X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Ålesund-Blindheim/Vegsund til Emblem – Ålesund

Flisnesvegen 80

Ålesund-Blindheim/Vegsund til Emblem – Ålesund

Flisnesvegen 80

Prisantydning
4.990.000
Primærrom
161m²
Bruksareal
165m²
Soverom
4 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler / Salgsleder / Partner
92 80 63 19
Salgsoppgave
9.1 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.3 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.3 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Hatlehol
2782970
Ålesund
4719921310

René Skarmyr

Megler / Salgsleder / Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til Flisnesvegen 80

Dette er en nyere enebolig i funkisstil som går over to plan, med fin beliggenhet i et populært og barnevennlig område på Flisnes. Fra eiendommen nyter man meget gode solforhold, og flott utsikt som strekker seg helt ut til Godøya i vest. Eiendommen har et pent opparbeidet uteområde med stor, sydvestvendt terrasse på over 100 kvm som er delvis overbygget. Det er kort vei til fine badeplasser, utmerket turterreng på Emblemsfjellet, barnehage, barneskole og dagligvarebutikk, idrettslag, samt bussforbindelse.

Boligen holder gjennomgående meget god standard. Moderne og delikat fargevalget, god planløsning og store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys inne. Boligen har et flott HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer, to lekre helflisede bad, og et praktisk vaskerom, samt fire gode soverom. Den åpne stue/kjøkken-løsningen i 1.etasje er på hele 67 kvm og har god plass til både spisebord og flere sittegrupper. Her er det tegnet inn et soverom i originaltegningene, så med enkle grep har man et ekstra soverom i 1.etasje.

Det medfølger utvendig sportsbod og frittstående garasje.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og meget populært boligområde på Flisnes i Ålesund kommune, ca. 18 km øst for Ålesund sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til barnehage, skole, bussforbindelse, flotte turområder og dagligvarebutikk. Det er ca. 7 min med bil til Moa senterområde, og ca. 20 min til Ålesund sentrum.

Fra eiendommen er det gangavstand til Eikenosa hvor man blant annet kan gå videre til Høgkubben som ligger 450 meter over havet. Turen går i variert terreng med flotte utsiktspunkt underveis. På veien passerer du Ivar Aasen-hytta og fine rasteplasser ved Røssevollvatnet. Det er flere badeplasser i området; Havnevika, Eikenosvågen og Emblemsanden.

Kort vei til både Blindheim Idrettslag og Emblem IL, som begge har et rikt og variert tilbud til barn i alle aldre. Blindheim IL tilbyr fotballfritidsordning for barn fra 2. til og med 6. klasse fire ganger i uka. Her står fotballen sentralt og er et supplerende tilbud til lagtreninger på kveldstid. I tillegg er det satt av tid til volleyball, håndball, turn og ski m.m.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi Flisnes, Eurospar Blindheim eller Rema 1000 Blindheim. Om ikke lenge åpner den nye Rema 1000 på Flisnes. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 7 minutter med bil til AMFI Moa som med over 170 butikker er Nordvestlandets største kjøpesenter. Her finnes blant annet apotek, vinmonopol, bilpleie og et rikt utvalg av spisesteder.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon. Det er cirka 600 meter til nærmeste busstopp, hvor 628-bussen tar deg til Moa på under 20 minutter. Videre går bussen til Ålesund Sentrum og/eller Magerholm. Avgangene er i de mest populære tider hvert 30 minutt.

Det er også kort veg til skoler og barnehage i området. Flisnes barneskole ligger cirka 700 meter fra boligen og ferden går på asfalterte og merkede gangfelt. Til Blindheim ungdomsskole er det cirka 3,2 km. Det er cirka 7,6 km til Spjelkavik som tilbyr studiespesialiserende studieretninger, til Borgund VGS er det 7,1 km, her tilbys det yrkesfaglige studieretninger. Området har forøvrig et godt tilbud av barnehager, med blant annet Gnist barnehage som ligger 300 meter fra eiendommen. Puskhola og Blindheim barnehage kan også nevnes.

Bygninger

På tomten er det oppført en enebolig over to plan, samt sportsbod og frittstående garasje. Området forøvrig er bebygd med eneboliger, rekkehus og flermannsboliger.

