X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Ålesund-Nørve/Larsgården – Ålesund

Borgundvegen 58

Ålesund-Nørve/Larsgården – Ålesund

Borgundvegen 58

Prisantydning
1.660.000
Primærrom
60m²
Bruksareal
61m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler / Salgsleder / Partner
92 80 63 19
Salgsoppgave
8.4 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
5.2 / 10
Naboskapet
Høflige
7.1 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Volsdalsvågen
678432
Ålesund
4719921310

René Skarmyr

Megler / Salgsleder / Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til Borgundvegen 58

Dette er en lys og innbydende tre-roms selveierleilighet med sentral beliggenhet på Klipra. Leiligheten ligger i byggets underetasje, og vender mot syd. Leiligheten holder god standard, og er malt i lyse, moderne farger. Fra eiendommen er det kort vei bussforbindelse, gangavstand til sentrum og til utmerkede natur- og friområder på Volsdalsberga og på Aksla.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger ved Borgundvegen på Klipra, ca. 15 minutters gange fra Ålesund sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til flotte turområder, alle sentrumsfunksjoner og god offentlig kommunikasjon.

Det er også kort vei til et mangfoldig idrettstilbud, herunder turnhall, Sunnmørshallen og Color Line Stadion.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi Sundgata. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 1 km til Ålesund Sentrum. Her finner du et rikt utvalg av butikker, spisesteder og et pulserende kultur- og uteliv. Til Amfi Moa tar det cirka 12 minutter med bil. Amfi Moa er i dag Nordvestlandets største kjøpesenter, her finnes 170 butikker, apotek, vinmonopol, bilpleie og et godt utvalg av spisesteder.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon. Bare 50 meter fra eiendommen går bussrute 618 forbi til Moa. Videre er det bussruter til både Fjelltun, Larsgården og Lerstad herfra. Det tar cirka 15-20 minutter med bil til Ålesund Lufthavn Vigra.

Eiendommen ligger ca. 800 meter fra Volsdalen barneskole og knappe 2 km fra Kolvikbakken ungdomsskole. Det er 1 km til videregående skole på Volsdalsberga med yrkesfaglige studieretninger, ca. 1,6 km til Latinskolen og 3 km til Fagerlia VGS og NTNU. Området har forøvrig et godt tilbud av barnehager, blant annet Klipra barnehage bare 100 meter fra eiendommen. Videre kan også Jugendby og Marihøna barnehage nevnes.

Det er cirka 1 km til populære badeplasser på Volsdalsberga. Her er det fin sandstrand, stupetårn, sandvolleyballbane og grøntarealer. Videre er det kort vei til godt brukte turområder på Aksla. Du kan gå opp fra Vannspringdalen eller traske de 418 trappetrinnene til Fjellstua. Det er også kort vei til et mangfoldig idrettstilbud, herunder turnhall, Sunnmørshallen og Color Line Stadion.

Bygninger

Bygård opprinnelig fra 1907 på 2 etasjer pluss underetasje og loftsetasje. Bygården ble betydelig oppgradert på midten av 2000-tallet.

Byggemåte

Info fra vedlagt verdi- og lånetakst. Bygget er oppført i betong- og murkonstruksjoner. Opprinnelig grunnmur ble stedvis skiftet i 2005, som er pusset og malt utvendig over terreng. Yttervegger er opprinnelig tømmerkonstruksjoner som er kledd med liggende bordkledning utvendig. Vinduer av treverk med to-lags energiglass. Vinduene er fra 2005. Selve huset ble sist malt i 2014. Takkonstruksjon av tresperrer tekket med skifer. Hvit inngangsdør med glassfelt til leiligheten. Malt tredør til boden. I boden ved inngangsparti er det vanninntak og vannmåler til sameiet. Også soilrør her. Enkel standard.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 61 kvm, Bruttoareal: 70 kvm

U.Etasje: Bta: 70 kvm, Bra: 61 kvm, P-rom: 60 kvm
Bod: Bta: 4 kvm, Bra: 3 kvm, S-rom: 3 kvm

Innhold

U.Etasje: Entrè, gang, stue/kjøkken, bad, 2 soverom og bod.

Standard

Stuen er lys og romslig, her er det god plass til både sofakrok med tilhørende møblement og spisebord. Stuens utforming gjør den lett å innrede. Det er laminat på gulv, malt tapet på vegg og malt gips i himling.

Kjøkkenet er pent og funksjonelt. Her har man gode oppbevaringsmuligheter i overskap på vegg, samt i skuffer og skap under kjøkkenbenken. Kjøkkenet har en innredning med laminat fronter med stålhåndtak, og laminat benkeplate. Det er fliser på vegg mellom overskap og benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med integrert komfyr og platetopp. Kjøkkenventilator over kokesonen. Videre er det nisje for oppvaskmaskin og kjøleskap i innredningen. Oppvaskmaskin og komfyr medfølger leiligheten ved salg.

Badet har lyse fliser på gulv og vegger. Det er varmekabler i gulv. Badet har en praktisk servantinnredning, og det er montert speil med belysning over. Videre er badet utstyrt med et høyskap, dusjkabinett og toalett. Det er også opplegg for vaskemaskin i rommet.

Leiligheten har to soverom, begge av god størrelse, hvor man enkelt får plass til ønsket sengestørrelse, nattbord og garderobeløsning. Her har man mange gode muligheter! Overflatene er i likhet med resten av leiligheten malt i lyse og nøytrale farger. Vinduene på soverommene vender mot rolig bakgård.

Gulvflater i leiligheten er belagt med laminat, samt belegg i entré og fliser på badet. Vegger er overflatebehandlet med malt tapet og fliser på badet. Malte gipshimlinger. Hvite profilerte innerdører. Hvite profilerte lister, listefritt ved tak.

Utstyr

- Automatsikringer.
- Varmtvannstank fra 2005 i kjøkkenbenk.

Oppvarming

Det er lagt varmekabler i gulvet på badet, ellers er det elektrisk oppvarming i leiligheten.

Parkering / Garasje

Det er soneparkering og parkering mot avgift i området.

Adkomst

Lett adkomst fra offentlig veg. Se kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med PrivatMegleren visningsskilter.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten er opparbeidet med støpt fortau mot gate, gruset arealer, forstøtningsmurer, trapper etc. Fint og skjermet uteområde mot sør.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Erklæring tinglyst 02.09.1927 med dagboknr 900161 - Erklæring/avtale.
Erklæring tinglyst 27.11.2006 med dagboknr 585182 - Resek/deling av seksjon.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp via private stikkledninger.
Adkomst fra offentlig veg.

Ferdigattest

Foreligger, datert 03.09.2008 - Rehablitering, ny grunnmur og drenering.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 460 563,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 473 801,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i reguleringsplan for Klipra - Ålesund Kommune, datert 01.08.1991. Og er regulert til konsentrert boligbebyggelse. En kopi av planen med tilhørende bestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1 500,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Kommunale avgifter, forsikring, strøm i fellesareal og forretningsfører.

Andre faste utgifter:
Strøm, ca. kr. 600,- pr mnd.
Kommunale avgifter Inkludert i felleskostnader. I tillegg kommer eiendomsskatt på kr 2 860,-
Forsikring i Gjensidige kr (polisenummer 77835990)Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.