Klikk for galleri

Hareid - Stor enebolig over tre etasjer med fire soverom og to bad i hoveddelen. Beliggende i et familievennlig område med gode solforhold og flott utsikt.

X
Hareid – Hareid

Reina 26

Hareid – Hareid

Reina 26

Prisantydning
2.520.000
Primærrom
179m²
Bruksareal
190m²
Soverom
6 rom
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
92 26 01 25
Salgsoppgave
9.3 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.5 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Ytre Hareid
1232543
Hareid
51852160

Helene Sætre

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til Reina 26

Eiendommen er beliggende i et rolig og familievennlig område sentralt med gangavstand til skole, barnehage og idrettsanlegg samt Hareid sentrum. Eneboligen går over tre etasjer og har en god planløsning. Tomten er pent opparbeidet og det er en stor, solrik terrasse på baksiden av huset. Det er også godt med biloppstillingsplasser på eiendommen. Boligen er gjennomgående fornyet innvendig, alle overflater og innredninger, utenom to bad er fornyet siste år. Velkommen!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig og etablert boligfelt like nord for Hareid sentrum. I nærområdet ligger barnehage, skole, dagligvarebutikk og idrettsanlegg. Det er gangavstand til Hareid sentrum med de fleste sentrumsfunksjoner, og hurtigbåtforbindelse til Ålesund.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Spar, Coop Extra og Bunnpris. Det er forøvrig klesbutikk, storkiosk, bensinstasjoner, bank, fargehandel, blomsterbutikk etc. like i nærheten. Dersom det er ønskelig med et utvidet servicetilbud er det ca. 11 min med bil til Amfi Ulsteinvik hvor det er 20 butikker med blant annet apotek, vinmonopol og bowling. Forøvrig et par minutter å gå til hurtigbåtkaia hvor det tar 20 min med hurtigbåt til Ålesund bysentrum.

Det er cirka 600 meter til Hareid barneskole, og cirka 1,2 km til Hareid ungdomsskole. Det er ellers et godt utvalg av barnehager i området med blant annet Hareid barnehage som bare ligger 300 meter fra eiendommen. Man har også Gnist barnehage og Syverplassen barnehage som ligger henholdsvis 1,2 og 1,7 km unna eiendommen. Videregående skole ligger i Ulsteinvik, cirka 9 km unna. Her tilbys det både yrkesfaglige, såvel som studiespesialiserende studieretninger.

Idretten i området er organisert i Hareid IL, og det er kort veg fra eiendommen til Hareidhallen og fotballstadion. Hareid IL har klubbhus tilknyttet Hareidhallen, og har etablerte og organiserte tilbud for barn og ungdom, blant annet innenfor fotball, friidrett, badminton, håndball og turn. I tillegg er det flotte turmuligheter i området, deriblant til Melshornet, Skolma og Hovdenakken

Bygninger

På eiendommen er det oppført en enebolig over tre etasjer. Omkringliggende bebyggelse består i hovedsak av frittliggende boliger.

Byggemåte

Eneboligen over tre plan antas å være fundamentert med såler av plasstøpt betong på faste, drenerende masser i grunnen. Gulv er støpt på grunn i underetasjen. Oppforet med EPS isolasjon og flytende sponplategulv, oppforet tilfarergulv i på et av soverommene. Murte, dels pussede og malte, yttervegger av betongstein mot grunnen. Innvendig fremforet med isolert bindingsverk og bygningsplater. Drenering antas på bakgrunn av alder å være utført med plastrør og drenerende masser. Synlig grunnmurplast over terrenget, klemt med topplist. Etasjeskillere av trebjelkelag mellom etasjene. Trapp i tre mellom første og andre etasje.

Yttertak er konstruert med saltak av tresperrer. Kaldt loftsrom med gulv, ikke ventilert. Ikke lufting over skrå takflater. Opplektet taktekking av profilerte stålplater. Heldekkende pipetrekk, renner, beslag og nedløpsrør av metall. Veranda med støpt plate og rekkverk av smijern. Utkraget balkong av betongkonstruksjoner, over inngangsdøren.

Ytterdør og vinduer med karmer av vinyl og tre lag isolerglass var nye i 2016/2017. Eldre vinduer med karmer av tre og to lag isolerglass på kryploftet. Ytterdørene og vinduer er ikke ferdig monterte, mangler blant annet beslag. Se vedlagt tilstandsrapport. Innerdører i første og andre etasje er av massive, malte dørblad og trekarmer. Skyvedør med glassfelt til loftstuen.

To murte piper hvorav en er i bruk. Innvendig pusset på synlige flater. Heldekkende trekk over taket. Brannmur og ildsted i loftstuen. Mulighet for ildsted i stue / kjøkken i hovedetasjen. Sotluke i gangen i underetasjen.

Boligen er gjennomgående fornyet innvendig, alle overflater og innredninger unntatt to bad er fornyet siste år.

I følge eier ble ytterveggene i underetasjen og i hovedetasjen etterisolert i 2017, og drenering og fuktsikring under terrenget ble fornyet i 2004.

