X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Sula – Langevåg

Jetmundgarden 19

Sula – Langevåg

Jetmundgarden 19

Prisantydning
3.990.000
Primærrom
305m²
Bruksareal
319m²
Soverom
6 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder/ Eiendomsmegler/ Partner
97 47 40 88
Salgsoppgave
8.9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.9 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Stadsnes
548236
Sula
88573542

Hanne Vadset Knotten

Daglig leder/ Eiendomsmegler/ Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Beliggenhet

Stor og innholdsrik enebolig i barnevennlig og populært område. Eiendommen ligger i Jetmundgarden like nord for Langevåg sentrum. Området er stille og rolig, samtidig som det er få minutter å gå til sentrum og butikker. Kort avstand til turterreng ved sjø, skoler, barnehage, butikk og sentrumsfunksjoner. Kun 10 minutter med båt fra Langevåg sentrum til Ålesund sentrum. 5 minutter til busstopp.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Du finner attraktive og populære turmuligheter i nærområdet med bl. annet Vassetvannet/ Vasset frilufts og idrettspark og Sulafjellet og kort veg til sjø gir ett pluss til adressen. I Langevåg sentrum har det de senere år blitt god aktivitet og man har godt utvalg innenfor handel på populære Devoldfabrikken med outlet på gode kvalitetsmerker. I tillegg til butikkene har man gode spisesteder, frisører, treningssentre m.m.

Bygninger

Romslig enebolig over tre etasjer. Utleiedel i deler av sokkeletasje.

Byggemåte

Boligen er opprinnelig bygget i 1952 og påbygd tidlig på 70-tallet. Det er foretatt en rekke oppgraderinger og fornyinger ved boligen siden byggeår.

Fundamenter av betong. Vegger mot grunn av betong el, utvendig puss med malte flater. Yttervegger med liggende og stående kledning.
Vinduer av forskjellig type med forskjellig alder, mange vinduer er skiftet på 90-tallet. Ytterdør som teakdør med glassfelt. Balkongdør som tredør med glass.
Taktekke med Decra stålpanner, renner og beslag av metall. Taket er oppgradert/ fornyet ca. slutten 90-tallet. Det er noe flatt fall på tilbygget i forhold til type tekke og det er noe nedtråkk på plater.
Balkong i betongkonstruksjon med dekke av betongplate, rekkverk av trekonstruksjon. Terrasseplatt med dekke av terrassebord ved inngangen til boligen. Utvendig platter og trapp av mur/ betong, disse med skifer på platene og i trinnene. I underetasjen er det betongplate, etasjeskille mellom underetasjen og første etasje som betongskille. Trebjelkelag mellom første etasje og loft.
Radonmåling er foretatt og boligen er radongodkjent, attest foreligger vedlagt i prospekt.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 305 kvm, Bruksareal: 319 kvm, Bruttoareal: 360 kvm

Underetasje: P-rom: 87 kvm, bra: 101 kvm, bta: 120 kvm
Første etasje: P-rom: 160 kvm, bra: 160 kvm, bta: 170 kvm
3.Etasje: P-rom: 58 kvm, bra: 58 kvm, bta: 70 kvm

Garasje: Bta 39 kvm, Bra 35 kvm, S-rom 35 kvm

Innhold

Underetasje: Grovkjøkken/ hobbyrom, ganger, boder. Leilighet: Gang, 2 soverom, alkove, stue, kjøkken, wc/ dusj.
Første etasje: Entré, hall m. trapp, 2 soverom, kjøkken og flere stuer.
Andre etasje: 2 soverom, loftstue, gang og bad.

Standard

Det er en svært innholdsrik enebolig med god planløsning og fin størrelse på alle rom. Eiendommen er velholdt. Her er store stuer med god plass. og ulike soner for familiens hygge og opphold. Rikelig med garderober og lagringsrom i huset.

På gulvoverflater er det i hovedsak parketter, laminat og fliser. På innside av yttervegger og delevegger er det i hovedsak tapeter/ malte flater. Noen vegger med malte murflater. Himlinger med hvite himlingsplater/ hvite himlinger og himlinger med panelte flater. Det er montert spotter i en rekke av himlingene. Innerdører som hvite formpressede og som trefyllingsdører/ furu fyllingsdører. Pipe fra byggeår, det er montert peisløsning på stuen og peisinnsats på kjøkkenet. Innvendig trapper er tretrapper. Trappene er oppgradert med vinyl i trinnene og malte vanger og rekkverk.

