X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Ålesund-Blindheim/Vegsund til Emblem – Ålesund

Ospedalsvegen 9A

Ålesund-Blindheim/Vegsund til Emblem – Ålesund

Ospedalsvegen 9A

Prisantydning
2.800.000
Primærrom
79m²
Bruksareal
79m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig
92 26 01 25
Salgsoppgave
9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.2 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
9.3 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Blindheim
1429527
Ålesund
4632220968

Helene Sætre

Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Beliggenhet

Flott leilighet beliggende i et rolig og familievennlig boligområde nord for Blindheimshallen. Det er kort veg til buss-stopp samt forretning/post, legesenter på Blindheim. Gangavstand til skoler, barnehage, og idrettsaktiviteter ved Blindheimshallen. Til Moa/kjøpesenter ca.4 km, og ca.14 km til Ålesund sentrum.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres på Spar Blindheim som også har post i butikk. Eller man kan benytte den nye Rema 1000-butikken på Blindheim. Dersom du ønsker ytterligere servicetilbud er Nordvestlandets største kjøpesenter Amfi Moa under 10 minutter unna med bil. Her finner du over 170 butikker, herunder apotek, vinmonopol, bilpleie og et godt utvalg av spisesteder. Til Ålesund sentrum tar det ca. 20 minutter med bil.

Området byr på gode muligheter for offentlig kommunikasjon. Det er cirka 300 meter til busstoppet ved Blindheimshallen, herfra frakter bussen deg mot Moa og Ålesund sentrum, eller videre mot Magerholm.

Det er cirka 2 km til Flisnes barneskole, og cirka 2,9 km til Blindheim barneskole. Til Blindheim ungdomsskole er det 1,3 km. Det er ellers et godt utvalg av barnehager i området med blant annet Blindheim barnehage som bare ligger et steinkast unna eiendommen. Man har også Puskhola barnehage og Heimdalen barnehage som ligger henholdsvis 1,5 og 1,7 km unna eiendommen. Videregående skoler, med både Spjelkavik Videregående skole og Borgund Videregående skole, ligger cirka 5,3 km fra eiendommen.

Idretten er organisert i Blindheim IL. Klubben tilbyr fotballfritidsordning for barn fra 2. til og med 6. klasse fire ganger i uka. Her står fotballen sentralt og er et supplerende tilbud til lagtreninger på kveldstid. I tillegg er det satt av tid til volleyball, håndball, turn og ski m.m. Blindheim har et bredt organisert tilbud for barn i alle aldre på kveldstid, blant annet innenfor volleyball, håndball og fotball. Klubben disponerer to kunstgressbaner og en gressbane, i tillegg til klubbhus og idrettshall med gode fasiliteter.

Bygninger

På tomten i sameiet er det oppført eierseksjoner over to plan, den aktuelle seksjonen ligger på øverste plan. Området forøvrig er bebygd med eneboliger.

Byggemåte

Ytterveggene er konstruert med bindingsverk med liggende bordkledning, dels noe stående bordkledning. Yttertaket er konstruert med tretakstoler og tekket med betongtakstein. Det er takrenner og nedløp er i aluminium. Kryploftet har flathimling og er isolert med papirbelagt mineralull. Gipskledd vegg mot nabo på kryploft. Det er elementpipe i boligen. Denne er pusset og malt. Sotluke. Det er ikke montert ildsted. Vinduer og verandadør med 3-lags energiglass. Hvit hovedytterdør med 6 små glassfelt. Innvendige dører er hvite glatte fyllingsdører. Etasjeskiller med trebjelkelag/ I-bjelker e.l.

Garasje: Garasje/ bod med støpt gulv på grunn, gips i himling og vegger med betong og sponplater. Manuell metallport. Montert veggventiler i garasje og bod og det er opplagt lys/ strøm i både garasje og bod.

Arealer og fordeling per etasje

2. etasje: Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 79 kvm, Bruttoareal: 87 kvm

Garasje/ utebod: Bta 25 kvm, Bra 23 kvm, S-rom 23 kvm. Garasjen har ett bruksareal på 17,7 kvm.