Byggemåte

Huset er fundamentert med støpte ringmurer på planert grunn, og støpt isolert gulv på grunn. Det antas at det er drenert med perforerte plastrør rundt huset og ringmurer. Nedløpsrør er koblet til rør i grunnen. Yttervegger av bindingsverk er utvendig kledd med liggende, og dels stående bordkledning. Yttertaket i flat konstruksjon, antas med l-bjelker eller lignende. Yttertaket er tekket med sveiset pvc-folie/duk. Innvendig taknedløp fra sluk yttertak. Etasjeskillere av I-bjelker eller lignende i huset.

Vinduer og verandadører i ramme av tre med to-lags energiglass, samt tre brannklassifiserte vinduer mot syd. Heve/skyvedør i 2.etasje. Swedoor hoved ytterdør med fire små glassfelt. Veranda syd i 2.etasje på cirka 8,5 kvm med terrassebord og tett trerekkverk. Glassrekkverk på ender. Papptekking under terrassebord. Terrasse syd/vest på cirka 101 kvm, hvorav 10 kvm er med overbygd parti og levegger. Også terrassebord nordøst, og treplatting øst.

Garasjen har støpt gulv på grunn. Vegger av bindingsverk med stående bordkledning på yttervegger. Yttertaket er konstruert med trebjelker og trefiberplater, og er tekket med pvc-takfolie. Hörmann vedlikeholdsfri port med portåpner. Lys og strøm i garasjen. Dels isolert platekledning på vegger.

Sportsboden har støpt gulv på grunn med parkett over. Yttertaket er konstruert med trebjelker og trefiberplater, og utvendig tekket med takpapp. Vegger av bindingsverk er utvendig kledd med stående bordkledning. Malte kryssfinerplater på vegger, og dels isolert vegger (ikke isolert himling). Opplagt lys og strøm. Swedoor isolert ytterdør med lite glassfelt som var ny i 2014.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 161 kvm, Bruksareal: 165 kvm, Bruttoareal: 182 kvm

1.Etasje: Bta: 95 kvm, Bra: 86 kvm, P-rom: 86 kvm
2.Etasje: Bta: 87 kvm, Bra: 79 kvm, P-rom: 75 kvm, S-rom: 4 kvm

Garasje: Bta: 18 kvm, Bra: 15 kvm, S-rom: 15 kvm
Sportsbod: Bta: 7 kvm, Bra: 6 kvm, S-rom: 6 kvm

Innhold

1.Etasje: Entré/gang, bad, vaskerom, stue/kjøkken.
2.Etasje: Gang/trapperom, bad, 4 soverom og bod.

Standard

Boligen holder meget god standard på innredninger og overflater. Lyst og moderne fargevalg, samt god planløsning må også trekkes frem. Store vindusflater gir godt med naturlig lys i boligen.

Entré/gang
Det er fliser på gulv og malte flater på vegg. Malt gipshimling med kubespotter. Det er varmekabler i gulv og skyvedørsgarderobe med speildører i rommet.

Stue/kjøkken
Boligen har en stor åpen stue/kjøkken-løsning på hele 67 kvm. Det er hvitpigmentert eikeparkett på gulv, malte flater på vegg og malt gipshimling med spotter i tak. I gulv er det Lameller gulvvarme med 3 regulerbare soner. Stuen er romslig med plass til flere sittegrupper. Lekker gasspeis fra Well Straler med innramming i børstet stål og fjernstyring i stuen. Det er tegnet inn et soverom i del av stuen, så om ønskelig kan man med enkle grep få totalt 5 soverom i boligen.

Flott kjøkkeninnredning fra HTH med grå, glatte fronter og heltre eik benkeplate med underlimt
oppvaskkum. Fullintegrert kjølehjørne (nytt aggregat fra 2016) og oppvaskmaskin. Integrert stekeovn og dampovn. Innredningen har åtte overskap med vippeåpning, hvorav fire med frostede glassdører og belysning. Ni spotter på
undersiden av overskapene. Midt i rommet står en stor kjøkkenøy med granitt benkeplate og barløsning. Øyen har ni skuffer og 90 cm induksjonstopp. Takhengt kjøkkenvifte over kjøkkenøy.