Utvendig står bygningen foran oppgradering og fornying. Bordkledningen er slitt og har begynnende fukt og råteskader. Murpussen er malingsslitt, har riss og sprekker i overflaten. To vinduer på kryploftet har råteskader og står foran utskifting.
Leiligheten i underetasjen er ikke godkjent som egen boenhet. Ett soverom på loftet og begge soverommene i underetasjen har ikke tilfredsstillende rømningsveier.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 179 kvm, Bruksareal: 190 kvm, Bruttoareal: 221 kvm

Underetasje: Bta: 72 kvm, Bra: 62 kvm, P-rom: 51 kvm, S-rom: 11 kvm
1.Etasje: Bta: 76 kvm, Bra: 65 kvm, P-rom: 65 kvm
2.Etasje: Bta: 73 kvm, Bra: 63 kvm, P-rom: 63 kvm

Innhold

Underetasje: Entré/gang, stue, bod, kjøkken, bad og to disponible rom.
1.Etasje: Entré/gang/trapperom, åpen stue/kjøkkenløsning og to soverom
2.Etasje: Loftstue, to bad og to soverom.

Standard

Dette er en stor og velholdt enebolig som holder god standard på innredninger og overflater. Boligen har en god planløsning med store oppholdsrom, romslige soverom og bad. I løpet av 2017 er boligen omfattende oppusset med blant annet nytt elektrisk anlegg, nytt kjøkken, nytt bad i andre etasje, samt nye innvendige overflater i hele boligen, unntatt våtrom.

Kjøkkenet er innredet med en lekker innredning med hvite glatte fronter, og godt med skap- og benkeplass. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum med skyllekum og induksjonstopp. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, micro og stekeovn. Rustfri avtrekksvifte med kanal gjennom ytterveggen over kokesonen. I underetasjen er det påbegynt arbeidet med et nytt kjøkken, men dette arbeidet er ikke fullført. Kjøkkeninnredning finnes på plassen, men det et er ikke kontrollert hvorvidt innredningen er komplett.

Boligen har hele tre bad, hvorav det ene badet er plassert i underetasjen, mens de to andre befinner seg i andre etasje. Badet i underetasjen er av enkel standard med fliser på gulv og malt glassfiberstrie på veggene. Varmekabler i gulvet. Rommet er utstyrt med toalett, dusjkabinett og servantskap med heldekkende servant, og overskap med speil og lys.

Det ene badet i andre etasje er helfliset og pent med downlights i himling og varmekabler i gulvet. Dette badet ble oppusset i 2017. Rommet er lyst og tidsriktig med praktiske løsninger. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett, dusjnisje med innfellbare glassdører og servantinnredning med malte fronter og heldekkende servant. Det er montert speil på veggen over servanten. Det andre bad har fliser på gulv, og fliser og noe malte bygningsplater på veggene. Også her er det varmekabler i gulvet, og downlights i himling. Videre er badet utstyrt med toalett, dusjkabinett og badekar og servantinnredning med malte fronter og heldekkende servant. Skap med speil og lys over servanten. Det er også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i rommet. Her er det ikke gjort andre oppgraderinger en delvis overflate vegg ifølge eier.

Boligen har hele fire romslige soverom, samt to disponible rom i underetasjen. Fra hovedsoverommet i første etasje er det utgang til terrasse, og her er det malt i noen spreke farger på vegg. Det andre soverommet er malt i lyse og behagelige farger og har god plass til ønsket sengestørrelse, skrivepult og garderobeløsning. Boligen har forøvrig god lagringsplass med blant annet en innvendig bod i underetasjen og stor bod med inngang fra hagen.

Gulvoverflater i boligen er belagt med laminat, og flis på våtrom. Veggoverflater med sparklede og malte bygningsplater på veggene i første og andre etasje. Panelte vegger i underetasjen. Himlinger med sparklede og malte bygningsplater i første og andre etasje, malte trefiberplater i underetasjen.

Utstyr

- Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilsbryter. I følge eier ble dette fornyet i 2017.
- Innfelte downlights i himling i første og andre etasje.
- Vedovn
- Ventilert med balansert ventilasjonsanlegg i første og andre etasje. Avtrekk fra badet.
- Badet i underetasjen har mekanisk avtrekk fra badet.
- Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast.
- Vanninntak, stoppekran og to stk 200 liters varmtvannstanker er plassert i utvendig bod i underetasjen.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig vei til eiendommen. Se kartskisse på høyreside i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet av PrivatMegleren.

Beskrivelse av tomt/hage

Lett skrånende og sørøst vendt tomt. Tomten er opparbeidet med støttemurer, asfaltert innkjørsel og biloppstillingsplass. Støpte trapper i terrenget og støpt plate frem til inngangspartiet. På baksiden av huset er det bygd stor frittliggende terrasse av trekonstruksjoner med nedfelt sandkasse, rekkverk og trapp. Øvrige arealer er beplantet med gressplen og busker.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp via private stikkledninger. Adkomst fra offentlig veg frem til tomtegrensen.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Oppføring av bolig før Plan- og Bygningslova trådte i kraft i 1965 var ikke underlagt søknadsplikt. For slike bygg foreligg det derfor verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette medfører selvsagt ikke at slike bygg er å anse som ulovlige
pr. i dag.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 680 269,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 176 860,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i reguleringsplan for Håbakk - Hovlid - Teigene, Hareide Kommune, datert 15.09.1997. Og er regulert til konsentrert boligbebyggelse. En kopi av planen med tilhørende bestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Strøm, ca. kr.2500.
Kommunale avgifter Kr. 16 154 pr. år
vann- og avløp, feiing, renovasjon og eiendomsskatt.
Byggforsikring
Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PrivatMegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Det foreligger ikke dokumentasjon om at kjelleren er omsøkt/godkjent for utleie. Megler har ikke undersøkt originale bygningstegninger/ byggemelding, kjøper gjøres oppmerksom på at rom i boligen kan være innredet til annet bruk enn opprinnelig omsøkt.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, utgjør dette ingen mangel ved boligen. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.