En kommer inn til boligens hoveddel via utvendig trapp med skifer i trinnene. Her får man et godt førsteinntrykk. Romslig gang med fliser på gulvet, her er også satt inn en stor skyvedørsgarderobe med mye oppbevaringsplass.
Kjøkkenet er et romslig allrom med god plass og koselig peis. Kjøkkeninnredningen har eikeprofilerte fronter og eik benkeplate. Det er fliser mellom benk og overskapene. Innredningen er utstyrt med integrert komfyr og mikrobølgeovn, opplegg for oppvaskmaskin og med takmontert kjøkkenhette med ventilator over platetoppen, det er barløsning på innredning. Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

Stuene i huset er i særklasse, her er det tre stuer i sammenheng med hverandre. Alle stuene har fin størrelse, store vindusflater som gir godt med lys og en god romfølelse. Her har man mange møbleringsmuligheter. Egen tv-stue. Det er gjennomgående fin standard med parkett på gulv og tapetserte vegger. Downlights i himling.

Videre har man i første etasje to soverom med god størrelse. Badet i første etasje er oppgradert i 2014 og fremstår tidsriktig. Rommet har fliser på gulv og vegger. Elektriske varmekabler i gulv. Rommet er utstyrt med dusj med dusjvegger, badekar, baderomsinnredning med servant og med vegghengt wc. Et pent og innbydende bad.

I andre etasje er det bad/wc med fliser på gulvet og med fliser på veggene inne i dusjen, ellers med strie og malte flater på veggene. Badet på loftet er oppusset i 2009/ 10. Det er varme i gulvet på rommet. Utstyrt med baderomsinnredning med servant, dusj med dusjvegger og med vegghengt wc. Det er montert spotter i himlingen på rommet.

I andre etasje er det er også en loftstue med fin størrelse - denne kan også brukes som soverom/ gjesterom om ønskelig.
Det er også to soverom med fin størrelse på loftet. Godt med innbygde skap og gode lagringsmuligheter i raftekottene.
I loftsgangen er det rom nok til å ha arbeidsplass for hobbyaktiviteter, hjemmekontor, lekser eller som lekeareal.

I underetasjen er det gang, to boder og et verksted/hobbyrom. Her er også er romslig vaskerom med malt betongplate på gulvet og med malte murflater på veggene. Rommet er utstyrt med dobbel skyllekum i betong og med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Praktisk med gang og dør ut til terreng.

Det er innredet en sokelleilighet i underetasjen. Denne har stue, kjøkken, 2 soverom, alkove og vindfang. Bad/ wc i underetasjen med fliser på gulvet og med malte flater på veggene. Rommet er utstyrt med dusjkabinett, innredning med servant og med wc.

Utstyr

Sikringsskap med automatsikringer.
Rør opplegg som kobber vannrør og med plast/ soil på avløpsrør. Det er foretatt oppgraderinger med en del rør i rør på vannrør i forbindelse med oppgraderinger av bad. Det er foretatt oppgraderinger av en del avløpsrør innvendig i boligen og det er utvendig koblet til kommunalt anlegg i 2013. Det er montert vannmåler i boligen. Det er montert 2 stk luft til luft varmepumper i boligen.
Det er lagt inn fiber i huset - også til leiligheten.

Oppvarming

Ildsted på stue og på kjøkken, i tillegg er det montert to varmepumper i huset.

Parkering / Garasje

God plass til parkering i innkjørsel.

Adkomst

Kjør mot Langevåg sentrum, ta til høyre inn på Stadsnesvegen, følg denne til du får vegen Jetmundgarden på høyre side. Da ligger eiendommen på venstre side. Ved åpne, annonsere visninger vil det bli skiltet med PrivatMegleren.

Beskrivelse av tomt/hage

Pent opparbeidet tomt med plen, beplantning, asfaltert/ gruset adkomstveg, forstøtningsmur, hekk, gjerde, skifertrapper/ platter, utepeis og uthus.

Servitutter / rettigheter

11.04.1951 300674 Bestemmelse om gjerde
18.04.1973 2022 Bestemmelse om bebyggelse
11.04.1951 300674 Bestemmelse om veg. Rettighet hefter i: 1531 / 111 / 4 - Bestemmelse om vann/ kloakkledning

Vei / Vann / Avløp

Offentlig veg, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Finnes ikke i kommunens arkiver.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi: 1 022 342
Ligningsverdi sekundær: 3 271 495
Opplysninger fra 31.12.2015

Reguleringsforhold

Regulert til boligformål i Reguleringsplan for Langevåg Nord 1.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 14 898 pr. år
Kommunale avgfter, inkl feiing og 240 l dunk på avfall. Fordeles på to terminer.
Strøm vil variere etter forbruk. I dag ca. 2500,- per måned i gjennomsnitt.
Forsikring i Tryg kr 6 311 (polisenummer 641460)

Oppgjør

Fullt oppgjør før overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PrivatMegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, utgjør dette ingen mangel ved eiendommen. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen har godkjent leilighet i underetasjen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Rask overtagelse mulig hvis ønskelig.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via PrivatMeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.