom, et flott flislagt bad, vaskerom og åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til sydvendt terrasse, samt carport og sportsbod.

Velkommen til visning.

Beliggenhet

Usjenert, sentral og barnevennlig beliggenhet i nyetablert byggefelt på Nerskøyhaugen. Sydvestvendt beliggenhet med meget gode solforhold, og vakker utsikt mot Skodjevågen og Sunnmørsfjellene. Det er gangavstand til daglige servicetilbud på Skodje, samt skoler og barnehage.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Spar Skodje eller Coop Extra Skodje. Dersom det er ønskelig med ytterligere servicetilbud er det cirka 21 km til AMFI Moa som med over 170 butikker er Nordvestlandets største kjøpesenter. AMFI Moa har et rikelig utvalg av butikker, herunder apotek, vinmonopol, klesbutikker og gode spisesteder.

Skodje barneskole ligger cirka 900 meter unna eiendommen, til Skodje ungdomsskole er det cirka 1,6 km. Det er cirka 20,8 km til Spjelkavik VGS som tilbyr studiespesialiserende studieretninger, til Borgund VGS er det 20,7 km, her tilbys det yrkesfaglige studieretninger. Området har forøvrig et godt tilbud av barnehager, med blant annet Prestemarka barnehage som ligger 800 meter fra eiendommen. Videre kan Skodje og Plassebakken barnehage også nevnes.

Bygninger

På tomten er det oppført 3 fire-mannsboliger med 12 selveierleiligheter. Leiligheten ligger på bakkeplan i boligen lengst mot sydvest. Området forøvrig er bebygd med flermannsboliger og eneboliger.

Byggemåte

Info fra vedlagt verdi- og lånetakst. Huset antas å være fundamentert med støpte ringmurer på planert grunn (ringmurselement). Drenering rundt boligen med perforerte plastrør. Singlet over drensrør. Nedløpsrør koblet til rør i grunnen. Støpt isolert gulv på grunn. Bindingsverk yttervegger med utvendig stående og liggende bordkledning. Bordkledning ble malt i 2016 ifølge eier. Yttertak konstruert med tretakstoler, og tekket med Decra stålpannetak. Aluminiums takrenner/nedløp. Stigetrinn til pipe. Metall pipehatt. Vinduer og verandadør med trekarmer og to-lags isolerglass. Hvit hovedytterdør med glassfelt. Etasjeskillere mot seksjon i 2.etasje antas utført med I-bjelker.

Sydvendt terrasse på 26 kvm med terrassebord, samt terrasse på 6 kvm med terrassebord på østsiden. Dels overbygd parti syd. Terrassen var ny i 2016. Støpt plate utenfor hovedytterdør. Vannutkaster og dobbelkontakt ved ytterdøren. Bod med støpt gulv på grunn. Panelt himling. Lys og strøm i boden. Hvit isolert bod-dør. Støpt dekke i carport. Yttertak på bod og carport konstruert med tretakstoler og tekket med Decra stålpanner. Aluminiums takrenner/nedløpsrør.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 78 kvm, Bruttoareal: 86 kvm

1.Etasje: Bta: 86 kvm, Bra: 78 kvm, P-rom: 78 kvm.

Bod/carport: Bta: 6 kvm, Bra: 5 kvm, S-rom: 5 kvm. Carport med 15 kvm parkeringsareal.

Innhold

1.Etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom.

Utvendig bod og carport.

Standard

Stilrent, lekkert og moderne er stikkord for denne flotte leiligheten som holder gjennomgående meget god standard på innredninger og overflater. Fargevalget er smakfullt, og store vindusflater i stuen gir godt med naturlig lys i leiligheten.

Innbydende entré/gang med påkostet laminatgulv, malte flater på vegg og skyvedørsgarderobe med speildører.

Stor åpen stue/kjøkkenløsning, også med Pergo laminatgulv og malte flater på vegg, samt gipshimling. Delikat kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer i åpen løsning mot stuen. Innredningen har hvite glatte fronter og forblendet vegg over laminat benkeplate med underlimt vaskekum og induskjonsplatetopp. Under overskapene er det montert spotter. Av annet utstyr medfølger integrert komfyr, oppvaskmaskin, samt integrert kjøl- og fryseskap. Det er også montert Røroshetta uttrekkbar kjøkkenventilator over kokesonen.

Badet er romslig og har flislagte overflater, varmekabler i gulv og spotter i himling. Rommet har speil med overbelysning, servantinnredning og vegghengt toalett, samt dusjanheng på vegg. I dusjgulv er det lagt lekre mosaikkfliser. Vegg i vegg med badet ligger vaskerommet. Vaskerommet er praktisk innredet, her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Videre er rommet utstyrt med fordelerskap, varmtvannsbereder og waterguard vannstopper.

Leiligheten har to soverom, begge er av god størrelse. Soverommene er malt i behagelige farger og har god plass til ønsket sengestørrelse og garderobeløsning. På hovedsoverommet er det en stor og praktisk skyvedørsgarderobe med tre dører. Også på begge soverommene er det er Pergo laminat på gulv.

Innvendige gulvflater er belagt med Pergo laminatgulv. Flis på bad og vaskerom. Innvendige vegger er overflatebehandlet med tapet, malte flater og flis. Himlinger er kledd med malte gipshimlinger. Hvite glatte fyllingsdører i leiligheten.

Utstyr

- Noby 220 i R2 boligbrannsentral.
- Brannslangetrommel på vaskerom.
- Villavent VTR 200 balansert ventilasjonsanlegg.
- El-skap med automatsikringer, jordfeilbrytere og overspenningsvern.
- Fiberoptisk nettverk.

Oppvarming

Det er lagt varmekabler i gulv i entré/gang og på bad. Ellers er det elektrisk oppvarming i leiligheten.

Parkering / Garasje

Gode parkeringsmuligheter i egen carport, og på asfalterte biloppstillingsplasser på tomten.

Adkomst

Enkel adkomst fra asfaltert hovedveg til eiendommen. Se kartskisse på høyreside i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet av PrivatMegleren.

Beskrivelse av tomt/hage

Sydvestvendt tomt opparbeidet med asfalterte veier, grøntareal og beplantning. Fin utsikt syd mot Skodjevågen og Sunnmørsfjellene fra leiligheten. Lett adkomst til fra hovedvei. Gode solforhold på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Erklæring tinglyst 14.04.2014 med dagboknr 306284 - Bestemmelse om veg.
Erklæring tinglyst 14.01.2015 med dagboknr 35112 - Seksjonering.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp via private stikkledninger.
Adkomst fra offentlig vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest foreligger, datert 28.07.2015 - Firemannsbolig.
En kopi av denne følger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 584 889,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 871 644,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i reguleringsplan for Gnr.24, Bnr.1 med flere, Skodje sentrum - Skodje Kommune. Planen er datert 25.05.2012, og eiendommen er regulert for boligbebyggelse. En kopi av planen med tilhørende bestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 700,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Ventilasjon, renovasjon, brøyting, maling utvendig, utstyr til sameiet og styrehonorar.

Andre faste utgifter:
Strøm, ca. kr. 800,- pr mnd.
Kommunale avgifter Kr. 6 426 pr. år
I tillegg faktureres eiendomsskatt pålydende kr.3 742,- per år.
Forsikring i Nemi Forsikring kr (polisenummer 3116484)
Eiendomsskatt: kr.3 742,- per år.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takst.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.