Innhold

Entré/ gang, stue/ kjøkken, bad, vaskerom og to soverom.

Standard

Leiligheten fra 2015 holder gjennomgående god standard på innredninger og overflater. Den har en god planløsning, med god takhøyde og store, luftige rom. Fargevalgene er lyse og moderne, og store vindusflater gir mye naturlig lys inne.

Leiligheten har en lys og flott stue i dels åpen løsning med kjøkkenet. Her er det god plass til både sofakrok med tilhørende møblement og spisebord. Rommet har også en mørk kontrastvegg som gir stuen et moderne og tøft utrykk. Fra stuen er det også utgang til en sydvendt terrasse på 11 kvm med flott utsikt utover Sunnmørsfjellene.

Kjøkkenet er innredet med en lekker innredning fra Sigdal med hvite glatte fronter, og har mye skap- og benkeplass. Benkeplaten av sort granitt har induksjonstopp og underlimt oppvaskkum. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrertoppvaskmaskin, micro og stekeovn. Frittstående kjøle- og fryseskap. Røroshetta uttrekkbar kjøkkenventilator over kokesonen. Alle hvitevarer er fra Bosch unntatt micro som er fra Siemens.

Meget pent, helfliset bad med lekre fliser på gulv, downlights i himling og varme i gulvet. Rommet er lyst og tidsriktig med praktiske løsninger. Baderommet er innredet med dusjhjørne med glassdører, veggmontert wc og nedfelt servant over innredning fra Sigdal med skuffer. Stort speil med integrert belysning over innredningen.

Vaskerommet er praktisk med flis på gulv, og med opplegg for vaskemaskin. Videre er rommet utstyrt med varmtvannsbereder, fordelerskap med drensutløp, aquasafe lekkasjestopper, stoppekran og sluk. Også leilighetens sentralstøvsuger er plassert på vaskerommet.

Leiligheten har to lyse og pene soverom, hvorav det minste soverommet har en romslig skyvedørsgarderobe. På hovedsoverommet er det god plass til ønsket sengestørrelse, nattbord og garderobeløsning.

Utstyr

- Fiberoptisk nettverk i leiligheten.
- Villavendt sentralstøvsuger.
- Sikringsskap med automatsikringer, jordfeilbryter, og overbelastningsvern.
- Røykvarsler og brannslukkingsapparat.
- Skyvedørsgarderobe på ene soverom.
- Rør i rør-system
- Varmtvannsbereder 2012 / 200 liter.

Oppvarming

Det er lagt varmekabler i gulvet på badet, ellers er det elektrisk oppvarming i leiligheten.

Garasje

Leiligheten disponerer egen garasje, samt biloppstillingsplass foran garasjen. Det er også felles gjesteparkering på tomten. I garasjen er det også en utebod.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig vei til eiendommen. Se kartskisse på høyreside i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet av PrivatMegleren

Beskrivelse av tomt/hage

Sydvendt tomt med asfaltert vei frem til sameiet. Støpt trapp opp til seksjonene fra garasjene. Utsikt syd mot Sunnmørsfjellene. Gode solforhold.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp via private stikkledninger.
Adkomst fra offentlig veg.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest foreligger, datert 19.10.2016 - Nybygg / firemannsbolig.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 934 373,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 6 189 994,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i reguleringsplan for del av Gnr, 18 Bnr 1 Blindheim - Ålesund Kommune med tilhørende bestemmelser, datert 18.06.2009. Og er regulert til boligbebyggelse. En kopi av planen med tilhørende bestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Sameiet er ikke i drift. De betaler felles byggforsikring, men dekker ellers sine egne utgifter. Dette blir ca. 2950 kr pr år.

Strøm, ca. kr.500,-
Kommunale avgifter Kr. 8 452 pr. år
Fritak for eiendommskatt frem til 2018.
Forsikring i Møretrygd polisenummer 160686

Eiendomsskatten blir første gang fakturert i 2018.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, utgjør dette ingen mangel ved boligen. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, men interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.