Bad
Det er to store bad i boligen, ett i hver etasje. Begge badene er helflisede, har spotter i tak og varmekabler i gulv.

Badet i 1.etasje har mørke fliser på gulv og hvite fliser på vegg. Servantinnredning med to store skuffer, helstøpt kompositt servantplate og speil med integrert belysning. Rommet har vegghengt wc og dusjhjørne med buede glassdører.

Badet i 2.etasje har grå fliser på gulv og vegger, HTH servantinnredning med seks skuffer og laminat servantplate. Stort speil med integrert belysning. Rommet har vegghengt wc, dusjhjørne med glassdører og skjult røropplegg i vegg for fremtidig badekar. Det er to sluker i rommet.

Soverom
Det er fire soverom i boligen, alle i 2.etasje. Det ene soverommet er på hele 19 kvm og kan om ønskelig benyttes som loftstue. To av soverommene har skyvedørsgarderobe med speildører. Fra det ene soverommet er det utgang til østvendt veranda hvor morgensolen kan nytes. Alle soverommene har parkett på gulv og spotter i tak.

Det er hvite fyllingsdører, samt en skyvedør med glassfelt i 1.etasje. Tretrapp med heltre eik åpne opptrinn mellom etasjene. Rekkverk med stålfargede spiler i trappen.

Utstyr

- El-skap med automatsikringer og jordfeilbrytere.
- Svakstrømskap.
- Fiberoptisk nettverk.
- Tv-uttak i stue, og på to soverom i 2.etasje.
- Smartpanel stue for styring av lys/varme
- Flexit sentralstøvsuger med en kontakt i hver etasje.
- Elektriske avtrekksvifter på våtrom (fuktstyrte på begge bad).
- Mekanisk avtrekk fra kjøkken.
- Rør i rør vannledninger.
- Fordelerskap, vannmåler og stoppekran på vaskerom.
- Varmtvannsbereder 2009 / 300 liter.

Oppvarming

Gasspeis med fjernstyring. Det er varmekabler i gulv på våtrom, samt i entré/gang. På stue/kjøkken er det Lamiflex gulvvarme med tre regulerbare soner. Ellers er det elektrisk oppvarming i boligen.

Parkering / Garasje

Frittstående garasje og biloppstillingsplasser, samt felles parkeringsplass på fellesområde.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig vei. Se kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med PrivatMegleren visningsskilter.

Beskrivelse av tomt/hage

Flat tomt med asfaltert vei frem til bolig og garasje. Meget gode solforhold og fin utsikt mot Sunnmørsalpane og Godøya i vest. Pent opparbeidet med grøntareal og stor terrasse på over 100 kvm med ca. 10 kvm overbygg og levegger. Belegningsstein mot nordøst.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2010/139076-2/200 - Bestemmelse ifølge skjøte, tinglyst 16.12.2009, pliktig medlemskap i velforening/ huseierforening.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp via private stikkledninger.
Adkomst fra offentlig vei.

Midlertidig brukstillatelse

Foreligger, datert 01.12.2009 - Nybygg / 5 eneboliger

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 366 655,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 4 373 294,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i reguleringsplan for endret reguleringsplan for Flisnes Næringspark og Havnevika - Ålesund Kommune, datert 23.10.2007. Og er regulert til konsentrert boligbebyggelse. En kopi av planen med tilhørende bestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Strøm, ca. kr. 1 500,- pr. mnd.
Kommunale avgifter Kr. 13 008 pr. år
I tillegg kommer eiendomsskatt. For 2017 var den på kr 8 462,-
Forsikring i IF Skadeforsikring kr 7 936 (polisenummer 2070081)
Velforeningsavgift: kr 1 700,- pr år.
Serviceavgift gasspeis kr 1 200,- pr år. I tillegg kommer forbruk.Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PrivatMegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Selger hadde et forbruk på 22006 kWh i 2017.

Annen nyttig informasjon

Det er pliktig medlemsskap i områdets velforening.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen kan leies ut til boligformål.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.